Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
De Vrij-transferen er super! Der er vi helt enige. Det bliver spændende at se om det betyder farvel til Miranda, eller om vi skulle være så heldige at køre minimum én sæson med både De Vrij, Skriniar og Miranda i truppen.
Skrevet af Flying Dutchman
Et midterforsvar bestående af Skriniar og De Vrij, og det i mange år.

*savl*
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja et midterforsvar bestående af de to (og så med Miranda som back-up/i rotation) er et rent drømmescenarium.
Skrevet af Martinovic
Tror du ikke, at Miranda vil søge videre, når det virker oplagt, at han bliver tredjevalg?

Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Foggy: Jo det kan man selvfølgelig sagtens forestille sig. Men lykkes det os at sikre en CL-kvalifikation, tror jeg ikke det er utopi at vi har alle tre mand i truppen efter sommeferien.

Miranda er jo ikke helt ung længere, så selvom han nok ikke er med på at agere full time back-up, kunne jeg personligt sagtens forestille mig at han ikke nødvendigvis vil stejle over udsigten til at spille lidt færre kampe, end tilfældet er under de nuværende rammer. Og med CL i billedet vil et sådan scenarium jo snildt kunne strikkes sammen og give mening.
Skrevet af Martinovic
Det vil i hvert fald være luksus at have ham som backup.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tvivler på De Vrij holder til alle de kampe, så Miranda skal nu nok få sine kampe, såfremt CL kommer i hus.

Jeg forstår stadigvæk ikke hvad man kan have imod en gratis Asamoah, i en situation hvor klubbens midler er yderst begrænset og hvor man i årevis har døjet med kvaliteten på netop den position.

Nuvel man kunne sikkert finde bedre hvis midlerne var dertil, men ærligt talt er det da rart at have en spiller der er naturlig og som ikke er i Nagatomo/Santon klassen!

For mig set virker det som en absurd ting at brokke sig over, når nu vi har så meget andet der er mere værd at brokke sig over. F.eks. den komplette mangel på dybde/bredde på midten og de tre forreste positioner.

Det er mig set fantastisk at vi ikke for gud ved hvilken gang skal smide penge efter den position igen. Men kan målrette dem på at hente Cancelo og Rafinha samt måske et par andre længere fremme i banen, hvis klubben kan finde midler dertil, selvom det nok ikke bliver nemt når man potentielt set allerede kan være bundet op på 115m euro.

Skrevet af RecobaNerazzurri
Er det blevet officielt at vi henter de Vrij til sommer ?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Recoba

Nej, ikke officielt officielt. De fleste medier er dog enige om en fem-årig aftale, og at den allerede skulle være forhandlet på plads for tyve dage siden. Så den anses for sikker - men alt kan jo ske endnu.

@ Z4E

Gratis er ikke lige med god.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Recoba: Lotito (tror jeg nok det var) har også været ude og sige noget i stil med at "vinden blæser de frie agenter mod Milano" efter at være blevet spurgt til De Vrij-situationen, og eftersom Milan ikke just er ude efter forstærkninger til midterforsvaret, er der kun én fortolkning af den bemærkning. Alt tyder med andre ord på at han er vores.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Skulle vi nu ikke tage og lukke den Asamoah-diskussion? Der er uenighed omkring hvorvidt det vil være en god tilføjelse eller ej, og fred være med det.
Skrevet af RecobaNerazzurri
Tak for det drenge . Synes heller ikke jeg kunne finde nogle steder at det skulle været blevet officielt . Mine fingre er dog krydsede .
Skrevet af Flying Dutchman
Så er det farvel til Sabatini, der følte sig begrænset af kineserne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja det blev en kort fornøjelse. Der er vist gået et eller andet galt i forventningsafstemningen mellem ham og Suning da han blev ansat. Hvem pilen så peger på skal jeg ikke forsøge at gøre mig klog på. Men som fan håber jeg naturligvis at den peger på Sabatini.
Skrevet af OC
Hvem pilen så peger på skal jeg ikke forsøge at gøre mig klog på. Men som fan håber jeg naturligvis at den peger på Sabatini.


Det ville da være dejligt, men tør man selv i den fjerneste fantasiverden tro på det?
For alt det gode de har gjort på den økonomiske side, har Suning op til gentagende gange vist sig fuldstændig ude hvor de ikke kan bunde når det kommer til den sportslige sektor.
Sabatini er i min verden ikke den halvgud mange vil gøre ham til, men han har gjort flere ting rigtige end egenrådige Suning. Især når man tænker på de yderst begrænsede midler han har fået til rådighed.

Og straks som man skriver det her, er der forlydender om, at Kia allerede er i gang med at hviske kineserne i øret mht. Bernand.

Det kan blive rigtig, rigtig grimt.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Nej jeg sidder (selvfølgelig!) med helt samme mavefornemmelse af at det er Suning der dummer sig her. Min "forsigtige" formulering skyldtes blot at ingen rigtig har udtalt sig om årsagen.

Mht Bernard kan man sige at han heldigvis er gratis i modsætning til de seneste to Kia-flops som jo begge var pænt meget det modsatte. Men ja det er ikke godt nyt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er så umådelig træt af Kia, og ikke mindst hans indflydelse på Suning. Men som sagt i det mindste gratis, man kan dog frygte en ganske klækkelig sign on fee.

At Suning ikke evner den sportslige side af foretagenet, burde ikke overraske nogle, hvorfra skulle de også have kompetencerne til at styre en klub sportsligt? Det var vel også grunden til Sabatini blev hentet ind, at Suning så angiveligt ikke har indfriet hans forhåbninger og derfor træder tilbage er så bare surt.

Der er forlydner om at Moratti prøver at få Branca ind (vennetjeneste), jeg håber ved gud ikke det lykkeds, den mand har lavet rigeligt i den stilling.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu begynder der at florere rygter om at Suning agter at sælge Inter og evt. profiler som Icardi for at dække investeringen og pga. hersende udfordinger med regeringen.

Det bliver da "spændende" at følge om de vitterligt agter dette eller er tro mod deres ord?

Ærligt talt ikke noget vi har brug for, men på den længere bane nok ikke skidt at komme af med kinesiske ejer med al den politiske indblanding.
Skrevet af Flying Dutchman
Kilde?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
CdS
La prende Vecino.
annonce
0