Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
I har haft én træner, som ikke var fan af Gabigol (hvis man skal tro rapporter fra klubben). Det er utroligt tidligt, I afskriver ham. Eksemplerne på sydamerikanske, unge spillere, der kommer til Europa udskreget som værende det nye sort, men som ikke lige præsterer på vanvidsniveau fra dag et, er mange. De kulturelle, sproglige og menneskelige barrierer i forbindelse med at etablere sig i et fremmed land, er sværere at overkomme for nogle end for andre. Og Inter har måske heller ikke været det nemmeste sted at være som ny, ung spiller i et fremmed land i de seneste par måneder.
Skrevet af Stankovic
Helt enig Duck men undtagelse af at vi ikke snakker måneder men flere år.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Duck

Jeg tror da ikke, der er nogle der afskriver ham. Vi er snarere ud i det tåbelige at udleje ham, netop uden virkelig at få prøver på hans talent.

EDIT: Medmindre du med ´I´ mener klubben Inter, selvfølgelig, og ikke os her i tråden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Det var egentlig jer her i tråden, jeg referede til. Jeg synes, I har været hårde ved ham, men det har jeg muligvis misforstået, hvis det i virkeligheden mere er klubbens håndtering af ham, I sigter til, og i så fald beklager jeg.
Skrevet af Flying Dutchman
Nja, det har du altså misforstået.

De fleste her i tråden vil gerne se ham og forstår ikke, hvorfor han ikke har spillet mere. Jeg er nok mest ´hård´ eller ´skeptisk´, men det bunder snarere i en irritation over, at det lidt blev udlagt som om Gabigol skulle være løsningen på vores problemer - og ikke så meget en kritik af knægten selv.

Jeg tror, vi alle er ganske spændte på at se ham for alvor folde sig ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har nu noget svært ved at se Inter fansene værde hårde mod Gabigol, det var ikke os der sammenlignede ham med Kerlon!

Ærligt talt, venter jeg stadig på at se ham, jeg er i den grad uforstående overfor den manglende spilletid han har fået.

Ja det er hårdt og udfordrende at komme til et andet land med en anden kultur, det tager tid at vende sig til. Men jeg tvivler på det ligefrem hjælper at blive frosset ude, som tilfældet nærmest har været.

Man vender sig ikke til den Italienske liga ved ikke at spille.

Leje ham ud, uden at give ham en kinamands chance vil være direkte tåbeligt, men for helved da vi har betalt 30m € for knægten. jesus christ !!!!

hvorfor fan købte man ham så, hvis man ikke har tilliden til ham, det er jo idioti på allerhøjeste plan. Det er da mere end rigeligt vi har skyldet fucking 40m € ud i afløbet med Kondogbia. En spiller og agent der i den grad lufter tanken om luftforandring.

ja det er nok de færreste der er jublende glade for Joorabchian, men ham kommer man ikke uden om med de planer der er blevet meldt ud vedr. Sunings sportslige planer. Der er ikke kun tale om de vil nøjes med Inter, de vil skabe et sportslig imperium bestående af flere klubber, agentfirmaer, broadcasting mm. Det var rygtet allerede inden opkøbet af Inter at de lå i forhandlinger med at opkøbe eller lave en omfattende samarbejdsordning med Joorabchian agent fortagende.
Skrevet af Flying Dutchman
Har du læst Ducks artikel, Z4E?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
To basser af Brozo mod Island i dag. Han fejrer sin nye klubtræner med at sprudle på landsholdet. Jeg håber, Pioli satser på ham og Kondogbia, som rygtes væk til vinter.

Træningskampen Inter spillede i dag (eller var det i går..?) så man Inter i en De Boer-agtig formation 4-2-3-1.

Nogen der ved hvorfor Handa ikke er på landsholdet?
Skrevet af Stankovic
Det er et ganske simpelt svar: fordi han stoppede på landsholdet sidste år.
Skrevet af Stankovic
Skulle så lige se hvem Slovenien så har at gøre godt med mellem stængerne. Svaret er Jan Oblak. Imponerende.
Skrevet af Facchetti
Ja, det er en udmærket afløser
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu glæder jeg mig bare til at se hvordan vi stiller op, men brozo ser ud til at have genvundet spillelysten, hvilket er posetivt, men lad os se om han også gør sig fortjent til en start 11 hos os, han har klart en del at tilbagebetale efter hans opførsel i indeværende. Men mon ikke det bliver 4-3-3 eller 4
-2-3-1

Hvis vi skal benytte kondogbia, skal hele ingangsvinklen og spillestil de Boer introduceres stedes permanent til hvile. Vi skal vel tilbage til de mere defensive, tilbageholdende og kontrollerede dyder skal han overhovedet komme til at fungere, han virkede ikke som en der fungerede på et hold med høj boldbessidelse, mange boldberøringer og højt genpres. Han er simpelthen for sløv med bolden og begår alt for mange basale fejl

Hvis vi skal ud i at stille med Kondogbia, Medel og Brozo så kommer vi til at ofre en af Banega, Candreva eller Perisic. Banega ligner den der ryger hvis man ikke man vil rive balancen over på de to fløje.

Jeg er skeptisk omk. at udlade Medel da vi vel reelt set har en alternativ til den rolle.
Skrevet af Flying Dutchman
Og så glemmer vi bare alt om Joao Mario? Jep...

