Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Perisic, Candreva: Ausilio har vist endegyldigt aflivet de rygter der ellers næsten havde sende dem videre til henholdsvis Manchester U og Chelsea. Han udtalte for lidt siden at der ingen sandhed er i Candreva rygtet og ingen af de to var til salg og at de var igang med kontraktforhandlinger med Perisic.

Dalbert: Ausilio udtalte at det vigtigste manglede, underskrifterne

Vidal: Han har nærmest kaldt det Utopi, så den er stendød

Murillo: ifølge Ausilio er parterne meget langt fra hinanden og han udelukker hverken et salg eller at han bliver, men at handlen ikke er nærtforstående

Karamoh: lavet et tilbud men meget langt fra en handel - imellem linjerne forstår jeg det som - Det kommer ikke til at ske i dette markede.

Kondogbia(rygte) Valencia har angiveligt tilbudt Inter at tage ham på en et årig lejeaftale med 25m euro som obligatorisk køb. Det er dog 10m euro under Inters minimum pris, en pris Inter ikke virker som om de vil bevæge sig væk fra. Så ligner også en temmelig død fisk, især med få uger tilbage af markedet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lugter meget af vi meget vel kan have de spillere vi har nu næste sæson.

Men eftersom Ausilio ikke har udtalt sig om Mario, Kondogbia, Brozovic og Jovetic er de stadig potentielle afgange. Men prisen er en kæmpe forhindring aka 40m, 35m og vist ca. 25m euro for Brozovic og ca. 13-16 for Jovetic - jeg betegner det som meget lidt sandsynligt at nogle møder de krav.

Medel, Biabiany, Bambi, Santon, Nagatomo og Ansaldi virker ærligt talt op ad bakke, omtrent nul interesse i dem. Så dem hænger vi nok på til kontrakterne udløber, eller vi losser dem på møddingen aka. ophæver deres kontrakter, hvilket ærligt talt virker som det mest sandsynlige scenario for at slippe af med dødvægten.
Skrevet af Interforlivet
@Jensriis: Ausilio understreger at hverken Perisic eller candreva smutter . De snakker om kontrakt forlængelse med førstnævnte . Hvor er det vigtigt !

Det er så ekstremt vigtigt at vi beholder både Candreva og Perisic! Trekløveren med de to herrer og Icardi konstituerer et angreb i absolut europæisk topklasse, så det ville naturligvis være på grænsen til skandaløst at ændre på den trio når nu vi står over for sådan en vigtig sæson, som tilfældet er. Jeg er nu stadig ikke 100% tryg før vi har rundet d. 31. august, men det er virkelig dejlige nyheder det her.
Skrevet af Flying Dutchman
Fiorentina skulle være vågnet op i forhold til Jojo - Corvino er dog notorisk sløv i´et, så mon ikke, den først for alvor varmer op i den sidste uge af august?

Medel ligner en mand på vej til Tyrkiet. Eller USA. Eller Argentina. Eller... Bare sådan generelt alle andre steder, end Inter.

Jeg tror stadigvæk fuld og fast på, at Jojo, Medel, Biabiany og én af Nagatomo og Ansaldi, og Ranocchia og Murillo er fortid, når vi rammer den 1. september.

NB! Palacio ser i øvrigt ud til at være på vej til Bologna - jeg ynder ham egentlig en sidste god sæson i Serie A.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
<blockquote&kvgt;tror stadigvæk fuld og fast på, at Jojo, Medel, Biabiany og én af Nagatomo og Ansaldi, og Ranocchia og Murillo er fortid, når vi rammer den 1. september.
</blockquote&kvgt;

Det vil jeg se, før jeg tror på det!

Ser ud til vi går efter Emre Mor og hermed vil kapre ham fra næsen af Fiorentina. Pris 20-22m euro. Om jeg fatter det - håber det er en and

Og så må GDS altså til at stramme op om hvad de mener Inter vil have for de spillere! Den ene dag er det 35m for Kondo den følgende er 25-30m euro nok! Bestem jer!
Skrevet af Flying Dutchman
At jeg tror på det, eller at de bliver solgt? For du kan bare tage mit ord for, at jeg tror på det ;)

GdS, CdS og alle de andre gæve gutter spekulerer i, at vi vil af med en del spillere. Vi er meget tæt på at sælge Medel til Besiktas; Biabiany ryger formentlig til Sparta Prag; Jojo er på vippen hos både Fiorentina og Sevilla, så der er da gang i en masse konkret. Endvidere skulle Inter have gjort klar, at Vecino, Gagliardini og Valero er de eneste sikre spillere til midtbanen - vi vil altså lytte efter bud på Brozo, Mario og Kondo, hvor sidstnævnte skulle have udtalt, han gerne vil væk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Kondogbia skal være så hjertens velkommen til at skride a Pommern til, hvis han gerne vil være et andet sted. Gider ikke endnu en sæson fra hans side hvor han ikke kan finde motivationen!

Men det kræver nogen gider smide de famøse 35m euro.

Det samme gælder for i øvrigt også for dramaqueen Brozovic og Mario bros.

