Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lothar 89
Frank de Boer: "I første halvleg spillede vi med en frygt som jeg ikke forstod. Det var ikke mit Inter der var i kamp. Det sagde jeg til spillerne i halvlegen, og herefter ændrede kampen sig og vi dominerede....."

Ja, noget skal han jo sige. Men hvis anden halvleg var dominans fra vores side, så indkasserer man altså ikke så mange chancer imod sig i egen ende og man har ikke så store besværligheder med at kreere oplagte chancer i deres ende. At have bolden marginalt mere end andre blir ikke dominans. At have bolden mest og skabe chancer og tvinge de andre til at sparke væk - DET er dominans. Atalanta spillede sig nemt ud af vores tilfældige en-mands-pres, også i 2. halvleg, og det kan man ikke hvis de andre dominerer.

Man kan også stille sig spørgsmålet om hvorfor der skulle gå helt til pausen inden spillerne fik at vide de stod på hælene og var passive, når nu det kunne konstateres hvert 5. minut i 1. halvleg.

Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg går stærkt ud fra at de Boer får sparket, det her er simpelthen bare uacceptabelt. Man taber simpelthen ikke 4 kampe ud af 9 mulige, når der er investeret de summer der er, samtidigt med at holdet på de fleste parameter er betydelig stærkere end sidste sæson hvor man opnåede en fjerde plads, en plads der mere og mere ligner uopnåelig. CL kan man efterhånden godt afskrive, især når vi er gået nærmest i noget der efterhånden minder om mental opløsning.

Jeg fatter ikke hvorfor bestemte spillere igen fik chancen, jeg er ganske enkelt målløs over hvad vi skal være vidne til og jeg er overbevist om kinserne er ligeså. Ja man kan ikke købe sig til noget som helst, det er vist soleklart. De skal have held og lykke med at rette op på det her hold, det får de i den grad brug for.

Der skal i den grad ryddes op. Der er i den grad noget helt galt med kulturen på holdet og det bliver en kæmpe opgave at få banket noget morale, arbejdsvillighed, kampgejst i de her spillere, og de Boer ligner på ingen måder manden der er i stand til det, det har heller ikke just hjulpet at man går fra Mancinisk stål fodbold til det her, det er som to modpoler og er et alt for stor spring.

Held og lykke til den stakkel der skal rydde op efter det her, det bliver noget af en opgave. Ligner noget man har set før.

Oh well der er altid en næste sæson

Man behøver ikke være fysisk til stede for at eksekvere noget som helst, vi skriver 2016, videokonferencer er opfundet for længe siden!
Skrevet af Flying Dutchman
Efter at have mullet lidt over kampen mod Atalanta (og Southampton, og Cagliari, og...), er jeg kommet frem til et par konklusioner (som i øvrigt ikke gjorde mig spor glad).

De Boer er ud hvor han ikke længere kan bunde. Her tænker jeg ikke taktisk, da jeg stadigvæk mener, hans form for fodbold kan praktiseres i Serie A, men især med hensyn til mandskabspleje og micromanagement under kampene. Han behandling af Brozovic og Kondogbia har fuldstændigt backfired. Selvfølgelig skulle de straffes, men begge lider tydeligvis af ikke at have spillet nogen kampe her på det sidste, hvor især Brozovic er én, vi bør kunne nyde noget mere end vi gør nu.

Endvidere synes jeg, at De Boer sætter holdet fint på dagen - det er svært at sætte en finger på startelleveren fra i går - men han er ikke i stand til at foretage vigtige ændringer når kampen går i gang. På den måde er han lige så forstenet som Mazzarri var. Det var helt og aldeles tydeligt, at det ikke fungerede i går: midtbanen blev overrendt talmæssigt, spillerne pressede alene og vores backs stod ofte overfor to mænd. Her skal De Boer være i stand til at kommunikere ændringer videre, så at der kan rettes op på disse problemer - det skete ikke.

Jeg er begyndt at have alvorlige tvivl om, hvorvidt De Boer er manden der kan redde den her sæson - fordi den kan stadigvæk reddes! Vi bløder point mod hold, vores konkurrenter vinder over, og på grund af hans noget hårde sanktioner mod enkelte spillere, er jeg heller ikke sikker på, han har hele omklædningsrummet bag sig.

