Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Han er for i øvrigt ikke den første der føler sig ekskluderet uden grund og begrundelse fra de Boers side, Erkin udtrykte noget lignende tidligere.

Så mandskabspleje kan også spille ind

Gds skriver dog at han over den seneste tid har ageret uprofessionelt og levet det gode liv, hvilket ifølge dem gør at han vejer en små 5kg for meget i forhold til ideal vægten?

Skrevet af Facchetti
Brozovic mener selv at han er udeladt "for no reason", og hans agent er nu også ude og sige at Brozo intet forkert har gjort. Hmmm.. Det er lidt noget rod det her. Ikke en super optakt til aftenens kamp i hvert fald.


Men uanset hvad (holdets nuværende tilstand in mente også) så er det sjældent en god idé at sætte en spiller på banen, mod et hold, som han har flirtet med hele sommeren, hvis han stadig ikke har accepteret, at han stadig er i Inter og må leve med den løn og rolle han nu engang har.

Det er da voldsomt umodent ikke at tage skeen i den anden hånd og tilkæmpe sig den nye kontrakt og bevise sit værd i klubben, når nu hans transfer væk ikke blev til noget.
Skrevet af Stankovic
Det er naturligt at når der sætter sig en ny høvding på pinden, så vil der ske forandringer hvilket vil være resulterende i utilfredshed blandt noget af pøblen. Her må man dog forvente at en professionel fodboldspiller som Brozovic vil være, ja... professionel og forsøge sig på at få det bedste ud af det. Da især når han valgte at forny sin kontrakt i sidste måned.
Skrevet af Stankovic
Nu når jeg så dykker ned i nyhedsstrømmen fremgår det umiddelbart ikke noget sted om hvorvidt han faktisk fornyede sin kontrakt her for tre uger siden, men alene at agenten nævnte at han gerne ville og at der i følge medierne lå et tilbud på bordet.

Fik han fornyet kontrakten?
Skrevet af Lothar 89
Nej, kontrakten er ikke officielt forlænget. Agenten har blot været ude at sige efter transfer-vinduet smækkede i, at Brozovic blir og der er dialog om forlængelse til 2021 med klubben. Ligesom Brozovic selv lavede opslag på sociale medier om "avanti insieme" og Forza Inter.

Det gør det endnu mere håbløst at han tilsyneladende agerer som han gør. Iflg Gazzetta så ville han forlade stadion efter halvlegs-udskiftning i torsdags. Han vejer 3-5 kg for meget ift idealvægten og har ikke arbejdet fysisk tilstrækkeligt siden han kom til træningslejren i Brunico/Appiano ultimo Juli. De mere kuriøse blade snakker om en spiller som er blevet lidt for glad for det søde liv og at han ses til kl 5 om morgenen på natklubber osv.

For lige at sætte prikken over i´et har Brozovic så på typisk moderne fodbold-vis smidt et Epic-Brozo positur billede op fra hjemmet hvor han skriver "udeladt uden årsag!". Hvor er det torskedumt. Du er udeladt, skeen i den anden hånd, kom i form - og vis klubben på den måde at du har hovedet rigtigt skruet på og fortjener en forlængelse. Den ageren stiller dig ikke bedre, og han roses heller ikke ligefrem af Inter fans på de sociale medier for den stil.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Spillere nu om stunder ak og ve!

Man kan godt en gang imellem være i tvivl om det er pengene, berømmelsen eller spillet der er vigtigst
Skrevet af Stankovic
Helt enig Lothar. Han fremstår ikke videre intelligent med denne post.

https://www.instagram.com/p/BKeLKYzAai3/
Skrevet af Lentini
Haha fantastisk! Han hygger sig ham Brozovic. Han må være på samme træningskost som Maxi Lopez i Torino. Han fik også et fint "rant" imod sig offentligt af Sinisa.
Skrevet af Interforlivet
For helvede altså - der er så meget rod at forholde sig til i øjeblikket. Det er meget frustrerende. Men altså hvis der er hold i alle historierne om Brozovic´ adfærd og vægt osv., så må man da i det mindste rose De Boer for ikke at tøve men i stedet konsekvent svinge øksen med det samme. Opfører man sig som en uprofessionel klovn, har man selvfølgelig intet at gøre i den sort-blå trøje (i hvert fald ikke før man får styr på sig selv igen).
Skrevet af Mumleren
Der er da ikke noget vildt odiøst i at Brozovic sidder over mod Juve? Han viste alt andet end loyal adfærd da de bød sig til denne sommer, så jeg forstår udmærket han ikke er med. Jeg havde ikke regnet med at han blev droppet, men det giver vel okay mening?

