Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lothar 89
Fyrer vi en træner efter en sejr når vi samtidig viste forbedringer over hele linjen - så skal Inter og jeg have en pause kan jeg mærke. Han får Sampdoria kampen med for at bevise sig, jeg kan ikke forestille mig andet. Taber vi den tror jeg dog stadig han hænger.

Thohir var ude i en opbakning til holdet og De Boer inden kamp, men blev også fanget i nogle udtalelser der kunne tolkes negativt for De Boer:"En ansvarlig ledelse skal selvfølgelig altid tage både nemme og hårde beslutninger og reagere, det værste er intet at gøre......."

Skrevet af Lothar 89
@FD: 6 til Napoli der svinger meget pt og mangler en 9´er. 5 til Milan der ikke imponerer mig spillemæssigt trods Juve sejr og manglende bredde. Slet ikke umuligt at hente. Vi har begge hold indenfor de næste 5 kampe, godt resultat her kan ændre meget. Afgørende måned foran os, hvorfor der også bør manes 100% til ro omkring De Boer herefter.
Skrevet af jensriis
shit en mål og fantastisk det lykkes med en sejr. Det var virkelig også fortjent med alle de chancer. På det område kørte det meget bedre. Skarpheden manglede dog

FD synes bare du har det med til tider at glemme andres mening, og ja det kræver man læser hvad andre skriver, og hvad man selv skriver. Du skriver det er noget vrøvl, at forsvaret er usikker og en joke. Det kan vi vel for pokker godt mene på baggrund af en kæmpe brøler i denne kamp og helt hovedrystende i de seneste kampe. Fair nok du ikke mener det usikkert. Der er vi så bare uenig. Det kommer sikkert også an på, hvad man sammenligner med. Og frikender du ikke Ansaldi og Murillo ved at skrive "nogle gange støder man også bare sammen"? Anyway jeg vil egentlig hellere glædes over sejren. Så er det så bare om, det er nok til at de Boer bliver.

Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
@ jensriis

Det er det, jeg mener - du læser ikke hvad jeg skriver. Det har intet at gøre med, at jeg skulle ´glemme andres meninger´.

Jeg skriver ikke, det er noget vrøvl, at vores forsvar skulle være en joke og usikker (ikke fordi jeg er enig i den noget bastante påstand, men okay) - jeg skriver, det er noget vrøvl, når Z4E påstår, der stadigvæk ikke kommunikeres på banen, når der intet belæg er for det. Faktisk vil jeg vove den påstand, at vores organiserede presspil, de mange vellykkede afleveringer, vores over hele kampen set solide defensive præstation og kampen generelt viser, at kommunikationen var god i dag.

Og ja, en gang i mellem støder man bare sammen. Det hænder. Det er ikke en frikendelse. Det er en konklusion.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Enig Lothar. Stabilitet og momentum er vigtigt lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
I en sådan situation, hvor det egentligt burde være helt og aldeles ufarlig, der er det rent ud sagt en manglende kommunikation der forårsager det, det har intet med klumpethed at gøre.

Der er jo ikke tale om et hjørne eller en farlig situation hvor man ikke altid har den fornødne tid til at kommunikere og hvor man nogle gange må tage en hurtig beslutning, her har de faktisk den tid der skal til for at både se hinanden og kommunikere.

Det er amatøragtigt så det batter, sådan fejl bør man altså ikke begå på det her niveau.

Ja det var bedre end de foregående, men lad os nu heller ikke få det til at lyde som om tingene var perfekte eller holdet har taget et kvantespring, for det var det meget langt fra.

Vi havde det nemt mod Torino, der på ingen måder spillede deres bedste kamp i indeværende. Hvor meget der skyldes drengene på banens præstationer, kan man så altid diskutere.

stabilitet er altid vigtigt, det lader dog meget tilbage, hvorvidt de Boer er i stand til at levere det.

Jeg kan simpelthen ikke se en træner overleve det pres de Boer er endt under nu, hverken fra fansene, medierne, eller ledelsen side. Hvis vi holder på ham, er jeg bange for vi bare udskyder de uomgåelige.