Og netop omklædningsrummet bærer i dén grad også en del af skylden. Truppen er god. Jeg vil faktisk stadigvæk mene, at truppen er i top tre i Serie A. Vi har også investeret rigeligt i den. Og alligevel spiller de 11 mænd i går som en flok usammenhængende primmadonnaerne, der hellere ville aflevere bolden til modstanderen end at ramme en medspiller. Der var (igen!) ingen kommunikation og (igen!) ikke meget gejst, mens der heller ikke blev arbejdet sammen. Vores enkeltmandspres gjorde jo bare, at Atalanta spillede omkring os uden problemer. Det var direkte håbløst.

Det skal de her multimiljonærer kunne gøre bedre, også uden anvisninger fra bænken. Endvidere vil jeg snart se noget fandenivoldskhed og stolthed over trøjen fra spillerne. De lignede allesammen nogle, der hellere ville være noget som helst sted andet end på banen. Kom nu lige i gang!

Løsningen? Ja, den er jo ikke ligetil. Jeg er fan af kontinuitet på bænken - omvendt er jeg også fan af at slutte i top tre, og det kan jeg ikke se De Boer gøre. Det taler selvfølgelig for ham, at hans ansættelse skete under så dårlige omstændigheder, og at han ikke endnu har haft mulighed for helt at sætte sit taktiske præg - men det er alt det udenom, der bekymrer mig mest, og her er der ingen undskyldning for, at han ikke havde så god en opstart som han kunne ønske sig. Måske De Boer skulle fyres, og så ansættes en midlertidig, meget lidt sexet, men solid løsning, der kan give os gode muligheder for at ende i top tre.

Og kom så med Simeone i 2017.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Top 3 virker langt væk forInter, om man skifter træner eller ej. PÅ trods af Milans gode start, så ser jeg stadigvæk Juve, Roma og Napoli sætte sig trygt på de 3 øverste pladser. Men netop at Milan også ser ud til at være en konkurrent til Inter gør bestemt ikke vejen for Inter nemmere. Lige nu ser både Lazio, Viola, Milan og Torino ud til at ville give Inter stærk konkurrence til top 6.

Jeg er dog enig i at Inter har et hold der "burde" "på papiret" side sikkert i top 4, men som vi også har snakket om tidligere Flying, så tror jeg at den sene ansættelse af FDB bliver en dyr omgang for Inter, og skifter man træner hvad så? Skal man igen ligge stilen om, så den bliver mere Mancini agtig? Eller skal forsøge at finde en der kan føre FDB´s ideer ud i praksis? Skifter man spillestil igen, så starter man jo fra bunden igen, og der er jo ikke ligefrem plads til at der tabes flere point på indkørings-kontoen.

Det er noget af en kattepine Inter er i, men jeg tror nu stadig at det bedste er at give FDB mere tid, uanset hvad så er der meget lille sandsynlighed for at Inter slutter i top 3, og at hive en ny mand ind, der så også bliver fyret pga. for dårlige resultater hjælper ikke på noget som helst.

Det minder næsten som om at Inter har gang i samme negative spiral som Milan måske endelig er ved at komme ud af, dog med den forskel at Inter har en dobbelt så dyr trup. Da Milan fyrede Sinisa sidste år var det også stærkt mod min vilje, det eneste positive var dog at man så allerede der var igang med at finde et seriøst bud på en træner der kunne blive ansat tidligt i transfervinduet og dermed nå at sætte sit præg.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke enig i, at top tre virker langt væk, som det er lige nu - den kan sagtens reddes.

Min anke ved De Boer ligger ikke så meget i det taktiske og spillestilen. Han virker ikke til at have holdet bag sig - hvilket man kan klandre begge parter for, i øvrigt. Så snart en træner mister omklædningsrummet, er det bare slut. Det har bare virket utroligt halvhjertet siden Juventus kampen - hvilket gør ondt at se på! Jeg vil tusinde gange hellere tabe 3-0, men hvor der bliver kæmpet, end 1-0, hvor spillerne render rundt og ligner nogen, der helst vil hvilket som helst andet. Det har jo intet med indkøring at gøre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Alle havde jo regnet med at Mancini ville side indtil 2018, hvor Simeone efter de flestes mening så ville tage over. Springet fra Simeone ville også have været mindre end det vi er vidne til.

Men pga. Mancinis opførsel, enorme brokkerri, holdets mildest talt elendige resultater, gjorde at Mancini endte i åben kambologage med ledelsen. Der gjorde at en fyrring var uomgåeligt. Moratti har selv været ude at udtale de var efterladt uden andet alternativ.

