Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af L'Imperatore
Det er Nainggolan som overvejer Kina.

Jeg tror desværre ikke Icardi ender udenfor Italien fordi Wanda spiller så stor en rolle i hans liv. Hun har bl.a. fornyet sin tv-vært tjans og desuden er jeg ikke sikker på de vil flytte børnene ud af landet, når Maxi Lopez trods alt stadig er faderen til flere af dem.
Pazza Inter Amala
Skrevet af NickRomano
Nå, ja, det står der jo også.

Ikke, at jeg tror, at Atl. Madrid gør alverden for at få afskibet Costa, men det er alligevel lettere forrykt set ud fra et karriereperspektiv, at man kun vil være i Italien - og netop Atl. Madrid er en vildt interessant adresse, hvor forwards mange gange træder ekstra i karakter, og hvor set-uppet med Morata som makker og Joao Felix bagved er voldsomt indbydende.

Nå, det var mere om Atl. Madrid end om Inter.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af JZ4
Rapporterne omkring Icardi går i alle retninger.
Andet steds nævnes det at han er enig med Napoli - dog undtagen image rettigheder som ADL går højt op i, og hvor der sikkert kunne komme et slagsmål uden lige med Wanda.
Andre igen siger, at Icardi stadig regner med at kunne blive i Inter.

Svært at vurdere, hvor meget kød der er på hvad, omend Juve umiddelbart står stærkest i billedet.
Og jeg er i øvrigt ikke sikker på at jeg helt forstår hvorfor det er så vigtigt at holde børnene i Italien? - Maxi spillede i Vasco da Gama sidste sæson.
Skrevet af JZ4
I øvrigt undrer jeg mig over hvorfor Bayern (mig bekendt) aldrig har været nævnt som en mulig aftager. (Relativt) tæt på Milano, og udover Lewandowski, er det jo ikke fordi de vælter sig i angribere.
Man skulle umiddelbart tro, at køen var lidt kortere der, end i Juve.
Nuvel, det er vel bare ønsketænkning for at få skibet Icardi afsted til andre en de direkte rivaler...
Skrevet af Interforlivet
For lige at tage de positive briller på:

Lykkes det os at bytte Valero plus en ikke alt for stor pose penge med Biraghi, vil det være en fremragende handel for os. Biraghi er virkelig en spændende spiller synes jeg - måske den bedste VB i ligaen sidste år.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Lykkes det os at bytte Valero plus en ikke alt for stor pose penge med Biraghi, vil det være en fremragende handel for os. Biraghi er virkelig en spændende spiller synes jeg - måske den bedste VB i ligaen sidste år.


Syntes også vi skal gå efter ham, især hvis Dalbert ryger til Monaco og Valero ryger til Fiorentina. Så er det 2 reserver ud og 1, der kan bidrage mere end Dalbert ind.
Valero kommer nærmest ikke til at spille med konkurrencen derinde.
Derudover så er Biraghi egen avl.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af L'Imperatore
Vi ligger fint pres på Juve indtil videre. Var det et De ligt selvmål? :D

Pazza Inter Amala
Skrevet af Emilfu
Sensi ser rigtigt spændende ud, og defensiven står godt.

Skrevet af L'Imperatore
ja han har et godt drive og lavt tyngdepunkt, så han skaber en del på den midt.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Ja, De Ligt lavede et flot selvmål i sin debut som starter for Merda:)

Virkelig opløftende 1. halvleg - selv Dalbert og Candreva spiller jo godt!

Brozo ligner i øvrigt en der kommer til at stortrives i Contes system.
Skrevet af Interforlivet
@Km:
Derudover så er Biraghi egen avl.
Det er han da også! Endnu en god grund til at hente ham.
Skrevet af Stankovic
Det siger sig selv, at truppen stå umenneskeligt meget ringere, afskibbes de tre - Marottas ord taget i betragtning, sælges de nok sandsynligvis for en slik. Hvordan skulle vi så få råd til ordentlige erstatninger?

