Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD: Ja du er vist ret meget ham "glasset er halvt fyldt"-typen. Men det er nu også meget forfriskende når nu nogle af os andre måske har en tendens til det modsatte:)

@Z4ever: Jeg er ikke enig. Vi taler trods alt om en lille "krig" mellem vores anfører og en af de vigtigste (og ja de er nogle tungnemme psykopater ligesom man ser det i mange andre klubber) fan-fraktioner i klubben. Og når man så lægger situationen med Brozovic og Kondogbia, vores EL-resultater plus vores pointhøst i serie A oveni - så står vi altså i mine øjne mere eller mindre i møg til halsen. Bevares det kan da sagtens vendes hurtigt. Sådan er det jo heldigvis i fodboldverdenen. En sejr på torsdag over Southampton fulgt op af tre point mod Atalanta i weekenden (måske endda med mål fra vores kære anfører), og så er der lige pludselig lidt arbejdsro til FDB igen. Får vi imidlertid ikke to sejre, ja så tror jeg godt vi begge ved at det hele kun vil blusse endnu mere op. Så jeg synes ikke det bliver blæst ud af proportioner, når man tager hele konteksten med.
Skrevet af Flying Dutchman
De Boer virker heller ikke til at være taktisk moden til at stå for et str. italiensk hold, det giver selvsagt en masse problemer. Ledelsen har angiveligt givet et ultimatum om resultater ellers er det en fyrreseddel

Jeg er altså stadigvæk ikke enig i, at De Boer er udstillet, rent taktisk - eller snarere, det er ikke kun det taktiske, der halter.

Mod Juventus, Palermo, Roma og egentlig langt hen af vejen også mod Bologna og senest mod Cagliari, var taktikken for det meste i orden. Der var nogle underlige strategiske beslutninger, men taktikken kørte fint. Han blev vel egentlig kun for alvor udstillet mod Chievo, som kørte deres betonfodbold til UG.

Det er lidt som om folk glemmer, at, hvis vi nu skulle fokusere på Cagliari kampen, vi sad tungt på begivenhederne indtil vi kom foran. Herefter kom Cagliari bedre med, mens vi også brændte en god chance eller to. Det betyder dog stadigvæk, at taktikken var den rigtige. Det er i mine øjne snarere indstillingen der gang på gang fejler - som om holdet ikke kan sætte sig op til kampe mod svage modstandere. Vores klart bedste præstationer, har jo netop været mod Roma og Juventus, og så Palermo som eneste sekunda-hold.

Det peger efter min mening på én af to ting: at De Boer ikke er god nok til at sætte spillerne op, eller at der er en absolut og eklatant mangel på grinta i truppen - og jeg tror egentlig på det sidste, hvilket der er et par ting, der peger på. Indstillingen har under alle omstændigheder, i de fleste kampe, været pilrådden.

Bevares, der har været nogle underlige strategiske valg (Brozovic og Kondogbia frosset ud i så lang tid, Gnoukouri i stedet for Banega, og deslige), men alt i alt har taktikken været okay.

Jeg håber inderligt, vi ikke endnu en gang skal igennem en træner rokade, med endnu en ny taktik og alt det postyr, der følger med. Lad nu De Boer få noget tid, især da sæsonen slet ikke er tabt endnu. Hvis det så fortsat ser lidt vakkelvorn ud til sommer, så få fat i Simeone eller sådan noget, i stedet for de her latterlige halvløsninger. For erstatningerne til De Boer er godt nok nogle navne, der giver mig kuldegys: Leonardo, Rudi Garcia eller dygtige, men upålidelige Bielsa?

Nej tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der har længe været en "krig" mellen Icardi og Ultra - vi har de seneste mdr. blot haft en periode hvor parterne ikke er gået i kødet på hinanden, så jeg tager det med sindsro. Som du selv er lidt inde på er Ultra nok ikke de mest rationelle og de vil altid lave kontroverser, dette er hverken første eller sidste gang de bliver fornærmet over noget. engang imellem skal man bare pænt ignorere dem i stedet for at fodre bæstet.

Brozovic er problematisk men på et helt andet plan og Kondogbia er altså ikke rigtig et problem

Det er helt normalt at de små problemer der altid er på et hold bliver yderligre understreget når holdet er i spillemæssig eller pointmæssig krise
Skrevet af Interforlivet
@Z4ever: "De små problemer" siger du. Kan jeg få dig til at pege på en klub (gerne i samme "lag" som Inter) med "store problemer" så? Bare for at sætte tingene lidt i perspektiv..
Skrevet af Interforlivet
CalcioNews24 melder nu ud at Suning ser Capello som en oplagt afløser for FDB, hvis det skulle komme så vidt. Det ville jeg personligt absolut ikke have noget imod.
Skrevet af Flying Dutchman
Solid taktiker, der kender Serie A ind og ud.

Men igen! At skifte træner igen igen? Og hvor lang tid skal Capello så sidde i sædet? Og hvad gør vi med den anden, også ganske store part af problemet: indstillingen?

