Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Det er klart at man ikke skal lade sig styre af ultras, det er en uholdbar vej at tage.

Hvordan er udsigterne egentlig for Brozovic og Kondogbia? Jeg kan se de begge var udtaget til gårsdagens kamp?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
De er vist taget til nåde, men at Gnoukouri blev skiftet ind for Banega, i stedet for én af de to, er da en vink med en vognstang. Ikke forstået som, at jeg ikke tror, Gnoukouri har niveaet, men snarere at især Brozovic ville have pyntet noget mere rent spillemæssigt. De Boer skiftede reelt set vores playmaker ud med en spiller, der har sine klare styrker i det defensive.

Jeg tror, én af de to sælges til vinter - og hvis jeg skulle satse på hvem det bliver, så ville mine penge være på Kondogbia.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg kunne godt se både Kondogbia og Brozovic blive solgt denne vinter.
De er for gode til bænken, men giver også åbenlyst næring til vores pt. største problem på holdet: mentaliteten.
Derudover har man jo altid brug for syndebukke, og det er vel den rolle de pt har fået (selvforskyldt, en del af vejen).

Det er tydeligt at det store oprydningsarbejde stadig ligger foran os, hvor spillere der ikke præsterer, og ikke har hovedet med ryger videre.
Det er sådan jeg læser situationerne omkring Brozovic og Kondogbia, og i valget af start 11´eren hvor bla. Medel og Santon har vist højt engagement og er valgt til.

Det kunne være rart at se spillere der virkelig slider for trøjen, det er vel nærmest et minimums-krav.

Derudover skal FdB for hulen snart vænne sig til at spille mod taktisk klogere modstandere, og have andre modtræk end "vi spiller bare derudaf, for at score mere end vores modstander". Det SKAL han forbedre, for det koster dyrebare point lige nu.

Det bliver desuden interessant at se med Icardi i dag, han har rette indstilling på banen - men hans roderi udenfor kan blive et for stort problem ift. ovenstående problematik.
Og så må han vel videre? Ingen er over holdet, slet ikke anføreren!
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Bishop
"Jeg kunne godt se både Kondogbia og Brozovic blive solgt denne vinter.
De er for gode til bænken, men giver også åbenlyst næring til vores pt. største problem på holdet: mentaliteten."

Det ville alligevel være noget af en indvirkning FDB har haft hvis man siger farvel til de to. Og hvis FDB så samtidig bliver fyret kort efter så må man godt nok sige at FDB eksperimentet har været dyrt. Selvfølgelig skal spillerne slide for trøjen, men det falder jo samtidig tilbage på træneren.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Mumleren
Ja, og nej. Man kunne sikkert håndtere det mindre kontant, og det er jo et sats hvis Fdb selv får sparket.
Mentaliteten falder selvfølgelig i høj grad tilbage på træneren; men man må i holdets tjeneste som spiller også finde arbejdshandskerne frem, når nu tingene går som de gjorde med Mancini og kaos.

Her synes jeg at Brozovic og andre har haft den helt forkerte indgangsvinkel, muligvis fordi de selv ønsker at forlade klubben, og så er de IMO ikke værd at holde på.
Synes også det er fint og kontant at sætte en tyk streg i sandet, som FdB gør - selvom det måske kan virke som en overreaktion for nogle.

Kondogbia viser jo ingen tegn på fremskridt, og han vil åbenbart ikke rette ind efter de instruktioner han får - så må man sælge videre og tage diffrencen som en mindre fejlinvestering, inden tabet bliver for stort.

Det er klart at disse ting spidser til i en krisetid, og alt havde sikkert været helt anderledes med bare 5 point mere på kontoen; men jeg forstår godt hvis man overvejer en "cut your losses" strategi på disse to spillere.

Man har desperat brug for at spillere som fx Miranda, Medel og Santon sætter eksemplet for indsats og mentalitet - og ikke lader balancen blive ødelagt af disse egotrippere med stjernenykker.

At vores unge kaptajn (nu også forfatter) så skaber problemer for sig selv og os udenfor banen, det er bare endnu mere øv med øv på.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af saglighedens_portal
Moratti til Gazzetta om Icardi-sagen: "È un grande caos in cui non voglio entrare."

