Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Søren F er gud
Ved nu ikke om vi bør vinde denne kamp.
Meget lige kamp, som kan gå begge veje.
Skrevet af Interforlivet
De har haft er par chancer ja, men som halvlegen skred frem synes jeg helt klart at vi opnåede et ret markant spilovertag.
Skrevet af Nerazzurri
Joao Mario er bare notorisk uskarp.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Interforlivet
...og dårlig.
Skrevet af jensriis
Den mand er simpelthen så ringe foran mål . Shit det er vildt
Forza Inter
Skrevet af OC
De kører os trætte rundt i trekanter til forlænget spilletid, plus at Joao Mario så det på sin plads at skyde Donnarumma familiens uønskede søn varm til straffesparkskonkurrencen.

PS: Fuck dig Joao Mario.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Eder zZzZzZzZzZzZz
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Fuck dig Joao Mario.
La prende Vecino.
Skrevet af jensriis
Nå godnat. Det er sgu for rædderligt det her. jesus vi er i ringe stime pt. Det er så fantasiløst. Selv milan er bedre til at sætte noget spil sammen.
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nå men så skal vi kun koncentrere os om Serie A... det er vist meget godt sådan som vi spiller eller måske snare ikke spiller.

Vi er officielt tilbage til det vandte, nu er vi ligeså ringe som de forgangne 6 sæsoner og holdet viser dets mentale tilstand ikke har forbedret sig og at modgang knækker holdet mere eller mindre. Ingen gejst, ingen vilje.
Skrevet af OC
120 minutter i benene til om tre dage og stensikkert nederlag til Lazio, 1 mål i 5 kampe og så taber vi til et Cutrone mål.

Den her sæson er ovre. Glem alt om Champions League. -16 minus til Milan kan sagtens nå at vendes.

Fuck dig Joao Mario.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Milan er ligeså rædderlig som os, så det tror jeg nu ikke. Men der skal virkeligt andre boller på suppen skal vi i CL og så skal denne krise stoppe med det samme efter vinter pausen.
Skrevet af OC
520 minutter/1 mål.

Sabatini og Spalletti er selvfølgelig komplet og aldeles uden skyld. Sådan er det jo med piedestaler.
La prende Vecino.
Skrevet af Pirlo21
I skal nok nå CL, vil hellere have jer i top 4 end Lazio.


Skrevet af Slettet(042125212608)
Som jeg skrev i sommers, så troede jeg ikke på en træner og et par spillere fundamental vil ændre på kulturen, det ville kræve et langt sejt træk fra alle i klubben og jeg har hele tiden skrevet at vores her og nu kunne være en kort optur, som det ses og man ikke kunne vurdere om holdet for alvor var forandret før man havde set det over en længere tidshorisont. Med de nuværende resultater så stiller det hverfald et spørgsmål om vi ikke blot så en sådan og at de grundlæggende strukturer ikke blot er de samme og intet reelt har forandret sig på et dybere plan.

Spaletti har ingen reel skyld i dette, han gør hvad han kan og Sabitini ligeså, men man ændre ikke en kultur på et halvt år.

Det skrevet så tror jeg også klubben og trænerstaben arbejder og gør alt hvad de kan og så må tiden vise om de lykkedes eller ej. Vi er uagtet denne dårlige stime mere end med i kapløbet og får vi vendt denne hurtigt så er der intet tabt!
Skrevet af OC
Vrøvl på vrøvl på vrøvl.
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
“men man ændre ikke en kultur på et halvt år.“

Conte gjorde ellers præcis dette i sit første år hos Juve.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
Vi er til grin. Tænk at tabe til et Milan-hold der var taktisk sat op af fucking Rino!? Det er jo nærmest komisk at tænke på. Mario må i øvrigt kandidere til et af de dårligste indkøb i nyere tid. Han er simpelthen så elendig den mand. Og så får han tilmed spilletid hvilket betyder at hans elendighed har direkte indflydelse på resultaterne. Få nu den mand væk fra banen på permanent basis!

Det er godt nok svært at tro på en sejr på lørdag lige pt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Gusten

Nu syntes jeg ikke i havde denne tendens til at opgive, falde fra hinanden, mangle gejst og vilje ved modgang. Jeg vil nu også mene der var flere ting der gik op i en højere enhed ved jeres første mesterskab.

vi har døjet med det her i snart 7år og ingen træner har hidtil kunne knække koden. Det er en fejl hvis man tror en træner kan løse det alene, det kan en træner ikke, det er ganske enkelt at tillægge en træner al for stor betydning. Det kræver at alle i klubben inkl. ledelsen, spillerne og andre vigtige medarbejder arbejder målrettet for at ændre på tingenes tilstandende.

Det er igen ikke kvaliteten på banen det fejler og heller ikke på træner bænken, det er andre faktorer der forsager at spillerne fejler.

Jeg køber ganske enkelt ikke individ perspektiver såsom Mario er ringe det er hans skyld, det er jo håbløst, manden har evnerne problemet er mentalt der forsager han kikser i den kontekst han eksistere i, man kan jo bare se hvad der skete for Coutinho, Kondogbia da de kom ind i en anden kontekst og arena de udløser deres potentialer. For i øvrigt modsiges en dimensionelle forklaringer såsom individ perspektiver kontant af forskningen, der konstatere det er utal af faktorer der resultere i bestemte strukturer og derfor også mange ting der skal ændres på samtidigt og sideløbende.

Men ja folk vil gerne have simple og letforståelige forklaringer, såsom det er indvandrends skyld, islam forsager terror og andet uvidenskabeligt vås.
Skrevet af Interforlivet
Men ja folk vil gerne have simple og letforståelige forklaringer, såsom det er indvandrends skyld, islam forsager terror og andet uvidenskabeligt vås.

Haha. WTF!? Stop dig selv Z4E. Du vrøvler i den grad og lægger tilmed ord i munden på os andre.
annonce
0