Hvis Jovetic kan få banket noget realitetssans ind i sit hoved, må han gerne blive. Hvis ikke skal han bare afsted... men igen prisen er som de andre liiiidt en forhindring
Skrevet af OC
@FD

Nej, men du lød bare positivt stemt, det var sådan set det hele.

Emre fucking Mor. Nu må de kraftedme tage sig sammen.
La prende Vecino.
Skrevet af jensriis
haha ja det er fandme tosset :S har aldrig været imponeret af ham
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jeg synes da, du tolker lige rigeligt nok. Jeg gengiver da bare rygter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Dalbert er med i truppen til Nice´s kamp imorgen. Ender sgu nok med vi aldrig får ham!
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Overfortolker du ikke lige lovligt meget?

Der er stadig en tre uger tilbage af markedet og så længe Dalbert er deres spiller, bliver han selvf. Kaldt op. Det er der intet mærkeligt i eller en indikation for noget som helst.

Aviserne har næsten skreve at Dalbert og Mor er nært forstående.

Hvad vi vil med Mor er jeg ærligt talt uforstående overfor, total tumpet. I det mindste er der blot tale om en lån med mulighed for at gøre permanent (ikke obligatorisk)

Biabiany til Sparta er vist en done deal (Di Marzio) 1 down, 5 to go
Skrevet af jensriis
Tjoo måske men medier meldte han ville lande i Milano torsdag eller fredag. Umiddelbart er vi noget fra ham endnu . Vil bare gerne ha det bliver afsluttet snart så vi kan fokuserer andre steder
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til vi ikke henter Karamoh, men venter til næste sommer hvor han kan hentes på en fri transfer.

Klubbens plan ifølge diverse kilder er at man vil indgå en aftale med spilleren om 6mdr. Som sagt har Karamoh angiviligt afviste flere hold for at komme til Inter. Så sansynligheden for ham er stadig til stede men vi kommer hverfald til at vente til juli 2018

Murillo: skal i følge sidste forlydene kun være detaljer fra at skifte til Valencia. Som angiveligt har rykket sig og er nu villig til at give efter Inters krav på 13-15m euro

Ranocchia skulle også have flere bejlere og man prøver også at få ham afsat, da han heller ikke indgår i planen. WBA og Genoa de største bejlere.

Mor: inter vil kun tage ham på lån, 2årig nu obligatorisk hvis en lang række krav opfyldes, herunder antal optrædener og startere. Prisside 15-18m euro
Skrevet af Great Milan
Når nu både Emre Mor og Di Maria bliver rygtet til Inter, skyldes det vel, at Candreva og Perisic rygtes væk fra Inter. Om der så er mere hold i rygterne, må de kommende dage jo vise. Umiddelbart virker det i hvert fald som om, Mor er på vej til Inter. Det må jo i min optik betyde farvel til Candreva (Chelsea).

P.S.: Sælger i Perisic, er det vel næppe en dårlig handel så at hente netop Di Maria. Men henter i ikke Di Maria, så synes jeg, at i begår en stor fejl. Kan ikke se ret mange andre spillere på samme niveau som Di Maria på venstre wing pladsen.
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ausilio har jo netop affejet alle de spekulationer, både Perisic og Candreva er erklæret ikke til salg. Man er også i gang med kontrakt forhandlinger med Perisic.

Maria rygter er ved at gå død, tror ikke interessen er der længere.

Emre Mor, Karamoh er ment som langsigtede investeringer og som her og nu bredde spillere. Inter har satset massivt på yngre spillere denne sommer

Så tror også det spiller lidt ind på hvorfor vi ikke er gået all ind på spillere, ville være kontra produktivt.

- Pallegri - ikke officielt (mindreårig)
- Salcedo - ikke officielt (mindreårig)
- Pompetti
- Zaniolo
- Peschetola
- Odgaard

Plus det løse til Primavera og de lavere hold. Vi skulle også være i forhandling med en ung argentinsk stortalent (navnet er lige sivet ud) men er vist ikke faldet 100% på plads

Oveni er Skrinier og Dalbert meget ungeSkrevet af Interforlivet
Hvor er det dog bare til grin at vi henter Emre Mor. Drengen har en helt forfærdelig indstilling - både på og uden for banen. Tåbelig transfer.
Skrevet af La Mir!!
Jeg fik kvalme af Mor rygterne til Roma. Men, jeg er da glad for vores ex DS gør Roma den tjeneste og henter tham til Inter.
Daje!
Skrevet af OC
Det bliver uuholdeligt. Her tænker jeg måske også på den danske mediedækning.

Forhåbentlig er der tale om en lejeaftale med købsoption, og han bliver placeret permanent på bænken efter Spalletti har overværet hans første træning.

Store spørgsmålstegn ved Sabatinis bedømmelseskraft her nogle uger før vinduet lukker i.
La prende Vecino.
Skrevet af La Mir!!
Det er typisk Sabatini. Han laver 2-3 kanon handler løbet af et vindue. Derefter bliver der fyldt op med talenter. Hvor måske kun 1 eller 2 slå igennem i sidste ende. Her kan kun komme i tanke om Marquinhos og Paredes.
Daje!
annonce
0