Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hader facebook
Helt rigtige FOSSA.Det var en kæmpe hjeneblødning,at sparke MANCINI ud to uger før sæson start.Når man åbenbaret ville af med Mancini,hvorfor så vente til to uger før første kamp i serie A.Hvis man havde fyret MANCINI kort efter sidste sæson var slut,så havde man også haft mere tid til at finde en fornuftig afløser.så ja vi kan virkelig sige tak til ledelsen for den nuværende situation.
Skrevet af Flying Dutchman
Men så er løsningen at fyre De Boer nu, her lidt ind i sæsonen - som du ellers foreslog i går?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
De Boer har ikke format til at træne en klub på niveau med Inter. Fatter ikke at i overhovedet hentede ham. Hvis i gerne vil vinde igen, er der kun én løsning: FYR HAM omgående og hent en MAND!
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skal vi nu ikke lige, maskulinitet har intet med sagen at gøre.

Men det er vitterligt ikke imponerende det der er leveret i sæsonstarten, 2 nederlag hvor man har bolden, men ikke formår at få ret meget ud af boldbesiddelsen og hvor modstanderen forholdsvis let kommer til farlige kontraer og har de bedste og farligste chancer og der ikke ufortjent også vinder, en uafgjort hvor man egentligt spiller godt og dominere og en sejr i absolutte sidste øjeblik, men hvor man i den grad var millimeter for at lide et nederlag ligesom de to andre.

Rædderligt ganske enkelt og det er kun i den uafgjorte kamp hvor spillet var godt, eller har det spillemæssige været elendig for ikke at definere det som direkte pinligt.

Det bære de Boer selvf. et ansvar for, ligesom spillerne også må tage deres portion af skylden for det de levere, eller rettere ikke levere. Ledelsen tøven med at sparke Mancini ud og erstatte ham med de Boer to uger før sæsonstart, samt den helt grotesk tilfredsstillelse af økonomiske interesser uden hensyntagen overfor spillerne og deres kondition/kampform har haft en helt latterlig negativ betydning. Mancinis måde at være træner på har nok heller ikke ligefrem hjulpet på tingene.

men uanset hvor mange parametre der spiller ind, så tror jeg der skal mirakler til hvis de Boer skal holde efterårssæsonen ud. Der snakkes allerede nu om at alt andet end en sejr over Juve vil resultere i en fyreseddel
Skrevet af hader facebook
Hvis man havde fyret MANCINI kort efter sidste sæson i stedetfor at vente til alle sidste øjeblik,så tror jeg ikke man havde valgt De boer.Så spørger du FD om løsningen er at fyre De boer.jeg tror det kommer helt af sig selv, som inter spiller i øjeblikket.Både du og jeg ved jo godt at en træner ikke overlever ret langtid hvis han ikke formår at skabe de nødvendige resultater.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Så nu prøver jeg en sidste gang på trods af at dit barnlige "bette ven" ikke just inspirerer. Jeg "piver" (seriøst er det virkelig et udtryk du bruger?) ikke - jeg er dybt frustreret over en eklatant misforståelse fra din side. Nu prøver jeg så at skære ud i pap hvad det er, jeg er så utilfreds med. Så håber jeg inderligt at du forstår det denne gang - for nej du har altså slet ikke forstået det indtil videre - så vi kan "move on" og komme på god fod igen.

Den markante misforståelse består i dette, kort og godt:

Du skriver at jeg ikke kan tage, at folk er uenige med mig. DET ER LODRET FORKERT. Og med lodret forkert mener jeg, at du her anklager mig for noget, som du selv er skyldig i (det skal revist siges at jeg ikke ved, om du er det generelt eller om det bare er i vores diskussion her).

Og nu skal selvfølgelig vi lige huske grundlaget for vores uenighed:

Jeg synes at den defensive organisation har set mere usikker ud under de første par kampe med De Boer, end den gjorde under Mancio. Det synes du ikke. Ok? Her har jeg én holdning til noget, du har en anden. Så langt så godt.

Prøv så at finde bare ÈT STED hvor jeg ikke accepterer at du har en anden holdning end mig her. Find bare ét sted. Det kan du ikke FD, og det kan du ikke fordi: DET HAR JEG INTET PROBLEM MED. OVERHOVEDET. Du må gerne have en anden holdning til det end mig. Jeg kan til gengæld finde op til masser af steder hvor det modsatte er tilfældet - altså hvor du ikke accepterer at MIN holdning er ok.

