Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
For i øvrigt FD så er der en forskel psykisk og fysisk mellem en 19 årig og en 22 årig, forskellene er større end man umiddelbart skulle tro.

Hvis alle folk var ens, måske? Men det er folk bare så sjældent, så det her skæren over én kam, giver jeg ikke meget for. Der findes talløse eksempler - også i Inter - på 19, 20-årige spillere, der mentalt og/eller fysisk allerede var langt foran mange af deres holdkammerater, selvom disse måske var endog meget ældre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Det er jo ligepræcis det der er problemet, den form for absurd logik hvor man vælger at spille en spiller pga. meritter alene, uagtet hvad vedkommende levere, som perfekt illustreret med Candreva. Det gør ikke hans præstationer bedre. En spiller med så meget erfaring burde ikke have behovet for så mange kampe til at rette sit spil op, vedkommende burde med sin erfaring kunne ændre de ting han gjorde forkert og rette dem i løbet af relativt få kampe og ikke gentage adskillige kampe i streg. Det er selvf. fair nok man har en dårlig dag eller to på jobbet, det har alle, men der skal altså være den samme konsekvens for alle, ellers kan du skabe problemer for dig selv som træner, hvis der er åbenlys forskelsbehandling der ikke let kan forklares og forsvares. En træner skal også have modet til at bænke sine stjerner så at sige, når andre præstere bedre. Der er trods alt tale om en holdsport.
Apropos absurd logik: Jeg påstår at det er logik for burhøns, at man ikke behandler en type som Candreva og en type som Karamoh ens, og det får du så fremlagt som en påstand om, at man skal spille spillere "pga. meritter alene". Er du ikke lige rar at redegøre for hvordan du når frem til den konklusion, for det har jeg jo aldrig nogensinde påstået. Og vi kan da lige så godt lige dræbe den med det samme: Jeg vil aldrig nogensinde mene at en spiller skal spille pga. meritter alene - aldrig nogensinde. Så behøver du ikke at skyde mig den holdning i skoene igen. "Den åbenlyse forskelsbehandling" som du refererer til her kan sagtens forklares, og derfor er den på ingen måde problematisk. Grunden til at du ikke kan se det er, at du får gjort det til en alt for simpel problemstilling og dermed udelader væsentlige nuancer - nuancer som Spalletti selvfølgelig bliver nødt til at forholde sig til, og som netop spiller ind i valget af Candreva som starter. En meget væsentlig omstændighed er for eksempel det pres som en spiller udsættes for, lige så snart han begynder at ligne en fast mand i Inter-trøjen. Det er selvfølgelig langt nemmere at komme ind som en forholdsvis ukendt faktor (både for fans, medier og modstandere) og præstere i og med at der så heller ikke rigtig er noget forventningspres. Men alle disse ting ændrer sig jo hvis man lige pludselig begynder at spille fast - endda til fordel for en italiensk landsholdsspiller. Og hvem ved hvordan Karamoh ville reagere på det? Og lad nu være med at tolke dette som mig der siger, at jeg ved det, for det gør jeg naturligvis ikke. Jeg forsøger bare at nuancere det lidt for forsimplede blik på situationen, som du præsenterer. Det er ikke bare et spørgsmål om hvem der lige spiller bedst. Der er mange perspektiver der spiller ind. Reelt set ved ingen hvordan Karamoh ville reagere på at blive fast mand (eller bare nogenlunde fast mand), men vi ved alle hvordan Candreva håndterer det. Derfor er han selvfølgelig stadig det oplagte valg. Samtidig er der et anden væsentligt perspektiv der udgøres af vores situation pt. Vi er ikke i en opbygningsfase hvor der er plads og tid til at give talenter lang snor. Vi skal præstere nu og her, og det spiller naturligvis også ind på Spallettis valg (og bør selvfølgelig også gøre det!). Og så lige en anden ting til sidst: Karamoh kom ikke ind mod Benevento. Big deal. Spiller han heller ikke de næste tre kampe, kan vi da godt begynde at snakke om et potentielt kritikpunkt - men én kamp er altså ikke nok til at bræge løs om uretfærdig behandling over for/eller dårlig håndtering af et talent som Karamoh.

