Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@OC: Jep. Bliver det ikke til CL-kvalifikation i år, kommer der til at gå laaaang tid før vi er tilbage i det fine selskab.
Skrevet af Interist
Nok må være nok. Inter er desværre ikke et storhold mere, der ingen "mindre" hold (med al respekt) som frygter Inter. Jeg er også ved at få nok af Spalleti, forstår ikke hvorfor manden starter ude med Rafinha. (Kan nogen svare mig på det?)

Altså selve spillet de spiller på banen, ligner noget som Lecce spiller. De endda bedre tror jeg. Det er fandme tarveligt at vi ligner et hold der ikke kommer med i CHL. Det er desværre en dyster tid os Inter fans går igennem.


- God weekend,og god 6-7 plads :)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Når vi alligevel ikke kan spille os i CL, så kan vi uden problemer sælge Icardi, Skriniar, Perisic, Handanovic og så spare lønningerne.

Sådan som vi spiller kan det næsten være hip som hap om de er der eller ikke, for vi kommer om alle omstændigheder ikke i CL med den nuværende mentalitet der er på holdet, og så kan vi ligesåvel godt sælge alt hvad der har bare lidt kvalitet og hente billige spillere ind som kan sikre en midterplacering i tabellen, det er alligevel der vi ender om alle omstændigheder hvis vi ikke får gjort noget ved den mangel på at dø med arbejdstøjet på
Skrevet af inter bedre end sex
Det bliver spændende at høre hvad spalletti nu finder på af undskyldning for det helt vildt ufortjente nederlag.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nå sarkasme aside,

Så skal Spaletti nok komme med en eller anden idiotisk undskyldning, og der sker formentligt intet fordi ledelsen intet kan foretage sig uden kinesernes accept og de virker ærligt talt ikke blot handlingslammet men også helt utroligt tavse (omend den måde også er meget normal i asien), men den stil kommer aldrig til at fungere i Italien, der skal ejeren være synelig og så kan man godt pakke sin kinesiske stil væk.
Skrevet af Acheron 3
@InterForLivet

Til tider var indsatsen også svingende i starten af sæsonen, og jeg ved at det også blev bemærket her i tråden. Dengang blev i ofte reddet af især Icardi, og til dels Pericic. Nu siger jeg noget som er oplagt som bare fanden, så bær over med mig, men i er alt for afhænginge af Icardi. Når han ikke scorer, har en offday, eller er skadet som nu, ja så halter offensiven gevaldigt. To mål af ham siden 5-0 sejren over Chievo i december taler sit eget sprog. I de 10 kampe har i lukket 11 mål ind, så med lidt god ret kan man sige, at defensiven fungerer forholdsvis godt. Det er kun i går og hjemme mod Udinese at der er gået mere end ét mål ind. Så i mine øjne er det offensiven der svigter, og målt sammen med de andre hold i top 5 er angrebet for tyndt besat uden de store alternativer. Lidt det samme ses jo hos Lazio og Immobile, dog ikke i helt så udpræget grad. Spillet har som sagt svinget meget ja, og Spalletti bærer selvfølgelig en del af skylden, men der mangler altså et par vigtige brikker i truppen før man kan forvente den stabile pointhøst som vi ser hos Napoli og Juventus. Så der skal forstærkninger til, hvilket man ikke kan klandre Spalletti for. Samtidig nægter jeg at tro på, at han lige pludselig er blevet en dårlig træner blot fordi at han har forladt Roma. Han har et andet materiale at arbejde med nu, og det meste af det fungerer, men udfaldene i angrebet har han ikke kunnet kompensere for. Jeg ville give ham chancen i en sæson mere - især hvis det ender med CL og i får 1-2 strenge mere at spille på i front i det kommende transfervindue. Nøgternt betragtet har truppen rykket sig siden sidste sæson, men som nævnt har den flotte pointhøst i de første 14-15 kampe dækket over nogle mangler i truppen, som nu er blevet åbenlyse i Icardis delvise fravær. Det er dér at skoen primært trykker - ikke på trænerbænken.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mumleren
Kunne ikke være mere enig Acheron, dog med den lille tilføjelse at vi ALDRIG kommer til at vinde med Rannocchia på holdet. Uanset hvem der ellers spiller. Mener nu nok at defensiven sejlede med ham som den klart værste i går.
Vores reserver er bare alt alt for dårlige, og vores stamspillere er håbløst lagt under par pt.
Svært at se hvad der skal løfte holdet ud af krisen, for lige nu er vi et ordinært sub-midterhold (på banen).
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interist
Jeg som sådan ikke træt af Spallettis taktiske evner, men forstår ikke hvorfor han ikke starter inde med nogle af de spiller det virkelig kan gøre forskellen. Især en som Rafinha.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fordi han ikke har mange min. i de ben, det er sagt igen og igen både af Spalletti og adskillige kommentatore i italien, så det er ikke fordi Spalletti ikke vil, det er fordi trænerstafen er uvillig til at tage den risko der ligger i at presse en spiller der har været ude med en alvorlig skade i 8-9mdr.

