Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Svarer dig i morgen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Fortjent og til dels forventet nederlag, i en kamp hvor vi dog viste at vi kan være med.
Der er stadig lidt vej op til Juventus, der på en sløj dag slår os alligevel.
Ærgerligt, men ikke noget at gå ned over; vi er stadig et nyt hold der skal finde sig til rette.

Dette var jo heller ikke nøglekampen, selvom vi med held kunne have taget point. Nøglekampen er mod Roma, der er lige et par kampe til.

Der var mange gode takter i dag; vi må se hvordan vi nu klarer de to næste som skal vindes.

Også iøvrigt igen kredit til Pioli, selvom hans hang til at smide Eder og Palacio ind kan diskuteres...

Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC, Juve har en af verdens bedste forsvar, man kan ikke ligefrem forvente at man kommer til et hav af chancer. Så derfor er det også afgørende man score på de sparsomme chancer man rent faktisk kommer til, det gjorde vi ikke i første og så lukkede Juves os klogt ned som de skal og spiller taktisk klogt og tager ingen unødvendige chancer i anden, men får alligevel et par udemærket chancer.

Det er tydeligt at juve er bedre også taktisk, selv på en halv sløv dag efter deres standard, vinder de forholdvis uproblematisk. Der er meget, meget langt igen før vi kan blive en trussel mod dem, men det går dog den rette retning, nederlag til Juventus ændre ikke på det og vi gjorde det fint i forhold til hvad man på stående fod bør forvente.

Som sagt vi har mange nye spillere, ny træner og har et ikke uvæsentligt problem på backsene, samt manglebde dybde i truppen flere steder. Taktikken skal ind under huden på spillerene, det tager tid, de skal finde hinanden det tager også tid, det sker bare ikke på den relative kort tid der har været. Hvis vi giver dem tiden skal det nok gå i den rigtige retning. Men det kræver vi stopper med at skifte træner og køber et hav af spiller hver sæson.
Skrevet af Magnifico
Efterspillet fra kampen mod Juve kan blive dyr for Inter.

Alt efter graden af ubekvemsord, som Peresic hældte ud over Rizzoli, kan det give en til tre spilledages karantæne. Hvis Rizzoli´s mor har været nævnt blandt ederne, som nogen i tråden har spekuleret i, bliver det garanteret tre.

Ved kampens slutfløjt sendte Icardi så bolden i retning af Rizzoli, og strejfede dennes ansigt. Måske den eneste fuldtræffer Icardi præsterede i kampen. Alt efter om ekstradommerne, der så hændelsen, vurderer at det var med vilje, står Icardi også til karantæne. I egenskab af kaptajn, som er en skærpende omstændighed, giver det formentligt tre spilledages karantæne.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Lossede han seriøst bolden efter Rizzoli ?
Modent.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det spekuleres der i, knægten er 23 så forvente at han er moden er nok for meget at forlange. Det er der fanme ikke mange 23 årige der er!

Det er kun problematisk i den henseende at han bære anførebindet, igen noget han kun har i mangel af bedre.
Skrevet af Lentini
Okay - så som 23årig har man ikke forstået at det, at jerne bolden efter dommeren ikke er videre kløgtigt. Jeg betvivler den tese en smule...

Og aktionen er KUN problematisk fordi han bærer anførerbindet? Tager du pis på mig? Så hvis Icardi ikke var anfører var det ikke problematisk at han hamrer bolden efter Rizzoli?

Og get real - du har allerede dine lederfigurer på Inters hold i form af Miranda, Handanovic etc., Icardi har det bind af andre årsager. Og det er ikke imponerende hjernedrift tør jeg godt afsløre.
Skrevet af Flying Dutchman
Om han er 13, 33 eller 23 år gammel, det er underordnet - ALLE fodboldspillere ved, man ikke tyrer bolden efter nogen, og da især ikke dommeren. Rystende hovedløst og jeg håber da også, det er en fejl. Icardi spillede ellers en god kamp under svære omstændigheder i går, men måske har han godt af en lille pause.

@ OC

Hvem har skrevet det? Jeg har sjældent set én flytte så meget på målstolperne.

Så når du skriver: Jeg synes det er svært at se direkte optimistisk på fremtiden efter den her kamp og Bekymrende, så er du ikke negativ indstillet på fremtiden? Okay - så overfortolker jeg vel.

