Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@mumleren: Jeg er sådan set enig i det meste. Men når nu det forholder sig således at stort set alle underpræsterer - og det i en sådan grad at vi pt. (med et meget arbitrært anvendt snit vil jeg selvfølgelig gerne erkende) er det dårligste hold i serie a sammen med SPAL - bør man så ikke i det mindste overveje om træneren er den rette til at vende tingene? Det er og bliver jo altså hans fornemste opgave at få så meget som muligt ud af de resurser han har til rådighed. Og det er han altså så langt fra at gøre som man nærmest overhovedet kan være pt.
Skrevet af Mumleren
Eller kunne det være en indgroet frygt, med afsæt i de seneste sæsoners nedture - for at havne i en ny krise - der giver gummiben hos spillerne?

Og måske krydret tømmermænd, ovenpå at have overpræsteret i en halvsæson; og nu det barske møde med virkeligheden?

Jeg ser slet ikke Spalletti som vores syndebuk, jeg synes egentlig mere det er synd for ham, at han skal overtage et hold med vores "mentale ballast".

Selvfølgelig skal han kunne sparke noget gejst ind i holdet, men med det pres der lynhurtigt vokser sig helt vanvittigt, så er det nok ikke bare sådan lige.

Jeg håber vi vågner op til virkeligheden snart, og taget arbejdstøjet på igen.
Der er tid endnu, til at redde sæsonen - men vi har mental-historikken imod os.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
Det er helt sikkert ikke bare sådan lige. Hvis det var det, var det nok lykkes for enten Mazzari, Mancio, De Boer eller Pioli at få os tilbage hvor vi (i hvert fald selv synes vi) hører hjemme.

Det er også vigtigt for mig at understrege (igen) at jeg ikke ser Spalletti som en overordnet syndebuk. Men det er nu altså alt andet lige nemmere at skille sig af med ham end med et helt hold (på nær Handa, D´Ambro, Skriniar, Miranda og Icardi).

Måske ligger forskellen også i at jeg tænker enormt kortsigtet her. Jeg hører til den del af fangruppen som har en ubehagelig fornemmelse af at det er nu eller aldrig mht CL. Misser vi den i år, mister vi så store profiler at jeg tror, det vil sende os tilbage til stenalderen. Derfor vil jeg personligt foretrække at fyre Spalletti hvis vores krise fortsætter en måned endnu i håb om at skabe en Pioli-effekt som der så kan rides på frem til sommer frem for at tænke langsigtet og så lade Spalletti skabe resultater næste år med en trup i stil med den OC fremlagde for et par dage siden.

Når jeg skriver det, kan jeg egentlig godt se at det virker en smule irrationelt, i og med at det jo ikke løser de grundlæggende problemer, men jeg føler mig bare så overbevist om at det er nu eller aldrig med den CL-plads.
Skrevet af Bishop
Spørgsmålet man nok også burde stille sig selv herinde er om det at smide en kapacitet af Spalettis størrelse på porten ikke er noget af et sats, misser man top 4 igen bliver det just ikke nogen nem opgave at hente en ny top træner ind.

Jeg ved godt at devisen hedder at det er næmmere at skifte trænere end truppen, men er er det nu også altid det?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Slettet(042125212608)
Taget vores situation nærmest er ved at gentage sig for andet år i træk, ja så er det et meget godt spørgsmål

Meget enig med Mumleren, spillematerialet er der (hvertfald på start 11) og træneren er så god som vi realistisk kan forlange. Det er også derfor jeg også tænker det mentale spiller en væsentligt rolle, om det skyldes gummiben pga. af fortiden, dårlig klub kultur eller noget helt tredje er altid svært at vide. De Boer har også givet lidt sidt besyn på det og det lyder meget på ham som spillere der vil have det nemt og gøre det på deres egen måde og ikke har den store lyst til at ændre på tingene. Han er selvf. ikke just et godt sandhedsvidne men interessant uagtet.
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg synes Spaletti er jeres bedste træner siden Mourinho. Ja holdet er faldet lidt sammen, men det tager tid at få det der vinder instinkt tilbage i hovedet på en trup hvor mange af spillerne har været med i mange nedture på det hold.