Jeg er til tider uforstående overfor den komplette mangel på forståelse af at talenter har brug for en lang snor og generelt længere end en ældre, eftersom de ikke har erfaring de kan trække på. Måden de får erfaring på, er ved at spille og forbedre de ting de gjorde forkert i den forgående kamp. Hvordan skal de korrigere deres fejl og lære af det hvis konsekvensen for ofte er at man resolut smider dem på bænken.
Se på Ajax. De lader deres talenter udgøre størstedelen af deres hold. Resultatet: Sporadiske besøg i den europæiske elite (såsom en EL-finale sidste år) og så ellers fødderne solidt plantet i den europæiske mellemklasse. Med andre ord: Vi kommer ikke derhen hvor vi skal, hvis vi prioriterer talenter frem for rutine. Vi gør det helt rigtige i mine øjne. Præsterer de (som Icardi fx), er de gamle nok. Ingen skal spille bare fordi de er talentfulde.

Ja serie a er mere taktisk, men den er offensivt, taktisk mm. blevet løsnet en del op over de senere år. Ja du har ret i at ældre spillere generelt pga. deres erfaring og tør jeg skrive færdigudviklet hjerner generelt er mere disciplineret og generelt har større taktisk forståelse. Men det er stadig en for simpel måde at anskue det, for der er masser af ældre spillere der har nul taktisk forståelse og yngre spillere der har. Selvf. spiller erfaring ind, men erfaring alene kan ikke gøre op for dårligt spil. Du er som spiller stadig nød til at levere et hvis niveau ellers er din erfaring jo ligegyldig. Det er her mit hoved problem opstår, når man vælger en spiller pga. erfaring og for ofte af den grund alene. Jeg forstår det hvis to spillere levere et tæt på identisk niveau, men kæden hopper af når det ikke er tilfældet eller når en spiller gentagende gange på trods af mange års erfaring laver basale fejl.
Selvfølgelig kan erfaring ikke gøre op for dårligt spil!? Altså igen hvor er det du ser, at jeg skriver disse ting henne? Og selvfølgelig er mennesker og dermed fodboldspillere forskellige. Jeg forsøgte blot at strikke en hjemmelavet teori sammen, og jeg præsenterede den da på ingen måde som en endegyldig sandhed. Der er masser af eksempler på unge, modne spillere i serie a som Gaglia, Kessié (omend han også viser lidt udsving i Milan pt.), Diawara, Donnarumma, Donsah osv. Men det ændrer ikke på at man generelt set ved mere om, hvad man får/har i en ældre spiller som Candreva kontra hvad man får/har i en spiller som Karamoh.

Jeg skrev også at der i hans tilfælde formentligt også er andre grunde. Det skrevet, så tror jeg også at trænere i italien kræver og stiller for høje krav til talenter. En ung knægt som Karamoh og Barbosa kan man ikke forvente kan præstere og levere som en spiller i sin prime.
Og så slutter du altså lige af med et selvmål i min optik. Dette er jo netop grunden til at Candreva foretrækkes. Som nævnt ovenfor: Vi er ikke i en opbygningsfase eller noget - vi jagter CL-billetter, og derfor er der og skal der heller ikke være plads til at give talenter lang snor.

PS: Candreva spillede i øvrigt en fin kamp mod Benevento.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Apropos absurd logik: Jeg påstår at det er logik for burhøns, at man ikke behandler en type som Candreva og en type som Karamoh ens
,

Hvorfor er det logik for burhøns at man ikke behandler dem ens, der er noget der hedder mandskabspleje og hvor spillere også har et behov som alle andre om at føle at der er lige vilkår og at der ikke eksistere special regler.


og det får du så fremlagt som en påstand om, at man skal spille spillere "pga. meritter alene". Er du ikke lige rar at redegøre for hvordan du når frem til den konklusion, for det har jeg jo aldrig nogensinde påstået. Og vi kan da lige så godt lige dræbe den med det samme: Jeg vil aldrig nogensinde mene at en spiller skal spille pga. meritter alene - aldrig nogensinde. Så behøver du ikke at skyde mig den holdning i skoene igen.