Af samme grund blev Icardi og Miranda ikke kaldt op fordi man frygter man derved forværre skaderne.

Det er også tvivlsom at Rafinha skulle kunne løse udfordringer med medspillere uden selvtillid, uden gåpåmod og som er i en lang nedadgående formkurve.

Ja bredden er slem, det kan selv en gammel blind dame se og den er også en del værre end hvad man havde håbet inden sæson starten. Ranocchia var ligeså elendig som før i tiden, og beviste meget godt hvorfor jeg har absolut ingen tillid til ham, han er som at stille op med en kegle eller bambi på glatis. Hvorfor man igen undres over hvorfor Lopez ikke startede inde for Ranocchia elendighed er så helt ufatteligt forudsigeligt.

Men det her handler ikke kun om fysisk form og kvaliteten af reserverne, det handler også om holdånd og mental styrke, parametrer hvor det her hold fejler total, igen ynder man at skrive. For vi skal altså have med at vi har færre kampe og kun serie A bold, så selvom det også vil betyde slid og formnedgang så er det vi ser komplet ude af proportioner.
Skrevet af Interforlivet
@Acheron 3: For det første vil jeg gerne lige slå fast at jeg ikke mener, at Spalletti partout skal fyres lige nu. Som jeg skrev, mener jeg blot at man bliver nødt til at begynde at overveje, om han er mand for at vende krisen/sikre den ekstremt vigtige 4. plads i årets serie a. Jeg mener at snoren efterhånden bør være kort, og at der skal ske spillemæssige forbedringer meget snart. Ellers ser jeg vitterligt ikke den store pointe i at beholde ham. De primære årsager til den holdning er følgende:

1) Som du selv nævner, er vi i denne sæson alt for afhængige af klasseaktioner fra vores individualiser - selvfølgelig med Icardi som det helt åbenlyse eksempel. At du selv nævner dette i et indlæg hvori du taler Spallettis sag (i diskussionen om hvorvidt han sædes bør være varmt eller ej) finder jeg imidlertid ret selvmodsigende. Det er jo netop en træners ansvar at sørge for at holdet fungerer som helhed og ikke er afhængig af en enkelt eller to stjernespilleres evner til at afgøre kampe på egen hånd. Så lige præcis det med at vi er for afhængige af Icardi ser jeg faktisk som et af de største kritikpunkter hvad angår Spalletti. Han har simpelthen vist sig alt for låst i sin måde at spille på hvilket gør at vi nu, hvor vi mangler et par profiler, skal forsøge at klare os med 1:1-erstatninger. Og det går jo bare ikke. Man kan naturligvis ikke blot lade Eder erstatte Icardi med beskeden om at han bare skal gøre ligesom ham. Her bør man selvfølgelig være taktisk fleksibel og sørge for at man spiller til Eders styrker og ikke Icardis styrker, når det nu er ham der spiller. Et andet eksempel her kunne være trequartistaen. Her har Spalletti også vist sig at være slave af sit taktiske system når han (gang på gang endda!) har sat Valero op på den position, på trods af at han spiller den lige så godt som han ville spille en venstre back.

