Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Rapid Wien pressede på i store dele af 2. halvleg, ikke med det store held, men var klart dem der ville mest i 20-30. min. af 2. halvleg.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
Resultater er altid fint, men der er ingen spillemæssig fremdrift overhovedet. Mere jammerlige og ufarlige boldflytteri.
Vi er heldige vi har mødt to hold i Parma og Rapid, som gik til kampen med et primært ønske om at spille til nul, og bagefter havde svært ved at omstille sig til angreb.

Jeg går ud fra, at Sampdoria og Fiorentina bliver nogle anderledes bekendskaber, og også at vi taber begge.
La prende Vecino.
Skrevet af Søren F er gud
Hvis du går ud fra at Sampdoria vinder, så vil jeg da anbefale at oddse på det. Du kan få 6 gange igen
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC vi har det generelt bedre mod hold der vil spille bold kontra dem der parkere 8-10 mand i eget felt! Vi har i årevis haft problemer med at kreere og score mod før nævnte hold og vi mangler simpelthen de spillertyper der kan dirke nævnte hold op, mod hold som Samp og Fiorentina får vi langt mere plads og så skal vi nok score og få gange i chancerne, oveni har vores forsvar stået overordnet set godt hele sæsonen, så kan den lukke af kan vi sagten vinde.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig med dem som ser med positive briller på miseren. Som jeg har givet udtryk for ved tidligere lejligheder, så er det min klare overbevisning at Icardi ikke er (og med stor sandsynlighed heller aldrig bliver) anførermateriale. Han er simpelthen for enspænderagtig til at varetage sådan et hverv. Han besidder med andre ord nærmest ingen af de egenskaber som en prototypisk anfører som Zanetti gør. Specielt denne her ydmyghed som Zanetti til alle tider har varetaget hvervet med ejer Icardi ikke skyggen af. Med Zanetti var man for eksempel aldrig et sekund i tvivl om at alle handlinger både på- og uden for banen blev udført med én interesse for øje, nemlig klubbens/holdets. Det var altid klubben og holdet der var i centrum - aldrig ham selv. Det er svært at sige det samme om Icardi.

Icardi har dog én anførerkvalitet, og det ser jeg som grunden til at det så alligevel har fungeret nogenlunde (for det har det da trods alt) så længe: Han er den bedste spiller på holdet. Derfor har han på trods af sin generelle tendens til at være sig selv nærmest kunnet gå forrest på banen gennem sit spil. Til tider har han endda også båret hele holdet på sin ryg. Men i en klub som Inter er det naturligvis ikke nok blot at agere anfører på banen. Derfor ser jeg også klubbens beslutning som fornuftig. Og ligegyldig om vi ender med at miste ham eller ej, så vil min holdning ikke ændre sig. Holdet/klubben må selvfølgelig altid komme først. Og er der spillere som ikke kan indordne sig i forhold til dette princip, jamen så skal de selvfølgelig ikke være i klubben.

Jeg håber dog at han når at acceptere tingene inden sommeren. For Icardi er og bliver guld værd.

PS: Jeg mener i øvrigt ikke at Icardi ikke skal have lov til at være som han er, eller at der er noget grundlæggende galt med den type "enspændere". Jeg mener bare at hans personlighed gør, at han ikke bør være anfører.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Angående dit andet afsnit, så er jeg med på hvad du mener - jeg er dog ikke enig.

For en anfører skal ikke partout være den bedste spiller. Jeg synes faktisk, den kvalitet slet ikke spiller ind i om man kan/skal være anfører eller ej. Zanetti var heller aldrig den bedste spiller på holdet - og det var vice-anførere som Cordoba og Cambiasso i øvrigt heller ikke. De var anførere fordi de førte an. Det har Icardi til tider også gjort - men man skal også føre an, når det går holdet imod. Og det har Maurito efter alt at dømme ikke magtet. Desuden synes jeg (og jeg ved, jeg får høvl for det her) ikke, at Icardi er holdets bedste spiller. Han er efter min mening ikke en markant bedre angriber, end Handanovic er en målmand, Skriniar er en midterforsvarer og sågar Brozovic er regista.