At han så selv, og hans agent, forsøger at piske en stemning op må stå for egen regning. Det kommer man ikke tættere på holdet af.

Og jeg tror man skal passe på med at tro alle de historier - der er sikkert et gram sandhed gemt i dem, men de bliver jo blæst op (vi er jo i ´krise´).
For alt hvad vi ved, kan det være en beslutning der er taget over De Boer, som han blot har rettet ind efter.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Måske man ikke skal ligge for meget i det han poster, der er mange i den alder der elsker at pose på deres instagram - at det så viser en ufattelig mangel på situations fornemmelse er hvad det er
Skrevet af Interforlivet
@mumleren: Jeg synes du har helt ret mht at lade tvivle komme ham til gode. Men altså det er vel under alle omstændigheder aldrig helt super når en af ens bedste spillere (hvilket en Brozo i form og spillehumør i min optik er) udelades fra truppen til en topkamp (medmindre han er skadet eller har karantæne naturligvis). Heller ikke selvom kampen er mod et hold han var lige ved/gerne ville skifte til. Guarin som vel var så tæt på at skifte til Juve, som man kan komme, uden at handlen gik igennem, blev da heller ikke udeladt af den grund.
Skrevet af Stankovic
Det virker også som en mærkelig årsag til at udelade ham fra en kamp, hvis det alene bunder i, at han gerne vil have været skiftet til dagens modstander for en måned siden. Man kunne vel antage at han vil være ganske motiveret til kampen i dag, da han så netop kan vise sig frem for Juventus. Netop derfor giver spekulationerne om at han er utrænet og uprofessionel til træning noget mere mening. Det er dog klart at man ikke skal æde alt hvad man læser råt her vil jeg dog bare tillade mig at æde en god potion af det.
Skrevet af gorillapik
@FD
Holy crap, man kan da heller ikke lade jer alene i et øjeblik før dit svar er forsvundet 15sider bagud. Aktivitetsniveauet i Juve-tråden er bedre tilpasset en nybagt far end det her galehus.

Jeg synes ikke det siger så meget om hvordan I organiserer jer hvis backs bliver fanget højt i banen, og jeg er med på at det også er urimeligt at bede om da det ofte er situationsafhængigt. Men hvis i spillede med 2 deciderede defensive midtbanespillere tidligere fremfor 1 nu, så forestillede jeg mig bare at det i hvert fald var noget sagtens kunne have betydning for hvordan rummet bag backs blev dækket ved boldtab, og jeg tænkte det sagtens kunne være en kalkuleret ricisi man løber ved at spille mere offensivt. Det var bare det der undrede mig, men jeg får jo mulighed for at se efter det i aften.
Skrevet af Lothar 89
Handanovic-D´Ambrosio,Miranda,Murillo,Santon-Joao Mario,Medel-Candreva,Banega,Eder-Icardi

Så Perisic ikke klar fra start efter skaden og Santon foretrukket fremfor Nagatomo.
Skrevet af Stankovic
... Santon foretrukket fremfor Nagatomo.

Dejligt.
Skrevet af Stankovic
Inter Forever har i øvrigt spillet kamp i dag med Zanetti, Milito, Stankovic, Toldo, Materazzi og Samuel. Sikke et hold. https://pbs.twimg.com/media/CspG_zjWYAAdNHh.jpg
Skrevet af Stankovic
Den kraftigt behåret målmand nede til højre skulle i øvrigt være Sebastien Frey og ikke Sebastien Chabal.
Skrevet af Flying Dutchman
Åhr Chabal - legende!

"Zis is France, wi onli speek Franch. Okay? Merci."
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar 89
Der er sgu kommet nogle kg på den gode Frey. Stankovic lever også godt.

Capitano ligner bare.... ja, sig selv for 10-15 år siden. :-)
annonce
0