2) Sæsonens forløb (og dette er en kontekstuel faktor som jeg synes, du fuldstændig glemmer i dit forsvar af Spalletti). Havde vi ligget på 4.-pladsen med 13 runder igen efter en nogenlunde jævnt spillet sæson med lidt opture og nedture, så havde jeg aldrig nogensinde talt om at overveje, hvorvidt Spalletti er den rette for Inter. Men sæsonens forløb har jo netop været alt andet end jævnt. Hvad Spalletti i mine øjne bør måles på nu, er den fuldkommen vanvittige og aldeles uacceptable periode som begyndte efter vores kamp i Torino, og som nu har strukket sig over snart tre måneder, gennem hvilken vi ikke har spillet én god kamp. Det er og bliver altså en væsentlig faktor i diskussionen. Så kan det godt være at vi hentede en masse point i starten af sæsonen og derfor stadig ligger til i kampen om CL-pladserne, men i min optik ændrer det ikke på, at det som Spalletti har præsteret gennem hele denne kæmpekrise har været intet mindre end katastrofalt. Uagtet en tynd trup, så har manden jo på intet tidspunkt forsøgt at tænke "ud af boksen" rent taktisk (jf. min pointe ovenfor). Samtidig har han fuldstændig negligeret (indtil kampen mod Bologna i hvert fald) at forsøge at ruske lidt op i tingene ved eksempelvis at lade nogle af "stjernerne" få en tur på bænken. Han har simpelthen forholdt sig fuldstændig apatisk til tingenes gang, hvilket også har været afspejlet i hans retorik som gang på gang handler om det samme: Han ved ikke rigtig hvad der er galt (ud over at problemerne tilsyneladende findes i hovederne på spillerne), så vi fortsætter bare i samme spor.

Af disse grunde mener jeg helt klart at man bør begynde at overveje hans position - specielt med tanke på at chancerne for at komme i CL igen ikke har været større i mange mange år.

PS: Dette betyder ikke at jeg mener, Spalletti "lige pludselig er blevet en dårligere træner". Det her handler ikke om Spallettis generelle evner som træner men om hvorvidt han er den rette mand for (Pazza) Inter.
Skrevet af Flying Dutchman
Det skriger jo til himlen, at gøre Spalletti til hovedansvarlig for den her krise. Hvad fanden skal manden gøre? Få Brozovic til at være voksen? På magisk vis gøre Rafinha klar til 90 minutter efter otte måneders skadespause? Gøre at Icardi (der i øvrigt ikke just var flittigt scorende op til til pausen, og hvis erstatning Éder har scoret to mål i tre kampe) aldrig bliver skadet? Sørge for at Candreva kan finde ud af at spille fodbold igen? Det samme med Perisic? Skaffe at Vecino stopper med at give bolden til modstanderne?

Hvad fuck skal han gøre?

Mod Genoa havde han fire (!!) offensivspillere til rådighed: Éder, Candreva, Pinamonti og Karamoh. Tre af dem startede ind og den fjerde kom ind til sidst.

Hvad skal han ellers gøre?

Spalletti bliver klandret for at spille Valero på en plads, han hverken nu eller tidligere har præsteret. Men hvem skal han ellers spille deroppe? Marcelo "jeg gider kun 20% af tiden" Brozovic? Rafinha "30 minutter maks" Alcantara? Reelt set har Spalletti tre midtbanespillere til tre pladser - og her er Valero bare den bedste tier, vi har. Eller snarere den mindst ringe.

Er det Spalletti´s skyld?

Det er bare Interfans i en nøddeskal. Når det kører, så ved størstedelen ikke hvad de skal gøre med det, og når det ikke gør, skal der bare partout findes en syndebuk - hvorefter man vanen tro finder den mand, der formentlig bærer mindst af skylden.

Men jo, lad os da endelig kyle Spalletti på porten. Det skal nok ændre alt og redde sæsonen. Det har jo hjulpet alle de andre gange.