Han ligner langtfra en træner der holder sæsonen ud, fortsætter han efter i dag, er det stadig kun et fejltrin og så ryger han, så chancen vil stadig være meget stor for en fyring inden jul.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Vi kan vel forhåbentlig blive enige om, at én enkel situation, der måske, måske ikke kommer på baggrund af ringe eller manglende kommunikation, ikke er det samme som, et forsvar der er "røstende usikre [Sic]" og at det var et "skramme eksempel på et hold der ikke kommunikere [Sic]"? Det har du under alle omstændigheder intet belæg for. Faktisk, som jeg også skriver, er der en masser der tyder på, at kommunikationen og det dertilhørende samarbejde var markant bedre i dag, end i de foregående kampe.

Ja det var bedre end de foregående, men lad os nu heller ikke få det til at lyde som om tingene var perfekte eller holdet har taget et kvantespring, for det var det meget langt fra.

Spillemæssigt var det bestemt et kvantespring. Det var det resultatmæssigt vel egentlig også.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja jeg synes nu nok også at der er langt flere positive end negative ting at sige om i går. Ingen tvivl om at det mål vi lukker ind, endnu engang må karakteriseres som et "nemt mål". En lang bold fra målmanden, en tabt hovedstøds-duel og så to mand der taber en duel med deres enlige angriber, hvorefter bolden ligger i målet. Om det skyldes manglende kommunikation eller ej, kan vi vel ikke rigtig vide fra tv-billederne. I mine øjne ligner Ansaldi den skyldige idet han faktisk blander sig unødvendigt i Murillos nærkamp med Belotti. Havde han (som han bør) trukket sig en meter eller to, kunne han agere gardering skulle Murillo tabe nærkampen, og så var Belotti aldrig kommet alene igennem. Og så kan man naturligvis også pege på vores ekstreme uskarphed som en negativ ting. Hvordan Brozovic formår at brænde sin hovedstøds-chance på stregen er beyond mig!? Men det er jo altså ikke udelukkende negativt med de brændte chancer - vi kommer jo altså trods alt frem til chancerne, og det gør vi gennem flot spil.

Og af andre positive ting kan nævnes: Brozovic som spiller en fantastisk kamp, Eder som i mine øjne virkelig begynder at ligne sig selv fra Samp-tiden, Icardi (need I say more), midtbane-konstellationen som fungerede fremragende langt hen ad vejen, gejsten på hele holdet, fejringen ved scoringerne osv. osv.

Overordnet set synes jeg det var en fantastisk kamp mod et skal vi ikke glemme, ret så godt Torino-mandskab. Nu gælder det så bare om at følge sejren op i Genoa på søndag!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke helt enig, Interforlivet. Situationen foregår i Miranda´s side af forsvaret - han er dog op og tabe duellen med Lopez. Jeg tror bare, der er tale om to spillere, der forsøger at backe op og at tackle bolden fra Belotti, og hvor Murillo så ved et uheld kommer til at snuble Ansaldi. Jeg holder fast i, at sådan noget kan ske. Jeg vil endda vove den påstand, at lignende situationer opstår jævnligt, men at de sjældent er så iøjnefaldende som den her gang (i og med det blev til en chance og et mål). Situationen indikerer efter min mening i hvert fald ikke, at vores forsvar skulle være usikker eller at der ikke blev kommunikeret. Det var et uheld. Det er i øvrigt også dejligt, at vi udover det, holder Torino, et hold der i de foregående kampe havde scoret 8 mål i tre kampe, fra fadet.

Med hensyn til Brozovic´ chancer, så er den første en større afbrænder end den sidste. Han skal placere det skud fladt og fjernt, i stedet for at sparke hårdt og i mellemhøjde. Hovedstødet skal selvfølgelig ind, men det skal også siges, at Moretti (Torino´s bedste på dagen) redder bolden med armen og at der bør have været dømt straffespark. Når man ser det igen, så er der i øvrigt ikke så meget plads igen, på trods af at Brozovic står tæt på målet. Set i det lys, synes jeg også Icardi´s afbrænder i den 79. minut og Candreva´s hovedstød er lige så store.

Som du dog også selv nævner, så kan de mange chancer også vinkles som et positivt problem. Vi skabte, efter min bedste overbevisning, flere chancer i kampen i går, end vi gjorde i de tre foregående Serie A kampe tilsammen. Statistisk set havde vi også dobbelt så mange skud på mål mod Torino, end vi havde mod Atalanta.

Og af andre positive ting kan nævnes: Brozovic som spiller en fantastisk kamp, Eder som i mine øjne virkelig begynder at ligne sig selv fra Samp-tiden, Icardi (need I say more), midtbane-konstellationen som fungerede fremragende langt hen ad vejen, gejsten på hele holdet, fejringen ved scoringerne osv. osv.

