Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Han har da nogle fine pointer, synes jeg. Cancelo er fortsat ikke fantastisk god i én mod én situationer i den defensive fase og har det med at søge den svære aflevering fra backpladsen. Endvidere er 35 mio. € meget for en backspiller.

Jeg synes personligt da også, at Cancelo har gjort det godt her i foråret, og vi bør bestemt kigge på at forlænge hans ophold hos os (evt. kunne man bytte ham ligeover med Kondogbia, selvom sidstnævnte vist står vurderet til 5 mio. € mere) - men Bergomi har da ret i, at 35 mio. € er en sjat penge at bruge på én enkel spiller, og da især vores økonomiske situation in mente.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Med hvor meget vi gav for Dalbert i mente, og hvor lidt succes vi har haft på back pladser de sidste mange år, så kommer vi hurtig op i de 35 og mere før vi finder den rigtige igen. 35 mio er meget, omend markedet simpelthen også er en anden verden i dag.
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Jow. Men bare fordi Dalbert var dyr, betyder jo ikke, Cancelo er billig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Det er jo heller ik det jeg siger. Jeg siger backs formentlig ligger i Dalbert leje , måske endda mere, fordi gode backs er så efterspurgte, hvorfor vi formentlig ender over cancelos pris før vi finder en vi har succes med igen.
Forza Inter
Skrevet af jensriis
Sådan Viola er foran mod Lazio!
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er helt med, Jens - jeg er bare ikke ubetinget enig. Når det så er sagt, så ville det ikke gøre mig noget, hvis vi pungede ud med 35 mio. € for Cancelo. Jeg skriver blot, at jeg godt kan forstå Zio´s argumenter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
alright alright :) , god damn Lazio laver comeback
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Og ser ud til at vinde, har godt nok svært ved at se hvem af Lazios kommende modstandere der skal stoppe dem sådan som de score mål i øjeblikket. Vi skal vist snare ligge vores lid til at Roma snubler.
Skrevet af Flying Dutchman
Aftenens kamp er næppe indikativ for det. Fiorentina får smidt deres absolutte førstevalg ud, og erstatningen koster i hvert fald halvandet mål.

Desuden lukker de altså også tre mål ind.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lazio har altså scoret 16 mål i de seneste 5 serie a kampe, så selvom udvisninger selvf. spiller ind her så er de altså meget målfarlige for tiden.
Skrevet af Flying Dutchman
Lazio har altså scoret 16 mål i de seneste 5 serie a kampe, så selvom udvisninger selvf. spiller ind her så er de altså meget målfarlige for tiden.


Har de? Jeg tæller kun tretten.

Deraf kom seks mod rækkens absolut ringeste hold, med den absolut dårligste defensiv, der tilmed spillede med en mand i undertal i godt og vel 80 minutter, og fire altså i aftes, mod Fiorentina andenmålmand. Mod Bologna blev det til en enkel pind, mod Udinese to og de kunne ikke score mod Roma.

Så jeg synes, det er noget af et stretch, at kalde Lazio som direkte målfarlig, alene på baggrund af de sidste fem kampe - i hvert fald hvis man lige dykker lidt ned bag tallene.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så du mener altså ikke serie A´s mest scorede hold er målfarlige, de skal trods alt stadig kreere og score på de chancer og når man gør det så overbevisende offensivt burde selv ikke en mand i undertal og en kamp med 18 mark spillere stille spørgsmålstegn ved deres målfarlighed. Ja det er nemmere vilkår det er der ingen der postulere andet, men Lazio gør det stadig ret overbevisende.

Jeg kunne forstå din holdning havde Lazio kun scoret 2-3 mål i de her kampe, men når man score 4-6 mål så viser man jo at man under gode omstændighedet kan eksekvere det, det er langtfra alle hold der gør det så effektivt og overbevisende.

At defensiv ikke har samme styrke ved vi alle, tallene taler for sig selv.

Skrevet af Flying Dutchman
Så du mener altså ikke serie A´s mest scorede hold er målfarlige, de skal trods alt stadig kreere og score på de chancer og når man gør det så overbevisende offensivt burde selv ikke en mand i undertal og en kamp med 18 mark spillere stille spørgsmålstegn ved deres målfarlighed.

Men du skrev jo ikke noget om, at Lazio´s er rækkens mest målfarlige (jeg går ud fra du mener mest scorende her) hold.