Og for at skære det yderligere ud i pap: Der opstår en uenighed mellem os. Min reaktion: Ok, vi er uenige - du ser noget, jeg ser noget andet. Jeg spørger endda undervejs om vi så ikke bare kan være enige om at være uenige. Hvordan hænger det sammen med at jeg ikke vil acceptere at vi er uenige? Din reaktion: Du fortæller mig at det jeg tror jeg ser, ikke er rigtigt. At det er faktuelt forkert som om at du har patent på, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Det gør du flere gange (det gør brugeren Lakris endda også opmærksom på. Så det er altså ikke bare mig det her). Du forsøger så igen og igen og igen at overbevise mig om at jeg tager fejl. DU TAGER ALTSÅ SOM JEG HAR SKREVET FØR PATENT PÅ SANDHEDEN OG NÆGTER AT ACCEPTERE AT JEG MENER NOGET ANDET. Og lad nu være med at skrive at du bare argumenterer, for jeg har på intet tidspunkt udvist en manglende forståelse for dine pointer. JEG ER BARE IKKE ENIG. Og det kan DU IKKE ACCEPTERE.

Kan du virkelig ikke se at det så må være pænt frustrerende at få skudt i skoene, at man ikke kan tåle, hvis folk er uenige med en, når det er præcis det modsatte, der er tilfældet? Du må hjertens gerne være uenig. Det ville da være dybt mystisk hvis vi alle mente det samme. MEN DU BLIVER NØDT TIL AT FORSTÅ OG RESPEKTERE AT JEG SER NOGET ANDET END DIG. Du har ikke patent på sandheden. Vores "skænderi" kunne have været stoppet for 2 dage siden hvis du bare havde taget imod min olivengren og skrevet "ok, så er vi uenige". I stedet har du i nu flere dage forsøgt at overbevise mig om at du bærer sandheden, og at alt hvad jeg tror jeg har set, er forkert.

Jeg håber virkelig du kan se, hvad jeg mener nu. Jeg vil hjertes gerne slutte fred, men jeg nægter altså at lade dig tage patent på sandheden på den måde. Du bliver simpelthen nødt til at acceptere at jeg mener, at vores forsvar under De Boer ser mere usikkert ud, end det gjorde under Mancio. Du er uenig - ja, men du bliver altså nødt til at finde dig i at vi mener noget forskelligt om den sag, og at du ikke har patent på hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert.
Skrevet af Stankovic
EBs nationen har vist fundet vej herind i Great Milan og ham antifacebook tossen.

Smut ind i Milan tråden og hyld Montella GM.
Skrevet af Lentini
Der er ihvertfald blevet brug for Caps Lock knappen, for at understrege sin pointe. Underholdende!
Skrevet af Interforlivet
@lentini: Sorry, jeg ved godt det kan være lidt belastende at læse sådan noget. Men ja nogle gange kan det altså bare være et ok værktøj til at betone det, man gerne vil betone, og så bunder det jo altså også i at jeg bliver beskyldt for noget som jeg på ingen måde er skyldig i.
Skrevet af Stankovic
Nej. Capslock er aldrig en løsning som får dig til at fremstå seriøs.

På et forum vil man automatisk få skudt en masse i skoene da det er let at gå hårdt til folk her, så mit bedste råd er at lade det passere det som du føler rammer dig personligt. Vær uenig i det og lad det ligge. Det er umuligt at vi alle ser ens på tingene.

Det mindste man kan forlange er, at man er i stand til at argumentere og eventuelt fordybe sine teser fremfor at blive ved med at skrive det konstante sjælløse pis som eksempelvis haderfacebook gør, hvor man sjældent fornemmer at han har brugt mere end et enkelt minuts overvejelse bag det han lukker ud. Her tænker jeg ikke nødvendigvis på dig (jeg har ærlig talt sprunget en del af din diskussion med FD over i denne omgang) men mere for at nævne hvad man bestemt ikke skal gøre udover at bruge capslock.
Skrevet af Nerazzurri
Medel smed også mange bolde væk, når han skulle spille fremad. Intet nyt der. Modstanderne må glæde sig når Inter stiller med Medel og Melo. Så skal de bare lukke ned for Banega.

Han er fin som mediano.