Hele planen med at han skulle side til 2018 kulsejlede på ganske få dage blot ca. 2 uger før sæson start.

Det var aldrig planen at de Boer skulle tage over, det var en nødløsning, nogle gange, eller rettere ofte, så fungere nødløsningere bare ikke.

De Boer har så tydeligt vist sig ikke at være den rette care taker, han har ikke formået at banke noget arbejdsmorale ind, et problem holdet også led under i pre-season og faktisk også viste tegn på i forårssæsonen.

Man kan så diskuttere om hans taktik er den rette, personlig syntes jeg den skal finjusteres og puses noget før den fungere ordentligt i serie a, især mod hold der pakker sig, der er eksperter i at lukrere på kontra muligheder. hidtil haft det ganske enkelt haft katestrofale følge, igår blev holdet dog kørt fuldstændig over ende, det var for mig tydelig at det var en træner med manglende serie A erfaring, krydret med en trup hvor kulturen gør at man ikke kæmper til sidste blodstråle.

Det er dog stadig trænerens opgave at ændre på en kultur, det har han ikke formået, snare nærmere forstærket. Til tider virker det næsten som om omklædningsrummet er tabt, FD kan muligvis have en pointe i at hans hårdhennet håndtering af Kondogbia og Brozovic har backfired. Er det tilfældet at det er tabt, så er en fyrring igen den eneste mulighed.

Jeg tror ikke nogen er forhippet på trænerskifte 1/3 inde i sæsonen eller for den sags skyld på noget tidspunkt i en sæson. Men nogle gange har man bare ikke ret mange alternativer, hvis holdet viser sig at de holder op med at interessere sig for at spille og kæmpe.

Skrevet af Lothar 89
Er helt enig i din analyse FD.

Jeg var fortrøstningsfuld omkring De Boer da han startede og også de første kampe, da der var fremskridt og vi producerede rigtig mange chancer ift. sidste år. Man sad med fornemmelsen, at når der går hul på bylden, så bliver det rigtig godt, og den med 4-3-3 og hollandsk fodbold som historisk er en direkte modpol til italiensk fodbold, synes jeg også er en ikke-holdbar tilgang til at De Boer ikke ville få succes. Selvfølgelig kan de ideer også få succes i Italien. Så gik der hul på bylden imod Pescara, Juventus og Empoli. Herefter er momentum fuldstændig gået tabt og vi har hentet 1 point i 4 Serie A kampe.

Materialet er til top3. Der er hentet en EL vinder ind Banega, en europamester Joao Mario, italiensk landsholdsspiller Candreva og en habil back i Ansaldi. Herudover det vigtigste; vi solgte ingen af de bedste spillere fra sidste sæson. Modsat konkurrenterne til CL-målsætningen (Roma og Napoli).

Kondogbia var vores bedste mand i træningskampene og faktisk også i udekampen mod Chievo (det siger ikke så meget, I know). Herefter er det kun gået tilbage og han blev så ofret totalt ovenpå de berømte 28 min mod Bologna. Knægten var uden selvtillid og hænger med hovedet konstant. Gense gerne situationen omkring Atalanta´s straffe i går, hans presspil er mildest talt elendigt. Kondogbia´s akilleshæl for udviklingen er faktisk De Boer, for hans system er slet ikke Kondogbia´s evner. Der skal man være hurtig i pres og hurtig på bold. Kondogbia har for mange berøringer på bold og er ikke hurtig i tanke eller handling. Ikke så meget der, det er bare et mismatch - der aldrig kommer til at fungere som jeg ser det. Største fejlkøb ift. pris i nyere Inter-tid.

Brozovic var i min optik vores bedste midtbanemand sidste sæson. Arbejdsom, løbestærk og med god vision for spillerne foran, og også en god skud-trussel. Balkan-hoved til tider, men det kunne altid tilgives qua arbejds-indsatsen. Noget er så gået galt i sommers. Utilfreds med kontrakt, ville have højere løn - klubben vælger at beholde ham. De Boer kommer ind, og så tror jeg deres karakterer "clasher" i det moment, hvor De Boer naturligt vil indgyde mere disciplin i truppen for at vinde spillerne, og Brozovic er bare utilfreds. Hans straf var hård, men efter straffen vinder vi jo mod Juve og Empoli og har et fint momentum - så måske udeladelsen bliver længere fordi De Boer statuerer et eksempel overfor resten af truppen med Brozovic, og så er der også snak om De Boer har en "no bullshit" approach fra Holland med sig. Ren spekulation, men der hvor det kortslutter for mig er når han så indlemmes igen og decideret ikke leverer i torsdags og får 2 helt unødvendige gule kort - alligevel får genvalg fra start i går på bekostning af Banega. Og igen er en skygge af sidste år. Og en spiller, der ikke ligner sig selv, ser bare dobbelt så skidt ud på et hold, der pt. ikke kan finde balancen.

