Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Du forholder dig stadigvæk ikke til to ting;

1) Der er tale om rygter - med andre ord; du kommer anstigende her i tråden, med ikke andet end hearsay til at bakke dig op.
2) 15 mio. € er i moderne fodbold ikke meget for en spiller, der er tiltænkt en central rolle på holdet. At de så "aldrig har brugt mere end 5 mio. € før", er ligegyldigt i den sammenhæng. Liege har lige tjent kassen på et par markante salg, så de har pengene.

Desuden: sten, glashus, alt det jazz.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu er det 15m euro for 70% af spilrettigheder de ejer allerede de 30% så værdien af handlen er jo ikke 15m euro men højere. Jeg vil nok sige det er mange penge for en spiller der pt. Spiller i så ringe liga og for en klub der bruger max 1/3-1/4 af de penge... de må have vurderet at efterspørgelsen er der til 2-3 gange prisen om et til to år ellers ville de vel næppe smide de summer.

Passer mig fint hvis Lukaku bliver væk

Skrevet af Urban
Jeg må faktisk indrømme, at jeg bliver mere og mere lun på idéen om Lukaku.
Dels fordi han har bevist at han kan score mål, for landshold og klubhold, og dels fordi at Conte jo må have en plan med ham. Det vælger jeg at stole på! Jeg Jeg kan godt lide typen, som Lukaku repræsentere, lidt a la Adriano.

Det er vel en offentlig hemmelighed at Lukaku kommer til Inter nu?

Det eneste jeg er bekymret for ved den handel, og generelt ved Conte, det er at jeg ikke ved hvor Conte står ift. Lautaro, om Lautaro og Lukaku kan spille sammen!? Tilføj dertil Politano og Dzeko(?), måske endda Gabigol, som jeg stadig håber får lov at vise et eller andet i Inter, omend det er MEGET usandsynligt.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(511433202601)
Jeg tror ikke vi henter Dzeko, hvis Lukaku kommer.
Hvis planen er at hente Dzeko, så tror jeg man vil skyde Icardi el Perisic af først. Pga de er nogle af de mest løntunge spillere vi har.

Tror til gengæld ikke Politano bliver hentet. Han passer åbenbart ikke til Contes system.

Derudover kunne en forlængelse af Keitas lån blive en realitet. Han skal måske være 3-4 angriber. Hans hurtighed kan åbenbart blive en fordel ved siden af en stor angriber.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vist rimelig sikkert at Politano bliver hentet - Ausilio har været i Sassuolo for at gøre det permanent. Alt andet ville også være dumt. Politano koster kun 20 mio. € og kan spille stort set alle de offensive pladser.

Jeg synes i øvrigt Lautaro og Lukaku vil komplimentere hinanden fint. Jeg er desuden enig i, at hvis vi sikrer Lukaku, at vi nok ikke henter Dzeko. Det ville være overkill.

Vi skulle i øvrigt være tæt på at sikre os østrigske Valentino Lazaro, som kan bestride hele den højre side af banen. Slutteligt skulle Pinamonti være ønsket i nyoprykkede Lecce.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det vil slet og ret ikke give mening at hente Dzeko og sådan som jeg læser rygterne så vil man kun hente Dzeko såfremt man ikke kan få Lukaku til en acceptabel pris, Lunaku har hvertfald længe virket som første prioriteten af de to. Uagtet vil jeg nok bedste kunne acceptere Lukaku hvis det absolut skal være, men fan det bliver jeg aldrig og United skal også væsentligt ned fra deres nuværende 60-70m euro.

Ja det ville være mærkeligt hvis ikke Politano hentes permanen især med al det arbejde der allerede er lagt i det. Keita tror jeg simpelthen ikke på og der er heller ikke meget på rygtebørsen der indikere at det skulle materialisere sig, hvilket passer mig udemærket.
Skrevet af Nerazzurri
Pinamonti bliver lejet ud, med mindre han skal indgå i en af de store handler i år.

Keita, der må kandidere til at være blandt spiller med flest dårlige beslutninger, er fortid. Hans pris er for høj og hans bundniveau for lavt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Pinamonti spøger hos en del klubber - bl.a. Benfica. Det er godt nok vildt. Jeg rater ham faktisk ret højt, men at han allerede nu skulle være ønsket i klubber i den størrelse, havde jeg ikke troet.