Nu var det ikke specielt møntet på dig, men på de individer der spillere ældre spillere hvor det er tydeligt at de gør det pga. meritter.


"Den åbenlyse forskelsbehandling" som du refererer til her kan sagtens forklares, og derfor er den på ingen måde problematisk. Grunden til at du ikke kan se det er, at du får gjort det til en alt for simpel problemstilling og dermed udelader væsentlige nuancer - nuancer som Spalletti selvfølgelig bliver nødt til at forholde sig til, og som netop spiller ind i valget af Candreva som starter. En meget væsentlig omstændighed er for eksempel det pres som en spiller udsættes for, lige så snart han begynder at ligne en fast mand i Inter-trøjen. Det er selvfølgelig langt nemmere at komme ind som en forholdsvis ukendt faktor (både for fans, medier og modstandere) og præstere i og med at der så heller ikke rigtig er noget forventningspres. Men alle disse ting ændrer sig jo hvis man lige pludselig begynder at spille fast - endda til fordel for en italiensk landsholdsspiller. Og hvem ved hvordan Karamoh ville reagere på det? Og lad nu være med at tolke dette som mig der siger, at jeg ved det, for det gør jeg naturligvis ikke. Jeg forsøger bare at nuancere det lidt for forsimplede blik på situationen, som du præsenterer. Det er ikke bare et spørgsmål om hvem der lige spiller bedst. Der er mange perspektiver der spiller ind. Reelt set ved ingen hvordan Karamoh ville reagere på at blive fast mand (eller bare nogenlunde fast mand), men vi ved alle hvordan Candreva håndterer det. Derfor er han selvfølgelig stadig det oplagte valg. Samtidig er der et anden væsentligt perspektiv der udgøres af vores situation pt. Vi er ikke i en opbygningsfase hvor der er plads og tid til at give talenter lang snor. Vi skal præstere nu og her, og det spiller naturligvis også ind på Spallettis valg (og bør selvfølgelig også gøre det!). Og så lige en anden ting til sidst: Karamoh kom ikke ind mod Benevento. Big deal. Spiller han heller ikke de næste tre kampe, kan vi da godt begynde at snakke om et potentielt kritikpunkt - men én kamp er altså ikke nok til at bræge løs om uretfærdig behandling over for/eller dårlig håndtering af et talent som Karamoh.


Man kan ikke lave et lighedstegn mellem alder og evnen til at håndtere pres, hvordan du håndtere pres skyldtes altså mange forskellige faktorer og kan ikke kun tilskrives erfaring alene. Vi kan jo tage Skriniar som eksempel eller Icardi, to spillere der i en meget ung alder har kunne håndtere presset. Vi ved som sagt ikke hvordan Karamoh håndtere det, og der er kun en måde at finde ud af det på, og det er ved at afprøve ham. Jeg ser hvert fald ingen rationel grund i at vurdere ham til ikke at kunne før han er afprøvet. Hvordan en spillere håndtere det har også meget at gøre med konteksten.

Jeg kan for i øvrigt ikke se det er nemmere at komme ind som ukendt, hvert fald ikke hvis du som spiller har ambitioner og du ved det kan være knald eller fald fordi det kan være din eneste chance, igen hvor nemt det er, er kontekstuel og individuelt funderet.

Der er tale om 1 spiller ikke et helt hold, hvis man ikke kan finde pladsen til en talentfuld knægt som Karamoh, hvornår får man det så. Det er lige præcis en sådan tankegang der gør det ekstremt svært for talenter i at bryde igennem. Ingen kan vide på forhånd hvordan et givent talent klare det, sådan noget er individuelt og man kan ikke bare lave lighedstegn mellem det at være ung og at vedkommende ikke kan håndtere presset, levere kontinuerligt mm. Ja der er nogle rent fysiologiske og mentale udviklinger undervejs i denne alder, der gør de ikke er på deres højeste niveau endnu, men det er ikke det samme som at de ikke kan levere lige så godt eller bedre end ældre spillere.