Banega og Joao Mario: At de er inde samtidig er set herfra helt vitalt for os. Og det kan også aflæses i tabellen. Når de har været inde samtidig med Medel fra start har det givet os pointene. Det var tilfældet mod Pescara, Juventus og Empoli. Herefter blev Joao Mario skadet inden Bologna-kampen, hvor vi så gik i stå. I Rom er det også deres vision og fortjeneste at vi kunne tage taktstokken så meget som vi gjorde dernede. Da Banega røg ud mod Cagliari tabte vi kontrollen. De har så af klare årsager ikke kunne spille sammen i EL pga. FFP og Joao Mario´s manglende registrering og i disse kampe har vi heller ikke haft samme kontrol på midten. Det gir slet ikke mening for mig at Brozovic ud af det blå får 2 kampe i træk på bekostning af 0 minutter til Banega sidste 2 kampe, jeg mener det er en klar fejl-disponering af De Boer med ovenstående Banega/Joao Mario historik in mente.

De Boer - systemet: De Boer går på et kompromis i første kamp mod Chievo pga. truppens fysiske forfatning og spiller 3-5-2. Herefter har han anvendt sit foretrukne 4-2-3-1 / 4-3-3. Og approachen har været den sammen til hver gang. Vi vil tage initiativet på bolden og diktere begivenhederne. Det er hans DNA og det skal han selvfølgelig følge - det er også grunden til han er hyret af klubben. Jeg mener så, det er naivt at tro han kan gøre det i alle 90 min, som han vil, men at han undervejs i kampe er nødt til at ændre det eller tage pauser, og også have en plan når vi ikke er i possession og sikre balancen. Jeg taber så forståelsen, når han mod Southampton og Atalanta går fuldstændig i modsatte grøft og spiller den form for fodbold vi så specielt sidste efterår med Mancini, som var at overlade initiativ og kun ville omstillinger, med en Icardi der var helt isoleret og ikke fik bolde. De Boer´s filosofi har 2 hjørnesten. Possession (at skabe overtal, især på kanterne) og så det høje presspil. Vi så det høje pres praktiseret især mod Juventus og Empoli, hvor det gav pote. Efterfølgende har det været mindre tydeligt og i højere grad en-mands-pres, fremfor et holdpres. Og imod Southampton og Atalanta har der ikke været skyggen af et højt fælles pres-spil. Kan huske han udtalte efter Chievo kampen at truppen ikke havde konditionen til det, hvorfor han valgte 3-5-2. Så begyndte vi at praktisere det, men man må formode at konditionen er blevet bedre i hans 2 måneder, men hvorfor er vi så gået mere og mere væk fra det presspil? Det gir ingen mening. En "sjov statistik". Icardi er ikke kommet frem til en afslutning de sidste 4 kampe. I går har vi ikke engang 1 eneste hjørnespark !!! Og det er også her de italienske medier/pundits går fuldstændig imod De Boer her ovenpå, og hvor han kommer til at fremstå som Kejseren uden klæder. Det bliver en konklusion á la "han kommer her og vil vise os hollandsk fodbold, det kunne han ikke få resultater på, nu vil han så prøve at spille på vores måde, men her er vi også klogere end ham". Og de italienske eksperter er oftest uudholdelige at høre på og i værste fald fremmed-fjendske, men de har en pointe. De Boer er ikke mester i at spille på den her måde, der er hundredevis af italienere der kan gøre det bedre end ham. Han kommer også til at fremstå som om, han ikke længere selv tror på hans filosofi og bliver nu nemt set som rådvild og i panik. Ligesom Flying Dutchman mener jeg også at styringen og kommunikationen fra sidelinjen undervejs i kampene virker ikke-eksisterende, og at de er overladt til sig selv. Om det er sprogmæssige forståelses-problemer ved jeg ikke, men der er et problem, for vi ser oftest De Boer stå/sidde uden de store kommunikationer ud til spillerne, og når vi ikke har den naturlige leder inde på epi-centret af banen gør det kun ondt værre at der ikke er en klar kommunikation fra sidelinjen.