Både Corriere dello Sport og Gazzetta skriver, Napoli holder øje med situationen og måske kan få ham for 60 millioner euro, da de 110 millioners frikøbsklausul kun er gældende for udenlandske klubber.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skal for helvede ikke sælge Icardi...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202352200106)
Hvordan ser det ud med Gabriel? Han var på bænken i går under hele kampen og har det ikke også været tilfældet i tidligere kampe? Han har kun spillet 1 kamp i føge wikipedia.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvilket de selvf. ikke får, klausulen er jo netop indsat således at Italienske klubber netop ikke kan indløse den. Derfor er det vel logik for burhøns at vi IKKE sælger ham billigere end hvad en udenlandsk klub skal betale!

Men medierne spinner som sædvanlig, på trods af at klubben flere gange har gjort det klart at man ikke sælger nøgle spillere til konkurrenter.

Jeg er dog enig i at Brozovic og Kondogbia ligner to spillere der kan blive solgt allerede i det kommende marked, som jeg ser det skaber deres ego kun problemer for os.

Brozovic har intet vist i indeværende der gør ham berettiget til at stå foran køen i forhold til Gnoukouri. Det jeg har set med ham i indeværende, har været på grænsen til utilgiveligt, noget kunne tyde på FDB heller ikke ligefrem har alt for høje tanker om hans arbejdsmoral.

Kondogbia ser jeg lidt som en anden historie, han straffes vel hovedsageligt fordi han hidtil ikke har vist at forstå og efterleve de krav som FDB har stillet, hvilket selvsagt betyder at han ender forholdsvis langt nede i hierakiet, en skam når man ved hvilket talent knægten har. Men selv et talent skal kunne eksekvere det de får besked på.
Skrevet af saglighedens_portal
Inter har lagt et statement, hvor Icardi udtaler, han vil prøve at få siderne ud af bogen.

Edit: http://www.inter.it/en/news/55211/f-c-internazionale-statement

Derudover udtalte en ultra-leder, at forholdet til Icardi aldrig vil blive det samme igen. Også selvom han måtte hive siderne ud. Kommentarerne kom inden Inters statement.

Kan læses her:

http://m.fcinternews.it/news/caravita-se-icardi-vuole-chiuderla-ritiri-il-libro-ma-per-noi-e-morto-ci-fischiavano-ma-noi-tifavamo-fino-al-90-228979
Skrevet af Mumleren
Man kan håbe på stormen blæser over for Icardi, og at han finder en mere ydmyg stil frem, med hårdt arbejde oveni. Man kan også håbe han er blevet klogere... ah måske ikke :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@mumleren: Præcis. Havde vi at gøre med ethvert andet bare nogenlunde fornuftigt tænkende individ, ville vi helt sikkert kunne forvente at han/hun var blevet klogere efter denne omgang kaos. Men når nu man kender bare lidt til Icardi og hans generelle adfærd og forståelse af verden, så kan man absolut ingen forventinger have i den dur. Han er og bliver et kæmpe fjols.

@FD: Jeg er helt enig i at han ikke skal sælges. Han er en kæmpe idiot men også en gudsbenådet angriber som vi i den grad ikke har råd til at miste.
Skrevet af Stankovic
Icardi skal have revet det anførerbind af, så han kan finde noget koncentration igen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tvivler på farcen ligefrem har betydet det store, Icardi har aldrig virket som typen der bliver sønderlig påvirket af den slags ting på banen. Han er for i ævrigt en af de spillere der har løbet mest pr. kamp af vores spillere, jeg syntes ikke man kan pege en finger af ham på banen indtil videre.

Der er andre på holdet der derimod skal til at koncentrere sig noget mere
Skrevet af Flying Dutchman
Uanset hvilket scenarie man vælger, så taber klubben. Det er fanme noget lort:

1) Icardi beholder anførerbindet, men fansene er (forståeligt nok) utilfredse, hvilket vil have indflydelse på hans spil. Endvidere ved vi jo heller ikke, hvordan det spiller ud i omklædningsrummet.

