Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kim000
At man ikke kan lide Brozo er fair, men at sige at han er overvurderet, det er simeplthen forkert. Han er omdrejningsunktet på midtbanen, i de kampe hvor han ikke har været med, der har vi spillet elendigt og bare spilet bolden fra side til side.

Da Spalletti sidste vinter kom ham ned ved siden af gaglia og rafinha som tier, der viste han virkelig hvor god han var. Der er vel også en grund til, at han er fast mand på den kroatiske midtbane.

Brozo er i mine øjne vores bedste mdtbanespiller.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er vores første sommertransfer på plads; Lucien Agoumé kommer fra Sochaux, til omkring 5 mio. €. Jeg kender ikke spillere - overhovedet! - men med et tilnavn som "den nye Pogba" og med interesse fra klubber som Barcelona og City, virker det som et fint køb.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
MEN - hvis han oprigtigt angre og undskylder, så skal han da have lov at blive og kæmpe for sin plads, og farverne!


Jeg er uenig. Icardi har haft rigeligt med muligheder for at give en oprigtig undskyldning uden at det for alvor er sket. Så vil jeg hellere udskifte ham med Lukaku.
Skrevet af Flying Dutchman
Netop Deki. Der skal ikke herske tvivl om, at Icardi er og bliver én af verdens skarpeste angribere i boksen. Det vil jeg aldrig tage fra ham, ej heller at han i længere perioder har været god for Inter.

Det kan dog godt være han angrer og undskylder - og det kan endda være, han oprigtigt mener det - men så er det bare med at vente til næste gang, Konen laver ballade. Jeg magter det ikke mere. Så vil jeg hellere have en lidt mindre produktiv angriber ind, der dog står klar i holdets tjeneste og gør sine medspillere bedre. Vi skal være et hold igen - som vi var i 2010.

Jeg synes fortsat, Lukaku er et spændende bud. Det har været okay i Manchester, problemerne i den klub taget i betragtning, og han bomber også flittigt løs for landsholdet. Han har en god fysik, en fin teknik, er god med hovedet, er egentlig okay hurtig for sådan en stor spiller, har et godt (og hårdt!) skud og sidst men ikke mindst så virker han som en oprigtig ydmyg fyr. Lidt en Adriano, dog med en bedre indstilling.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Helt enig med FD. Upåagtet af hvor god Icardi har været for os, så har han og Wanda brændt alle broer, og de 2 har troet de kunne sno klubben om sin lillefinger. Marotta og Conte giver heldigvis en fuck for dem, så deres high stake game virkede ikke, og nu vil ingen udover Juve have Icardi og de vil jo ikke engang betale for ham. Væk med ham (hvis vi overhovedet kan) og ind med Lukaku, som muligt scorer knap så mange mål - tilgengæld virker han meget ydmyg.

Det forlyder vi har solgt Emmers og Vanheusen til Liege for 25 mio euro. Det bringer os meget tæt på de eftersigende 40 mio vi skal skaffe. Synes det er ok handler selvom Emmers var spændende. men ville han nogensinde få en plads hos os. Jeg tvivler.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, Vanheusden er et endnu større talent, men med De Vrij, Skriniar, Godín, Ranocchia, Bastoni óg Gravillon, samt D´Ambrosio i truppen, er der endog meget langt til spilletid.

Emmers er også okay spændende, men med vores track-record når det kommer til ungdomsspillere in mente, er det vist fint, pengene tjenes ind ad den vej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Apropos "high stakes":

Er jeg den eneste der er bare en lille smule nervøs for at vores (tilsyneladende) lidt konservative ageren over for Cagliari med henblik på en Barella-transfer ender med at bide os i røven?

Jeg begynder i hvert fald personligt at blive mere og mere nervøs for at de ender med at sælge ham til en anden klub som er villig til at give dem hvad de vil have med det samme.
Skrevet af L'Imperatore
Lidt IFL :) men tror nu nok den skal blive lukket. Synes det seneste jeg læste var at de var i forhandlinger igen, og begyndte at nærme sig (Det har vi dog hørt før)

Mon ikke også Conte + chl bold og ikke mindst mere fremgang/stabilitet i klubben trækker en del kontra fx. milan
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Næh.

Det første man gør er jo at sørge for, at man har i al fald en mundtlig aftale med spilleren - selvfølgelig efter først at have talt med klubben. Når man har det på plads, forhandler man videre med klubben.

Jeg er relativt sikker på, at Barella er enig med os og er indstillet på at komme til Inter. Jeg er til gengæld også sikker på, at Cagliari så anset accepterer alle fornuftige tilbud der kommer ind - men det nytter jo ikke noget, så længe Barella siger nej tak. I sidste ende er det (heldigvis) stadigvæk ham der bestemmer destinationen (selvom Cagliari selvfølgelig kan sige nej).

Desuden er markedet ikke engang åbent endnu...

Jeg er ikke så bekymret for om vi lander ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg håber virkelig vi lander ham. Jeg tror han vil passe ideelt ind.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har kigget lidt op på vores nyindkøb Agoume - mest ved hjælp af enkelte artikler og de der (ofte) ulidelige videoer, hvor man ser alt det fede, man ikke de gange, han snublede over sine egne ben eller bragede over mål fra to meter (hvis han altså har gjort det...).