En ting slog mig i går aftes. Vi bløder simpelthen folk med vinder-gen i den her trup. Spillere der har prøvet at vinde noget i ligamæssig sammenhæng som bærende spillere, og som kan være vores talis-mænd over en hel sæson når ting begynder at gå imod os. Medel og Joao Mario har vundet med Chile og Portugal, Banega har vundet med Sevilla i EL, Miranda har vundet EL med Atletico. Den eneste der har prøvet at vinde en liga-titel er Miranda med Atletico i 13/14 sæsonen. Men det hold havde mange vinder-typer og ledere som Godin, Gabi, Tiago. Her virker det til han står alene, og som leder har han for store udfald i mine øjne. For mange personlige udsving præstationsmæssigt, dirigerer ikke og slår let ud med armene selv. I de større kampe er han der (hvilket vi så mod Juve), men i de mindre kampe især på udebane får han ikke transmitteret den naturlige ro ud til spillerne omkring sig.

Mentaliteten og vinder-genet er også noget der behøves for at være god over en sæson. Man skal have den samme tænding mod nr. 18, som man har mod nr. 1 - og det har vi bare ikke haft i rigtig lang tid. Jeg erindrer mange gange at have scrollet kamp-programmer igennem i en sæson og tænkt "Nu rammer vi en stime som Roma eller Napoli kan gøre det", fordi man ser vi skal møde "lettere" hold, hvorefter vi står tilbage med et alt for lavt point-snit mod de hold. Historien gentager sig i denne sæson, her er vores historik i de kampe mod mellem/bundhold, der er gået galt - deres nuværende placering samt historik imod andre hold fra toppen:

Chievo (nr 7): Tabte til både Fiorentina, Napoli og Milan.
Palermo (nr 19): Har tabt med 3 mål til både Napoli, Torino og Roma.
Bologna (nr 13): Tabte ude 1-5 mod Torino og 1-3 mod Napoli.
Cagliari (nr 10): Havde tabt alle udekampe inden os, og indkasserer 5 mål mod et Fiorentina-hold, der ikke var overbevisende.
Atalanta (nr 8): Havde tabt hjemme til Lazio og Palermo.

Vi har i disse kampe smidt 13 point væk. Det er helt utroligt, når man ser at de her hold ligefrem ikke er overbevisende imod de hold, vi bør msammenligne os med. Udover sejren mod Juventus, som man ikke kan kalkulere med inden en sæson, har vi kun fået max point mod nr. 17 (Pescara) og nr. 18 (Empoli).

Det er en historisk krise vi er inde i. Først resultatmæssig, hvorefter det så har forplantet sig til det spillemæssige i tiltagende grad, til at træneren nu ikke længere tror på sin filosofi og prøver at spille "the Italian way". Jeg forstår godt hvis spillerne begynder at tvivle på retningen og ledelsen også. Jeg mener personligt De Boer er ved "point of no return". Inter-trænere er historisk fyret for langt mindre, jeg er også for kontinuitet - men kan ikke se De Boer har karakteren til at stå imod det her pres og vende det.

Rygterne i pressen siger der er 2 lejre i Inter. Pro-De Boer er Thohir og Bollingbrooke. Imod De Boer er Suning og her nævnes også Ausilio. Dog er de enige om, at der først tages aktion efter kampen mod Torino, selvom der her til morgen i dele af pressen er forlydender om at de kan finde på at fyre ham inden og indsætte Vecchi fra Primavera-holdet sammen med Giuseppe Baresi, midlertidigt. Beslutter man sig for at fyre ham efter Torino (der nævnes at selv en sejr måske ikke er nok), så er der 2 veje at gå:

Den midlertidige løsning inden Simeone i 2017/2018: I pole er Pioli, derefter Mandorlini, Guidolin og også Leonardo samt Capello nævnes.

Den længere løsning, hvis Simeone ikke kommer i 2017/2018: Blanc, Bielsa eller Marco Silva, der er en upcoming portugisisk træner med erfaring fra Sporting og Olympiakos.

Mht. Simeone synes jeg det er farligt at stirre sig blind på han kommer. Uden CL har jeg svært ved at se ham vælge Inter allerede i næste sæson i konkurrence mod engelske klubber, eller klubber der kan tilbyde CL. Så ved jeg godt der er en historik og Zanetti-bånd og alt det der. Jeg er ikke sikker på det er nok. Og går vi efter lavere navne som Pioli, Mandorlini eller Guidolin, som overgangs-løsninger, og misser Simeone - så kommer vi til at stå med håret i postkassen til sommer.