Fint med ingen kontrakt til Keita - det har ikke været godt. Desuden er (var) der vel ikke mange spillere i truppen, der egnede sig mindre til Conte-bold.

Cirkus Icardi kører i øvrigt igen. Ifølge La Repubblica pønser Icardi og Nara på at sagsøge Inter for "den behandling han har fået i de sidste par måneder". Hvilken fucking behandling? At han fik frataget anførerbindet, så den kunne gå til en spiller der tydeligvis er bedre egnet til hvervet? At han blev andetvalg oppe i angrebet, dersom han ikke har scoret i åbent spil siden december?

Den mand, altså...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD:
Jeg tror ikke du skal ligge så meget i det rygte om Icardi. Jeg tror det er en and. Flere gange har han jo sagt at han brænder for klubben og vil blive - og at gå derfra til at sagsøge, det tror jeg helt sikkert ikke har noget hold på sig.
Tilgengæld synes jeg Icardi/Juve rygterne tager til....

Noget helt andet. Er der nogle der ved, eller har set Conte udtale sig om truppen endnu?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Der er altså flere seriøse medier der render med historien nu, så jeg tror helt sikker, der er noget om det.

Hvad Icardi har udtalt, giver jeg ikke fem potter pis for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Wanda er jo fuldkommen ustabil, hvorfor at det giver fin mening hvis rygtet har noget på sig. Uanset hvad må Icardi være fortid eller ej upåagtet en retssag fra deres side eller ej. Det vil dog være fuldkommen idiotisk at lade ham kom til Juve. Så meget er Dybala simpelthen ikke værd.
Skrevet af Urban
Måske. Men jeg skal se det, før jeg tror det. Jeg tror bestemt ikke den har noget på sig. På alle måder skader det hans rygte som fodboldspiller, og hans ´gode ry´... Jeg kan ikke finde en positiv ting, som det kan gøre for ham, udover at vinde retssagen, men helt ærligt, det kommer han ikke til, dertil er hans argumenter simpelthen for svage - medmindre der er foregået noget udenfor offentlighedens rammer, som jeg i den grad tvivler på.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Manden er tydeligvis komplet ligeglad med hans ry. Han gør det kun så at vi ikke kommer til at tjene noget på ham. Pandev gjorde - og lykkedes! - med samme trick for ti-elleve år siden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Min foragt for manden nærmest gror dag for dag, han er godtnok komplet kold overfor om han bliver lagt for had.
Skrevet af Flying Dutchman
Sarri i Juventus. Potentielt meget spændende - det kan blive en dreng eller en pige. Enten begynder Juventus faktisk at seværdigt, overbevisende fodbold, for første gang i lang tid - ellers kollapser det hele, til vores store fordel.

Jeg kan se, at nettet flyder over med "scudetto´en er åben igen" og jeg ved ikke hvad ellers - så langt vil jeg nu ikke gå. Men det er bestemt en spændende situation, også set med Interbriller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Åben i hvilken verden er den åben, Juve er stadig suveræn det bedste hold... vi har stadig intet (officielt) gjort på markedet og det her hold har ingenlunde evnerne til at udfordre Juve, en Conte ændre ikke på det billede og Napoli viste at de ikke havde det sidste sæson heller og der er vist nul grund til at nævne Roma, Milan og Lazio der alle i bedste fald kan håbe på en tredje plads hvis alt vel og mærket flasker sig.
Skrevet af Flying Dutchman
Suverænt det bedste hold? Tja, hvis man isoleret kigger på holdet - det vil sige, det teamwork og den indbyrdes forståelse, især de ældre spillere i deres trup har. Finten er dog den, at der er pillet ved holdet, i og med man skifter Allegri ud med Sarri.

Jeg går dog ud fra, at du mener, at Juventus har den suverænt bedste trup - og det er jeg ikke enig i. Nuvel, deres trup er nok, især i bredden, bedre end vores - men suverænt? Næh. Det synes jeg ikke, man kan påstå.

og det her hold har ingenlunde evnerne til at udfordre Juve, en Conte ændre ikke på det billede

Du kan simpelthen se i fremtiden? Okay.

Jeg forstår det ikke, Z4E. Du har i bogstaveligt talt årevis snakket om psyke her, rygrad der - og så får vi omsider en træner ind, der tidligere har haft markante fremskridt med hensyn til netop de ting, og så skriver du stadigvæk at det ikke gør en forskel.