Du skrev: "[...] har godt nok svært ved at se hvem af Lazios kommende modstandere der skal stoppe dem sådan som de score mål i øjeblikket." og siden "Lazio har altså scoret 16 mål i de seneste 5 serie a kampe" (her hopper du i øvrigt lettere elegant over, at de har scoret tretten, ikke seksten mål). Hvis du gerne vil fremhæve, at Lazio, med 79 mål, er det hold, der har scoret flest mål i indeværende sæson, burde du have skrevet det, fremfor kun at benævne "for tiden" og "i de sidste fem kampe". For det er altså ikke indikativ for at have en exceptionel offensiv, når man scorer seks mål mod ti Benevento spillere eller fire mål mod Fiorentina´s andetvalg.

At defensiv ikke har samme styrke ved vi alle, tallene taler for sig selv.

Ja. Det gør det faktum, at de lige nu fører målstatistikkerne også. Hvorfor dit første indlæg her enten ikke var særlig gennemtænkt eller lidt ligegyldig. For alle kan netop se, at Lazio har scoret flest mål af alle hold i rækken.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes du undervurdere de 13 mål lige lovligt meget, ligesom det er tilfældet med de 6 mod bundproppen, det lugter lidt af du ikke vil anerkende at det trods alt er gjort overbevisende. Ja det er på lettere vilkår, men det skal trods alt stadig eksekveres, det er ikke hverdagskost at noget hold i serie a score seks en mand i overtal eller ej.

Lazio viser netop ved at udradere dem at de har offensiven dertil, du får jo til at lyde som det er noget alle bare gør. Så selvom de er det ringeste hold i mands minde, syntes jeg stadig du undervurdere det lige lovligt meget. Det kræver trods alt stadig man score på de chancer man tilspiller sig.

Det høre også med til historien at de udraderede dem med 5-1 tidligere på sæsonen, så det er lidt billigt købt det kun er pga. udvisningen. Det har gjort arbejdsbetingelserne lettere, igen det kan der ikke herske tvivl om, men nu har de trods alt tidligere vist det ikke nødvendigt behøver være hele forklaringen.Skrevet af Flying Dutchman
Jeg syntes du undervurdere de 13 mål lige lovligt meget, ligesom det er tilfældet med de 6 mod bundproppen, det lugter lidt af du ikke vil anerkende at det trods alt er gjort overbevisende.

Igen, du skrev ikke "overbevisende". Du tog kampen i aftes og opgøret mod Benevento som en begrundelse for at skrive, at du "[.. godt nok har] svært med at se hvem af Lazios kommende modstandere der skal stoppe dem sådan som de score mål i øjeblikket." og at deres seksten/tretten mål betyder, de er meget målfarlige for tiden.

Det er ikke det samme som at skrive, de har været overbevisende. Selvfølgelig var de overbevisende mod Benevento´s ti mænd - men der stopper det så vel også? Jeg synes ikke, de var synderligt overbevisende her i aftes (som hold), mens svaret på dit undren om, hvem skal stoppe Lazio som de scorer mål i øjeblikket findes i selvsamme fem kampe, du selv fremhævede: det lykkedes nemlig fint for både Bologna og Roma.

Så nej, jeg synes ikke, deres sidste fem kampe tyder på en exceptionel målfarlighed, og jeg synes heller ikke, de overbeviser som sådan, hvis det er det, du efterlyser.

[...] du får jo til at lyde som det er noget alle bare gør.

Nej, jeg gør da ej. Det er da noget pjat at påstå. Jeg adresserer kun det, du skriver - at du så tilsyneladende mente noget andet end det, du skrev, kan jeg ligesom ikke gøre for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Altså det Roma som slog Barca ud, jeg håber ikke du mener at lige det hold skulle være en indikation for de ikke er det, de et altsp en helt anden kaliber end det Samp hold vi kørte over, så det er næppe et særligt god indikation for de ikke er farlige, ligesom Atalanta hold vi kørte ud af banen de sidste 20-30min (dog uden at prikke den i nettet) heller ikke just kan postuleres at være i den liga.

Bologna burde de have vundet, hverfald af det jeg så, men ligesom vi ikke kunne prikke bolden ind mod Atalanta så kunne de ikke mere end den ene i den kamp, det sker for alle, det gør dem ikke mindre målfarlige blot fordi man har en one off hvor bolden ikke vil ind i nettet selvom chancerne er dertil, så vidt jeg husker havde den en 15-16 chancer i den kamp.

De er for i øvrigt ret sigende man kan spille som Lazio i aftes og alligevel prikke 4 ind. Kan ikke huske sidst vi var i stand til det. For mig viser det en klasse og det vil jeg altid syntes er overbevisende i den forstand at man viser man kan afgøre kampe selv når det ikke køre, en vigtig ting skal man i CL.