Men du vil godt give Candreva lang snor selvom han ikke præstere, eller hvordan skal jeg tolke det. Det er jo hele omdrejningspunktet at talenter ikke får den samme snor som ældre når de ikke præstere. Du bliver altså ikke bedre eller et større gevinst blot fordi du er ældre og har mere erfaring, det gør du som sagt kun hvis du levere et hvis niveau.

for i øvrigt spiller man som regel "godt" af en grund, så det er klart eller det burde det være at når det nævnes så er der mange faktorer der spiller ind på hvorfor vedkommende spiller bedre, f.eks. kan det være selvtillid, evne til at håndtere pres mm.

Se på Ajax. De lader deres talenter udgøre størstedelen af deres hold. Resultatet: Sporadiske besøg i den europæiske elite (såsom en EL-finale sidste år) og så ellers fødderne solidt plantet i den europæiske mellemklasse. Med andre ord: Vi kommer ikke derhen hvor vi skal, hvis vi prioriterer talenter frem for rutine. Vi gør det helt rigtige i mine øjne. Præsterer de (som Icardi fx), er de gamle nok. Ingen skal spille bare fordi de er talentfulde.


Jeg gentager mig lige igen, vi diskutere i dette tilfælde EN spiller, en spiller resultere ikke sporadiske resultater, var det tilfældet så havde vi næppe 19p på nuværende tidspunkt.


Desuden har vi også kun haft sporadiske besøg i europa de sidste 6år. Det med en overvægt af erfarne spillere. Hvilket er et meget god indikation på at dit postulat ikke helt holder vand.


Og så slutter du altså lige af med et selvmål i min optik. Dette er jo netop grunden til at Candreva foretrækkes. Som nævnt ovenfor: Vi er ikke i en opbygningsfase eller noget - vi jagter CL-billetter, og derfor er der og skal der heller ikke være plads til at give talenter lang snor.
Og så slutter du altså lige af med et selvmål i min optik. Dette er jo netop grunden til at Candreva foretrækkes. Som nævnt ovenfor: Vi er ikke i en opbygningsfase eller noget - vi jagter CL-billetter, og derfor er der og skal der heller ikke være plads til at give talenter lang snor.


Det ville være fint, hvis Candreva så rent faktisk leverede, det gør han bare ikke. I en situation hvor han præsterede er der jo ingen der vil sige eller skrive at et talent skulle starte inde i stedet for og eller have lang snor. Det er der bare ikke tale om i det her tilfælde. Hvorfor det giver mening at afprøve Karamoh som har vist positive takter. Det er dog værd at bemærke min kommentar var ment som et forventningspres og at man skal give dem en fair chance når det giver mening. Jeg er slet ikke fortaler for at spille talenter for at spille dem, men kun når det giver mening, dvs. når talentet er der, de spiller på en position hvor der er mangler eller en spiller ikke præstere et tilstrækkeligt niveau etc.

PS: Candreva spillede i øvrigt en fin kamp mod Benevento.


Deri er jeg godtnok uenig, det var acceptabelt de første 20-25min, han var langtfra den bedste og værste.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Hvorfor er det logik for burhøns at man ikke behandler dem ens, der er noget der hedder mandskabspleje og hvor spillere også har et behov som alle andre om at føle at der er lige vilkår og at der ikke eksistere special regler.
Du blander to diskussioner sammen her og får dermed lagt ord i munden på mig. Jeg mener helt klart også at Candreva og Karamoh skal indgå på lige vilkår i forhold til at opnå spilletid på holdet. Men det er altså ikke det samme som at sige at de skal behandles ens. Candreva har tusind gange mere erfaring end Karamoh, og dermed er der for eksempel aspekter i det taktiske arbejde hvor Spalletti vil skulle bruge mere tid på Karamoh end på Candreva. Det betyder at de ikke (skal) behandles ens, og det er logik for burhøns.

Jeg gentager mig lige igen, vi diskutere i dette tilfælde EN spiller, en spiller resultere ikke sporadiske resultater, var det tilfældet så havde vi næppe 19p på nuværende tidspunkt.
Hvordan hænger dette sammen med din anden ytring her som jo tydeligvis forsøger at gøre det til en generel diskussion om talenter:

Det er lige præcis en sådan tankegang der gør det ekstremt svært for talenter i at bryde igennem.
?