Ja, Juventus trak sig tilbage, og skabte alligevel mindst 2 chancer (Mandzukic og Pjanic) i anden halveg. Det er 200% flere end vi gjorde.

200% af 0 er stadigvæk 0 ;) men jeg forstår selvfølgelig! Vi skaber ingen store chancer nej, men der er masser af optakt. Problemet ligger dog også i hele grundpræmissen i anden halvleg. Juventus har bolden, triller den rundt og kører os trætte i 45 minutter. At vi under de præmisser holder Juventus - vel at mærke Italiens bedste hold - til to chancer, er ikke dårligt. At vi så samtidig ikke kan skabe meget, når nu de har bolden klart mest, og samtidig ikke har nær så travlt med at trække deres forsvar højere opad banen (i.e. står ret dybt), er heller ikke just odiøst.

Offensivt var vores første halvleg god til fantastisk, og vores anden halvleg dårlig, men med formidlende omstændigheder - men defensivt synes jeg, vi spiller 90 gode minutter. Ergo spiller vi over det hele en fin kamp, dog uden at være prangende selvfølgelig.

Jeg kan ikke med hundrede procents sikkerhed pege på én ting vi skulle have gjort anderledes (selvom det at Palacio bliver ved med at betroet med opgaven om at blive sat ind når vi jagter et resultat, er et mysterie), men jeg kan pege på ting der ikke var godt nok.

Jamen, dem vil jeg da gerne læse mere om.

Eneste anke, jeg harm, er at Don kom ind i stedet for Mario, der efter min mening spillede en god kamp. Der var andre muligheder, både i form af indskifter (som du også nævner), men især i form af hvem der blev pillet ud. Ellers har jeg godt nok svært at spotte, hvad Pioli og holdet skulle have gjort anderledes, og hvem spillede en dårlig kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
I kampens hede, hvor man føler sig bortdømt, så nej, så kan man ikke forvente at han reagere rationelt.

At det er torske dumt kan vi hurtigt blive enig om, man han er forhelved kun 23år, hvilket for i øvrigt er nul alder, hvilket man indseer når man kommer op i en hvis alder. Jeg har for i øvrigt arbejdet med hele det psykiske element, indenfor det pædagogiske felt mm. Jeg kender utal af drenge i den alder, og nej de fleste reagere ikke rationel i sådanne eller lignende situationer og de har ikke den mængde ro, livserfaring og udvikling der skal til for at agere rationel, der er som sagt altid undtagelser, men det er fåtallet.

For i øvrigt ved ingen om det var intentionelt, et tilfælde eller noget helt tredje. Slap nu af. Det er dumt men heller ikke mere end det.
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig kan man forvente, at en anfører af én af verdens største klubber, der tilmed tjener millioner på at spille, er rationel - og da især efter slutfløjte. Det er håbløst barnagtigt opførsel, og så er det bedøvende ligegyldigt, om manden er 13, 23 eller 33.

Det er bare Icardi i en nøddeskal. Han spiller egentlig en upåklagelig kamp i går; vinder en masse dueller, går forrest, laver en masse defensiv arbejde og forsøge at skabe noget for sit hold. Ja, faktisk har han været sådan i lang tid. Og så laver han lige sådan et nummer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Rigtig fin 1. halvleg af Inter, dog efterfulgt af en 2. halvleg hvor vi intet skaber.
Piolis valg af 3 centrale fungerede faktisk ganske fint, men indskiftningerne af specielt Eder og Palacio var ikke min kop the.
Dog er der forhåbninger til resten af sæsonen. Vi skabte en del og chancerne var fordelt blandt flere spillere. Vi er sværere at dæmme op for end tiderne med Vieri eller Adriano.
Skrevet af Duck
Det bliver sikkert tre spilledages karantæne, som siden sættes ned til to dage, så alle er klar mod Roma. Helt klassisk italiensk.
Skrevet af Flying Dutchman
Pioli forklarede vist nok, at Brozovic var begyndt at blive frustreret derinde, og valgte at tage ham ud, inden det gik galt. Det ved jeg selvsagt ikke om passer, man Brozovic var tydeligvis ikke en glad mand på det tidspunkt, hvorfor jeg synes, den kære Mister skal have fordelen af tvivlen her.

Éder kom med noget arbejdsraseri, som Candreva, jf. sit tidligere gule kort, ikke rigtig kunne matche - så den har jeg det okay med. Jeg er dog enig i, at indskiftningen af Don ikke rigtig gav mening, især da Mario spillede en fin kamp.

