Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Hehe. [Indsæt en passende Metallica-sangtitel].
Skrevet af Slettet(042125212608)
Plan B hedder ifølge medierne afdankede og færdige Cavani til 40m euro.. den lader jeg bare lige stå
et øjeblik. Manden har i bedste fald et og hvis man er optimistisk to brugbare år tilbage i de ben, når man ser på hans rer så nedadgående formkurve.

Men igen jeg forstår ikke man gik efter Lukaku til at begynde med og brugte så godt som en mdr. På det og i mellemtiden intet andet har gjort og kigget på alternativer såvel som andre spillere på wingback problemet og spillere til angrebet.

Det uden at nævne at Perisic, Icardi, Nainggolan og Mario, Valero stadig er her alle spillere vi vil af med, men ikke kan komme af med.

Men man må også konstatere det er generel symptom på markedet denne sommer, udover De Ligt, Rodri, Morata, Jovic, De Jong, Griezman og Hazard så har det været så som så.
Skrevet af kim000
Det er for dumt at sammenligne icardi med immobile udfra de sæsoner de blev topscorer også lave en konklusion. Det svare til at sige Piatek og Cristiano er lige gode, fordi de begge scorede 21 mål i sidste sæson..

Lige pt så ser det sort ud i vores offensiv. Vi kan ende med at have en ringere offfensiv end i sidste sæson. Jeg tror ikke på lukaku og tænker juve sagtens kunne finde på at hente ham. Hvis det sker, så vil vi så betale, i følge rygterne 40 mil for cavani på 32, som ingen fremtidsperspektiver har. Det vil så også betyde at napoli vil være den eneste klub, som ville kunne købe icardi.
Det her kan ende med, at icardi for lov til at spille klubhus i kommende sæson og få en høj hyre og vi vil så have en gammel cavani, god plan.....
I mine øjne så ser vores offensive planer for fremtiden ikke god ud. Marotta har udtalt, at man ville Hente to angribere, en ung og en ældre, men Hvem skulle den skulle unge være? Lukaku? Han er da slet ikke ung. Nogen der ved noget? For læste om leao fra lille, men han ryger måske til Milan.
Skrevet af Rossoneri
Leao er til lægetjek i Milan idag og Scaroni bekræftede at han bliver Milan-spiller (forudsat et gennemført lægetjek).

Som jeg ser det, er det som om at mange klubledelser er gået i selvsving over de absurde priser nogle spillere er handlet til og pludselig ser guld overalt.

Egentlig er det jo PSGs skyld, der med et trylleslag, mere eller mindre, fordoblede markedspriserne.

Det samme kan man egentlig sige om Juve og lønninger.

Men det gør at spillere som normalt ville kunne handles til "fornuftige" priser, nu bliver meget massive investeringer. Og med FFP i nakken, resulterer det i et dysfunktionelt marked. I hvert fald når man ser på de mere etablerede navne.

Cavani til €40m er absurd. Det samme er Atleticos krav på €50m for Correa som kommer fra en halvskidt sæson som reserve og som er langt fra spilletid.
Blot for at nævne et par eksempler.

Dermed må klubber som Milan og Inter navigere et marked hvor man i højere grad skal se efter udviklingsspillere. Det er der naturligvis en væsentlig usikkerhed forbundet med, men det er nu en gang præmissen.

Skal jeg rose vores ledelse for noget, så er det at vi netop har været dygtige til at lukke disse handler i det forgange halve år - Piatek, Paqueta, Bennacer, Leo Duarte og Leao har eksempelvis kostet det samme som én Joao Felix. Og til sammen tjener de godt det samme som én de Ligt.

Personligt forstår jeg stadig ikke at Conte ikke går efter en 3-4-3, det ville stille væsentlig mindre krav til et (som det ser ud) meget besværligt mercato.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Dzeko er jo i dårligere forfatning end Cavani. Jeg ser gerne Cavani frem for Dzeko. Men jeg ser hellere vi går efter en yngre spiller.
Vi ender nok med en transferfri Balotelli.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej Lukaku er kun 26år... han har altså en hel del år tilbage i sig endnu.

