Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jzprG
Nogen der kan gøre mig klogere på, hvad vi kan tillade os at købe ind for til sommer, nu hvor FFP ikke længere har kløerne i os?

Det tydeligt at se Napoli de formår at spille i et tempo, som vi ikke kan uden det ender i nogle uheldige afleveringer.
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Observatøren
Ingen tvivl om, at der er klasseforskel i aften. Napoli spiller langt bedre end os. Og det er fortjent, at det nu står 2-0. Synes dog vi er blevet lidt farligere nu vi både spiller med Icardi og Lautaro. Men ingen tvivl om at banens dårligste er Ninja i dag. Gagliardini havde dælme også en skidt dag. Selvom jeg normalt er vild med ham. Men de har begge været alt for langsomme i både tanke og handling i dag!
Skrevet af OC
Spalletti burde hænges fra Duomoen, hvis det her projekt mislykkes.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
Pinligt. Og ja, egentligt bare klar klasseforskel som jeg ser det.

Nu venter endnu en gyser i 38. spillerunde. For helvede altså.
Skrevet af Magnifico
Nu venter endnu en gyser i 38. spillerunde.

Og gudskelov for det :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
@Mag: Haha. Ja, for den neutrale (i Inter-sammenhæng) fan er det da meget fedt. For os Interisti derimod er det bare noget lort. Specielt med en decideret ydmygelse som optakt.
Skrevet af Magnifico
På søndag er alle vi florentinere også interisti.

Nosser vi i det og I vinder over Empoli, er det win/win.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi bliver fuldt ud fortjent rundbarberet og Empoli rundbarbere også deres modstander, det bliver et bjerg at bestige mod Empoli og af de tre hold står vi med den absolut vanskeligste opgave, jeg tror ganske enkelt ikke på at SPAL eller Sassuolo der begge har sikrer sig overlevelse, kommer til at yde noget der minder om modstand.

Men vi kan jo håbe Milan har en af de der kampe hvor de ikke kreere eller kan finde nettet, ellers skal vi hive os op på rekord tid efter denne fadæse.

Skrevet af Interforlivet
Det er vi nemlig, Mag!

@Z4E: Jeg synes nu nok at Sassuolo ydede god modstand mod både Roma og også Torino i sidste weekend, så at de skulle lægge sig ned tror jeg absolut ikke på.

Dét sagt så er jeg enig med dig i at vi står over for den sværeste opgave af de tre hold. Empoli er godt kørende og bliver med garanti en svær nød at knække. Heldigvis er vi så i samme båd som Atalanta og er ikke afhængige af andre resultater. Så opgaven er så simpel som den kan være: Vi skal vinde. Og det er og bliver trods alt en større fordel end at have en (lidt) nemmere modstander.
Skrevet af Acheron 3
Omkring Atalantas hjemmekamp mod Sassuolo skal det lige bemærkes, at den spilles i Reggio Emilia, og dermed på Mapei Stadium - Sassuolos hjemmebane. Det skyldes at Atalantas eget stadion er ved at blive bygget om.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Interforlivet
Det er sandt, Acheron. Tak. Det er selvfølgelig også en væsentlig omstændighed at inddrage i snakken om sværhedsgraderne.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ah de skal spille på pløjemarken, ja det øger da lidt deres sværhedsgrad, men sådan som de har sluttet sæsonen a, så er det stadig en overraskelse hvis de ikke vinder.
Skrevet af Interforlivet
men sådan som de har sluttet sæsonen a, så er det stadig en overraskelse hvis de ikke vinder.
Enig. Og det er også en overraskelse hvis Milan ikke vinder i deres udekamp mod SPAL.

Så alt tyder på vi skal vinde for at komme i CL.

Det bliver en ulidelig søndag!!!
Skrevet af Interforlivet
Kampen på søndag er rykket fra kl. 15 til 20.30. Bare fyi.
Skrevet af Flying Dutchman
I det mindste er der ikke længere en masse hvis´er og måske´er. Tre point skal vi have.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
I det mindste er der ikke længere en masse hvis´er og måske´er. Tre point skal SKAL vi have.

Ja, tak.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Desuden, og måske lige lidt sat på spidsen; men hvis vi ikke kan slå Empoli på hjemmebane, når der er så meget på spil, så har vi heller ikke meget at lave i ChL.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Lige i denne her sammenhæng synes jeg også sagtens man kan stille det så simpelt op. Jeg associerer til den udbredte floskel i amerikansk fodbold der hedder: Big time players make big time plays in big time games.

Sagt med andre ord: Det er nu spillerne (og selvfølgelig også Mister) skal vise hvad de er lavet af. Og på trods af en fin formkurve krydret med et par flotte resultater så er Empoli altså et mandskab vi bør kunne slå i en sådan kamp. Og gør vi ikke det, ja så har vi sådan set heller ikke noget at gøre i den fineste turnering for europæiske klubhold.
Skrevet af Flying Dutchman
Helt sikkert - de vandt velsagtens halvt stort over et på dagen noget tamt Torino hold, men det er ingen undskyldning. Sidste år skulle vi slå et markant bedre hold for at komme i CL - og med al mulig respekt til Empoli, men så er de bare ikke Lazio.

Det er et hold, der kan slås - og derfor bør slås.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
På en måde føles det som om, at Empoli spillere føler at de har mere at spille for. Alene det gør kampen for spændende.
annonce
0