2) De flår anførerbindet fra Icardi, og gør dermed fansene tilfredse - men hvorfor egentlig? Man skal også passe på med, ikke at give vores hardcore fans for meget indflydelse. Icardi bliver tøsefornærmet og agenttågehornet går i gang igen med at kaste omkring sig med diverse udtalelser - uro!

3) Icardi sælges, fordi hans position er uholdbar. Det skaber nok en del ro i og omkring klubben - men omvendt mister vi én af Serie A´s bedste angribere og en absolut nøglespiller, hvorefter vi står tilbage med Stevan ´Glasben´ Jovetic, Rodrigo ´skal bruge ti 100% chancer" Palacio, Gabriel "hvad kan du egentlig?" Barbosa og fucking Éder.

Desuden så påpeger Z4E det ganske godt. Icardi skaber en masse uro, men det er svært at sætte en finger på hans indsats på banen.

Jeg tror, klubben har truffet det rigtige valg på længere sigt, og så må vi - og Icardi - bare leve med, at der vil være en masse larm omkring hans person de næste par uger. Men mon ikke et par mål mod Atalanta, Torino og Sampdoria giver lidt mere ro igen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt et meget rammende og sjovt citat på footballitalia.net:

"[Icardi´s] book release caused as much chaos to the team as a bouncing ball does to Andrea Ranocchia."

Hmmm, lidt mere salt i såret, tak ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Hahaha! Det er fandeme et fedt citat.

Jeg er i øvrigt enig i dine betragtninger omkring de potentielle scenarier. Det er som jeg har skrevet før, en helt igennem forfærdelig situation vi befinder os i pt. som kun kan løses med et negativt udfald. Og ud over alt Icardi-pisset er vi så også i fare for at smide sæsonen hvis vi ikke snart får nogle sejre. Det er virkelig noget lort det hele!
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skal bare prise os selv heldige, at konkurrenterne også smider point hist og pist. Eventuelle drømme om en scudetto skal selvfølgelig skrinlægges (hvis ikke de allerede var det inden sæsonen - det gjorde jeg i hvert fald), men en top tre placering er hverken umuligt eller specielt besværligt på nuværende tidspunkt. Der er trods alt kun fem point op til Roma og Storesøster.

Det kræver dog også, at de fire næste kampe kaster ti-tolv point fra sig...

Det er meget muligt, jeg nok engang er ham den trælse "glasset er halvt fyldt" type, men vi har stadigvæk alle muligheder for både at redde sæsonen og vores umiddelbare fremtid som faktor i Serie A.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er i øvrigt enig i dine betragtninger omkring de potentielle scenarier. Det er som jeg har skrevet før, en helt igennem forfærdelig situation vi befinder os i pt. som kun kan løses med et negativt udfald. Og ud over alt Icardi-pisset er vi så også i fare for at smide sæsonen hvis vi ikke snart får nogle sejre. Det er virkelig noget lort det hele!


Nu skal vi heller ikke gøre det værre end det er, ja Icardi sagen er noget møg og ville gerne have været foruden, men det er formentligt glemt af de fleste inden jul.

Vores Ultra og Icardi har aldrig været specielt begejstret for hinanden - så ultra har også benyttet episoden til deres egen agenda, nemlig at fratage en spiller privilegier som de ikke mener er berettiget hertil. Men vi skal huske på de er en sølle minoritet, de fleste fans føler sig altså ikke provokeret eller trådt over af Icardis bog. Han fik fin med støtte i sidste kamp af majoriteten det var kun ultra der havde set sig sure på ham.

Så lad os ikke blæse det ud af proportioner.

Man skal også huske at vil man have de bedste spillere, må man engang imellem også affinde sig med deres særheder.

Sportsligt set på det lidt længere plan skal vi nu nok vende tilbage, men vi er i begyndelsen af en ny ære og der er meget arbejde forud og vi lider en del under den nye omlægning, det er også en kæmpe omvæltning for mange af vores spillere at gå fra mere defensiv kontrolleret tilgang til at skulle spille boldbessidende offensiv fodbold, noget vi nok ikke har været klar til.

De Boer virker heller ikke til at være taktisk moden til at stå for et str. italiensk hold, det giver selvsagt en masse problemer. Ledelsen har angiveligt givet et ultimatum om resultater ellers er det en fyrreseddel


annonce
0