Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af L'Imperatore
Det kan jeg faktisk godt se nu. Havde læst det som inkl. bonusser. My bad
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(511433202601)
Jeg tror bare ikke United giver sig. De ikke tvunget til at komme af med Lukaku og vores stædighed sidste år, den vil de gerne give tilbage.

Derudover tror jeg at vi vil betale i rater og det vil United ik gå med til.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Stankovic
Ja, jeg er også begyndt at være lidt nervøs for, at Lukaku-transferen ikke lykkes og at vi i sidste øjeblik henter en ny "Tommaso Rocchi" i ren desperation.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Forstår simpelthen ikke at vi vil bytte Fares med Dimarco
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tror heller ikke det sker efter i dag, det var nok sidste skud i bøssen. Der er kun 3 dage tilbage til at United kan finde en erstatning og jeg tror simpelthen det bliver for presset nu. Jeg syntes derfor også klubben nu må acceptere nederlaget og lede andet steds de sidst to uger.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Tror ikke United vil hente en erstatning. De vil åbenbart satse på Rashford og Greenwood. Derudover så Martial og Sanchez også kunne bruges deroppe.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
@Kasparnissen:
Vi er lidt tynde i angrebet, men jeg tror, at selv uden Lukaku/Dzeko, så kan det umuligt blive lige så ringe som sidste sæson..
Det forstår jeg ærlig talt ikke at du kan få dig selv til at skrive - altså medmindre du antager at vi automatisk henter nogle andre dygtige angribere hvis vi ikke lykkes med at hente Lukaku og Dzeko.

For mit at se flirter vi med katastrofen her. Vi står potentielt i en situation hvor vi har én eneste reel angriber med "Inter-klasse" i truppen (og dét vel at mærke i en sæson hvor vi står til at skulle spille 3-5-2!). Og her taler vi så endda om en 21-årig argentiner der har spillet én sæson i Europa og aldrig har scoret mere end 13 mål i en sæson.

Samtidig er jeg rigtig glad for resten af vores transferaktivitet. Både Barella og Sensi bliver gevinster tror jeg. Dalbert ligner nærmest også et nyindkøb i det nye system, og Godin antager jeg bliver en kæmpe gevinst også. Vi ser derfor ud til at være rigtig godt dækket ind både i forsvaret og på midtbanen (omend vi stadig fra et økonomisk perspektiv godt kunne trænge til at tynde lidt ud især i midtbanearsenalet). Lykkes det os at hente Lukaku plus en reserveangriber med erfaring fra højeste niveau, vil jeg derfor personligt være overordentlig tilfreds med markedet/vores situation (specielt hvis Conte samtidig finder en måde at bruge Perisic på).

Så for mig at se er grænsen mellem succes og fiasko på transfermarkedet papirstynd. Lykkes vi med at hente en klasseangriber som Lukaku plus en "ordentlig" reserve, tror jeg på at vi går en rigtig god sæson i møde. Lykkes vi ikke med det, vil jeg ikke tøve med at kalde vores angrebssituation for "katastrofal".

Og alene det at vi står her d. 7. august (dagen før at PLs transfermarked lukker!) i en sådan situation, synes jeg personligt giver anledning til kritik af ledelsen. Men det er som sagt en kritik de heldigvis kan nå endnu at gøre til skamme. Men de skal til at skynde sig!
Skrevet af KasparNissen
Det får vi at se ;) Jeg mener at den klasse vi har på midtbanen nu, og hvis Martinez bare nogenlunde gider, så kan det sagtens blive til mål. Ingen tvivl om, at Lukaku/Dzeko kommer med kvalitet, og generelt bliver en targetman + den anden angriber.

Jeg har måske bare mere tiltro til holdet generelt, og ser målene komme fra midtbanen også. Jeg kan sagtens forstå dit "katastrofe" scenarie, men jeg tror at vi får et andet inter hold at se i år. Dog er jeg helt enig med dig, at transfervinduet generelt har været positivt angående indkøb. Vi mangler dog stadig at skubbe et par spillere videre, men der er tid endnu.

Jeg tror vi får hentet en angriber, men hvis vi ikke gør, så må vi jo se om du får ret ;)
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(511433202601)
Jeg forstår ikke din positive tilgang til målene nok skal komme.
Hvem har vi på midtbanen, der har scoret mål på samlebånd?
Mario, Valero, Barella og Brozovic er de eneste, der har prøvet at score 6 mål på en sæson i serie a. (mario i sporting).
Sensi scorede 8 i Lega Pro.
Vores angreb kommer måske til at dannes af 2 fløje, der rygtes væk, en 17 årig knægt og så 2 spillere, det kun har vist et ok niveau i serie B (Longo og Puscas), som måske også er på vej væk og Longo har jo på INTET tidspunkt vist i karrieren, at han er den fødte angriber.
Der skal købes en angriber ind og for min skyld ser jeg os gerne købe en Santander ind end at stå med de 5 alene, selvom han ikke er en klasseangriber på øverste hylde, men han har vist han kan begå sig i serie A, 3-5-2 og er en telefonboks i angrebet.
Mit håb er stadig, at icardi får chancen, hvis ikke der købes ind.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Stankovic
Det er interessant at vi snakker om problemet oppe foran alt imens, at vi har sent et talent i Pinamonti på lån til Genoa og har formstærke Gabigol rendende rundt hjemme i Brasilien. Godt nok er de ikke på niveau med Icardi, men trods alt bedre end Longo.
Skrevet af KasparNissen
Jeg snakker ikke om mål på samlebånd, men nærmere at målene kommer noget mere fra midtbanen. Sensi og Barella kan heldigvis finde ud, at skyde udefra feltet. Læg dertil at med 3-5-2 bliver mere fleksible på midtbanen, og forhåbentlig bliver mere offensive præget. Det vil sige, at vi har flere med i angreb, og dermed bliver indlæggene også mødt af flere end 1 mand.