Jeg er helt enig i udviklingsspiller må være noget der skal satses på, for vi har ikke de 60-150m der skal smide pr. stk. som der skal til hvert sommer for at opgradere og holde hjulene kørende med kvalitetsspillere i deres bedste alder.

Vi har dog også hentet den type spillere i form af Bastoni, Agoume, Barella, Sensi og Lazaro... så må tiden vise hvad de kan gribe det til. Sensi har hvetfald vist lovende takter og jeg tror virkeligt Barella kan blive en fantastisk spiller på sigt.

Skrevet af Stankovic
Fedt, af hvad jeg kan læse her på bold.dk er Rube nu også efter Lukaku. Det skal lige passe at de snupper ham mens vi brænder inde med Icardi. Jeg begynder så småt at forstå frustrationerne.
Skrevet af L'Imperatore
Ja det kræver nok Dybala afviser United og ingen chl bold, for at den handel ikke går igennem.

Cavani er en fin spiller, men det er simpelthen alt for mange penge og alt for kortsigtet hvis vi ender med Dzeko og Cavani.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Facchetti
Hvis Neymar er på vej væk fra PSG er det klart, de ikke lige slipper Cavani også. Det kan godt være, han er gammel, men hvilke andre angribere er garant for 20+ mål?? Prisen er dog for høj... som Lukakus
IO SONO INTERISTA ♥♥♥
Skrevet af Slettet(042125212608)
På rygtebørsen vil Lukaku bare helst til Inter og er ikke synderlig varm på Juventus bl.a. Pga. han ikke er garanteret starter.

Han ender nok med at blive i United præcis som alle andre i dette marked. Måske PSG, United, Barcelona og Inter skulle sætte sig ned sammen og lege bytte, bytte købmand.
Skrevet af Slettet(511433202601)
På rygtebørsen vil Lukaku bare helst til Inter og er ikke synderlig varm på Juventus bl.a. Pga. han ikke er garanteret starter.


Når vi ik vil betal fuld pris, så er det ligegyldigt hvad han vil.
United har på intet tidspunkt sagt, at han er til salg og derfor har vi ikke kunne rokke på dem.

At Marotta går ud i medierne og piver, viser en mangel på en plan, der er realistisk lige nu.
Man sku måske sælge før man begynder at købe og måske have ladet vær med at danne et dårligt billed af mændene, der ville sikre en god indtægt.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej United har bare helt undladt at spille ham her i optakten, hvilket er noget af en vink med en vognstang, oveni har der længe været forlydener om at han ikke indgår i deres planer.

Problemet for United er i sidste ende at ingen klubber vil betale deres min. pris, ikke mindst fordi at han som vare har mistet en del af sin attraktivitet. En anden grund er at Ingen top angriber i øjeblikket finder United som klub attraktiv, så man er endt i noget af et dilemma.

På hvilken måde piver Marotta, jeg har unådeligt svært ved at få øje på det.
Skrevet af L'Imperatore
Det er jo absurd så stille stående et marked vi har lige nu. En ting er de manglende angribere, men at vi ikke engang kan afsætte spillere er jo hovedrystende. Hvorfor er Longo, Puscas, Mario, Valero, evt. dalbert stadig i klubben. For ikke at tale om Icardi og Ninja.

Shit hvor er Ausilio og Marotta dog ekstrem langsomme :(
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Du har ret, men du ser det forkerte sted hed. Markedet er netop ramt lige på... kig dig rundt og den stilstand du beskriver er ikke kun gældende Inter. Jeg har snakket med flere om dette og deres klubber i andre lande er nærmest også i problemer med at købe og afsætte. Så måske problemet mere er forsaget af markedet generelt end Inters ageren.
Skrevet af Facchetti
...og det var lige præcis Marottas mening med hans “piveri” om Lukakus pris.


Det er jo absurd så stille stående et marked vi har lige nu. En ting er de manglende angribere, men at vi ikke engang kan afsætte spillere er jo hovedrystende. Hvorfor er Longo, Puscas, Mario, Valero, evt. dalbert stadig i klubben. For ikke at tale om Icardi og Ninja.

