Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hans favoritposition er jo med udgangspunkt i højre og tilbyder derfor en helt anden stilart end hans primære konkurrent, Candreva.


Gabriel er angriber, enten central eller som højre angriber, han trækker derfor meget mere ind central og vil altså skabe et rum ude på højre side, hvis ikke backen kommer ordentligt med frem. Han kommer ikke til at smække ting ind i hovedet på Icardi som Perisic og Candreva kan.

Så ja han tilføjer nogle helt andre ting og det bliver spændende at se om han kan fungere med en spiller som Icardi der i høj grad lever af at blive fodret
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lent

Helt enig. Ausilio har været hammergod til at hente de spillere, der har været brug for. Der er kommet nogle andre boller på suppen i forhold til Branca. Med hensyn til backpositionerne, så har jeg stadigvæk fidus til D´Ambro, mens Miangue ser spændende ud. Ventreback er en kæmpe hæmsko, men vi skal lige se på Ansaldi, når han bliver klar.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ kampen

Nu har jeg også lige haft chancen for at se en fyldig gentagelse, og hold... da... KÆFT, hvor spillede vi godt! Jeg har ikke set os spille så godt og så overbevisende mod et tophold, i mange, mange sæsoner. Banega trådte endelig i karakter, nu hvor han også bliver brugt på den plads han er bedst, Icardi er et bæst, Mario ligner allerede nu én, der har spillet på holdet i fem sæsoner, og ikke to kampe, midterforsvaret så solidt som da de var bedst i sidste sæson, og Handanovic igen igen vigtig, de gange Juventus alligevel trængte igennem. Eneste svage punkter var vel D´Ambro og i højere grad Santon, der står og sover ved målet til 1-0.

Det her giver os og sæsonen et kæmpe boost - lad os nu holde fast i det, og begynde at vinde de lettere kampe også.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar 89
@FD

Helt enig med Joao Mario, det er dybt imponerende den ro og klogskab han allerede viser. Han er lige det vi har brug for: Hans bundniveau er højt og han er konsistent i sine præstationer - det er hans skudsmål fra det portugisiske. Vi har brug for noget stabilitet centralt, det er jeg sikker på han er garant for. Og så er samspillet mellem ham og Banega yderst interessant. Bevægelige, boldsikre og gode til at finde rum og spille i banens længderetning fremfor på tværs, som har været midtbanens varemærke i for mange år.

Mht. Banega´s udvisning og karantæne mod Empoli på Onsdag, så går de første meldinger på, at Kondogbia bringes i spil på Joao Mario´s plads siden af Medel, hvorefter Joao Mario skubbes en tand længere frem. Dvs ingen Jovetic og ingen Brozovic er de første meldinger.

Gabigol havde sin første træning i klubben i Lørdags, og De Boer udtalte at han håber han kan komme i spil "hurtigst muligt". Er spændt på om han allerede udtages til truppen mod Empoli - de første meldinger gik på det først ville være imod Bologna til weekenden, men nu kom han også til Milano lidt før planen, så måske han allerede er der på Onsdag.

Fra den kuriøse side, kan jeg se medier rapporterer, at hele truppen, ledelsen, ejerne og administrationen blev inviteret til spisning i Milano efter sejren i går af Mr. Zhang. 60 mand i alt. Eneste fraværende; Brozovic og Kondogbia. Det må også siges, at de 2 er dem, der med tilgangen af Joao Mario og Banega umiddelbart har tabt sidste års positioner og skal vise noget mere nu. Indstillings- og niveaumæssigt henholdsvist. Kondogbia har så ikke mulighed for at overbevise sig igennem EL bold, som Brozovic har - men har er formentlig første substitut i Serie A efter Medel/Joao Mario og Banega, så det er yderst vigtigt De Boer og Co., formår at holde ham i gang for chancerne skal nok komme med pauser/karantæner etc.
Skrevet af Stankovic
Fine betragtninger herinde.

Hvad jeg godt kunne tænke mig at se var at Gnoukouri får chancen under FdB. Det bliver dog ualmindeligt svært for ham når Kondogbia, Brozovic og tilsyneladende Melo står foran ham i køen.

Helt enig mht. Kondogbia, som jeg stadig tror på har en fin fremtid foran sig. Jeg drømmer stadig om en midtbaneduo med ham og Mario, men når Medel som i går rent faktisk formår at slå en lang diagonal aflevering, så er det selv for mig svært ikke at retfærdiggøre at Medel er førstevalget.
Skrevet af Lentini
@ FD

Jeg tror meget vel Ansaldi kan være svaret til den ene back. Jeg synes han er god, og det syns jeg han har været siden jeg så ham i Rubin Kazan(tror jeg det var). D´Ambrosio er også ganske habil, men det kunne meget vel være Ausilios næste indsatsområde, hvis hans skarphed fortsætter i samme (trælse) ubeherskede grad.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lent

D´Ambro er en fin, pålidelig, men ikke særligt prangende back. Det er fint, som det er nu, selvom der bare i Serie A render de første fem, seks stykker rundt, der er bedre. Jeg er også enig med hensyn til Ansaldi, der er én af de der underspillede spillere, som er fedt at have på et hold, men som ikke gør sig særligt bemærket ellers - hvilket jo ikke er en negativ ting for en back. Jeg er dog helt enig i, at backpladserne, og især venstrebacken, nok skal kigges nøje på her de næste par transfervinduer. Jeg er nemlig ingenlunde tryg ved hverken Ninja eller Santon.