Er det ikke en idé, i det mindste at give manden bare en chance, i stedet for allerede nu at tage den negative kasket på og skrive, at det ikke kommer til at gøre en forskel alligevel og det hele er ligegyldigt?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu er fodbold en holdsport og Juve har det bedste, mest sammenspillede med den bedste interne forståelse. Det handler jo ligeså meget om at du har et hold hvor hver enkel individ passer sammen i en større enhed og dertil behøver man jo ikke nødvendigvis de bedste spillere på alle positioner. Vi har givet nogle spillere der er på niveau eller bedre end juves ditto, men det gør ikke at vi som hold er lige så gode. I øjeblikket er Juves suverænitet en kombination af at være det med det bedste teamwork og med et hold der er overordnet set er bedre, måske ikke voldsomt meget men alligevel nok til at når de to ting ligges sammen opnår man det vi har set i 8år

Conte er på papiret en opgradering men han kan trods alt ikke udøve mirakler, dertil har vi simpelthen stadig for mange kvalitetsmæssige udfordringer/mangler. Dele af vores midt er ikke god nok og den kreative del af holdet er ligeså heller ikke god nok, ingen af vores spillere er synderligt gode fra distancen og vores bredde er af tvivlsom kvalitet på flere positioner, det ændre og kan Conte ikke ændre ved. Så som holdet er nu kommer vi altså ikke ud i det blå til at hente +20p mere, der skal mærkbare forstærkninger til udover at vi skal blive mere et hold, der er ingen tvivl om at formår Conte at gøre os til et bedre hold kan vi minimere afstanden men fuldstændig eliminere den det tror jeg ganske enkelt ikke på uden vi får løst nogle af vores målskabende og kreative problemer i kraft af nye spillere.

Selvfølgelig håber jeg også Conte kan give noget rygrad som jeg i den grad mener der har manglet i små 8år (omend det er blevet bedre de sidste par sæsoner), set i det lys bliver det også spændende at følge og det giver forhåbentligt den stabilitet og et mere sammenspillet hold der bliver til en mere sammentømre enhed, noget vi har manglet længe.
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, come on... Jeg er så anset villig til at glemme, at du i stort set alle de år du har været her kun har peget på psykologien som det største problem, hvor det så tilsyneladende nu er "holdet" og "manglende kreativitet". Det er fair nok.

Men du kan jo ikke bare afskrive os på forhånd, når der er så mange ukendte faktorer på spil. Du aner ikke det første om, hvilken impakt det har, at Allegri skrider og Sarri - med en hel anden mentalitet og spillestil - kommer ind. Du aner heller ikke hvilken effekt det har, at vi får Conte ind. Desuden ved du heller ikke hvad der kommer til at ske i vinduet og henover sommeren.

Som jeg skrev, så anskuer jeg ikke vores trup som værende markant ringere end Juventus´ ditto - og nu er det op til Conte, at smede alt det om til en enhen; vel at mærke en opgave, han påviseligt har løst før.

En gang i mellem er det virkelig bare som om du bare må og skal anskue glasset som værende halvt tomt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Som jeg skrev, så anskuer jeg ikke vores trup som værende markant ringere end Juventus´ ditto


Alligevel ender vi 21 point efter i år og 23 point efter sidste år...så denne Conte skal rette på et par ting og så er vi 2-3 point efter eller hvad er din pointe?

Suverænt det bedste hold? Tja, hvis man isoleret kigger på holdet - det vil sige, det teamwork og den indbyrdes forståelse, især de ældre spillere i deres trup har. Finten er dog den, at der er pillet ved holdet, i og med man skifter Allegri ud med Sarri.


At Sarri kommer burde da ikke ændre på deres teamwork og den indbyrdes forståelse. Han kommer ikke ind og siger nu glemmer I alt hvad I har lært.

Du forholder dig for positivt over for Conte, men negativt over for Sarris indflydelse? Så I din verden, så svækker Sarri Juve og Conte styrker Inter?
Lige nu kan jeg kun Conte ødelægge holdets styrke ved at smide Icardi ud for en 33 årig Dzeko...det kalder jeg ikke at styrke et hold...og nej, så længe der ikke er kommet noget officielt omkring stemningen i truppen, så kan du ikke sige Icardi ødelægger den...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
annonce
0