Umiddelbart meget spændende. En høj spiller (1,85), der ved første øjekast øjner lidt sløvt, måske endda langsomt. Det tror jeg narrer mange, fordi han når dælme mange bolde med de lang stænger. Desuden går det altså også pænt hurtigt, selv på de første par meter, selvom han kun tager et par skridt. Han har også en fin teknik, hvor jeg især er imponeret over hans boldkontrol og hans evne til at sætte én eller flere modstandere ved at dreje rundt om sig selv (lidt som Zidane også kunne i sin tid). God til at heade, fin pasning og et godt skud.

Jeg tror planen er, at han som udgangspunkt skal begå sig på Primavera-holdet - men jeg tror helt sikkert vi får ham at se i pre-season. Desuden er der altså lidt Pogba over ham, så hvem ved? Det kan være, Conte ser et lys i ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD og Deki, plus andre.
Jeg vil lige svare på det med at angre og undskylde. Jeg er helt enig i at han har dummet sig, men jeg synes ikke at alle broer er brændte.

Jeg synes at han og hans kone har haft mange muligheder til at sige undskyld, men jeg synes ikke det fratager ham muligheden for at få talt ud med Conte og Marotta, til kommende sæson.
Jeg siger bestemt ikke at han skal være starter, men at han må kæmpe for at komme på holdet. Jeg hører til typen der tager imod en undskyldning og forsøger at arbejde videre - men jeg er selvfølgelig også klar over at jeg ikke er dem der bestemmer i Inter, hvorfor at det her selvfølgelig kun er mine tanker og aldrig vil blive konkret. Jeg kunne bare godt ønske mig en undskyldning fra ham ;)

Man kunne håbe at Utd, ville tage ham i bytte til Lukaku.
Ellers så jeg at Sarri ønsker ham i Juve, eller det lyder rygterne i hvert fald på, udover de mest lollede rygter om at han vil vente halvandet år på bænken og skifte gratis, for at skade Inter. Det er simpelthen så dumt!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, for mit vedkommende handler det ikke om en undskyldning, velment eller ej. Han kan undskylde alt hvad han vil. Jeg er bare træt af den uro, han skaber. Jeg savner de dage, hvor vi, godt eller skidt, var et hold der stod sammen. Det her hold har ikke brug for spillere, der sætter sig selv over holdet og klubben og skaber så meget uro, der unægteligt og beviseligt resulterer i en generel formdyk.

Jeg vil faktisk gå så langt (også som tidligere skrevet), at hvis der er garanti for, Mauro fra nu af til hans tid i Inter er slut kan lade være med at skabe så meget postyr omkring sig, at han skal være hjerteligt velkommen til at blive. Jeg foretrækker spilleren Icardi fremfor Lukaku - og egentlig så mange andre angribere derude. Men med spilleren Icardi følger også personen Icardi og dennes kone.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Ellers så jeg at Sarri ønsker ham i Juve, eller det lyder rygterne i hvert fald på, udover de mest lollede rygter om at han vil vente halvandet år på bænken og skifte gratis, for at skade Inter. Det er simpelthen så dumt!


Ja han kan forhandle om 1,5 år, men han kommer tidligst til at spille sæsonen 21/22 - altså om 2 år. Fandme lang tid at sidde ude i sin bedste alder.

Er efterhånden ligeglad om vi skal skibbe ham afsted til Juve. Lad dem endelig bruge en masse penge på ham. Tror ikke han passer ind i sarris spillestil alligevel. Higuain var trods alt noget bedre til at indgå i spillet.
Pazza Inter Amala
Skrevet af inter bedre end sex
Jeg tror ikke på vi få fingrene i Lukaku desværre. A conte vil nemlig meget gerne have fat i Dybala lyder det fra diverse sports medier. Icardis agent skulle allerede havde haft de første samtaler med Juventus om en bytte handler. Jeg tror vi får et skifte mellem Dybala og Icardi. Dybala vil gerne væk fra Juventus har jeg på fornemmelsen. Han har virkelig haft det svært efter Ronaldo kom sidste sommer.
Skrevet af Gustenv@rius
Dybala har ellers netop været ude og sige, han ønsker at blive i klubben, desværre, så din fornemmelse ved jeg ikke hvor du har fra.

En byttehandel tror jeg ellers umiddelbart ville give god mening for begge parter. Begge spillere ligner nogen der trænger til luftforandring, og Icardi passer nok bedre i spænd med Ronaldo end Dybala gør.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Gustenv@rius
@OC

Ingen kommentarer omkring jeres salg af et par ungdomsspillere til €20-25 mio? Eller det lugter måske knap så meget når det er ens egen klub der er involveret?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Swing and a miss, Gusten.

For det første er der tale om rygter. For det andet er der tale om 18-20 mio. € i disse rygter. For det tredje så har de seneste rygter kun talt om Vanheusden og kun til omkring 15 mio. € - hvilket er ingenlunde meget for en spiller, som spillede 21 førsteholdskampe for dem i sæsonen og var fast spiller i foråret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
En klub der aldrig har brugt mere end €5 mio. på enkelte spillere henter pludselig en 19 årig knægt med 21 førsteholdskampe på bagen til det tredobbelte.

Haha, nothing to see here, folks.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Corr
Jeg var også ved at få kaffen galt i halsen i morges da jeg så dette. Virker som en ret vild handel af en klub i så dårlig en liga. Glæder mig til at se hvordan det udvikler sig.
Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2019/20: Corr.
annonce
0