I forhold til Rano, så er han tættere på den nye Fresi end Ferri.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
og så bunder det jo altså også i at jeg bliver beskyldt for noget som jeg på ingen måde er skyldig i.


The People vs. Interforlivet?

Okay, lige en sidste gang - og jeg vil gøre det kort. Vi kører lidt i ring lige nu og så agter du tilsyneladende ikke at svare på tiltale, men i stedet for køre dit eget lille show.

1) Jeg har forstået, op til flere gange og i flere dage, hvad du synes og mener. Jeg er bare ikke enig i meget af det, og så tager du fejl i et par ting. Det er fair nok. Det sker. Men du kan tilsyneladende ikke tåle, når det bliver påpeget, at du tager fejl i visse ting.

2) Det er meget muligt, du selv synes, du er god til at tage når folk er uenig med dig. Det er endda muligt, du normalvis også er det. Men din opførsel i denne debat tyder ikke just på det. Jeg har sjældent set harm og indigneret en reaktion, på så simpel en fodboldsnak, og så bevæger du dig tilmed ret hurtigt i offerrollen. Jeg kan kun gentage det her nok gange: slap nu af. Det er et fodboldforum. Der er ingen grund til at være så selvhøjtidelig. Det er et seriøst og venligt råd det her: hvis du gerne vil have din gang herinde - og det håber jeg, du vil - så skal du altså lære ikke at tage alt personligt. At du skriver ting som "slutte fred" og "komme på god fod" tyder også på, du tager det her alt, alt for seriøst. Jeg er ikke uvenner med dig (jeg kender dig for pokker ikke) og jeg er komplet ligeglad med din bruger. Der er ikke tale om "en krig" eller en hetz.

Slap. Nu. Af.

3) Jeg har aldrig benægtet dig din ret til at have din egen holdning - det ville være fjollet. Men når du skriver noget, der er tydeligt forkert, så påpeger jeg det. Det har du at kunne tåle, for det stopper jeg ikke med når jeg debatterer. At du så har muligheden ikke at debattere med mig, er en anden ting...

4) Lakris har ikke været her i tråden, så jeg ved ikke, hvor du har det fra.

5) Det er torskedumt at lægge skylden for debatten ved mine fødder. Du har til enhver tid retten og muligheden at hoppe ud af den. I stedet for bliver du ved med at komme tilbage, uden du dog udviser en tøddel forståelse af, hvad jeg rent faktisk skriver. Det er ikke op til mig, at acceptere "et olivengren" for husfredens skyld, når jeg fortsat ikke er enig i det, du skriver.

Til sidst en generel betragtning. Du har det med at sætte tingene enormt på spidsen, jf. din reaktioner. Meget (som i, rigtigt meget) af din indignation og dine misforståelser kunne have været undgået, hvis du bare havde læst ordentligt hvad jeg skriver. (se eventuelt mit indlæg tidligere i dag, hvor jeg belyser, hvor du går gal i byen). Læs nu hvad folk skriver, og gerne en gang til, og træk vejr et par gange, før du sætter dig ved tastaturet og skriver et indlæg, der hverken rammer loft eller gulv.

Nå, jeg vil til at holde weekend nu - jeg vil foreslå, du gør det samme og slapper af. Lad nu den her diskussion ligge - også for trådens skyld. Vi har snart en stor kamp, som jeg regner med bliver tættere end mange forventer. Derefter er der sikkert rigeligt at skrive om igen.

PS: Et sidste godt råd. Overdrevent brug af capslock kan blive straffet med karantæne - bare lige så du har det i mente.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ hader facebook

