Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Frygah2
En der kan give en hurtig recap af 1. halvleg? Jeg kan desværre ikke se kampen, og selvom min primære interesse er omkring det odds jeg sikkert har tabt, så tænkte jeg egentlig at Inter ville kunne køre dem over. Hvordan er spillet? Er det en klassisk Europa League kamp for et storhold i en top-4 liga, hvor det er en blanding af reserver, og et spændingsniveau noget under det man er vant til? Eller er det blot ren uheld?

Skrevet af Mumleren
Ah Foggy? Stærkeste? Ikke rigtigt. Der mangler vist lige de 4-5 største profiler :)

Jeg har sagt det før; hvis vi stiller med både Melo og Ranocchia skal modstanderen have 1-2 udvisninger før vi kan være med. Vi ryger ud af EL på røv og albuer - pinligt at der tages så let på det...

Hurtigt recap: Inter spillerne ligner en gang sommer træningslejr, Sparta kæmper som galdt det livet. Fair resultat, og ikke noget jeg tror på kan ændres/vendes desværre.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Martinovic
Ja, okay, men Handa, Murillo, D´Ambrosio, Banega, Candreva og delvist Eder hører vel til stærkeste formation.

De andre startende spillere er jo heller ikke dårlige spillere.

Det må være indstillingen.
Mojn do!
Skrevet af saglighedens_portal
Har Inter-spillerne ikke udtalt, de vil vinde EL, eller var det dengang, Mancini var træner? Mener også, FdB ikke gav en fløjtende fis for EL, da han var Ajax-træner.
Skrevet af Mumleren
Ja det er det også, de bærende krafter tænker vist på weekenden - reserverne er bare uhyggeligt ringe. Melo er nærmest en fornærmelse.

Tror ikke du skal regne med der er nogen der går efter EL. Kan godt være de gerne vil vinde den, men de gider da ikke spille kampene, med al tydelighed :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lothar 89
Der er bare ALT for stor afstand på vores bedste og så de næstbedste. Skal der udelades 3 bærende fra den centrale akse igennem banen er holdet som nat og dag. Miranda-Medel-Icardi erstattet med Ranocchia-Melo-Palacio er bare for stor afstand. Uhyggelig forskel. Når der så er 4 spillere vi ikke har registreret grundet FFP, så har vi tilsyneladende ikke truppen til at være med i 2 turneringer kvalitetsmæssigt.
Skrevet af Facchetti
Ser ikke kampen, ´en kan næsten regne ud, at Ranocchia har kvajet sig og minimum kostet ét mål.. det må være dødsstødet for hans vedkomne - sælg ham til PL til vinter
Skrevet af Lothar 89
Ranocchia i søndags: "Jeg arbejder utrolig hårdt for at komme tilbage og dette var et skridt i den rigtige retning."

4 dage senere = Velkommen tilbage til de sidste 3-4 sæsoners Rano.

Det er nok bare hans rette niveau = nat og dag og aldrig et bundniveau der retfærdiggør han skal være i sort-blå.
Skrevet af Lothar 89
Jeg kan virkelig ikke tro det er rigtigt hvis Klopp vil have Rano til Liverpool. Det lyder som jordens største transfer-and ever. Kan han ikke følge tempo i Serie A (langs jorden især), hvad skal han så i PL?!?
Skrevet af Mumleren
Jeg har lidt ondt af Ranocchia.
Han er som ham den kejtede der aldrig blev valgt når man delte hold, men som man virkelig undede lidt succes. Men når de så en sjælden gang endelig fik lov at være med, så gik det altid helt, helt galt.
Det er Ranocchia.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Nerazzurri
Ranocchia er bare den nye Fresi.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Søren F er gud
Kan ikke lige helt se sammenligningen med Fresi
Skrevet af Bishop
Er der en venlig sjæl der kan forklare mig hvorfor Inter skider så højt og flot på EL? Blev der ikke gjort et stort nummer ud af hvor vigtigt det var at slutte på en plads der netop sikrede europa bold, og nu så stiller man op som ville man helst være fri?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Nerazzurri
Udråbt til det store talent, viste lovende takter og viste sig at have et middelmådigt topniveau, skræmmende bundniveau, som han oftest ramte.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Søren F er gud
Fair nok....
Dog har jeg aldrig set Rano vise lovende takter.
Virkelig en underlig signing
Fresi var spået noget stort, men ja blev aldrig mere end middelmådig. Dog en væsentlig bedre teknik end ham den udskældte
Skrevet af Mumleren
@Bishop: skider er vel så meget sagt.
Vi har haft kampe mod Juventus, og nu Roma lige efter disse to første kampe, hvilket betyder man kan stille begrænset udvalg fra med a-kæden.
Husk på vores opstart var til grin, og flere spillere kan ikke klare dobbelt kamp-uge program.
Derudover er de nye indkøb, samt Kondogbia helt udelukket pga FFP.
Så kan man mene at stand-in spillere som Palacio, Eder, Melo og Ranocchia stadigvæk er udmærkede spillere - men det er nu engang en uinspireret og rodet gang middelmådighed vi har budt ind med.
Vores modstandere har jo så omvendt spillet som galdt det liv eller død, og fortjent vundet.
Fair play til dem :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Facchetti
...og som der står tidligere herinde. Der er simpelthen for stor niveau-, form- forskel på A- og B-kæden.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
...og som der står tidligere herinde. Der er simpelthen for stor niveau-, form- forskel på A- og B-kæden.


Men det er vel det, kontinuitet, i form af De Boer-Suning samarbejdet, en udrensning af de marginalspillere vi alle ved hvem er i første omgang, en bedre udvikling af Primavera-spillerne som fremtidige Serie-A profiler, klogere spillerindkøb- og salg, samt taktisk tilpasning, over tid, skal ændre på.
.
Skrevet af Facchetti
Forhåbentlig! ...for det lyder meget godt
Skrevet af Flying Dutchman
Det er fucking latterligt, at vi i én af de letteste puljer, fortsat er på nul point - vel at mærke inden vi skal møde, det hold, vi på forhånd blev udset til at ville få sværrest mod.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0