@ Deki

Nu er Juventus jo også den slags modstander, man skal have en Medel på banen for - én til at bryde spillet, diktere tempoet og generelt være lidt hård ved spillere som Khedira og Pjanic. Jeg synes godt, at man kan prøve en konstellation der hedder Kondogbia og Joao Mario mod hold som Empoli og Bologna, der, med al mulig respekt, ikke er på Juventus´ (eller på papir, vores) niveau. Begge har et enormt løbepensum, og kan derfor opveje for tabet af en mere defensiv type som Medel, mens de også begge to har offensive evner i orden (samt det lave, lave tyngepunkt).

Hvis jeg skulle lege lidt med en eventuel opstilling, så ville jeg lave noget á la: Handa; Ninja, Murillo, Miranda, Dambro; Kondogbia, Joao Mario; Perisic/Éder, Jojo, Candreva; Icardi.

Tvivlede kort over, om Palacio ikke skulle spille i stedet for Icardi, da sidstnævnte har set noget sløv ud her på det sidste, men han får altså lige en sidste chance.

Fire mål i fire Serie A kampe.

Hvad ligner det?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Plus en assist! Ikke at det opvejer for hans elendige præstationer men alligevel..:)

Jeg er helt enig i jeres betragtninger omkring Banega og Mario. De spiller som om de har kendt hinanden i årevis. Det er meget lang tid siden at jeg har set en Inter-kamp med en så velfungerende midtbane som tilfældet var i går. Og så må man altså også virkelig rose Icardi. Den mand er tilsyneladende ikke færdig med at udvikle sig hvilket jo et eller andet sted er vanvittig at tænke på, når man ser på, hvor stor en klasseangriber han allerede er. Han spillede i mine øjne fuldstændig fænomenalt i går.

Jeg glæder mig meget til at se Ansaldi spille. Jeg kender ham slet ikke særlig godt, men holder han bare et ok serie a-niveau, vil han jo styrke os på VB - konkurrencen taget i betragtning. I øvrigt er jeg også fin med D´am. I mine øjne bliver han talt lidt for meget ned til tider. Jeg synes faktisk han er udmærket og helt sikkert god nok som HB på et top 3-hold.
Skrevet af Flying Dutchman
Assists are for pussies ;)

Enig i meget af det skrevne. Vi har, efter min mening, i Inter i mange sæsoner manglet to typer: typen Sneijder, som kan diktere spillet og lægge afleveringer til vores angriber(e), og typen Motta, der i sin tid havde den højeste pass completion i Serie A, samt et enormt arbejdsradius. ´Motta´ havde jeg håber, vi havde fundet i Kondo (det kan nåes endnu), men Mario ligner også et godt bud, mens Banega er vores nye Sneijder.

Hvis - og lad os være ærlige her; i Inter er det et kæmpe hvis - vi kan fortsætte med spillet fra i går, så har vi, vores trup i mente, mere end bare en god chance for at snuppe sølv eller bronze, når ligaen er færdigspillet til maj.

Og ja, at Icardi, i en alder af blot 23, allerede har banket 51 mål ind i 95 Serie A kampe for os, er jo det rene vanvid. Det er vigtigt, vi holdt fast i ham - så absolut allerede nu én af verdens bedste på sin plads, og potentialet er endda til mere end det! Jeg tror, det var OC, der beskrev det bedst, for noget tid siden: vi har ikke haft så rendyrket et talent i truppen siden Ronaldo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Så er vi jo enige om Medel FD for en gangs skyld.

Det er utroligt hvad en sejr mod Juventus kan gøre med humøret herinde. Som OC kom ind på, så forsvandt vores to spåkoner mærkværdigtvis også, så det kan selvfølgelig være at forklaringen er der.
Skrevet af Stankovic
.
.
.
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, i al den tid, vi gik og skændes, skulle der bare en simpel sejr over Juventus til... Hvis vi bare havde vidst det fra start...

Tænk hvad et nederlag mod Bologna og/eller Empoli kunne gøre ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg tror nu også Frank De Boer har lært af dette, at man ikke så meget som risikerer et nederlag til en lilleput, heller ikke selvom der er en stor kamp i vente.

Man må ganske enkelt ikke lave en "Beer Sheva" i Inter, så rasler sablerne straks. Om det så giver mening eller ej, så er det realiteterne man må forholde sig til.

Dertil er sejren i går bare endnu vigtigere, da han selv med en halvsløj omgang onsdag får lidt mere arbejdsro.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg genså lige målene fra i går, og jeg bed mærke i nogle ting ved det sidste mål. Ikke kun Candreva store - men lidt, i mediebilledet, glemte - rolle i det, men også at stort set hele truppen er med til at fejre det. Det er sådan noget sammenhold, man ikke kan købe. Fedt at se!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
http://www.football-italia.net/91711/zanetti-brozovic-disrespected-inter

Fanme også uprofessionelt. Jeg troede, Brozo ikke var et typisk ´Balkan-hoved´, men der tog jeg så fejl. Han skal oppe sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Det mest idiotiske ved det er at han skriver at han ikke har fået en forklaring. Årsagen burde da være klart for selv den mest debile Milan fan.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er også rent ud sagt mangel på respekt og uprofessionelt at blive vred over en udskiftning og efterfølgende prøver på at forlade stadion.

En skam vi ikke fik ham afskibet i sommers, når det her er hans mentale tilstand. Den plads fortjener han ikke på stående fod og lønforhøjelsen håber jeg ikke han får før han viser en mere professionel attitude.
Skrevet af Bishop
"Det mest idiotiske ved det er at han skriver at han ikke har fået en forklaring. Årsagen burde da være klart for selv den mest debile Milan fan."

Intet nyt i, at selv den mest debile Milan fan, på lav IQ scoren, end ikke kommer i nærheden af en fodboldspiller, professionel som amatør, der frivilligt trækker en intertrøje ned over hovedet..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af jensriis
sødt...
Forza Inter
Skrevet af Stankovic
Du følte dig måske ramt Bishop?
annonce
0