Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Klasse!! Og velfortjent - fedt angreb i øvrigt. Også fortjent det lige er ham - vores bedste spiller på banen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Klasse mål ikke mindre
Skrevet af Stankovic
Lort.
Skrevet af Flying Dutchman
For fanden da...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar 89
Det frispark der fører til målet er så uintelligent af Jovetic man væmmes. I situationen inden er han også ved at koste straffe ved at hive Manolas i trøjen. Håbløst.
Skrevet af jensriis
Fy for satan jovetic. Det er så dumt lavet det frispark :S
Forza Inter
Skrevet af Stankovic
Jeg forstår ikke ideen i at sætte Jovetic som ikke er i kampform ind i så afgørende en fase af kampen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Idiotisk - Jovetic ser ud til at han kostede os point...

Men ellers underholdende kamp og et nederlag er nok ikke nogen katastrofe, angrebet køre igen ret godt, med gode kombinationer, hvor der veksles godt og Banega er virkeligt en gevinst, men vi mangler stadig skarpheden

Forsvaret er igen i ren gavehumør især på backpladserne, og tydeligt at vi med vores uhørte aggressive, offensive spil lider noget defensivt under det især i omstillingen.
Skrevet af Mumleren
Bittert vi ikke fik point, men fortjent nok Roma vinder. Deres styrker rammer lige ned i vores svagheder, og de får dygtigt lukket vores farlige spillere ned.

Og så dræber de kampen to gange, helt i starten - og lige efter vi endelig fik scoret.

Underholdende kamp, og en hæderlig indsats. Med lidt (mere) held havde man fået mere med hjem. Vi hang efter, men spillet var godkendt.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lothar 89
Den defensiv skal der simpelthen gøres noget ved. 8 mål imod i Serie A i 7 kampe, og 5 mål imod i EL i 2 kamp. 13 mål imod i 9 officielle kampe. Og med tanke på de mirakler Handa igen-igen har præsteret, så gir vi simpelthen for meget væk. Man er aldrig sikker på vi kan afvise situationer, men sidder og frygter ethvert angreb eller indlæg. Paradoksalt er det at vi imod Juve af alle så tættest ud bagude og Miranda/Murillo lignede noget fra for 1 år siden. Kan man mod Juve, kan man også mod andre hold. Det er hovedet den er gal med. De Boer blir nødt til at få tætnet den defensiv. Vi tillader Roma 20 afslutninger, de 15 er indenfor feltet. Totti var ikke med, Nainggolan kun marginalt. Det ser for nemt ud at skabe noget mod os.
Skrevet af Lothar 89
Jeg er uenig i vores offensiv ser decideret "god" ud idag. Udover scoringen, så nævn én aktion hvor vi bragte Icardi i spil og han blev farlig? Det lykkedes ikke. Man er nødt til at gøre sin 9´er god hvis offensiven er "god". Der er forskel på ineffektiv og effektiv possession. Vi er pt bedst til det første. Se på hvor nemt det blev farlig omkring Dzeko, der vandt alt imod og omkring Miranda, i især 1. halvleg. Vi udnytter ikke det spilovertag som Roma´s tilbagetrækning efter 1-0 naturligt gav dem, godt nok. Vores store possession andel tvivler jeg på skyldes at vi TAGER spillet til os, eller om modstanderen LADER os få spillet, fordi de ved chancen for at ramme os er størst i omstillinger. Jeg synes Candreva og Perisic har deres største forcer i omstillings-spillet, ærgerlig (eller rettere ringe) vi igen kommer bagud, så vi aldrig kan udbytte deres force her. Efter Empoli-kampen har vi taget nogle skridt bagud. 2 ugers pause, nederlag heroptil er sgu da noget f..... har skabt. Øv
Skrevet af Stankovic
Enig Lothar. Det er dog også op af bakke for os når vi nok engang ender med at være bagud og derfor møder et hold som stiller sig i defensiven derefter.
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes også stadig vores defensiv sejler noget så forfærdeligt under De Boer. Vi må håbe han kan få rettet det, men indtil videre er der da absolut ingen fremgang at spore i den del af spillet. Skidt - meget skidt endda.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi er enig så langt at defensiv sejler, men det er også lidt en konsekvens af at man er bagude og man satser stort på at få et udlignende mål. Så tager man ganske enkelt flere risikoer.

