Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Biabiany, Yao og Gnoukouri på vej til Crotone - de to sidstnævnte på lån.

Det er fint nok. Biabiany har langt til spilletid og er pt. en omvandrende løncheck. Yao og Gnoukouri vil til gengæld have godt af at få noget mere spilletid. Begge spillere er kæmpe talenter, og jeg håber, at Gnoukou er i klubben i mange år fremover.

Os kendende sælger vi ham dog formentlig, hvorefter han laver en Benassi/Duncan/Bonucci og bliver en fast og dygtig starter i en anden klub...


Nu du har krystalkuglen fremme, kan du så ikke også give mig lottotallene !

De kunne ligeså godt ende som den hær af talenter vi har haft igennem klubben de seneste 10 år, der aldrig er blevet til mere end netop talenter.

Lad os heller ikke gøre Benassi eller Duncan bedre end de er. Alle klubber laver for i øvrigt sådanne fejl. Vores største problem når vi snakker unge talenter er i høj grad et helt andet, mangel på professionalisme, ingen kostplaner, planer, mangel på støtte mm. i ungdomsrækkerne, hvis man skal tro de efterhånden ikke så få respons der har været igennem de senere år.

Krydret med et alt for stor spring mellem primavera og førsteholdet, italiensk mangel på tiltro til yngre spillere mm.

Det er værd at bemærke Duncan har udtalt han ikke var klar til at spille for os da han sidst var her.

Der er formentligt utal af grunde til hvorfor vi har fejlet så helt og aldeles. Det er dog ligeså bemærkelsesværdigt hvor få af talenterne der rent faktisk er blevet til bare en smule.
Skrevet af OC
Vores største problem når vi snakker unge talenter er i høj grad et helt andet, mangel på professionalisme, ingen kostplaner, planer, mangel på støtte mm. i ungdomsrækkerne, hvis man skal tro de efterhånden ikke så få respons der har været igennem de senere år.


?!!!!

Det er næsten skræmmende hvor mange gange undertegnede og FD efterhånden har gennem-diskuteret lige præcis det her emne med dig, uden at vi nærmer os overhovedet.
Endnu mere beskæmmende er det, at man i ramme alvor kan komme med så aparte postulater som det citerede. Det jo fuldstændig og aldeles uden hold i virkeligheden.

@FD
Gnoukouri-pointen er fin nok, og det er meget muligt at han kommer til at være en fast bestanddel af Crotones startopstilling (jeg vil dog gerne se det, før jeg tror på det). Men det er jo stadig fuldstændigt fejlartet, perspektivløst og naivt, at sende både Biabiany og Yao til den samme klub, hvis man oprigtigt var interesseret i at sidstnævnte skulle tilkæmpe sig spilletid med henblik på at udvikle sig. De kommer jo til at være direkte konkurrenter til den samme plads! Hovedløst.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC

Flere spillere fra ungdomsrækkerne har pointeret dette, selv Shaqiri fra første holdet har sagt det om første holdet!!

Det er ikke bare en spiller der er mavesur, men efterhånden en hel del der har sagt præcis de samme ting.

Nemlig ingen eller utilstrækkelige kostplaner, ingen konkrete planer, utilstrækkelig arbejde med spillerne efter skader, elendig infrastruktur, utilstrækkelige målsætninger, ingen nursing og mentalt arbejde af (især) de yngre spillere

Det lugter kraftigt af en manglende professionalisme i hele klubben, når man ligger det sammen med hvad vi har været vidne til på banen. Passer det meget godt sammen.
Skrevet af OC
Udover Shaqiris kritik af trænings anlæggets tilstand - som i øvrigt er fair nok, men jeg kan stadig ikke se hvad det decideret har med ungdomsspillernes (manglende) indlemmelse og spilletid i førsteholdstruppen at gøre - har jeg ikke stødt på sådanne citater.

Du må meget gerne finde dem frem til mig, og så skal jeg nok tage stilling til dem.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Åh Gud...

For det første bør det være klokkeklart, at det pågældende citat er skrevet med et glimt i øjet - så de lottotal må du selv gætte dig frem til.

Det skrevet, så bunder joken selvfølgelig i en skræmmende sandhed, at vi i de sidste par år har hældt ungdomsspillere af sted, som senere viste sig at have niveauet. Benassi spiller fast i Torino, gør det godt og er bobler til landsholdet i en periode, hvor der er mange gode italienske centrale midtbanespillere. At påstå, Benassi ikke "er bedre end han er", viser en eklatant mangel på forstand på fodbold.

Duncan er også blomstret i først Sampdoria og siden Sassuolo, hvor der har været konkret interesse fra Juventus. Han er tilmed fast mand på det, trods alt, ikke uefne ghanesiske landshold og ville have været af sted til ANC, hvis ikke han var rendt ind i en ret alvorlig skade.

Bonucci behøver jeg forhåbentligt ikke forklare.

Og det er blot tre spillere, som vi enten selv har avlet eller købt ung, solgt igen, og som sidenhen har vist sig at have niveaet. Det kan selvfølgelig være, at du så ikke synes, Gnoukouri er talentfuld - men jeg håber ikke, du er så langt ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Yao er midterforsvarer, så det er ikke Biabiany han skal konkurrere med. Han skal primært konkurrere med Gianmarco Ferrari og Ceccherini. Jeg ved ikke nok om de to spilleres niveau til at udtale mig om dem, men jeg vil umiddelbart mene, at han har lettere ved at slå de to af, end Miranda og Murillo, ved først at gå forbi Andreolli, Medel, Ansaldi og Ranocchia på ranglisten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@FD

Det er selvfølgelig helt korrekt. I stand corrected.

Lidt hurtigt søgen rundt på nettet afslører, at jeg tænkte på Bakayoko.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, Bakayoko er kantspiller. Jeg så ham i én eller anden ICC kamp mod PSG inden sidste sæson, hvor han var fantastisk. Også en spiller, jeg har en del forventninger til.

Der render igen en god årgang rundt på GF - udover Bakayoko, Miangue og Yao, så læser jeg gode ting om Emmers, Zonta og Pinamonti (som jo gjorde det fremragende mod Prag). Sidstnævnte har scoret 13 mål i 11 Primavera kampe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jojo til Sevilla. Det er okay.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja det er fint at han ikke ryger til en anden serie a-klub. Dog kan jeg stadig godt ærgre mig over at vi aldrig rigtig fik ham i gang. Han er jo altså en helt fantastisk fodboldspiller på de gode dage.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. I hopla er han blandt de fineste teknikere i vores trup. Problemet er bare, han sjældent var i hopla for os.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Ja, havde man dog for pokker bare holdt fast i Ljajic i stedet.
Skrevet af OC
Ja, havde man dog for pokker bare holdt fast i Ljajic i stedet.


Wowowoww pal?!

Mancini klandrede holdet for at mangle mål, og hentede derefter Eder ind. 1 år og 2 mål senere, og så kan du tillade dig ikke at være tilfreds med den beslutning?
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Jeg er desværre endt med at være i et elendigt humør her til aften, men regner med at det er en god gang sarkasme.
Skrevet af OC
Selvsagt.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Hvor pokker har I hentet de udebanedragter - på et sigøjnermarked?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Mumleren
Hold da op hvor vi sejler rundt. Vanvittig indsats indtil videre...
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Fiorentina´s overskudslager.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ikke offside på Perisic... Pis
Skrevet af Interforlivet
@Magnifico: De skulle passe til indsatsen på banen..
annonce
0