Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
Ja, Inter har på ubegribelig vis forbløffende mange skyggefans. Pibe meldte sig også på banen en gang, indtil han ikke gad mere. Vi bruger ikke nok anglicismer i de italienske tråde til at fastholde hans opmærksomhed.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er lidt ligesom Dansk folkeparti og Trump, masser af skabs fans, en gang imellem undres man

Jeg er for i øvrigt enig i de konstante koncentrationssvigt ikke bare i skiltning men faktisk under hele kampen, men i det mindste er spillerne selv ved at indse det, bedre sent end aldrig!
Skrevet af Flying Dutchman
Sammenlignede du lige klubben, du og jeg begge elsker, med både Trump og Dansk Folkeparti? Holy crap, mand!

Den står altså for egen regning :)

Jeg tror faktisk, det vi oplever lige nu, er modpolen til medløberfans. Altså, fans der holder med underdoggen, det hold der vinder nogle kampe, men som ikke er favoritter til at vinde titler. Dem var der også et hav af i slut-90´erne. Hell, jeg indrømmer da blankt, at, udover Roberto Baggio, vores fantastiske fans og det faktum, at Inter var det første storhold jeg så live, jeg også i høj grad var fascineret af hele den her ´lige ved og næsten´ tilstand i klubben, på trods af rigtig gode spillere på holdet. Hele den der episode med Iuliano og Ronaldo gjorde ikke fascinationen mindre.

Jeg ser i hvert fald et hav af nye fans blandt brugerne på sitet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg sammenligner måske mere det at folk ikke vil stå ved det. Jeg har mødt og kendt flere gennem tiden der var skabs Inter fans! Men ikke ville springe ud af skabet. Det havde intet med lige ved og næsten, omend jeg ikke er tvivl om der er nogle der gør det af den grund ;)

Ja der er faktisk nogle der syntes det er pinligt, hvilket er lidt morsomt

Jeg var total Ronaldo medløber, hvor pinlig det end er, så kan snart holde 20års jubilæum som fan
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt så skylder jeg Pioli endnu en undskyldning. Grunden til at Joao Mario ikke var med fra start mod Fiorentina, ligger formentlig i, at han er et gult kort fra en karantænedag - ham får vi brug for mod Napoli.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Det er lidt ligesom Dansk folkeparti og Trump, masser af skabs fans, en gang imellem undres man"

Haha det er sgu klasse, vi er mange der undrer sig over at man bliver fan af Inter, ovenstående viser dog også tegn på en ret god selvindsigt det skal du have:)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af TR1986
God kamp i næste runde. I må dog meget gerne starte lidt mere stille og roligt end i gjorde imod Fiorentina ;-)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Jeg understreger lige igen: Z4E taler kun på sine egne vegne. Det er vist ikke verdens største hemmelighed, at jeg nærer en kæmpe modvilje mod både DF og Trump, og at deres navne ikke bør nævnes i denne tråd, endsige i samme åndedræt med vores elskede klub.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg understreger lige igen: Z4E taler kun på sine egne vegne. Det er vist ikke verdens største hemmelighed, at jeg nærer en kæmpe modvilje mod både DF og Trump, og at deres navne ikke bør nævnes i denne tråd, endsige i samme åndedræt med vores elskede klub.

Hørt! Trump er et skrækindjagende symbol på hvor frygtelig en impact reality-tv og "kendis"-faktoren har på vores samfundsudvikling.

Temmelig latterlig kommentar i øvrigt Bishop.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, Bishop driller bare - det må han gerne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Selvfølgelig driller jeg bare, den blev jo i dem grad serveret for højrebenet, og her tænker jeg ikke kun på Trump/DF delen, men lige så meget over at formuleringen lagde op til at han undrede sig over at folk blev fan af Inter :)

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
Jesus mand...
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg undre mig ikke over at folk bliver fans, jeg undre mig over når folk ikke står ved det, deraf kommentaren vedr. Trump og DF.

Som skrevet bagefter har mødt folk der ikke ligefrem skilte med det eller ville stå ved det. Præcis som jeg har med DF, stå dog for helved ved det!

Det er ikke noget at være flov/pinlig over eller hvad nu hvilken bevæggrunde man har.

Hvis man kender mig, ved man jeg er røv ligeglad hvad folks politiske ståsted er. Der er ikke noget som et forkert valg eller ståsted, medmindre det ligefrem går virkeligt udover andre. Man kan beskylde DF for meget Trump ligeså, men værre er de heller ikke.

Skrevet af Interforlivet
@Bishop: Beklager. Det er selvfølgelig ok med lidt drillerier. Du ramte bare lige et ømt punkt hvorfor jeg fik overreageret.
Skrevet af Flying Dutchman
Ah, come on, Z4E - det var i bedste fald en kringlet og fjollet sammenligning ;) så må du også tage imod de endefuld der kommer, når nu du synes, din røv skal være i klaskehøjden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Lad os ikke mixe kærlighed til fodbold med politik (hvis man kan kaldet det det). Eller... lad os holde os fra det lige indtil Laziofans skal grilles.
Skrevet af Flying Dutchman
Senere i dag spiller Bologna mod Hellas Verona i Coppa´en - vi får fornøjelsen af at møde vinderen af den kamp i næste runde.

Bologna og Hellas. Det er jo to hold på Be´er Sheva niveau. Så vi ryger nok ud.

Spøg til side, så håber jeg lidt, vi satser noget mere på Coppa´en end tidligere set. Et mesterskab er alligevel uopnåeligt, og dersom vi tilsyneladende ikke gider det der Europa League, er her en oplagt mulighed for noget succes og måske endda en lille pokal. Det vil da slukke den umiddelbare tørst efter sølvvarer, og tilmed give holdet en god, positiv oplevelse.

