Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/117614/psg-prepare-icardi-offer

Hvis Inter er snu, får I Cavani den anden vej, men det håber jeg som Milan-fan selvfølgelig ikke.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lugter godtnok meget af et Icardi farvel, medierne melder nu om en gensidig forståelse for en kontraktforlængelse med en indbygget 160m euro klausul og at han så smutter til Real eller PSG til sommer. Det virker og lyder også som et definitiv afsked fra ham uagtet resultatet i denne, men man kan ikke bebrejde ham det, CL og med gode muligheder for pokaler og en klækkelig lønforhøjelse er bare ikke rigtigt noget vi kan tilbyde eller man siger nej til hvis man har ambitioner.

Cavani nej tak, vi skal ikke have løntunge spillere ind på det her hold før økonomien er dertil! Skal han så skal han aceptere en lønnedgang på ca. 50% det har jeg umådeligt svært ved at forestille mig når andre vil kunne give mere.
Skrevet af jensriis
Vil nu også mene at en pris på 160mio euro er svært at være kritiske overfor. Det redder vores økonomi. Sportslig er det et kæmpe tab, men så må vi simpelthen begynde forfra - få ryddet op i truppen, selvom dette desværre aldrig sker.

Derimod kan salget vel betyde en økonomisk oprydning. Det virker til vi ingen steder bevæger os, så længe vi har et kæmpe minus vi skal hente hver sæson for at holde indenfor FFP, og som vi bliver ved med at skubbe ud i fremtiden med diverse låneaftaler med tvunget køb. Det resulterer i forhastet indgående handler og salg, som vi ikke får nok ud af. Derudover kan man formode det også ligger et stort pres på hele klubben og ikke mindst truppen, at de død og pine skal nå den chl plads for at økonomien hænger sammen. Det er som andre brugere skriver rent økonomisk hazard, og et eller andet sted kan det vel også påvirke mentaliteten, selvom der her er nogle problemer der stikker langt dybere.
Forza Inter
Skrevet af KasparNissen
Spot on Jensriis.

Jeg er ikke umiddelbart glad for et salg af Icardi, men vi mangler penge...
Dog kan penge ikke ændrer på mentaliteten. :(
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
@jensriis: Jeg synes også det er et fornuftigt indlæg. Og ja 160 mio. euro - selv for Icardi - kan man næsten ikke være utilfreds med. Spørgsmålet er jo så bare om vi kan finde ud af at bruge dem fornuftigt efterfølgende. Det må vi håbe.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der vil også kun være 85m at rufle med fra hans salg når underskuddet er dækket ind.

De 20m eruro er allerede øremærket i henhold til den obligatoriske indløsning på Gagliardini, hvilket efterlader 65m euro tilbage. Oveni dette beløb kan der måske ligges 25m euro for Kondogbia (Valencia), ca. 30-35m euro for Mario (West Ham?) ca. 30m euro for Gabigol (Arsenal skulle være interesseret)

Så forhåbentligt har vi en +140m euro til sommerens marked. Af disse kunne man forstille sig de 35m euro ryger til et køb af Rafinha.

Ser økonomisk fornuftigt ud går det hele op i en højere enhed, dvs. vi får solgt Kondogbia, Gabigol og Mario.
Skrevet af jensriis
Vi øsler dem sikkert bort. Hvis vi ikke køber en offensiv midtbane og som vel og mærke er under de 32 for nogle af de penge så skriger jeg :D og en leder / fighter på midtbanen.

Jeg vil dog savne Icardi uhyggelig meget. Vi ville godt nok ligge skidt uden ham, hvorfor en oprydning af truppens næsten også er nødvendigt. Væk med alt den negative energi herunder brozo og andre alibi spillere, som efterhånden ikke kan finde ud af spille fodbold længere, så vi kan begynde at være lidt mere taktiske fleksible fremover indlæg til icardi. Det har sgu ligheder til da vi havde Ibra. Vi blev så ensformige i spillet, fordi alt skulle gå igennem Ibra. Der blev ikke taget ansvar hos de andre spillere. I dag er det istedet bare lange bolde og indlæg til Icardi. Det er uholdeligt at se, hvor dårlige vi er til at spille bolden rundt og angribe som et hold. Desværre er det rent utopi og noget vi efterhånden har skreget efter i 6 år.