For fanden...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Helt enig i, at det som udgangspunkt er spillermaterialet, der er til grin. Spalletti kan ikke gøre så meget på sidelinjen, desværre. At vores midtbane som startede flot i efteråret, og lignede en god balance af offensive og defensive kompetencer, er gået i stå og ingen fart eller koncentration har er skræmmende.

Nu må vi se om det ændrer sig med Icardi tilbage...

Man må bare erkende at spillermaterialet ikke er til mere. Dog synes jeg stadig vi er med i kampen om top 4, og synes generelt at man burde være lidt mere optimistisk. OGSÅ selvom spillet på banen pt. er elendigt.
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Spillermaterialet på de startende pladser er ikke til grin, den manglende bredde og det mentale er derimod stærkt bekymrende.

Kig på Kondogbia og Mario i deres nye respektive klubber, begge spillere en del bedre og viser en form for selvtillid og gåpåmod vi sjældent så her. De har begge vist de ikke er dårlige spillere, og jeg er sikker på det samme vil være gældende for Valero, Gagliardini, Perisic, Candreva mfl i ligende rammer. Det indikere at der er noget andet der er galt når ellers fine spilllere underpræstere og ikke viser en form for selvtillid som de er i stand til andre steder.

Som vi også så i starten af sæsonen så kan både valero, Perisic og Vecino levere et andet niveau end de vi ser nu, så nej der er ikke tale om at spillermaterialet på de startende pladser er til grin, vi kan måske snakke om det hvad angår bredden, men igen har vi en skide turnering og selvom en formnedgang med så smal en trup er forventelig, så burde det altså ikke resultere i en så massiv formnedgang som vi ser her.

Selvf. Har Spalletti et ansvar, men han kan selvf. Ikke gøre noget ved at han har en smal trup og at han har 3 startere ude. Hans opgave er dog stadig at sørge for at spillerens er motiveret og har den fordnødne gejst, hvilket han jo selv har indikeret flere gang nu at de ikke har, at det så ikke nødvendigvis er nogen nem opgave, især når man ved det her ikke er første gang vores hold har kastet håndklædet i ringen.
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Hvad fuck skal han gøre?
Han skal være mere taktisk fleksibel. Han skal være mere tilbøjelig til at prøve uprøvede spillere (som Karamoh) af for at få rusket lidt op i tingene. Han skal droppe sin apatiske fremståen i medierne.

Spalletti bliver klandret for at spille Valero på en plads, han hverken nu eller tidligere har præsteret. Men hvem skal han ellers spille deroppe? Marcelo "jeg gider kun 20% af tiden" Brozovic? Rafinha "30 minutter maks" Alcantara? Reelt set har Spalletti tre midtbanespillere til tre pladser - og her er Valero bare den bedste tier, vi har. Eller snarere den mindst ringe.
Både Candreva og Eder kunne have været prøvet af på den plads. Og ellers kunne han have ændret formation for netop at undgå at have Valero rendende rundt og blamere sig som en trequartista på serie 4-niveau.

Er det Spalletti´s skyld?
Ja det synes jeg, for det er ham der er træner. Og dermed ikke sagt at spillerne ikke også bærer et kæmpe ansvar. Det gør de naturligvis.

Det er bare Interfans i en nøddeskal. Når det kører, så ved størstedelen ikke hvad de skal gøre med det, og når det ikke gør, skal der bare partout findes en syndebuk - hvorefter man vanen tro finder den mand, der formentlig bærer mindst af skylden.
Det kommer an på hvilken type Inter-fans man taler om. Der findes jo også sådan en type som dig. Din opførsel er helt anderledes men dog mindst lige så forudsigelig.