Kontinuitet er altså undervurderet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg synes du har helt ret i at kontinuitet er undervurderet i fodbold. Men igen det bør jo ikke være ensbetydende med at man vægter det over alt andet. Der er jo mange aspekter der bør tages med i sådan en overvejelse. Og ja ser vi først og fremmest på vigtigheden af at give en træner tillid og tid til at få indarbejdet sine ideer, så taler det naturligvis kraftigt imod at skifte træner på nuværende tidspunkt. Og jeg er heller ikke 100% overbevist om at det vil være en god ide at gøre. Men ser vi på situationen som den er lige nu med Sunings kæmpe investeringer på spillerfronten in mente, en FDB som tydeligvis ikke har fundet sig taktisk til rette i serie A endnu, en EL-sæson som potentielt allerede er ovre på torsdag plus det løse (læs: Icardi-pisset og Brozo-Kondo-halløjet), så synes jeg ikke det er helt i hampen at overveje at bringe en kapacitet som Capello ind, inden det er for sent - hvilket det jo vil være om en måneds tid eller to, hvis resultaterne ikke vender. Og mht motivationen tror jeg da helt sikkert at Capello ville have en positiv effekt. Han er ikke just kendt for at være en slacker mht hvad han kræver af sine spillere så vidt jeg ved.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er stadigvæk ikke overbevist om, at Frank de Boer ikke har fundet sig taktisk til rette i Serie A.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg vil nu også til stadighed tage FdB i forsvar så langt at spillet, om end det er lidt naivt til tider, er langt bedre end tidligere, og forbedres fra kamp til kamp.

Resultaterne er gået imod os, ja helt klart, men når man analyserer vores tabte/uafgjorte kampe vil jeg mene vi har fortjent mere i stort set dem alle (undtaget EL).

Man glemmer hurtigt at vi har været decideret uheldige når vi først har tabt, og at vi i flere kampe har spillet modstanderen helt af brættet før de scorer et halvheldigt/klodset mål.

Cagliari var et godt eksempel på dette - de spillede deres held og chance dygtigt i anden halveg, men det var først efter deres lidt heldige udligning (pinball og tilfældigheder i feltet) at de blev farlige.
Så kan sejr-herren bagefter frit skrive en historie der passer, á la "det var hele tiden vores gameplan".

Det interessante for mig bliver, om han kan sidde stormen igennem, for vi har som andre nævner brug for kontinuitet frem for alt - og har stadig mulighed for at komme tilbage og jagte CHL denne sæson.

Så længe De Boer ikke taber omklædningsrummet har jeg tiltro til at vi får det vendt i løbet af de kommende måneder.

Vi må se om Pazza Inter har samme tålmodighed.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg er stadigvæk ikke overbevist om, at Frank de Boer ikke har fundet sig taktisk til rette i Serie A.

I know. Det var også blot et forsøg på at redegøre for mit eget synspunkt.

@mumleren: Fair nok. Jeg håber inderligt at jeg får lov til at skrive: "der fik I sgu ret" herinde omkring juletid:)
Skrevet af Flying Dutchman
Det ved jeg godt, Interforlivet - jeg understreger det bare igen. Som tidligere ved både Mancini og Mazzari, så synes jeg, trænere får alt for meget ris - især i forhold til den ros, de får, når det kører godt. Firkantet stillet op, så er det jo oftest sådan, at når spillet kører godt, så får spillerne ros, og når det ikke kører, så får træneren kritik. Jeg forsøger at nuancere det lidt.

Det skrevet, så er jeg da også begyndt at få øje på nogle alvorlige problemer ved De Boer, men hans taktiske dispositioner er bare ikke én af dem. Hans mandskabspleje til gengæld...

Angående trænerrokaden, så er der kommet to, nye, sexede navne på bordet: Francesco "fyret i de fleste klubber" Guidolin og Stefano "kan I huske, da jeg fik bronze i Lazio" Pioli.

Mit "nej tak" fortsætter ufortrødent. Sikke en gang middelmådighed.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Angående trænerrokaden, så er der kommet to, nye, sexede navne på bordet: Francesco "fyret i de fleste klubber" Guidolin og Stefano "kan I huske, da jeg fik bronze i Lazio" Pioli.

Mit "nej tak" fortsætter ufortrødent. Sikke en gang middelmådighed.


Jeg har set det. Og jeg er fuldstændig enig med dig. De rygter har forhåbentlig intet på sig!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu har spillet så heller ikke været flydende side 2011 og jeg vil vove den påstand at både Mazzari og Mancini var forkert castet. Begge trænere var muligvis bedre end forgængerne, men en del tilskriver jeg også at de rent faktisk fik spillere af en hvis kaliber. Især sidstnævnte fik habile spillere til at levere resultater, hvilket ingen af forgængerne ret beset fik glæden af.