I mellemtiden må jeg nyde Liverpools angrebsfodbold, påtrods af jeg overhovedet ikke holder med dem. Eller A.madrids flotte defensiv krydret med individualister. I det mindste spiller de som et hold.

Jeg er sgu egentlig ligeglad om vi spiller angrebsfodbold eller defensivt, så længe spillerne viser fightervilje, ansvar og fleksibilitet i begge retninger - en del falder også tilbage på Spalletti der trods svære omstændigheder må forventes at kunne sætte sit hold op imod Sassuolo, Crotone og Spal. Det er simpelthen for svagt. Viola, et stærkt kørende Udinese hold, Roma og Lazio kampene kan godtages med omstændighederne i mente.
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
@jensriis: Du "glemte" lige Genoa-kampen som vel er den dårligste kamp vi har spillet overhovedet under Spalletti;)

Nå, de forskellige bud på vores opstilling i aften indikerer at vi denne gang slipper for at skulle bevidne rædselskonstellationen på midtbanen. Om det så bliver Rafinha eller Brozo på 10´eren er lidt usikkert - dog tyder det på (målt på Spallettis udtalelser samt på størstedelen af de forskellige bud) at Brozo får den.

Det bliver også rart at have Icardi og Miranda tilbage, omend det med stor sandsynlighed kun bliver som bænkevarmere til at starte med. Og så må vi se om Perisic har fundet sine evner igen efter sin korte skadespause.

Forza ragazzi!

PS: Fede udtalelser fra Rafinha. Jeg tror på han kan blive en kæmpe gevinst for os!
Skrevet af Arne Kristensen
Jens Riis.

Det er lidt af en gåde, at du kan nyde Real Madrids defensiv, To verdenklassespillere i Marcello, der er notorisk offensiv og en Ramos, der er set bedre. Resten er skrald.
1958, 1962, 1970, 1994, 2002, 2018.
Skrevet af Interforlivet
@Arne Kristensen: "A. Madrid" står der - som i Atletico Madrid:)
Skrevet af Interforlivet
Rafinha fra start! Fedt! Jeg kan mærke at jeg faktisk også glæder mig til at skulle slippe for at se på Valero for en gangs skyld.

Forza Inter!!!
Skrevet af Flying Dutchman
... er det os i hvidt eller er det os i mørkt?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Det er ikke meget bedre. Man sidder med indtrykket af, at du kunne sætte 2-3 af verdens bedste spillere på holdet, og de ville stadigvæk spille dårligt. Flere af spillerne er blottet for en hver form for selvtillid, Vecino som værste eksempel i dag.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
I dag? Vecino har været piv, pivringe i snart tre måneder - og alligevel får Valero skylden.

Ellers helt enig. Det er jo helt vildt det her. Der er et eller andet helt galt, når et hold kan spille godt til fremragende i ti-femten kampe i streg, hvorefter det falder helt sammen. Det er jo Serie B niveau det her, sådan rent teknisk.

Spalletti må da også sidde og tænke sit.

PS: Det er i øvrigt sådan en præstation som denne, der gør, at jeg virkelig glæder mig til at sidde i -20 graders kulde her om to uger, og se os bliver rivet i småstumper af Napoli live.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Ikke bare i dag, nej. Men han har excelleret i at være den klart ringeste i dag.

God tur, det kan, bold fraset, kun blive en god tur.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Tja. I det mindste spiller Napoli noget godt fodbold. Så kan man jo altid glæde sig til det.

Perisic, Candreva, Vecino, D´Ambrosio og Éder er helt idéforladte. Spalletti kan lige så godt skifte Pinamonti, Dalbert og Karamoh ind nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Håbløs 1. halvleg. Helt igennem håbløs.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er jo intet - INTET! - positivt at sige om første halvleg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg får det fysisk dårligt af at se et Inter hold på det her niveau. Vi er til grin.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Janus
I det mindste kan det vel kun blive bedre i 2. halvleg.
annonce
0