Men jo, lad os da endelig kyle Spalletti på porten. Det skal nok ændre alt og redde sæsonen. Det har jo hjulpet alle de andre gange.
Der er så vidt jeg ved ingen der har sagt at vi skal kyle Spalletti på porten. Der er blevet skrevet at man bør begynde at overveje det på baggrund af vores pointhøst i de seneste 9 kampe hvor kun SPAL har hentet færre point end os. Men ok det kan man selvfølgelig ikke klandre Spalletti for da han jo har en meget tynd trup til rådighed ikke sandt?
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, du misforstår. Det var ikke et oplæg til en debat. Det har jeg fortsat ingen interesse i. Jeg er udmærket godt klar over dine holdninger, og er ligeledes godt klar over, du ikke rykker dig en tøddel fra dem - hvorfor al debat herinde er omsonst.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg er udmærket godt klar over dine holdninger, og er ligeledes godt klar over, du ikke rykker dig en tøddel fra dem - hvorfor al debat herinde er omsonst.
Du har vist lidt svært ved at skelne min opførsel fra din egen. Hvis du ikke mener jeg er til at rokke, læser du ikke ordentlig med herinde. Og hvis du ikke har tænkt dig at debattere, hvorfor så overhovedet skrive?
Skrevet af Flying Dutchman
Og hvis du ikke har tænkt dig at debattere, hvorfor så overhovedet skrive?

Det står mig vel frit for at skrive enkelte løse betragtninger herinde - eventuelt kort debattere Inter med nogle af de ældre brugere? Medmindre der er sket noget drastisk her i de sidste par måneder, mindes jeg da ikke, du er trådens dørmand.

Det er såre simpelt: din og min respektive stile er ikke kompatible. Jeg får ikke noget ud af det, ligesom du heller ikke gør. Derfor har jeg ingen interesse i at debattere med dig (eller Z4E for den sags skyld). Det reflekterer ikke på jer som brugere (lad stå mennesker), ej heller på mig, men er blot et resultat af at vi a) har vidt forskellige debatstile og tanker om hvordan man bruger tråden og b) for klart det meste er så uenige, at vi selv med de bedste intentioner ikke nærmer os hinanden.

Se nu dit svar til mig. Jeg kan da snild tage det op, give mit besyv og skrive et alenlangt indlæg, hvor jeg udpensler alt jeg er uenig i. Så gør du det samme. Og så gør jeg. Og der er ingen af os, der bare tilnærmelsesvis rykker os, alt i mens tonen bliver mere og mere harsk, hvilket forringer tråden og desuden gør, at jeg bliver enormt irriteret.

Så hvorfor filan skulle jeg (og du) bruge tid på det? Det er så ligegyldigt som det kan være, og så vil jeg hellere bruge min tid på noget andet.

Så jeg agter da at fortsætte det, jeg har sat mig for: at læse flittigt med, komme med enkelte input, såfremt jeg lyster det og ellers deltage i debatter, hvori jeg faktisk kan se en pointe. Og det er altså - og det er ikke personligt ment - ikke med dig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha. Sikke dog en trist (og gratis) omgang BS det der. Men det er fint. Det ændrer dog stadig ikke på at jeg vil besvare dine indlæg, skulle jeg føle for det, ligesom jeg i øvrigt besvarer alle andre indlæg efter forgodtbefindende. Jeg er nemlig ikke selv så stor fan af den der børnehavementalitet som du (og mange af dine kompagnoner) er.
Skrevet af Flying Dutchman
Case and point...

Du skal endelig gøre, hvad du har lyst til, makker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Spalletti er en sindssygt dygtigt træner.

Lidt på samme måde som Candreva, Icardi og Perisic m.fl. er vanivittigt dygtige spillere. Ingen diskussion.
Det er bare umådeligt svært at få øje på lige nu, vurderet på det der foregår på banen weekend efter weekend. Der ser de ordinære ud (at best).

Men ingen af dem skal losses ud, de skal bare se at komme i gang. Punktum.
Det nytter intet at tale om trænerfyringer eller spillersalg midt i en sæson, for det bringer bare mere kaos og usammenhæng (af bitter erfaring).

Der er kun et svar på et nederlag (eller-hvad-er-det-6-uafgjorte-i-træk?), og det er en sejr.

Avanti!

NB!
Bare smid Rannocchia på porten. Det er bedre.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce
0