Suning er mest stemt for at finde "et navn", da det også har stor PR-mæssig værdi for dem at vise at vi kan finde en større kapacitet, der også giver genlyd globalt. Jeg vil derfor sætte mine penge på Laurent Blanc. Ingen erfaring fra Serie A som træner, men 3 sæsoner som spiller. Har i PSG trænet mange spillere med Serie A-erfaring. Mange titler med PSG, der så også havde langt bedste materiale, men synes han udviklede holdet fra år til år og med fremskridt i CL hver sæson. Herudover skaffede han 2. plads til Bordeaux i sin første sæson, samt en liga-titel i 2. sæson (2008-2009). Rettede op på Frankrig efter det skandaløse VM i 2010, hvor de fik en kvartfinale i EM 2012 med Blanc ved roret.

Ét er træner-diskussionen når ledelsen samles ifm. Torino kampen pga. bestyrelsesmøde efterfølgende. Et andet punkt er også ledelsen generelt. Hvor er den stærke mand i Inter, der har sin daglige gang i klubben, og som kan kommunikere tydeligt og med pondus? Han findes ikke, og Suning er nødt til at finde en holdbar løsning, så der findes Inter´s svar på en Marotta eller en Galliani (i sine bedste dage). I dag er det overladt til Ausilio og Zanetti. Førstnævnte er en fantastisk sportsdirektør, men bør ikke være ansigtet udadtil i Icardi-sagen og når der stilles spørgsmål til De Boer. Bollingbrooke burde være manden, men er iflg. rygterne på vej ud, og har heller ikke haft nok pondus trods Manchester United på cv´et. Har ikke tænkt sig at begå sig på italiensk, og det vinder man ikke mange kampe ved dernede. Zanetti var en historisk spiller, og en god ambassadør og vice-præsident, men er heller ikke personen der skal repræsentere og udtale sig omkring klubben i daglig-dagen. Moratti var ikke ligefrem en "ledelsen´s mester", men han har ret når han siger: "Suning er nødt til at finde en italiener, der kan være her til dagligt, og som har Suning´s mandat til at agere hurtigt og konsekvent".
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig i at vi ikke rigtig kan gøre andet end at skille os af med FDB nu. Om han rent faktisk er for taktisk "svag" til serie A, bliver vi vist ikke rigtig enige om. Men der er jo også andre ting der vejer tungere. Som vi alle kan se, er FDB ikke i nærheden af at være in sync med sine spillere. Det afspejler spillet på banen med al tydelighed. Der kæmpes ikke. Der kommunikeres ikke. Der bliver foretaget så mange fejl på baggrund af forvirring omkring løbemønstre både offensivt og defensivt at det gør helt ondt at se på. Heller ikke i pressen nyder FDB umiddelbart den store opbakning blandt spillerne. Det er i hvert fald ikke mange gange at man har hørt en Inter-spiller udtrykke tillid til ham. Mest af alt begrænser udtalelserne sig til intetsigende ytringer som "han er anderledes end Mancio" og lignende. Når man tager alt dette med i ligningen, virker det slet og ret utopisk at han skulle kunne vende bøtten. Det er naturligvis ikke ensbetydende med at han bærer alt ansvaret. Men det er nu engang sådan det er.

Det er en møg-situation vi står i, men jeg kan altså heller ikke lade være med at føle (ligesom FD) at sæsonen godt kan reddes. Den trup vi har nu, er i mine øjne den bedste vi har haft, i 4 år, og derfor mener jeg også at vi stadig bør kunne nå en top 3. Men det kræver at resultaterne ændres nu! Mht hvem der hentes ser jeg også gerne en Blanc eller en Capello komme til. Jeg tror nemlig heller ikke på at Simeone "bare" kan hentes i 2017 eller 2018 som der ellers skrives så meget om.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er altså kun otte point op til top tre, med 29 kampe igen, så den er slet ikke tabt endnu. Ellers er jeg meget enig i jeres besyv, d´herrer. Det er noget af en rodebunke, vi har bevæget os ud i - og jeg aner ikke om løsningen er en trænerfyring, men det er tydeligt, det ikke fungerer.