At de er elendigt defensivt har de været stortset hele sæsonen.

Igen jeg kan ikke se de hold stoppe dem, med de chancer og mål de kreere og scorer. Men selvf. kan det ske de brænder på det skammeligste igen.


Skrevet af Flying Dutchman
Altså det Roma som slog Barca ud, jeg håber ikke du mener at lige det hold skulle være en indikation for de ikke er det, de et altsp en helt anden kaliber end det Samp hold vi kørte over, så det er næppe et særligt god indikation for de ikke er farlige,

Så lad mig lige forstå det her ret...

Du fremhæver først, at Lazio ser pivskarpe ud, på baggrund af først "for tiden", derefter specificeret "de sidste fem kampe". Herefter hentyder du til, at du mener Lazio´s generelle målfarlighed i sæsonen - og at du desuden taler om at være overbevisende, ikke målfarlig. Og nu forsøger du at neglicere Lazio´s manglende målfarlighed/overbevisning mod en modstander af en vis kaliber, ved at brug én enkel kamp af Roma, der desuden blev spillet i en hel anden turnering.

Alt dette krydrer du med en god omgang ligegyldig whataboutery. Bare fordi vi ikke var målfarlige mod Atalanta eller bankede mange mål ind mod Sampdoria, betyder ikke, at Lazio så var målfarlige mod Roma eller at deres præstation mod Benevento´s ti mand var tilsvarende mere imponerende.

Og så kommer humlen! For alt hvad du har skrevet er ligegyldigt - i hvert fald i forhold til mine pointer. For du stiller i dit oprindelige indlæg det retoriske spørgsmål, at du har "svært ved at se hvem af Lazios kommende modstandere der skal stoppe dem sådan som de score mål i øjeblikket." Det giver jeg dig et fint svar på: det lykkedes for både Roma og Bologna. Så er det så anset lige meget, at Lazio fortjente mere mod Bologna eller at Roma er et bedre hold end Sampdoria. De vandt ikke, ergo lykkedes det for de to benævnte hold (i de sidste fem runder, specificeret af dig selv) at stoppe Lazio, hvor du så har svar på dit spørgsmål.

Kan ikke huske sidst vi var i stand til det.

Det var mod Cagliari i sidste runde.

Igen jeg kan ikke se de hold stoppe dem, med de chancer og mål de kreere og scorer.

Roma og Bologna. Og Cagliari. Juventus. Genoa. Vi har også gjort det, her i sæsonen. Milan. Napoli to gange. Atalanta har gjort det. Torino gjorde det i Rom. Fiorentina i den omvendte kamp. Roma vandt i den første Capitale. SPAL i runde 1.

Faktum er fortsat, at selvom Lazio "for tiden" har scoret en del mål, så falder ti af disse på en relativ billig baggrund. Og selvom man selvfølgelig kan argumentere for, at de stadigvæk scorer disse mål, så er det næppe indikativ for én eller anden enorm målfarlighed, som ellers er det, du lægger op til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
For helvede gutter:) Det er fandeme en ligegyldig diskussion I har der i mine øjne. Den kunne være "ordnet" på fire linjer.

Jeg synes at Lazios sejr i går er noget af en mavepuster for os. I stedet for at vi kunne have fået den lyserøde førertrøje på sammen med Roma, skal vi nu fortsat agere efterfølger. Det er irriterende og nervepirrende på samme tid.

Heldigvis har Lazio altså stadig et par svære kampe, ligesom Roma har CL at koncentrere sig om. Men for fanden hvor er der bare ikke plads til slinger i valsen mere. Jeg har stadig en fornemmelse af at CL-kvalen kommer til at kræve sejre over Chievo, Udinese, Sassuolo, et X i derby d´Italia, og så muligvis blot et enkelt point i Rom. Mindre tror jeg simpelthen ikke kan gøre det.
Skrevet af Flying Dutchman
Alle diskussioner herinde er ligegyldige. Og ja, det kunne have været ordnet på tre linjer:

"Hov ja, du har ret. Måske overvurderer jeg Lazio´s målfarlighed en lille smule, når man kigger lidt på baggrunden til ti af de tretten mål, de har scoret i de sidste fem kampe", fremfor den her sædvanlige omgang rygsvømning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Ro på.

Vi smadrer dem i Rom på sidste spilledag. ;)
Grande Inter!
annonce
0