Jeg synes faktisk ikke, at Éder gjorde det så godt igen. Han kæmpede hårdt, men strandede med stort set alt, han forsøgte. Med hensyn til Icardi, så er det jo bare for fedt, at have en angriber, der egentlig ikke spiller en stor kamp, men som alligevel banker to ind. Og så er jeg enig med hensyn til Brozovic - han var blandt vores bedste, og konstellationen med ham og Mario fungerede upåklageligt. Medel må være nervøs.

Ellers er jeg enig. Sæsonen er absolut ikke reddet endnu, og set over de sidste fem kampe er der selvfølgelig ingen grund til at juble alt for højt endnu - men isoleret set, var kampen i går den bedste fodboldmæssige oplevelse siden Derby d´Italia, og der er, som du skriver, langt flere positive end negative ting om den.

PS: Vi skal ikke til Bergamo på søndag ;)

EDIT: Ah, det fik du rettet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman: Jeg tror bare, der er tale om to spillere, der forsøger at backe op og at tackle bolden fra Belotti, og hvor Murillo så ved et uheld kommer til at snuble Ansaldi.

Det tror jeg også der er, og min pointe er så bare: De skal aldrig begge gå til ham på samme tid når de befinder sig i en situation, hvor de to alene udgør de eneste spillere mellem Belotti og målet. Her burde en af dem trække sig (i mine øjne Ansaldi) velvidende at der ikke er nogen back-up bag dem, så de netop ikke risikerer at lade Belotti slippe alene igennem.

Mht Eder synes jeg bare han begynder at vise den flair og gennembrudskraft, han viste så meget af i Sampdoria-tiden. Tag fx situationen efter (var det?) en 5-10 minutter hvor han løber fra Falqué med bolden og lægger en sand sukkerbal til Candreva over en halv bane. Eller den situation i 2. halvleg hvor han trækker beslutsomt ind i banen og afslutter lige ved siden af stolpen. I mine øjne indikerer disse aktioner at han er ved at "finde sig selv" i Inter om man så må sige. Der er i hvert fald en verden til forskel fra den Eder vi så i går, og så den der spillede i foråret. Og det klæder både ham og holdet. Jeg synes i øvrigt også at han og Perisic udgør en ret god duo til den venstrekant. Perisic har klart sin force i kampe hvor modstanderne står lidt længere fremme end Torino gjorde i går, mens Eder passer bedre ind på den kant mod de lidt mere lavtstående forsvar. Det er ikke et dumt taktisk kort De Boer er ved at udvikle her synes jeg.

PS: Ja jeg ved ikke hvorfor min hjerne lige skulle bilde mig ind at Atalanta-kampen skulle spilles om:)
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, i den perfekte verden gør man sådan. Men i og med beslutningen skulle tages i et splitsekund, så er der intet odiøst i det. I øvrigt er det Murillo der skal trække sig, fordi så er han stadigvæk mellem Belotti og målet, såfremt Ansaldi ville have tabt duellen - hvis Murillo var gået ind og havde tabt duellen, så havde Ansaldi stået mellem Belotti og sidelinjen. Så hvis der er noget, der har skylden (og det synes jeg ikke, der bør være tale om), så er det Murillo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Fair nok:)
Skrevet af Mumleren
Forhåbentlig er det også sidste gang man ofrer Banega af "taktiske årsager".
Jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor han skulle starte ude mod Atalanta.
Hans evne til at holde i bolden, trække spillere til osv. giver Joao Mario og andre pladsen der skal bruges til at spille.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Stankovic
Konstellationen Joao Mario som 6´er og Banega og Brozovic længere fremme så bedre ud bagude end frygtet og gav langt mere flydende spil og fleksibilitet centralt ift når Medel er inde.

Præcis, hvorfor det virker tåbeligt at Medel ellers er blevet brugt i sådanne kampe.
Skrevet af Interforlivet
Ja lad os håbe at De Boer tør fortsætte med den konstellation mod Sampdoria! Nu hvor Brozovic tilsyneladende er kommet op i gear igen, udgør de tre jo en særdeles boldstærk og dynamisk midtbane, som på mange måder er en trussel for modstanderen, idet de alle tre er i stand til at foretage afgørende driblinger, lægge afgørende afleveringer eller afslutte uden for feltet.
Skrevet af Flying Dutchman
Men gutter, I mangler lige at tage to ting i mente:

For det første, så er Medel også en god spiller. Bare fordi, det flød fint i går (og det gjorde det!) med Brozo, Mario og Banega, betyder ikke, det også ville have gjort det på dagen mod Atalanta, Cagliari og Roma. Det kan godt være, Medel ikke er den mest sexede af vores fodboldspillere, men han er utrolig nyttig og god til netop sin rolle på banen.