Man kan også sige at Inter har levet meget på individualister på holdet og når de så ikke leverer så er der ikke noget alternativ.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Interforlivet
@Bishop: Du har ret. Og det er også derfor jeg netop anerkender at en fyring (som jeg igen føler jeg må understrege ikke er noget jeg mener bør andet end overvejes pt, og først eventuelt effektueres om en måneds tid hvis pilen stadig peger nedad) vil være en handling med primært et kortsigtet mål for øje, nemlig kval til CL.

Når det så er sagt, fortsætter denne her ulidelige nedtur en måned endnu, mener jeg ydermere man med rette kan så tvivl om hvorvidt Spalletti og Inter nogensinde bliver et godt match. Man skal jo samtidig huske på at en klassetræner ikke nødvendigvis passer ind i alle klubber, hvilket (sammen med størrelsen på vores spillemæssige krise) lidt glemmes i diskussionen synes jeg.
Skrevet af Interforlivet
@ilsemprelaziale: At sige at holdet er "faldet lidt sammen" er i min optik en ekstrem underdrivelse. Vi er pt. et af de dårligst spillende hold i serie a og har været det i et stykke tid. Vi spiller kun fodbold i 10-15 minutter pr. kamp (primært som en umiddelbar reaktion på en scoring imod os), og vores midtbane må efterhånden kandidere til den dårligst spillende midtbane i nyere tid i klubbens historie.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Martinez er angiveligt vores pris 25m $ plus yderligere 8m $ og 10% i videresalgsklausul over 17m, der snakkes om en frikøb på 120m ?

Han træder ind som Icardis erstatning når han bliver solgt for frikøbet på 110m ? (kan ende på 160m ?)
Skrevet af Interforlivet
Ja som jeg tidligere har givet udtryk for, så kan man som Inter-fan næsten ikke have andet end en god mavefornemmelse, når klubben signer en argentinsk fuldblods-angriber. I øvrigt er det rart at se klubben udvise rettidig omhu synes jeg.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til vi også har en aftale på plads med De Vrij

Jeg er fint tilfreds med Martinez, kæmpe talent, prisen er selvf. lidt hamper for os, men det er jo markedet nu om stunder.

Af hvad jeg umiddelbart har set en mere bevægelig type end Icardi, der også kan spille som hængende angriber hvilket er mere end velkommen, taget vores ofte statiske angreb i betragtning.

Selvf. ville man gerne beholde Icardi, så man kunne stille op således næste sæson, men nok utopi vi holder på både Icardi og Skriniar uden CL

----Handanovic
D´Ambro- Skriniar-De Vrij-NY
--NY ----Rafinha
----Martinez
Karamoh - Icardi - Perisic

Vecino/Gagliardini, Candreva, Brozovic og Valero ud af start 11, også gerne sælges, Cancelo tilbage til Valencia.

Men ender nok med vi ikke har pengene til Rafinha, og vi sælger enten Icardi eller Skriniar.

Så Kunne nok leve med det sådan

-----Handanovic
D´Ambro- Skriniar-De Vrij-Ny/Dalbert
--- Valero --Vecino
------Brozovic
Karamoh - Martinez - Perisic

Men lur mig ikke Eder og Candreva starter inde i stedet for Karamoh og Martinez

Skrevet af Interforlivet
Pengene til Rafinha skulle vi gerne have hvis/når vi sælger Icardi (han ryger med statsgaranti hvis vi ikke kommer i CL) og Skriniar (han ryger måske ikke med garanti, men det er tæt på). Så Rafinha forventer jeg sådan set at vi beholder. Hvem der så erstatter Skriniar, er svært at gisne om. Det er vist efterhånden ikke nogen hemmelighed at vi forsøger at lokke De Vrij til, men han er nok en ombejlet herre, hvorfor det lidt er et long shot at få tilknyttet ham. Gagliardini, Valero og Vecino har jeg svært ved at se os skille os af med af den simple grund at der nok ikke eksisterer den helt store skare af potentielle købere - medmindre vi giver dem væk gratis selvfølgelig. Så dem er vi nok stuck med.