Som jeg kan se det, så er der tre scenarier:

1) De Boer bliver, men får mindst én italiener mere - og gerne Beppe - ved siden af sig på bænken. Som autoriseret hollænder kan jeg kun nikke genkendende til den stædighed, der gennemsyrer hollændere når det kommer til fodbold. De Boer stirrer sig blind på Ajax-metoden (noget der kunne fungere i Serie A, men som kræver småændringer og en vis fleksibilitet) og får ikke modstand fra Trustfull og Kreek.
2) De Boer bliver fyret, og der ansættes en midlertidig løsning i form af enten Guidolin, Mandorlini eller (helst) Pioli, der ved knap så frækt, men solid fodbold, skal redde sæsonen. Herefter ansættes Simeone (fordi det står skrevet i sten, at det sker) og vi får endelig en vindertræner igen.
3) De Boer fyres, der skydes en hvis pil efter Simeone, og der gås efter en langtidsigtet løsning her og nu: Bielsa (men helst ikke) eller Blanc.

De to sidste løsninger har jeg det helt fint med - især da Blanc spiller en form for fodbold, der opstillingsmæssigt ikke ligger så langt fra De Boer. Simeone ville være drømmetræneren, men så skal den også 110% sikker, at han kommer til os i næste sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
De to sidste løsninger har jeg det helt fint med - især da Blanc spiller en form for fodbold, der opstillingsmæssigt ikke ligger så langt fra De Boer. Simeone ville være drømmetræneren, men så skal den også 110% sikker, at han kommer til os i næste sommer.

Jeg har det på samme måde. Men at hente Bielsa ser jeg dog på ingen måde som en god ide.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Jeg kan i og for sig godt lide Bielsa, der også praktiserer en form for 4-3-3 med hurtig genpres og en god offensiv - men hele hans ageren omkring Lazio i sommers er en tand for usmagelig og tyder ikke just på, at manden er pålidelig eller nøgtern i alle sine beslutninger (i øvrigt uden jeg ved, hvor stor en andel Lazio har i fadæsen).

Blanc fremstår straks mere rolig og har desuden også en fortid i klubben. Det siger selvfølgelig også en del, at han har haft succes, i de klubber han har trænet, samt at han fik styr på et kaotisk fransk landshold i mellemtiden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja kombinationen af Bielsas temperament, hans (skal vi bare kalde det) lidt særlige væsen og så vores Inter i den nuværende forfatning ser jeg bare ikke som nogen særlig god cocktail. Jeg ser det faktisk lidt som en "recipe for disaster".

Blanc har et fornemt CV og som du også påpeger, en fortid i klubben. Jeg har svært ved at sige noget negativt om en eventuel ansættelse af ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Så skulle det være, at det komplet udelukke Simeone i en overskuelig fremtid. Men som jeg også lidt prikkede til for et par indlæg siden, så sætter vi Inter fans også lidt for meget vores lid til, at Simeone a) også er på vej og b) er den frelsende træner, vi har brug for.

Der er jo også andre trænere... deriblandt Blanc...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Blanc er jo lidt i samme boldgade som de Boer, han er også lidt en no bullshit type træner, der ikke ligefrem er bange for at bænke de største spillere.

Hans taktik ligger ikke langt fra, boldbessidende på modstanderens bane halvdel, bolden holdes nede på jorden, fokus på tekniske kvaliteter, krydret med en solid defensiv organisering når man ikke har bolden. Så skal man hente en ny træner hvor holdet ikke skal omstilles total er han vel ret beset det rigtige valg.

Det er nu mere hans person jeg ikke er så vild med, men modsat de Boer så har han da en hvis erfaring med klubben som spiller og dermed også en smule bedre kendskab til serie A.

Ja medierne har ventet som glubske ulve for at nedgøre de Boer, ikke særligt overraskende taget hollands og italiensk fodbold lidt rivalisering in mente.

Som sådan tror jeg godt Hollandsk fodbold filosofi kan fungere i Italien, men det kræver at den justeres i en eller anden grad, så den passer til de mere beton defensive, kontra hold der findes i støvlelandet. Jeg syntes ikke de Boer har justeret nok, men det er ikke kun der problemet ligger, kommunikation er helt væk for tiden, hvilket ses både i det manglende pres, løbe mønstre, afleveringer mm. Men også i den manglende vilje, motivation og kampgejst.

Jeg har svært ved at se ham genvinde det tabte både resultatmæssigt og tillidsmæssigt.