Bare fordi vi ikke læser om det, sker der nok noget alligevel. Men det er som om det hele er i en venteposition, bl.a. pga. Lukaku-farcen. Måske skal Inter selv bruge Longo, måske er 3-4-3 nemmest med den nuværende trup osv...

Birmingham er lune på Puscas.
Valeros agent har sagt, at hans klient bliver i klubben.
Monaco har vist sig interesseret i en dobbeldeal med både Dalbert og Joao Mario.
IO SONO INTERISTA ♥♥♥
Skrevet af kim000
Mener du vi skal bruge Longo? Er det ikke meningen, at vi skal blive bedre i offensivt og ikke dårligere ii år? Det gør man jo ikke ligefrem med Longo.
Lige nu, da ser det ret sort ud offensivt. Det ser ud til, at lukaku ryger til juve hvilket gør, at icardi kun kan ryge til napoli.

Jeg har ikke den store fidus til Cavani og dzeko, jo hvis det var for fem år siden, så havde det været helt vildt, men nu så kan jeg ikke se nogen fremtid eller forbedring, hvis det nu er planen at hente dem. Jeg mangler noget mere fremtid i angrebet, noget der kan få os fans håb om, at vi kan konkurrere med Napoli og juve, for lige nu der vil vi hente spillere, som måske/sikkert skal skiftes ud til næste sommer.

Fint at ledelsen ikke vil bruge icardi, men så går det ikke i mine øjne, at vi vil hente spillere som er dårligere eller som kun har en højst to sæsoner i sig. Så vil jeg sgu hellere hente gabigol tilbage fra Brasilien og give ham chancen, da han er begyndt at score mål, er gratis og ung.

Martinez og gabigol, det ville da være meget fedt. Men det er bare min mening.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rebic det er så helt og aldeles tåbeligt, manden er ikke blot helt ekstrem middelmådig, men også skadesplaget og alt andet end en der kan score mål, manden har jo aldrig præstere mere end 10 kasser.

Jeg håber det er en and, ellers er der gået komplet panik i den, hverken ham Dzeko eller Cavani er velkommen, de er simpelthen ikke en bøjet femøre værd. Hvad med at kigge på andet end erfaring, jeg ved godt det er noget Inter historisk har svært ved, men prøv nu alligevel. Det her bliver jo blot Nainggolan on igen, et dyrt køb som ikke flytter os nogen steder og som man forventeligt kan losse videre med massiv tab 12mdr. senere.
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Jeg tror den Cavani historie er en and, især efter den angivet prisskilt.
Jeg har et håbet om et stærkt serie A vindue. Men AC har smidt Cutrone til England det samme har Juve med Kean, Icardi hvem ved hvad det ender med., og Juve vil bytte Dybala med Lukaku, det var sgu bedre med en bytte handle der hed Icardi-Dybala, vis endelig vi skulle af med Dybala.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det har ikke været synderligt imponerende, men det har det overordnet set nu heller ikke været i England.

Udover et par handler til et par spanske klubber har det været relativt fattigt marked.
Skrevet af L'Imperatore
Nu har jeg godt nok argumenteret en del i artikelforummet, at vi ikke skal følge med i den overskruet pris på Lukaku som United har sat, men når man ser på alternativerne i form af sub-top materialet Rebic til 40 mio :S og en god , men yderst kort-sigtet Cavani til 40-50 mio, så håber jeg faktisk nu vi indser, at vi ligeså godt kan tage Dzeko budgettet og smide oveni buddet på Lukaku, så vi for fanden kan få en angriber i en god alder, som vi skal ud og erstatte om 2 år.

Det italienske marked og andre markeder udover det engelske lukker først noget senere, så kunne vi passende prøve at få afsat nogle spillere og måske blev der alligevel penge til Dzeko sidst på markedet, hvor Roma også har fundet en afløser.

Måske er jeg bare ved at blive desperat
Pazza Inter Amala
annonce
0