Gudskelov for det faktum at Icardi og Skriniar vil sikre os over en milliard i transferindtægter - det er der da trods alt lidt positivt i.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi skulle have sikret De Vrij

Bare Valero, Vecino og Gagliardini bliver breddespillere så brokker jeg mig ikke, ellers skal de hvertfald oppe deres spil gevaldigt!
Skrevet af OC
Hvis den tese holder stik, er der ellers rigeligt af grund til at brokke sig.

Det er i så fald 69 mio. euro vi har brugt på breddespillere til en og samme position, hvoraf den ene burde være parkeret på et plejehjem.

Vi bliver et væsentlig dårligere hold med Martinez i stedet for Icardi, det er i med på, ikke?

Det er mærkeligt at du, Z4E, bliver ved med at brokke dig over hvor dårligt holdet er (nu er vi så så langt inde i din fantasiverden, at en ottendeplads åbenbart ikke er noget at brokke sig over), og så går du med armene langt over hovedet, nu da vi ser ud til at sælge ud af vores eneste verdenstjerne og en af verdens bedste på hans position for peanuts, og så afløse ham med Gabriel Barbosa, hov nej Jonathan Calleri, hov nej Lautaro Martinez.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja selvf. bliver vi et dårligere hold her og nu med Martinez, det giver ligesom sig selv. Men der er ikke noget man kan stille op når man ikke har CL og en rig og attraktiv klub gerne vil smide frikøbsklausulen på 110-160m ? for Icardi!

Det ændre heller ikke på det er en god pris, at vi så har smidt latterlige summer på de forkerte spillere er der ingen der modargumentere, men det har som sådan intet med Icardi at gøre. Modargumentet har udelukkende været at vi henter en del af det tilbage på de dyereste af fejlkøbene og disse handler ikke ender som nogen ønonomisk katastrofe.

Holdet spiller dårligt, det kan vi vel alle se, når man oven i købet spiller som vi gør kan man ikke brokke sig over en 8 plads, for det er jo ligesom et resultat heraf! Og nej vi ender nok ikke højere sådan som vi spiller, det ville kræve et mirakel! Vi skal jo basalt set vende det hele rundt på hovedet i løbet af næste kamp skal CL projektet lykkeds, taber vi først til Milan og Sampdoria er det over and out.

Så det man kan brokke sig over er spillet og mentaliteten, man kan ikke brokke sig over en 8 plads når man spiller som et midterhold fra Serie B

Skrevet af KasparNissen
https://www.football-italia.net/117465/inter-were-living-luck

Delvist enig i dette rant.
Forhåbentlig så er Icardi snart klar til at score nogle mål.

Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jo den samme klagesang hvert forår. "Åh nej, vi når ikke Champions League - nu skal vi sælge ud af vores profiler. Buhu".

Hvorefter vi kommer igennem transfervinduet uden at have solgt én eneste af vores profiler.

Icardi er også Interspiller efter sommer. Skriniar lige så. Og Perisic. Og Handanovic. Altså, medmindre der kommer et bud, Inter bare ikke kan afslå.

PS: Så længe der ikke hentes en kreativ midtbanespiller, der kan skabe noget centralt (á la Sneijder), kan det i øvrigt være omsonst om vores spidsangriber hedder Mauro Icardi eller Jannik Pohl.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
FD spot on.

Jeg ved bare ikke hvem vi kan hente med talent nok.
Rafinha skal nok blive en gevinst på midten ved siden af en god defensiv midtbanespiller.
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD han har en frikøbsklausul hvordan har du ligepræcis tænkt dig Inter skulle forhindre en handel? Så nej han er her stensikkert ikke hvis vi ikke har CL at tilbyde ham, hvorfor blive når du kan spille for Real, få mere i løb og spille om trofæer, altså alt det vi ikke kan tilbyde, vi står med elendige kort på hånden!

Jeg forventer stadig eller måske håber Skriniar er her, men forstår sku godt hvis han skrider!

Forskellen i år er lidt en anden vi har 75m ? underskud der skal dækkes ind, det er noget svært at dække ind ved salg af reserver du skal altså sælge 4 19m ? spillere, ikke at vi ikke har dem, men det er noget helt andet at sælge dem modsat Icardi som vi ikke kan forhindre et salg af, ikke engang med CL bold!
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, medmindre der kommer et bud, Inter bare ikke kan afslå.

Citat: Mig. For et kvarter siden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0