Pioli er kedelig med ikke dum - han kommer ikke til at pille ved Mario, Brozovic og Banega, når nu det tydeligvis fungerer. Eneste spiller der kan true det, er Medel. De andre er slet ikke nok i kampform til at starte ind i en Madonnina. Du kan da ikke seriøst forvente, at Kondogbia går fra 28 minutter siden starten af oktober til en startplads i en derby, der tilmed er en ´sekspointer´, mod én af ligaens pt. bedste hold?

Har du læst artiklen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt to meget, meget fine mål, Brozo fik scoret mod Island. Det er super vigtigt, at han for alvor kommer i gang - en Brozovic i hopla er efter min mening vores bedste midtbanespiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det var nogle rigtig gode mål ja. Og også Perisic skulle have spillet en fremragende kamp. Jeg er ikke nødvendigvis enig i at en Brozovic i topform er vores bedste midtbanespiller, men han er helt klart én af dem. Så det er helt sikkert supervigtigt for os at han ser ud til at være kommet i gang igen.
Skrevet af Flying Dutchman
Efter Pioli´s ankomst intensiverer de gamle rygter omkring Biglia og Parolo. Begge rygtes på vej til januar og ikke for småpenge - Parolo har lige forlænget og Biglia står til at gøre det samme.

Nu er hverken Biglia eller Parolo dårlige spillere. De ville sågar pynte på de fleste midtbaner i Serie A. Men den centrale midtbane er nok der, vi er allerbedst besat. A-kæden (Mario, Brozovic/Medel og Banega) er på papir én af ligaens bedste, og har solide back-ups i B-kæden (Kondogbia, Gnoukouri... Melo...? Nej, ikke lige ham). Hvem skal Biglia og Parolo så erstatte? Endvidere er det jo ikke fordi vi svømmer i penge.

Jeg så meget hellere, at der blev fokuseret på hvad i et par sæsoner har været vores absolut mest svagt besatte pladser: backpladserne. D´Ambrosio og Ansaldi er solide spillere, mens Santon og Nagatomo i ny og næ lyser op. Endvidere ser Miangue spændende ud, mens vores bedste back render rundt i Roma. De fire førstnævnte er solide løsninger til et subtop-hold i Serie A - men ikke mere end det, og hvis vi aspirerer til igen at blive et tophold i ligaen, så skal vi have spillerne til det.

Så kære kinesere og Ausilio. Jeg ved I læser med her. Drop nu jagten efter to spillere, vi ikke har brug for, og som kun er interessante fordi en træner, der alligevel ikke er der til sommer, gerne vil have dem, og hent to topklasse backs: én til højre og én til venstre. Behold de to italienere som back-ups, og så har vi endnu bedre muligheder for at ramme vores mål.

På forhånd tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Jeg er ikke nødvendigvis enig i at en Brozovic i topform er vores bedste midtbanespiller, men han er helt klart én af dem. Så det er helt sikkert supervigtigt for os at han ser ud til at være kommet i gang igen.

Tja, han kan bare så meget mere end de andre i truppen. Joao Mario har været bedre (hell, alle har, indtil for meget nyligt, været bedre), men Brozovic har flere redskaber i kassen. Han kan begge veje, kan slå både de korte og de lange bolde, kan sætte en mand eller to, kan skyde fra afstand, er kreativ, er ikke bange for at begå de nødvendige frispark og så har han en enorm arbejdsradius. Der er spillere i truppen, der kan nogle af de her ting, og Mario kan de fleste, men der er, efter min bedste overbevisning, ingen andre end Brozo der kan alle de her ting.

Det kræver så bare at han gider og er i hopla...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er i øvrigt noget mere begejstret over Murens tilgang, end jeg er om Pioli´s ditto.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Der vil jo altid kædes spillere vi tidligere har været interesseret i, sammen med en ny træner som kender dem.
Tror ikke det har noget på sig, medmindre man sælger fra A-kæden. Du har ret, det vil ingen mening give.

Håber på Darmian til Januar, men synes egentlig Santon er ved at blive den spiller man har gået og håbet; og at man giver ham chancen. Vi skal så af med minum en af reserverne; Ninja, D´ambro eller Ansaldi?
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Puha, vi er godt nok ikke enige med hensyn til Santon. Godt nok har han været det bedste valg på backen, men det gør ham ikke til en god spiller. D´Ambro har også tidligt vist sig noget bedre, gør det også fint i de kampe han spiller, og det har også været mig en gåde, hvorfor han ikke spiller mere.

Ellers er jeg enig. Darmian ville være fedt, men Mou har afvist - det kan dog være, Capitano og/eller Moratti kan fedte lidt for ham. Hell, bare én eller anden topklasse back ville lune enormt. Det kunne være utroligt dejligt, hvis Vrsaljko kunne lokkes tilbage til Serie A fra Atletico-bænken. Andrea Conti i Atalanta ser også spændende ud.

Af salgsemnerne, er det jo reelt set kun Ninja, hvor det giver mening. Ansaldi er (vist nok?) på lån, D´Ambro og Santon har aldrig været eftertragtede - mens der sæson ind, sæson ud er interesse fra Bundesligaen i vores kære japaner.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0