For det andet, så går jeg som altid ud fra, at De Boer (eller hvilken som helst træner) på dagen sætter holdet, med de bedste spillere han har til rådighed, til den taktik han gerne vil køre. Jeg er helt med på, at Banega kan noget mere end de fleste i truppen, men jeg nægter at tro, at De Boer holdt ham ud, uden der var en grund til det. Det kan være, han var småskadet, eller at midtbanen skulle vindes, eller noget helt tredje. Det er der såmænd heller ikke noget tåbeligt i. Medel spillede, fordi han var det bedste valg.

Det gælder i øvrigt også med henblik på fascinationen af Gabigol.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Bare lige for at få noget på det rene så: Jeg går 1) aldrig ud fra at De Boer ikke sætter taktikken ud fra dels hvordan han gerne vil spille, dels hvordan han synes modstanderen skal spilles. 2) Jeg foretrækker ikke gårsdagens konstellation fordi jeg synes Medel er dårlig. Det synes jeg nemlig ikke. Jeg foretrækker den mod Sampdoria fordi jeg synes, at Banega, Mario og Brozo er bedre og mere kreative end Medel, og fordi jeg regner med, at vi vil dominere spillemæssigt på samme måde, som vi gjorde det mod Torino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Det andet del var ikke så meget møntet på dig.

Med hensyn til at gentage midtbanen mod Sampdoria, så har du selvfølgelig ret i, at vi vil skabe flere chancer med Brozovic/Banega i stedet for Medel (der så ikke kan spille) eller Gnoukouri. Der er dog, som jeg ser det, en markant forskel mellem Torino, der gerne vil være med til at skabe kampen, og Sampdoria, som formentlig kommer til at spille på kontraen. Derfor er der netop vigtigt at have typen Medel på banen, der kan agere ´dørmand´ for de kontraangreb, der ufravigeligt vil komme.

Nu har Mario vist sig også at være god til at være den spiller (hvorfor Medel også må være nervøs), men det vil slet ikke undre mig, hvis Gnoukouri starter ind ved siden af Mario på søndag.

Det siger den objektive Interista i mig. Den subjektive Interista vil gerne se samme midtbanekonstellation som i onsdags, og så også gerne Perisic i stedet for Éder.

Tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg synes nu Medel har sin force i at slå modspillernes spil i stykker, og er faktisk ret svag i omstillinger. Han er jo ikke særligt hurtig?

Selvfølgelig er han langt mere defensiv end f.eks. Brozovic og andre, men én kontra så har han raget et gult kort til sig og så er der ikke mange andre værktøjer at gøre med i den kamp.

Medel har dog faktisk imponeret i spillet, i enkelte kampe, men mod hold der pakker sig vil jeg også foretrække brozovic eller andre der spiller i banens længderetning.

Som jeg ser det, har vi været så sårbare på kontra fordi vi har spillet langsomt, på tværs, og ikke skabt andet end svage indlæg; den slags spil som indbyder til farlige kontra - og som Medel (for det meste) bidrager til.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Medel får ikke mange kort, sin rolle i mente - det er kun blevet til tre gule kort i ni kampe, alle for professionelle frispark. Dem skal han helst også lave i ny og næ. Efter min mening er Medel enormt undervurderet.

Som jeg ser det, har vi været så sårbare på kontra fordi vi har spillet langsomt, på tværs, og ikke skabt andet end svage indlæg; den slags spil som indbyder til farlige kontra - og som Medel (for det meste) bidrager til.

Vi er jo ikke sårbare på kontra, fordi vi spiller langsomt - kontraen bliver sat i gang fordi vi spiller langsomt og mister bolden. Sårbarheden kommer fra, at forsvaret bliver overrendt af modstanderen.

Mod Sampdoria, der kommer til at pakke sig, kommer du til at se det samme, ´langsommelige´ spil, på tværs af banen, foran modstanderens forsvarslinje, som vi så mange gange har set før - og det kommer til at ske, uanset hvem der starter ind. Det ændrer en enkel spiller ikke på. Eneste kur mod det, er at komme foran.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0