Personligt ikke fortaler for endnu en caretaker, det føre ingen vegne hen, det er helt uholdbart at skal igennem godt og vel 1,5sæson med en eller flere care taker indtil man kan få Simeone. Man skal finde en der kan bringe os op i top tre, hvor vi retmæssig høre hjemme og som vi også har kvaliteterne til. Det vil også gære det nemmere at tiltrække Simeone og gøre hans arbejde mindre, end at skulle tage over med et hold i denne forfatning.

Ja teoretisk kan det godt nåes at indhente det tabte, men det er en meget svær opgave især når hverken spillet eller kommunikationen og motivationen er der
Skrevet af Flying Dutchman
Der er da ikke en rivalisering mellem italiensk og hollandsk fodbold? Det spiller i hvert fald ikke i Holland...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Jeg håber godt nok at Inter ledelsen hyrer en træner fordi de har tro på ham, og ikke fordi de har en plan om at skifte ham ud med Diego Simeone på et eller andet tidspunkt. Så står man jo i et vakuum og gør det noget sværere for sig selv at nå sin målsætning om Champions League.

Og hvis Diego Simeone er drømmen på sigt skulle man måske finde en træner der som det mindste læner sig ip af filosofien omkring pragmatisme. Det er De Boer indenfor hollandsk målestok, men slet ikke indenfor italiensk målestok.
Skrevet af Interforlivet
Ja teoretisk kan det godt nåes at indhente det tabte, men det er en meget svær opgave især når hverken spillet eller kommunikationen og motivationen er der

Selvfølgelig vil det være vældig svært for en ny træner at ændre på spillet lige med det samme. Sådan noget tager tid. Men derimod er både motivation og kommunikation jo heldigvis sådan nogle størrelser der kan ændres fra den ene dag til den anden. Og faktisk kunne man endda argumentere for at det ene udspringer som en naturligvis konsekvens af det andet - forstået på den måde at finder man motivationen igen, vil det også automatisk bringe mere kommunikation med sig. Disse omstændigheder udgør faktisk hovedårsagen bag min holdning til dels at vi skal fyre FDB, dels at vi stadig kan redde sæsonen. For tager man så spillernes naturlige evner/truppens kvalitet med i regnestykket, har jeg i hvert fald en (måske naiv) forventning om at resultaterne godt kan ændre sig forholdsvis hurtigt hvis blot motivationen findes igen. Det kræver så selvfølgelig 1) at jeg har ret i min antagelse om, at den manglende motivation knytter sig til FDB 2) at Blanc eller hvem det nu bliver, så er i stand til at ændre på disse forhold. Og det kan jo sagtens være at spillerne bærer en langt større del af skylden end jeg tror, hvorfor et trænerskifte så ikke vil flytte noget som helst. Men jeg har en tro på at det kan lade sig gøre.
Skrevet af Mr. Juve
Kunne Eusebio Di Francesco ikke være forfriskende? Jeg har et svagt punkt for både ham og Sassoulo - det ville os åbne døren lidt mere i forhold til Berardi.

Bielsa skal i holde jer fra, det lidt ligesom den fede tjener, man ved det går galt.

I har nogle gode indlæg herinde i tråden.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Enig. Jeg ser også spillernes lade indstilling, manglende gejst og ditto kommunikation som én af hovedårsagerne til, at det bare ikke har fungeret på banen. Mod de større modstandere, hvor det måske er lettere at komme i gear, har det jo været markant bedre, med bedre spil som følge deraf. Moralen synes helt at være bund.´

@ Mr. Juve

Jamen, tak! Når vi gør os umage og ikke udveksler småligheder, så er der god gang i den herinde.

Angående Eusebio di Francesco, så er jeg også meget imponeret af ham og hvad han har opnået i Sassuolo. Jeg kender dog ikke nok til hans håndtering af truppen til at vide, om han er en god idé som tingene er lige nu.

I øvrigt underligt med en Juventus fan, der godt kunne tænke sig at se Berardi hos fjenden? ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mr. Juve
Hehe. Jeg sagde ikke at jeg håbede han endte hos jer. Men at en ansættelse af Di Francesco ville øge jeres chancer for at hente ham.

I var hvad jeg husker ganske ivrige efter ham i sommers.

Men ja, jeg er også imponeret. Og når/hvis Allegri skulle forlade klubben ville jeg have fuld tiltro til Di Francesco hvis Juve skulle ansætte ham.

Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
annonce
0