Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lothar 89
Iflg franske medier her til aften (Le Parisien) er Blanc blevet kontaktet via sin agent af Suning. Blanc meldes interesseret i jobbet, hvis det ender med De Boer fyres.
Skrevet af Drejer82
Mener i han ryger efter kampen imorgen?
Hvis ja, hvem tager så over?
Blanc smutter vel ikke bare til januar, men hvis det bliver Blanc, er han så ment som den langsigtede løsning, altså man skyder en hvid pil efter Simeone.
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Skrevet af Flying Dutchman
@ Drejer

Mener i han ryger efter kampen imorgen?

Jeg er ret sikker på, at hvis ikke der havde været kamp allerede igen i morgen, at De Boer var blevet fyret. Jeg er også stadigvæk temmelig sikker på, han får en seddel, uanfægtet resultatet i morgen.

Hvis ja, hvem tager så over?

Take your pick. Der er nævnt de første ti navne - og det er vel at mærke ud over de knap så seriøse. Der nævnes: Capello, Van Gaal, Hiddink, Blanc, Mandorlini, Leonardo, Bielsa, Reja, Pioli og Guidolin, mens Simeone lurer i baggrunden. Bizart nok, er der ingen af dem, der rigtigt har teten i medierne. Mandorlini nævnes en smule oftere, og skulle være en form for interim coach, mens Blanc så er den af de mere langsigtede løsninger, der er en smule i front.

Personligt håber jeg på et godt resultat i morgen. Og kampen efter. Og derefter. Og så videre. Og så en top tre placering. Og ikke endnu en træner fyring.

Realisten i mig håber dog på Hiddink eller Blanc.

Blanc smutter vel ikke bare til januar, men hvis det bliver Blanc, er han så ment som den langsigtede løsning, altså man skyder en hvid pil efter Simeone.

Det er heller ikke planen. Simeone er lidt vores gulrød i alt det her - men hans kontrakt udløber først til sommer ´18. Blanc skal dog nok have én eller anden tre- eller fireårig kontrakt.

Helt ærligt, så er jeg lidt ligeglad efterhånden, bare der snart kommer fucking styr på det. Jeg har været Interista siden slut-90´erne, og jeg har aldrig nogensinde prøvet det her før. At gå fra Triplettaen til det her, gør ondt på sjælen. Jeg er egentlig ligeglad om det bliver Hiddink, Blanc, Simeone eller en helt fjerde. Jeg vil have en træner, der kan vinde de små kampe, få os op i CL igen, skabe ro omkring det hele, og så generelt være der i mere end halvanden sæson. Det her er fucking pinligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Drejer82
Super, tak for det, kan godt følge dig, bare det at få noget ro på holdet og ja, vinde de små kampe, så må man se hvad det ender med.
Håber da for jer at det lykkes for FDB at vende det hele, det andet kan godt blive noge rod, men som i selv skriver, nødvendigt.
Nu ser vi, må da heller ikke være særlig nemt, at finde gejsten til aftenens kamp, hvis hoved er på blokken, uanset aftens resultat.
Men det har selvfølgelig været undervejs et stykke tid nu.
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg undre mig lidt du ikke syntes det virker bekendt

Vi havde op til flere trænere inden succesårene der holdt et sted mellem 1,5 til ganske få mdr. Man havde vist 11 trænere inden Mancini blev ansat fra 1995.

Siden 2010 har vi haft 8 og den 9 står og banker på døren - jo jo det virker i den grad bekendt
Skrevet af Flying Dutchman
Det handler jo for pokker ikke kun om trænerfyringer. Inden triplettaen havde vi, for det første, ikke lige vundet en, ja, tripletta. Vi havde heller ikke vundet fem mesterskaber i streg. Omvendt endte vi oftest i top tre og var nærmest et fast indslag i Champions League. Så nej, den nuværende forfatning virker ikke bekendt - medmindre man kun kigger på trænerlisten på Wikipedia. Det er faktisk langt fra bekendt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Håber i den grad på sejr i aften og at de Boer bliver på posten. Det er vores chance for en offensiv træner, for ved en fyreseddel ansættes der vel igen en træner med fokus på beton-defensiv....
Tid er og har desværre altid været en mangelvare i denne klub.
Skrevet af Interforlivet
@Søren F er gud: Jeg kan godt forstå din positive holdning til det at have en offensivt tænkende træner - jeg deler den faktisk også. Men altså er vi ikke enige om at den helt essentielle omstændighed i spørgsmålet omkring hvorvidt De Boer skal fyres eller ej ikke relaterer sig til det, men derimod til om han stadig nyder spillernes opbakning? Som jeg har nævnt i andre tråde, kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre lidt mere fra vores spillere. Har de rent faktisk stadig tiltro til deres træner som De Boer jo var ude at sige i går, at de har, eller er den oplagte tolkning af stilheden den rigtige - altså at De Boer har "tabt" omklædningsrummet? I mine øjne er det dette aspekt der skal afgøre sagen. Har han fortsat spillernes opbakning, skal han naturligvis ikke fyres men gives mere tid til at få implementeret sine ideer, men har han den ikke, så ser jeg ingen anden udvej end at afskedige ham. Min fornemmelse siger mig i øvrigt at spillerne ikke (længere) står 100% bag ham, men jeg har taget fejl før:)
Skrevet af OC
Historisk set har denne klub aldrig haft succes med udprægede ´offensive´ trænere.

Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være et ideal i sig selv?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fd det er begge dele rod, det var rod før de gode år og det er noget rod nu. At det så gav flere sekundære placeringer af sig den gang, skyldtes også at vi havde Moratti der konstant kunne og ville spytte abnorme summer i klubben og derfor i de fleste sæsoner havde et bedre spillemateriale.

Vi har først nu fået nogen der kan og vil spytte i kassen, man kan simpelthen ikke forlange at vi skulle kunne ligge i top 4 med de økonomiske udfordringer, FFP domme mm. vi har haft hængende over hovedet de senere år. Ja der er underpræsteret, ligesom vi gjorde før de gode år og der har været alt for mange trænere indenover i begge tilfælde.

Men økonomisk og dermed potentiale er worlds apart. Det er deri den forskel på dengang og nu først og fremmest ligger.
Skrevet af Acheron 3
Med 11 mål i 9 kampe er det vist også begrænset, hvor meget i har fået ud af "offensive" FDB selv om i også i nogle kampe har været decideret uheldige/uskarpe.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af OC
Med 11 mål i 9 kampe er det vist også begrænset, hvor meget i har fået ud af "offensive" FDB selv om i også i nogle kampe har været decideret uheldige/uskarpe.


Kritikken af de Boer i Holland, som jeg forstod den, var at der var rigtig meget boldflytteri og høje mængde af boldbesiddelse, men meget få konkrete chancer.
Det er præcist det vi har set under ham, bortset fra de sidste 3 kampe, hvor alt har organisatorisk har sejlet.
Jeg kan ikke se, at det skulle være noget at stræbe efter.

Det er desuden dræbende kedeligt.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Jeg kalder det heller ikke et ideal. Jeg siger blot at jeg godt kan forstå Søren F er guds positive holdning til det. Jeg har også en helt generel positiv holdning til offensivt tænkende trænere. Det er altså ikke det samme som at ophøje det til et ideal.

Og nej vi har tydeligvis ikke fået noget ud af De Boers offensive tilgang - i hvert fald ikke målt på resultattavlen. For jeg synes nu nok at vores spil på den sidste tredjedel af banen i perioder har været langt bedre end under Mancio. Det er dog gået mere eller mindre fuldstændig i stå efter Bologna-kampen hvilket jo er foruroligende i sig selv.
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig var der ikke altid lige rolig i kulisserne før ´de gode år´ - hvilken klub oplever ikke det?

Men faktum er og bliver, at vi rent sportslig var langt bedre med i slut-90´erne, start-00´erne, end vi er nu (98/99 fraregnet). Det er ikke til diskussion. Det er ligeledes heller ikke til diskussion, at vi var en konstant faktor i Europa, og oftest i Champions League. På hvilken økonomisk baggrund vi gjorde det, er komplet ligegyldigt.

Så selvfølgelig har de sidste fem sæsoner været langt værre end perioden før 2006. Jeg ville bytte vores nuværende ´rod´ for vores daværende ´rod´ til enhver tid, uden at blinke én eneste gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge diverse velansete hollandske medier, skulle ledelsen have udtalt deres støtte til De Boer - mest på baggrund af, at truppen egentlig ikke er hans og den korte opstart.

Der er også sat navn på en spiller, der skulle have skabt en masse uro i truppen.

I får lov til at gætte hvem...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Interessant. Står der noget om hvorvidt spillerne er enige i beslutningen om at køre videre med De Boer?
Skrevet af DanishBhoy
Flying

nu er "the dreaded vote of confidence" som regel en indikation på at der er en fyreseddel på vej i den nærmeste fremtid
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Der står, at en gruppe på fire-fem spillere, ført an af Ugens Gæt, har skabt uro, men at de fleste spillere ikke er utilfredse, og at enkelte (eks. Santon) et glade for De Boer.

@ Bhoy

Det har du ret i. Men ordlyden i artiklen føles ikke som den sædvanlige "vi har fuld tillid til De Boer", men snarere en anerkendelse af, at De Boer har haft nogle vanskelige betingelser og at kontinuitet Vægtes højt.

Vi får se!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Hvem laver ballade internt? Brozovic? Tvivler på Icardi når nu Ausilio efter egne ord har ordnet den sag.

Hvis nu De Boer kunne vinde lidt og stå distancen til vinter kan de hælde Brozovic i brønden. Så sendes der også et signal til hans gruppering, samtidig med signalstyrken overfor den resterende trup ikke vil være til at tage fejl af.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er, overraskende nok, hverken Icardi eller Brozovic - selvom jeg kunne forestille mig at sidstnævnte er blandt de fire-fem anonyme spillere.

I skal få nogle ledetråd:

Han er skaldet. Han er fra Brasilien. Han har tidligere gjort tilsvarende i sin tyrkiske klub. Og hans navn starter med F og ender på Elipe Melo.

Og så får I ikke mere hjælp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0