Der er ellers lagt op til nogle potentielt halvsjove opgør allerede i næste runde. Milan skal møde Mihajlovic og Torino - en kamp, hvor vores kære bysbørn er favoritter, men hvor Torino absolut ikke skal undervurderes. Juventus, der er lidt sløje for tiden, skal møde højt flyvende Atalanta og Roma-Sampdoria og Fiorentina-Chievo er heller ikke ligefremme kampe.

Napoli er til gengæld så heldige at trække Spezia, mens Sassuolo bør kunne slå Cesena relativt let.

Anyway, næste runde spilles i midten af Januar, så der kan jo nå at ske hvad som helst.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det bliver Bologna. Måske er det godt nok, at det blev et Serie A hold - så kan det være, drengene tager kampen seriøst.

Som bekendt, skal vi senere i dag en tur til San Paolo og spille mod et skadesramt Napoli-hold. Partinopei er især ramte oppe i angrebet, hvilket, vores forsvar i mente, ikke er en skidt ting. Gabbiadini har talent, men mangler endnu at vise det i Napoli. Omvendt skal det nok passe, han får sit gennembrud mod netop os.

Forskellige kilder peger på, at vi stiller som følger: Handanovic; Ansaldi, Murillo, Miranda, Dambro; Joao Mario, Kondo, Brozo; Perisic, Maurito, Candreva

Manglen på Banega tyder på, at Pioli tror, det bliver en kamp om midtbanen, hvor Napoli også har deres klare styrke (Allan, Diawara, Hamsik) - det tror jeg såmænd, han har spottet rigtigt. Endvidere bliver det igen spændende at se, hvad vores kanter kan gøre mod deres backs og vice versa. Jeg forventer ikke, at Icardi kommer til at spille en helt så fremtrædende rolle, idet han trods alt skal spille overfor én af Serie A bedste centrale midterforsvar og, i mine øjne, ligaens bedste forsvarsspiller i Koulibaly. Men Icardi er omvendt også den type spiller, der kan være usynlig i 89 minutter, og så poppe op og score et mål.

Vi er dog stadigvæk ikke uden muligheder i denne kamp. En tur til San Paolo er aldrig let, men vores opadgående kurv i mente, samt de problemer Napoli har med skader, gør, at kampen er noget mere åben, end jeg troede for en måned siden. Jeg tror, den er 55%-45% i Napoli´s favør.

Hvad tænker I?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er meget enig FD. Hvis det bliver den nævnte opstilling, vil det i mine øjne være optimalt. Det er helt klart på midtbanen at Napoli har deres store styrke. Allan er og bliver bare bundsolid, mens Diawara har vist sig at være et kæmpe talent med en enorm ro og arbejdsradius. Og Hamsik behøver man vel nærmest ikke sætte ord på. Får han for meget plads i området foran vores felt, er han dødbringende. Med dette in mente giver det god mening med både Kondogbia og Mario i startelleveren - ligesom Brozovic jo heller aldrig er bleg for at arbejde defensivt på trods af at være placeret (forestiller jeg mig) foran de to.

Samtidig mener jeg at det er en kæmpe fordel for os at Mertens har karantæne. Det er absolut ikke fordi han har været i topform i år, men han er bare lige sådan en type der kan gøre ondt på et forsvar som vores med sin hurtighed og tendens til at løbe i ryggen på forsvarsspillerne. De har så Callejon som kan meget af det samme, men det er stadig en klar fordel for os at Mertens ikke er med, som jeg ser det i og med, at vi så "kun" skal håndtere én af disse "irriterende spirrevipper" (no offense Dries og José!).

Og ja, det ville da være helt typisk at Gabbiadini kommer i gang mod os, men hvis nu man tager Inter-brillerne af et kort øjeblik, kommer man jo altså ikke udenom at hans form ikke ligefrem peger i retning af, at han skulle blive vores største hovedpine i kampen.

Som nævnt tidligere i tråden, ser jeg vores helt store muligheder i Candreva og Perisic. Napoli kan godt lide både at have bolden og komme frem på banen, hvilket skulle give disse to - som jo i øvrigt er i superform pt. - gode arbejdsbetingelser. Så jeg tror også på et godt resultat. Jeg læste så lige at vi ikke har vundet en serie a-kamp på San Paolo siden oktober 1997 - så jeg tror jeg lever fint med en uafgjort.
Skrevet af Lentini
Det interessante for en forholdsvis neutral seer, er hvilken gameplan Pioli har tænkt sig at stille med – alle ved hvad Sarri og Napoli disker op med. Hidtil har Pioli gerne villet presse højt, og givet lidt køb på balancen i modsatte ende. Jeg er spændt på at se om han er villig til at gøre det igen, fordi imo er Napoli det stærkest kombinerende mandskab i ligaen. De er teknisk stærkere og mere mobile end fx Milan er det, hvor presspillet i store perioder faktisk fungerede ganske fint for Inter. Men jeg kunne godt se nogle farer lure i horisonten for Inter, hvis Pioli kaster mandskabet frem i højt pres pga. Napolis tekniske kvaliteter.

Den anden mulighed er at stille sig mere afventende, men jeg er faktisk i tvivl om den er at foretrække fordi Inter endnu ikke har ramt en ordentlig organisation igennem sæsonen, og har Pioli haft tilstrækkelig tid til at arbejde med en sådan plan?

Som neutral håber jeg på Pioli fortsætter med plan A fordi så får seerne med garanti en sprængfarlig cocktail af en kamp. Kan man så dyppe lidt svinsk marinade over kampen også, med ophidsede temperamenter til følge, og den typiske mindreværd napolitanerne har mod de rige milanesere kan det blive rigtig heftigt.
annonce
0