De Boer spøgede allerede i slutningen af sidste sæson, så der tager du fejl. Jeg forstår bare ikke logikken i det, du skriver. Du synes, det er dumt vi fyrede Mancini så kort op til sæsonen, men synes tilsyneladende ikke det er dumt, at fyre De Boer her fire runder og én EL-kamp i sæsonen. Det hænger jo ikke sammen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Stankovic: Point taken. Jeg kan godt se at det der caps lock var en fejl. Men jeg er nu ikke enig i at man bare skal finde sig i hvad som helst, så længe anklagen er velovervejet. Hvis du læste hele vores diskussion, er jeg 100% sikker på at du kunne forstå min frustration. Jeg bliver skudt i skoene at jeg ikke kan tåle, at folk er uenige med mig, og det som jeg vægter allermest herinde er netop, at man skal respektere folks forskellige meninger - sålænge det netop ikke bare er "troll"-agtige holdninger som udtrykkes alene med det formål at provokere. Og det bærer min og FDs diskussion også 100% præg af. Jeg har aldrig anfægtet FDs holdning til spillet under De Boer. Han skal have lov til at mene noget andet end mig. Han vil til gengæld ikke respektere min holdning til tingene. Det er træls men muligt at lade passere. Men når han så samtidig beskylder mig for netop ikke at acceptere hans holdning, så kan jeg altså ikke andet end at reagere. Det tror jeg sådan set også de fleste i min situation ville gøre.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Du mangler stadig lige at finde de der eksempler på at jeg ikke kan tåle, at du mener noget andet end mig. Du anklager mig for det, så du må vel kunne finde nogle elsempler som viser det. Er det ikke det et forum handler om - at bakke sine påstande op? Det kan du så passende bruge din weekend på. Du har et meget skævt billede af mig som bruger - det er i og for sig fair nok - det har jeg sikkert også af dig. Men apropos at "tage fejl" (ser du seriøst slet ikke arrogancen i den formulering?) så bliver du jo nødt til at finde et par eksempler på, at jeg ikke tåler, at du mener noget andet om sagen. Ellers er jeg bange at det fremstår som om, at du "tager fejl".

PS: Tak for rådet med caps lock og undskyld. Det var dumt, og jeg skal nok droppe det i fremtiden.

Og nej hvorfor skulle det være "the people" mod mig? Det er jo kun dig der har beskyldt mig for ting, som er usande. Jeg har da heller ikke brokket mig over andre brugere - eller hvad?
Skrevet af Flying Dutchman
Eksempler? Hele dit ageren herinde er jo ét stort eksempel på en mand, der ikke kan tåle, at hans holdninger og påstande bliver sat til stævne. Så snart du er trængt op i et hjørne, så er det hele bare træls og irriterende, og det bliver tydeliggjort i capslock.

Så kan du passende bakke dine påstande op om at vi skulle være mere omstillingskrøbelige nu, end tidligere.

Værsgo.

EDIT: Og mens du er i gang, kan du også lige svare på mine spørgsmål i nederste indlæg, side 1746.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Sådan - forventeligt men ikke desto mindre stadig et skuffende svar. Det var som sagt mit sidste forsøg. Det eneste tilbage i bøssen ville være et "Nej du tager fejl"-indlæg. Men den slags beskyldninger vil jeg overlade til dem med lidt mindre forståelse for social ageren. Du mangler dog stadig at finde nogle eksempler på at jeg ikke accepterer, at du mener noget andet. Der er slet ikke fordi at "hele din ageren er jo ét stort eksempel" ikke er er glimrende argument, men når nu det er så udtalt som du lader til at synes, det er, så må du vel kunne finde et par mere konkrete eksempler eller fem på det. Og "du kan selv finde eksempler" er altså ikke et eksempel. Kom nu igang.

PS: Grunden til at du slet ikke kan finde nogle eksempler er: Der findes ingen eksempler:)
Skrevet af Interforlivet
Og "Lakris" skulle have været "gorillapik". Sorry. Men igen det kunne du jo slet ikke regne ud vel? :) Og han tager vel også bare fejl ik?
Skrevet af Flying Dutchman
Så du agter ikke at vise samme høflighed, som jeg viser dig?

Surprise...

Og "Lakris" skulle have været "gorillapik". Sorry. Men igen det kunne du jo slet ikke regne ud vel?

Hvordan skulle jeg regne det ud? Det er to forskellige brugere. Med to forskellige navne. Hvorfor skal alt skæres ud i pap for dig?

Desuden misforstår du vist nok (også) gorillapik, når nu du tror, at han også gør mig "opmærksom på, at jeg gør som om jeg patent på hvad der er rigtigt eller forkert". Han spørger ind til hvordan, jeg mener, De Boer kører sit defensiv, kontra Mancini.

Men hey, så fik vi da i det mindste bekræftet, at det ikke kun er ved mig, du har forståelsesbesvær. Så det er da altid noget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
jeg er midt i en flytning, så uden internet og tv indtil d. 1. Oktober...

Jeg gad godt være fluen på væggen, når du modtager regningen for mobildata, FD :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0