Ellers er jeg enig i dit indlæg. Vi mødte et godt hold, der på irriterende vis lukkede af og stoppede os i at spille vores spil - men holder vi fat i de positive elementer, så bør Bologna og Empoli ikke være problemer, mens vi også har gode muligheder mod Roma.

Der er 45 point tilbage at spille om og vi er kun fem point fra en top tre placering - hvor de to hold, vi jagter, i øvrigt begge to mangler at møde netop Juventus anden gang. Render ét eller begge af Roma eller Napoli i et forventeligt nederlag der, er vi så absolut igen med i kapløbet om CL-pladserne. Endvidere har vi også to indbyrdes kampe tilbage mod netop disse to hold, hvilket giver to fine muligheder for at snuppe en tredje eller sågar en andenplads.

Det bliver ikke let, men efter min mening er vi ikke dårligere stillet, end vi var inden kampen i går.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Mht. Icardi:

Jeg tror altså, at det er lidt en storm i et glas vand. Knægten losser ved slutfløjt til bolden - i afmagt og frustration, hvilket ses ganske ofte efter kampe - i retningen af midtercirklen, hvor Rizzoli står. På mirakuløs vis strejfer bolden Rizzoli´s ansigt. What are the odds? Denne henvender sig straks til sine ekstradommere, der fortæller, at Icardi er afsenderen.

Palaveren i tunnellen efter kampen mellem Icardi og måldommer Orsato går efter sigende også på, at Icardi forsøger at fortælle, at det var et ren og skært uheld, at bolden rammer Rizzoli, at det var ikke hans intention. Orsato fortæller, at dette afgøres ifm dommergruppens samlede indberetning af hele kampen.

Men det skal dog retfærdigvis siges, at det ikke ligefrem gavner Icardi´s sag, at han på vej ud af banen skulle have råbt et ironisk "Fenomeno" flere gange til Rizzoli. Mændene i (tidligere) sort er altså et nærtagende folk. Så det er altid dumt at give dem anledning til at (over)reagere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er enig, Mag - jeg så lige situationen igen, og det virker ikke til, at Icardi sigter efter Rizzoli.

Det skrevet, så er efterspillet hverken heldigt eller hensigtsmæssigt, så det skal nok give en kamps karantæne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Det bliver sikkert tre spilledages karantæne, som siden sættes ned til to dage, så alle er klar mod Roma. Helt klassisk italiensk.

Begge skal nok blive spilleberettigede mod Roma, Duck. Hvilket jeg for øvrigt vil finde fair. Så var det heller ikke værre.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Den tidligere topdommer, Rosario Lo Bello, er for øvrigt ude med en uhørt hård kritik af Rizzoli, som han kalder Don Abbondio. Denne er en religiøs karakter fra Manzoni´s berømte novelle I Promessi Sposi, som er kendetegnet ved at være en kujonagtig, doven og konfliktsky personage. Lo Bello mener, at der burde have været straffe til D´Ambrosio og at der også sagtens kunne have været dømt straffe til Icardi. Desuden hæfter han sig ved, at Rizzoli ofte dømmer i Juve´s favør, hvilket f.eks. ses ved at forsvaret - og især Chiellini - slipper afsted med for mange svinestreger og uskønt skuespil. Lo Bello afslutter svadaen ved at definere Rizzoli som en middelmådig dommer, der aldrig burde dømme så mange topkampe. Game on.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Promo
Mandzukic´ tackling på Icardi - https://pbs.twimg.com/media/C39Edc-XUAA1Cl2.jpg:large
Ikke mere brok over dén situation, tak. Lichtsteiners idiotiske trøjehiveri kunne tilgengæld sagtens give straffe.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af OC
Kom dummere, Promo.

Et stilbillede beviser jo hverken fra eller til. Så kunne vi jo blive ved.

http://static.fanpage.it/wp-content/uploads/sites/9/2016/03/bonucci_rizzoli1.jpg

@FD Jeg prøver lige at strikke et svar sammen, når jeg får tid.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Mag

Så røg handskerne da af!

@ Promo

Stillbilleder fortæller ingenting. OC´s link viser et tydeligt straffespark.

@ OC

Bare i vinkel. Jeg har også først for alvor tid i aften, så det haster ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0