Desuden har vi også kun haft sporadiske besøg i europa de sidste 6år. Det med en overvægt af erfarne spillere. Hvilket er et meget god indikation på at dit postulat ikke helt holder vand.
Hvis du har forstået min udmelding således at jeg mener, man kommer i CL ved blot at spille erfarne spillere, så har du misforstået, hvad jeg skrev - i dén grad.

Det ville være fint, hvis Candreva så rent faktisk leverede, det gør han bare ikke. I en situation hvor han præsterede er der jo ingen der vil sige eller skrive at et talent skulle starte inde i stedet for og eller have lang snor. Det er der bare ikke tale om i det her tilfælde. Hvorfor det giver mening at afprøve Karamoh som har vist positive takter. Det er dog værd at bemærke min kommentar var ment som et forventningspres og at man skal give dem en fair chance når det giver mening. Jeg er slet ikke fortaler for at spille talenter for at spille dem, men kun når det giver mening, dvs. når talentet er der, de spiller på en position hvor der er mangler eller en spiller ikke præstere et tilstrækkeligt niveau etc.
Hvorfor nægter du at forholde dig til det faktum at vi har spillet én sølle kamp efter Karamohs debut? Mener du seriøst at det er nok til at brokke sig over hans manglende spilletid? At Candreva generelt set ikke har leveret gider jeg ikke at diskutere igen. Der er vi uenige (ligesom Ventura og Spalletti i øvrigt er uenige med dig, men hvad ved de også om det).

Deri er jeg godtnok uenig, det var acceptabelt de første 20-25min, han var langtfra den bedste og værste.
Hvis man krydrer sådan en indsats som du beskriver her, med en assist, så er man altså ikke langt fra "en fin kamp" i min bog.
Skrevet af Flying Dutchman
Brozovic skadet i en måned - øv! Han og hans fine skud ville have pyntet mod Milan.

Så må vi håbe, at Mario har en god kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Brozovic skadet i en måned - øv! Han og hans fine skud ville have pyntet mod Milan.
Det er fandeme da et uheldigt tidspunkt. Øv! Ja så må Mario steppe up. Spillede han egentlig mod Sveijts?
Skrevet af Flying Dutchman
Det gjorde han og det gjorde han godt (af det jeg så). Hvis ikke Ronaldo var verdens største ego, havde han også scoret mindst én pind. Men (fun fact) han spillede på kanten - hvor jeg også gerne så ham blive prøvet af i Inter. Der er simpelthen ikke nok rendement i ham som trequartista.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Det gjorde han faktisk også ofte i Sporting. Men hvor han søgte meget ind i mellemrummet, snarere end en typisk wing. Det gjorde han godt fordi han er god i de små rum. Han minder mig på flere punkter om Seedorf.
Skrevet af Flying Dutchman
Netop Lent - eller Baggio i starten eller en slags omvendt Robben. Har udgangspunkt på kanten, men skærer ind i banen, for derved at skabe ravage, chancer og, ikke mindst, plads til wingbacken.

Som fast trequartista fungerer det ikke altid for ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Jeg tror og forstår, hvis trænere for Joao Mario er begejstret for ham, fordi han har rigtig mange kvaliteter. Jeg tror dog også man nogle gange kan være lidt i syv sind, hvor man skal placere ham, for at få det meste ud af ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, en lille opvarmning til den nærtforestående Madonnina - velsagtens den første siden 2010/11, hvor begge Milano-hold rent faktisk spiller en substantiel rolle i Serie A.

Gaz spår, at vi stiller som følgende:

Handa; Ninjaen, Miranda, Skriniar, Dambro; Vecino, Borja; Ivan, Mario, Candreva; Maurito

Jeg er faktisk - måske lettere overraskende - enig i, at Nagatomo bør starte inde. Der kommer til at være en enorm pres på holdet, og den kære Ninja har trods alt spillet ti Madonnine. Dalbert er enormt spændende, men måske ikke helt klar endnu til sådan en kamp.

