Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er i øvrigt blevet "adskilt" fra Juventus. Det vil sige, at hvis Juventus kommer i én af de første fire puljer (A, B, C eller D), kommer vi automatisk i én af de sidste fire (E, F, G eller H), og vice versa.

Napoli og Roma er desuden også adskilt på samme måde.

Det er generelt ikke en tosset idé lige at holde øje med "skilsmisserne":

Real og Barcelona; Atletico og Valencia; Bayern og Dortmund; City og Spurs; PSG og Lyon; Lokomotiv og CSKA; Porto og Benfina; Manchester United og Liverpool; Schalke og Hoffenheim og PSV og Ajax kommer i modsatte ender af puljeinddelingerne, alt i mens Shaktar og de russiske hold også undgår hinanden i puljespillet.

Så hvis for eksempel det bliver sådan, at Juventus, Real, City og Bayern kommer i hhv. A, B, C og D, så kommer vi med sikkerhed i én af E, F, G eller H - og har en relativ stor chance for at rende ind i Barcelona, Atletico eller PSG (samt selvfølgelig Lokomotiv), hvilket selvfølgelig vil være en mundfuld. Men det betyder samtidig også, at vi med 100% sikkerhed undgår Dortmund, Valencia, Lyon, CSKA og Shaktar, hvilket ikke vil være helt tosset.

Personligt håber jeg på et STORT navn fra første seedning, og to overkommelige modstandere fra 2 og 3 - noget á la Real, Ajax og Benfica eller City, Schalke og Shaktar. Vi skal for alt i verden undgå Liverpool og Valencia fra 2 (og CSKA, fordi Moskva...) og Dortmund, United og Spurs fra 3.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvori har jeg skrevet at vi altid ender i dødenspulje, det er vist det man kan kalde for en temmelig overdrevet tolkning, vi har det svært mod betondefensive hold og det har været tilfældet i rigtigt mange år, så for os er denne type hold tæt på at være et skrækscenario, vi har det langt bedre mod hold der ikke parkere bussen, hvilket også var tilfældet i 2010, så jeg vil egentligt hellere møde hold der vil spille fodbold da jeg mener de står langt bedre til os da vi ikke skal ud og styre kampen i samme udstrækning. Selvf. Er City, PSG, Barcelona, Real, Liverpool og Bayern de værst tænkelige, men de er også de eneste alle andre står langt bedre til os end en eller Balkan/Østeuropæisk hold der bare parkere bussen på en bane der vill få Mapei banen til at fremst som en flot bane og ikke den rugby bane den mest af alt mindede om.

Shaktar Vil være direkte modbydelig lodtrækning, så hellere Dortmund
Skrevet af Flying Dutchman
Her: "Vi ender med garanti i dødens gruppe, vi har sjældent været særlig heldig med de her lodtrækninger".

Og ja ja, jeg er helt med på, at du vil forsøge at komme ud af det med en masse semantik og jeg ved ikke hvad. Herefter tager jeg genmæle og opfordrer dig nok en gang til bare for en enkel gangs skyld at krybe til korset eller i det mindste vedkende, at du måske lige var hurtigt nok på aftrækkeren, når du skriver, vi sjældent er heldige med lodtrækningen. Derefter skriver du et indlæg, hvor du holder fast i dit og jeg tager fejl og jeg skriver noget, hvor jeg holder fast i mit, og før du ved det, er tråden nok en gang mudret til igen af vores aldrig ophørende træng til oneupmanship.

Så det har jeg lige sparet du, jeg og resten af brugerne for.

Det var så lidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Shaktar Vil være direkte modbydelig lodtrækning, så hellere Dortmund

Hvorfor?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD det står der så ikke, men du vil læse det som fanden læser biblen!

For i øvrigt så forudsigeligt vi trækker Barcelona og ender med Tottenham, lugter af en tredjeplads.
Skrevet af L'Imperatore
Spændende lodtrækning i mine øjne. Ja det bliver meget svært, men vi får nogle fede kampe og god intro til tuneringen igen. Får Spalletti styr på spillet og systemet, så kan vi altså godt byde Tottenham op til dans.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi skal finde de defensive takter frem fra sidste sæson, skal vi stoppe Tottenham, det er vi pt. et godt stykke fra.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor er det forudsigeligt, vi trak Barcelona? Og hvorfor foretrak du Dortmund fremfor Shaktar?

Jeg spørger af ren interesse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Nej, du spørger ikke af ren interesse. Du spørger for at provokere. Stop nu den kamp.
Skrevet af Flying Dutchman
Åh, herregud...

Dortmund var, sammen med Spurs, min mindst foretrukne modstander fra Pot 2 - og når en meddebattør så foretrækker det hold, jeg anskuede som ét af det svageste, så er det vel forhåbentligt i orden, jeg spørger ind til det - i og med det her er en fucking debatforum, hvor man udveksler holdninger og meninger?

Det ville klæde dig (og andre brugere) ikke at tillægge mig og mine indlæg skjulte bagtanker. Du kan være sikker på, at hvis jeg pludselig, ud af det blå, havde lyst til at provokere, at det ville være noget mere tydeligt, og at jeg ikke ville slutte af med en omsonst linje som "jeg spørger af interesse".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvordan man i sin fantasi kan vurdere Shakhtar som en nem modstander kan undre mig, de slog Roma, Napoli og City på hjemmebane, jeg vil personligt godt se Dortmund gøre dem kunsten efter i en og samme CL. Nej Dortmund er ikke en nem modstander men jeg vil vælge dem en hvilken som helst dag over Shakhtar som er modbydelig på deres hjemmebane og som har bevist at de udgør et alvorlig problem for Italienske hold og tidligere har været en udfording på deres hjemmebane for mange hold.