Som jeg har skrevet efterhånden en del gange, så er vi i år 2019, hvor det er utopi ikke at tro, at rygterne om salg ikke vil eksplodere med det samme så snart, at den pågældende spillers agent kontakter alle mulige interessenter. Havde Marotta ikke gået til offentligheden havde Wanda jo helt sikkert alligevel blabret løs om det for at tække hendes behov for penge.

Altså den der faldt i dag til Z4E, 2 dage efter jeg svarede dig?


Beklager, jeg mindes det var samme ordvalg som du brugte tidligere, men det var det ikke.
Skrevet af Bishop
Men samtidig så snakker agenter jo så meget lort hvert eneste transfervindue at man ikke rigtig kan bruge det til noget før en klub kommer ud med noget officielt. Så længe det bare er en agent der snakker så kan det jo være nemt være et spil for galleriet i forhold til en lønforhandling eller bare agentens egen interesse. Skulle man tage agenters ord for rette, så ville man jo se langt flere handler hvert eneste sæson.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
Lige præcis, Bishop.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ændre bare ikke en tøddel på at spilleren og vedkommenes kontakter ved besked og det samme gør alle interesseret og semi interesserede klubber, hvorfor en offentlig udmelding ikke har nogen indvirkning på prisen. Så den der teori om det har økonomiske konsekvenser har bare ingen hold i virkeligheden.

Det der har betydning er viden om spilleren og sælgende klubs situation og den viden sidder de allerede med.

Forskellen er blot at nu ved fansene det også, så diskussion burde være om klubben skal være åben overfor disse eller ej...

For i øvrigt sælger Inter vist ikke under 60m euro som er den pris der blev nævnt længe før den officielle udmelding, det skulle på rygteplan være en ordre fra Suning.
Skrevet af Rossoneri
@Z4E
Sky meldte idag at tallet var €80m. Suning-folkene skulle samtidig have dikteret at heller ikke Ninja eller Perisic bliver solgt under asking price.
Skrevet af Bishop
Det er sgu ikke så simpelt Zanetti, i så fald er der jo ingen grund til at klubber melder et standpunkt ud i det hele taget, om det er i den ene eller anden retning. Når man ser at en klub går hårdnakket ud og siger at en spiller ikke er til salg, hvilket typisk sker efter en agent har været lidt for fremme i skoene, så er det sjældent at man ser en handel blive til noget. Når en klub derimod gør det stik modsatte så er det klart at man forærer bolden til modstanderen.

Inter kunne da sagtens have meldt ud at Icardi stadig havde potentiale til at blive en del af fremtiden, både internt og eksternt, Og hvis de hårdnakket havde holdt fast i dette så kunne Wanda da sige nok så meget i krogende, uden at det ville ændre på at den købende klub skulle forholde sig til det ejere og træner melder ud.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
At man nu eftersigende skal forholde sig til skambud på 50mio for en af de skarpeste angribere i verden er da helt forrykt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
Det er det nemlig. Og det er meget svært at forestille sig at et så lavt bud ikke lige præcis skulle være en direkte konsekvens af den offentlige udmelding.
Skrevet af Rossoneri
Forlydender går på at Juve forberedte et bud på €40 mod slutningen af vinduet, fordi de forventede en desperat sælger.

Det kan selvfølgelig blot være spekulationer og click bait.
Omvendt kan det også meget vel være historier Juve-lejren har plantet.

I det lys, skulle Napoli-ledelsen være overrasket over jeres nej til de budte €50m, fordi det jo var en god pris (i det perspektiv) og samtidig slap I for at sende ham til den største rival.

Jeg vil ikke gøre mig til dommer over om (og i så fald hvordan) Marottas bombastiske udmeldinger har påvirket prisen.

Uanfægtet det, er det dog relativt sikkert at konstatere at hajerne kredser og at de i den grad har luftet blod.

Inter står med et meget stort dilemma. Icardi SKAL sælges hvis et markant nyindkøb skal finansieres. Hvis ikke dette sker, ja hvad så egentlig....?
annonce
0