Jeg syntes man ser sig blind på Icardi, spillet bliver endimensionelt hvis, hvis hele angrebspillet bliver konstrueret rundt om ham.

Jeg syntes man glemmer at Roma ikke er et nemt hold at bryde ned, under normale omstændigheder og slet ikke på hjemmebane, ja de lader os få bolden, men vi kom altså til adskillige chancer, man kan ikke seriøst forvente at man får flere eller større chancer mod Roma. Endvidere var det offensive måske ikke det bedste vi har set i indeværende, men stadig langt bedre end vi nogen dag nærmest så under Mancini.Skrevet af Interforlivet
@Zanetti4ever: Min kommentar omkring vores defensive struktur var sådan set ikke kun baseret på indsatsen i går - den var baseret på alle sæsonens kampe. Når selv en spiller som Miranda begynder at ligne "Bambi på glat is", så er der altså et eller andet der peger på, at der er alvorlige problemer med vores defensive organisation generelt. Det kan selvfølgelig være at Miranda samt alle andre forsvarsspillere i vores trup lige pludselig oplever en fælles formnedgang, men det er bare et eller andet sted lidt svært at forestille sig. Generelt set har vi været alt alt for nemme at skabe chancer mod, og det er altså ikke kun på baggrund af omstillinger at vi giver "nemme" chancer væk. Det så vi jo også i går. I mine øjne fungerer vores defensiv slet ikke indtil videre under FDB.

Vores offensiv: Den ser omtrent 100 gange bedre ud under FDB end under Mancio. Langt mere dynamik, mange flere ideer, meget skarpere indlæg osv. osv. Det er en fornøjelse at se.
Skrevet af Flying Dutchman
Vores backspillere sejlede i går, men midterforsvaret gjorde det nu ganske fint. Jeg kan slet ikke genkende, at Murillo og Miranda især skulle være del af én eller anden fælles formnedgang.

De Boer havde læst Roma fint i går, bortset fra én ting: Santon overfor lynhurtige Salah var dømt til at gå galt. Vi skal prise os selv heldige for, at han havde taget de forkerte støvler på, og at vi har én af verdens bedste målmænd mellem stængerne. Nagatomo burde have spillet fra start.

Udover det, så har jeg svært ved at sætte en finger på det taktiske, og, i forlængelse med det, vores spil. Jeg kan heller ikke genkende, at Roma vandt fortjent. Jeg synes, vi har stor andel i kampen og er klart dominerende i størstedelen af den. Roma havde vel nok de største chancer, men de kom allesammen på baggrund af omstillinger, og ikke, som hos os, som resultat af et vedvarende pres. Uafgjort havde været meget fortjent.

Resultatet er lort, men spillet var ganske fint. Vi skal bare blive bedre til at sætte Maurito i scene, samt købe nogle bedre backs.

Jeg havde glædet mig til Ansaldi, men hvis præstationen fra i går er standarden, så er vi ikke kommet en tøddel videre. Jeg håber, der er hold i rygterne om Darmian til vinter...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Icardi forlænger til 2021 - og med en frikøbsklausul på 110 mio. €! Intet mindre kan også gøre det. Hvis Higuaín kan købes i den klasse, så er Icardi det også værd.

Dejlige nyheder - så kommer der lidt ro på fra Casa Icardi (læs: Heksen fra Vest).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
...og de italienske aviser melder at der nu kun mangler små detaljer, før Darmians skifte til Inter kan blive offentliggjort. Det ville være (endnu) en super signing!
Skrevet af Lothar 89
@Interforlivet: Spændende. Hvilke aviser melder det?
Skrevet af Interforlivet
La Gazzetta og Tuttosport.. læste det på football-Italia.
annonce
0