Jeg mener ganske enkelt at Dortmunds spillestil passer langt bedre til os end Shakhtars ditto, jeg er enig i at Tottenham er slem men vil hellere have Dortmund end Shakhtar, hvis jeg absolut skulle vælge.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skrev ikke nem, jeg skrev ét af de svageste i Pot 2. Der er vel ingen nem hold i i hvert fald Pot 1 og 2.

Jo, Shaktar er da relativt skræmmende på deres hjemmebane, hvor de fik fire ud af fire sejre, men på udebane er det straks mindre imponerende. Ikke fordi Dortmund er så meget bedre, men hey...

Angående deres spillestil, så troede og tror jeg på, at Dortmund ville volde os nogle flere problemer, end Shaktar. Vi har det påviseligt svært mod hold, der godt kan lide at stå relativt højt og presse godt på (hej Torino i anden halvleg...), og det er netop det, Dortmund gør. Shaktar spejler vores taktik, i en 4-2-3-1, hvilket så kan blive en dreng eller en pige på dagen. Jeg er dog ingenlunde imponeret af deres centrale midtbane og deres backs, hvorfor jeg var og er sikker på, vi kunne gøre dem ondt i den offensive fase.

Jeg havde uden tvivl foretrukket Shaktar ud af holdene i Pot 2, skarpt forfulgt af Benfica. Det er lidt et bet, at vi trak Spurs - men vi er ikke uden chancer mod dem. Det bliver helt sikkert de to kampe, samt kampene mod PSV, der bliver afgørende for, om det bliver en anden, tredje eller fjerdeplads - for Barcelona må da betegnes som klokkeklare favoritter til førstepladsen.

Tak for uddybelsen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der kan ikke herske tvivl om at Barca er kæmpe favoritter, derfor vil det i min bog også være en mindre sensation hvis Tottenham eller det næsten utænkelige at Inter ender over dem. For Inter vil en sejr over dem næsten kategoriseres som en sensation, men bolden er rund og på den rette dag kan alt som sagt ske, men Barca vil nok vinde 8 gange ud af 10. Vi har meget, meget langt endnu og vi bør være tilfreds med bare at ende på en tredjeplads, især når man ser på at vi ikke har været i det fine selskab i 7år, alt andet lige er vi en outsider til at gå videre, Tottenham må og bør ses som det hold der går videre med Barca .
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes så absolut ikke, vi skal være tilfredse med en tredjeplads, selvom det på papir er forventeligt. Tottenham er gode og jeg havde gerne undgået dem, men jeg anser dem ikke som niveauer over os. Vi har en god chance mod dem, og da især på en kogende Meazza.

Jeg kunne i øvrigt forestille mig, at der er nogle utilfredse miner oppe i Nord London over, at de trak netop os.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Iht FFP må Inter jo kun registrere 22 spillere til CL, hvoraf 2 skal være hjemmeudviklede, og blandt dem, der udlades skal der være nogle, der koster mere end €20m.

Aviserne taler om, at Gagliardini, Vecino, Candreva og Dalbert – alle over €20m – ikke vil blive indskrevet, for øvrigt sammen med Joao Mario.

Det gør det ikke lettere i en svær pulje.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har nu læst det sådan, at to af de nævnte spillere ikke vil blive indskrevet.

Berni er ude og bliver erstattet med Di Gennaro, der er clubtrained. Joao Mario er også helt sikker på at blive udeladt og er så passende også den ene spiller, der kostede mere end 20 mio. €, som vi skal udelade. Jeg tror også, at Candreva er så godt som ud, hvorfor jeg også af samme årsag tror, at Gagliardini tager Vecino´s plads, i og med førstnævnte er homegrown. Dalle skal nok også snige sig med, så at vi ikke står tilbage med én venstreback i truppen.

Mit gæt:

Handanovic, Padelli (HG), Di Gennaro (CT)
D´Ambrosio (HG), Miranda, Skriniar, De Vrij, Dalbert, Asamoah, Vrsaljko, Ranocchia (HG)
Gagliardini (HG), Brozovic, Nainggolan (HG), Valero
Perisic, Politano (HG), Keita (HG), Martinez (U21), Icardi (HG)

Tyve spillere.

Som det fremgår, svømmer vi i skrivende stund ikke i clubtrained spillere - så jeg formoder, at vi lader tre pladser være åben (i og med Martinez kan komme på B-listen). Det giver nitten spillere, hvoraf den ene er clubtrained, mens der så kommer en god sjat med fra b-listen fra kamp til kamp.

EDIT: Jeg kan dog se, at vi, qua vores restriktioner, kun skal have to spillere med, der er clubtrained - så der er potentiale for, at 21 spillere, med Di Gennaro iblandt, kan blive registreret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Javel ja.

Og du har ret. Det er to af de nævnte. Jeg manglede et par (vigtige) ord i sætningen:

Aviserne taler om, at to af Gagliardini, Vecino, Candreva og Dalbert – alle over €20m – ikke vil blive indskrevet, for øvrigt sammen med Joao Mario.

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Det er ikke helt uvæsentligt ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Nope. Djævlen ligger i detaljen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Karamoh til Bordeaux. Trist. Det ender nok med endnu et talent, der glipper. Desuden betyder det nok også flere kampe med Candreva.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0