Til gengæld håber jeg, Vecino bliver skiftet ud med Gagliardini. Gaglia har vist positive takter ved sine indhop, er trods alt en smule mere skabende end Vecino og har fysikken til at stå imod Kessie - som han så også kender indgående.

Medierne har haft travlt med at tale vores vinderchancer op og udpege os som relativt komfortable favoritter. Det er jeg stadigvæk ikke enig i. Milan er bestemt ikke startet overbevisende, men vi er ikke meget mere overbevisende end det (selvom vi mod gode modstandere har spillet godt). Endvidere er det også bare en derby, så alt kan ske. Jeg tør i hvert fald ikke pege på en vinder på nuværende tidspunkt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror og forstår, hvis trænere for Joao Mario er begejstret for ham, fordi han har rigtig mange kvaliteter. Jeg tror dog også man nogle gange kan være lidt i syv sind, hvor man skal placere ham, for at få det meste ud af ham.

Enig. Det ville slet ikke gøre mig noget, hvis Candreva og Mario byttede plads en gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Tagliavento skal dømme Madonnina.

Stille, åh stille, mit hjerte.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Det gjorde han og det gjorde han godt (af det jeg så). Hvis ikke Ronaldo var verdens største ego, havde han også scoret mindst én pind. Men (fun fact) han spillede på kanten - hvor jeg også gerne så ham blive prøvet af i Inter. Der er simpelthen ikke nok rendement i ham som trequartista.
Tak! Ja jeg er helt enig her. Han fungerer simpelthen ikke som trequarista, og det faktum gør så bare Brozos skade endnu mere ærgerlig. Jeg kunne virkelig også godt tænke mig at se Mario blive prøvet af på kanten, men jeg har slet ikke hørt Spalletti nævne muligheden bare én gang, hvilket man godt kan undre sig lidt over..
Skrevet af Flying Dutchman
Jow, han nævnte det nu inden Benevento kampen - altså, at Candreva og Mario kunne bytte plads.

Personligt ser jeg en del fordele ved det. Vi får en spiller, der har et godt skud men et for tiden dårligt indlæg væk fra kanten, og en spiller der har et godt indlæg, gode tekniske færdigheder, men er måske lige tøvende nok til at være playmakeren, ud på kanten. Vel er Candreva ikke den største, rent fysisk, men det er Mario jo heller ikke.

En mulighed kunne også være, at rykke fysisk stærke Perisic på trequartistaen, og få Mario ud på venstrekant - som han for tiden spiller for Portugal. Perisic har også et godt spark og en fin teknik, men jeg er lidt mere i tvivl om hans evne til at skabe chancer fra den position.

Sådan generelt set, er der gode muligheder for, at kampen bliver rigtig spændende, rent taktisk. Numerisk vil Milan have et lille overtal på midtbanen, ved Bonaventura, Kessie og Biglia - så i deres boldbesiddelse forventer jeg, at vores trequartista kommer til at ligge ret langt ned. Omvendt er Milan også enormt afhængig af, at Rodriguez kommer med i det offensive spil - det giver muligheder for vores højrekant fremadrettet. Vores højrekant skal dog nok også ofte med hjemme for netop at tage sig af Rodriguez, samt at sikre sig, at vi ikke ligger mand-mand i midterforsvaret.

Offensivt har vi dog rigtig gode muligheder, og især på kontra. Bonucci er ikke godt kørende, og er i forvejen ikke just et defensivt vidunder, når det kommer til de direkte dueller. Rodriguez er en fin back, men Borini på den anden side bør give Perisic gode muligheder. Endvidere er jeg heller ikke så imponeret igen af Romagnoli. Alfa og omega bliver dog, at Icardi ikke bliver isoleret med to eller sågar tre midterforsvarere.

Som jeg ser det, bliver nøgleduellerne dem mellem Candreva og Rodriguez, samt kampen på midtbanen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jow, han nævnte det nu inden Benevento kampen - altså, at Candreva og Mario kunne bytte plads.
Nå, jeg husker det ellers som om at han blot talte om at spille Candreva på trequaristaen. Anyway vil det da være fedt hvis Spalletti har ideen på tegnebrættet.