Men det er klart trænere og spillere nyder begrænsede mængder af ros, dertil har resultaterne og det flydende spil simpelthen manglet. Man kan så til dels tilskrive dette kvaliteten af truppen, trænere der ikke fik ordentlig opbakning fra ledelsen, forkert casting, rod og forvirring i klubben, dårlig økonomi og FFP sanktioner mm. Det ændre dog ikke sønderlig på at det mildest talt har været en yderst tynd kop te, det vi har været vidne til, som har gjort at man nok ikke lige stryr om sig med rosende termer.

De Boers mandskabspleje er mildest tal tvivlsom, hans taktik mangler finpudsning, holdet er ganske enkelt for ubalanceret i øjeblikket, det er simpelthen for nemt at komme til chancer især over fløjene og så er mentaliteten mildest talt ringe, noget der trods alt falder tilbage til træneren til en hvis grad. Mentaliteten kan dog formentligt også tilskrives en kultur der er blevet skabt i klubben.

Hvad jeg ville have ønsket de forgangne 5 år, var en plan og et koncept, det kan jeg bare ikke få øje på, man hentede jo ikke Mancini, Mazzari og co. ud fra en langsigtede plan og et ønske om at spille på en bestemt facon, man hentede dem ind og håbede de kunne levere resultater. De Boer ligner ærligt talt en beslutning der falder i linje med de forgangne altså at der er ikke er en gennemarbejdet plan bag ansættelsen, han ryger formentligt også indenfor få uger medmindre resultaterne begynder at gå vores vej, jeg har dog noget svært ved at se hvor den kontinuitet skal komme fra med mentaliteten blandt spillerne og den nåde satsede måde at spille fodbold på
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er klart trænere og spillere nyder begrænsede mængder af ros, dertil har resultaterne og det flydende spil simpelthen manglet.

Det var overhovedet ikke det, jeg skrev.

holdet er ganske enkelt for ubalanceret i øjeblikket

Ubalanceret hvordan?

Hvad jeg ville have ønsket de forgangne 5 år, var en plan og et koncept, det kan jeg bare ikke få øje på, man hentede jo ikke Mancini, Mazzari og co. ud fra en langsigtede plan og et ønske om at spille på en bestemt facon, man hentede dem ind og håbede de kunne levere resultater.

Ja, goddaw mand økseskaft. Selvfølgelig henter man trænere (og spillere, og DS´ere, og...) ind, fordi man håber, de leverer resultater. Det kan også sagtens være del af en langtidsigtet strategi - men når resultaterne ikke fører hen i retningen af selvsamme, så er det da klart der skal ske noget.

De Boer ligner ærligt talt en beslutning der falder i linje med de forgangne altså at der er ikke er en gennemarbejdet plan bag ansættelsen

De Boer blev også hentet ind, som led i en langtidssigtet strategi - det er blevet gjort klart fra kinesernes side. Manden er nærmest manisk med at få sluset unge spillere igennem til førsteholdet (noget der også har manglet), hvilket jo er del af den her nye strategi, hvor store dele af truppen skal komme fra egne rækker.

Det kan godt være strategierne ikke ligner hinanden, men jeg vil vove den påstand, at samtlige trænere i min tid som Interista (sans interimtrænerne, selvfølgelig) blev hentet ind med henblik på én eller flere klokkeklare idéer og strategier - og det gælder også Walter, Mancio og De Boer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Ja man har vel altid en strategi? men man kan vel godt stille spørgsmålstegn ved hvor gennemarbejdet strategien har været når, man går direkte fra Mancini til FDB, to uger før sæsonen begynder? Det vidner da umiddelbart ikke om at man haft en langsigtet pålan på hvordan man forestiller sig at Inter skal spille?https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
De blev også ansat af to forskellige ejere...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Ja det ved jeg? Men det er vel ikke direkte relevant, da anken gik på at der ikke havde været en overordnet strategi de sidste 5 år...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
Du har ret Bishop. Det var håbløs timing omkring FDB-ansættelsen, og det lader til at vi betaler prisen for det nu. Men altså din kritik af at man ikke havde salget til Suning med i sin 5-års plan i 2011 holder naturligvis ikke. De omstændigheder kunne man jo ikke havde forudset med sådan en præcision.
Skrevet af Bishop
Det er nu ikke "min" kritik? Og der er velsagtens heller ikke noget odiøst i at det har været nogle tumulte år, det oplever de fleste klubber trods alt før eller siden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Klart. Men nu gik Z4E´s anke jo heller ikke så meget ud på, at vi har skiftet strategi et par gange (bl.a. med skiftende ejere og diverse sanktioner), men at han ønskede, der havde været "en plan og et koncept". Hvilket der selvfølgelig har været. Han får det nemlig lidt til at lyde, at Mazzari, Mancini og De Boer ´bare´ blev hentet ind, uden der videre blev tænkt over hvorvidt de passer ind i den pågældende strategi. Det stiller jeg så spørgsmålstegn ved - ikke ved, at selvsamme skifter, i takt med vi har skiftet ejere og sportsdirektører.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0