Jeg er ovenud tilfreds med valget af Handanovic som anfører.

Alt det andet skrevne er jeg i store træk enig i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Den gode Bergomi bakker også op om beslutningen. Jeg er helt enig det var den rette beslutning. Icardi skulle aldrig have haft det anførebind til at begynde med, dertil manglede han de nødvendige faglige og personlige egenskaber og er egentligt meget enig i ovenstående, hans eneste kvalitet som anføre var at han var den bedste/mest talentfulde/ største stjerne på holdet, men alle de vigtige anføre parametre havde han ikke.

Handanovic, som jeg også i sin tid pegede på, har fuldt ud fortjent anførebindet, en mand der har gået igennem ild og vand men som aldrig har brokket sig, der er blevet i klubben selvom han havde alle de kvaliteter der skulle til for at spille på et af de bedste hold. En mand som jeg har ekstrem høje tanker om og som altid agere professionelt og lige siden dag et har været den spiller man altid kan stole på. Han har på en del punkter de samme kvaliteter som Zanetti og den eneste grund til at han vel i sin tid ikke blev udnævnt var vel pga. hans position på banen.

Wanda er sædvanligt kommet med hendes små spydige kommentarer. Lige nu ønsker jeg det par langt, langt væk.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg kan godt se hvordan min tekst kan misforstås, så jeg uddyber lige.

Jeg mener heller ikke at en anfører partout skal være den bedste spiller på banen. Jeg mener faktisk det er et stykke fra at være en vigtig faktor, når en anfører skal vælges. De menneskelige karakteristika er klart vigtigere i min optik.

Grunden til at jeg nævnte det med fodboldevnerne i Icardi-snakken, var at jeg som sagt føler, det er det eneste parameter, hvorpå han rent faktisk har lignet en anfører (til tider). Og dermed ser jeg også denne omstændighed som den overvejende grund til at han har båret bindet så længe. Det at gå forrest på banen kan jo gøres på mange måder. Man kan fx. tage Icardi, Schmeichel og Zanetti som tre ret forskellige eksempler.

Så vi er vist enige i det hele - bortset fra det med hvem der er holdets bedste spiller - omend jeg sagtens kan følge dig og heller ikke mener der er langt fra Icardi til Skriniar og Handa. Brozo halter efter i sammenligningen efter min mening.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Enig. Handa er et oplagt valg, og din beskrivelse af hvorfor han er det, er spot on.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bliver spændende hvad der kommer ud af topmødet med Icardi, som skulle afholdes nu
Skrevet af Interforlivet
Det er meget spændende det hele. Jeg vidste faktisk ikke at der skulle holdes møde nu. Hvor har du læst det henne?

Bedømt på Icardis og Wandas SoMe-posts virker det desværre ikke som om at de er i forsoningshumør lige pt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det var på en italiensk Inter side.

Marca skriver at Real ikke vil købe Icardi pga. Wanda.. haha forstår jeg godt, hvis de vitterligt har udtrykt det.
Skrevet af Søren F er gud
Vi har før haft spillere der troede de var større end klubben, eller deres ego var.
Vieri i slutningen af Inter-tiden og Adriano
Skrevet af Nerazzurri
Spillet er ikke godt, men viljen er der til gengæld.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Søren F er gud
Vi har alt for få ideer. Af og til virker det til at vi kun er 10 spillere på banen. Vi burde kunne kontrollere spillet bedre.
Kom nuuuuu
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg fucking elsker Dambro!

EDIT: For helvede...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
Desværre for jer holdt den føring ikke længe...
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af L'Imperatore
Hvor er vi dog helt færdelige for tiden . Hvordan fanden kan vi ikke forsvare sådan en chance !!!!

Det er Så fesen efter at spillet godt op til målet og så står vi stille i forsvaret
Pazza Inter Amala
Skrevet af Nerazzurri
Utroligt som bolden lige ryger den forkerte vej.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Acheron 3
2-1.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0