Personligt ser jeg en del fordele ved det. Vi får en spiller, der har et godt skud men et for tiden dårligt indlæg væk fra kanten, og en spiller der har et godt indlæg, gode tekniske færdigheder, men er måske lige tøvende nok til at være playmakeren, ud på kanten. Vel er Candreva ikke den største, rent fysisk, men det er Mario jo heller ikke.

En mulighed kunne også være, at rykke fysisk stærke Perisic på trequartistaen, og få Mario ud på venstrekant - som han for tiden spiller for Portugal. Perisic har også et godt spark og en fin teknik, men jeg er lidt mere i tvivl om hans evne til at skabe chancer fra den position.
Umiddelbart ville jeg også hælde til at lade Mario og Candreva bytte frem for Mario og Perisic. Men det er mest fordi Perisic simpelthen er for god på sin venstrekant til at blive rykket ind på midten. Venstrekanten er og bliver hans bedste position, og med det topniveau han besidder skal han selvfølgelig spille der hvor han er bedst - i hvert fald i min optik. Problemet er så bare at Mario jo også foretrækker venstre side da han fra denne position kan skære ind i banen og blive farlig med sit højreben. Det vil han sandsynligvis ikke kunne blive i lige så høj grad fra højre side i og med at hans venstreben ikke ligefrem udgør en alvorlig trussel i afslutningsøjemed. Ja så on second thought har jeg måske faktisk ikke rigtig en foretrukken løsning her alligevel. Men det har Spalletti forhåbentlig:)

Sådan generelt set, er der gode muligheder for, at kampen bliver rigtig spændende, rent taktisk. Numerisk vil Milan have et lille overtal på midtbanen, ved Bonaventura, Kessie og Biglia - så i deres boldbesiddelse forventer jeg, at vores trequartista kommer til at ligge ret langt ned. Omvendt er Milan også enormt afhængig af, at Rodriguez kommer med i det offensive spil - det giver muligheder for vores højrekant fremadrettet. Vores højrekant skal dog nok også ofte med hjemme for netop at tage sig af Rodriguez, samt at sikre sig, at vi ikke ligger mand-mand i midterforsvaret.

Offensivt har vi dog rigtig gode muligheder, og især på kontra. Bonucci er ikke godt kørende, og er i forvejen ikke just et defensivt vidunder, når det kommer til de direkte dueller. Rodriguez er en fin back, men Borini på den anden side bør give Perisic gode muligheder. Endvidere er jeg heller ikke så imponeret igen af Romagnoli. Alfa og omega bliver dog, at Icardi ikke bliver isoleret med to eller sågar tre midterforsvarere.

Som jeg ser det, bliver nøgleduellerne dem mellem Candreva og Rodriguez, samt kampen på midtbanen.
Jeg er meget enig. Midtbanen kommer til at være crowded så spillet på kanterne bliver vigtigt. Og i det perspektiv vil jeg helt klart mene at det er en væsentlig fordel for os, at vi har to så disciplinerede spillere som Perisic og Candreva på kanterne. De skal nok være tilpas påpasselige i det defensive og sørge for at arbejdsbetingelserne for Rodriguez og Borini/Abate (eller hvem det nu bliver) i det offensive spil bliver svære. At de så samtidig begge er så dygtige i kontraspillet er blot endnu et plus. Det er med andre ord helt klart her jeg ser vores bedste muligheder i kampen. På midtbanen bliver det mere lige, og jeg er meget enig med dig i at Gaglia burde starte på grund af hans kendskab til Kessié. Samtidig vil han også have en klar psykologisk fordel i og med at han zlatanerede ham i fuldstændig i sidste års kamp mod Atalanta. Det har Kessié ikke glemt er jeg sikker på. Men ja, spændende bliver det under alle omstændigheder.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er meldt solgt for 4,5 mio. € i billetter til kampen på søndag, hvilket er nyt rekord.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det ser ud til, Kalinic er ude af morgendagens kamp. Det passer mig glimrende - han har det med at score mod os.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Barbosa scorede et fantastisk mål for Benfica i dag. Jeg har ikke lige kunnet finde en YouTube video, jeg kan linke til - med fedt, det er det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg må indrømme, jeg har bange anelser om kampen i aften.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0