Det er klart, at uden Icardi og eventuel erstatning i form af Lukaku/Dzeko/X, så er vi blevet svækket, men jeg tror godt, at det kan fungere på den lange bane. Jeg er måske for optimistisk, og totalt urealistisk i forhold til angrebet.

Som sagt så bliver der nok hentet ind en, og forhåbentlig en angriber med kvalitet nok. Så må tiden vise om vedkommende kan gøre en forskel, og for den sags skyld også om Martinez kan følge med?

Hvad tror du chancerne er, for at Icardi kommer til at spille igen?
Grande Inter!
Skrevet af Stankovic
Federico Santander? Så heller Petagna hvis vi skal i den retning
Skrevet af Rossoneri
...alt imens, at vi har sent et talent i Pinamonti på lån til Genoa...

Er Pinamonti ikke solgt?
Ved godt at han teknisk set er på lån, men, hvis jeg har forstået ret, er det med obligatorisk køb næste sommer.
Skrevet af Stankovic
Skrevet af Stankovic
Er Pinamonti ikke solgt?
Ved godt at han teknisk set er på lån, men, hvis jeg har forstået ret, er det med obligatorisk køb næste sommer


Du har desværre ret. Hvilket ikke gør det meget bedre. Et talent som gjorde det glimrende til U20 VM for to måneder siden og som minder lidt om Icardi på banen.

Endnu et talent vi ikke stoler på. Selv ikke når vi pt. står med problemer på netop denne position.
Skrevet af Slettet(042125212608)
KM nej selvfølgelig har Sensi og Barella aldrig scoret et hav af mål de er 24 og 22år og har hidtil spillet for klubber der tilhøre den lavere ende af tabellen. Vi ved grundlæggende ikke hvad de kan endnu eller om de udvikler sig til spillere der score mange mål, dertil er de for unge og først nu kommer deres talent rigtigt på prøve. Sensi har dog vist nogle evner som gør at jeg tror han godt kan være med til at løse nogle af de målfarligheds problemer vi længe har haft inde centralt.

KM du glemmere Martinez der er en central angriber, men er ellers enig i at det er ekstremt tyndt, men det har det været i årevis det er IKKE et nyt fænomen. Vi har haft perioder tidligere hvor vi nærmest kun havde Icardi. Men problemet skyldtes også at selv middelmådige angribere i dag løber for 40m euro, det gør det ekstremt vanskeligt at hente kvalificerede angribere ind, alternativet bliver afdankede spillere i Dzeko klassen eller total uprøvede spillere der render rundt i sydamerika eller afrika!

Gabigol bankede også mål ind på samlebånd før vi var idiotiske nok til at købe ham. Han er ikke god nok, muligvis bedre en Longe (hvem er ikke det), men også et seriøst problembarn... det vil også virke selvmodsigende at losse Nainggolan, Icardi og Karamoh ud for så at hente en ind med ligeså store attitude problemer og manglende professionalisme

Jeg kan stadig ikke se noget større lys i Pinamonti han er bedre end Longo men tvivler stadig på han vil være til nogen synderlig nytte. Det er for i øvrigt ikke et kvalitetsstempel i sig selv at man har spillet på et random U-landshold.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til vi har sendt forhandlere afsted med det formål at lukke handlen for Lukaku og man vil strikke et tilbud sammen man vil være overbevist om United takker ja til.

Angiveligt har Conte givet "ordre" til at vi beholder Dalbert pga. hand præstationer. Jojo hvem havde set det kommer.
Skrevet af Stankovic
Vi har haft perioder tidligere hvor vi nærmest kun havde Icardi. Men problemet skyldtes også at selv middelmådige angribere i dag løber for 40m euro, det gør det ekstremt vanskeligt at hente kvalificerede angribere ind, alternativet bliver afdankede spillere i Dzeko klassen eller total uprøvede spillere der render rundt i sydamerika eller afrika!


Problemet har så også været det, at vores offensive spil alene handlede om at sætte Icardi i scene og ofte fra en masse ligegyldige indlæg. Jeg mindes at have set en statistik fra en slutrunde, hvor der skulle 50 indlæg til i gennemsnittet for at score 1 mål. Derfor er det jo helt håbløst når man har set Candreva forsøge sig 12 gange i en kamp.

Formår vi at inddrage langt flere spillere i de målfarlig situationer, så er det ikke nødvendigt at have en verdensklasseangriber.

Så kan vi diskutere om vi har materialet til denne omstilling.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi har haft et alt for ensidig fokus på at sætte Icardi i spil, hvilket førte til en ensidig taktik med at smide endeløse bolde ind i boksen, eller rettere forsøg herpå. Men et eller andet sted forstår jeg det godt, for når man ser på hvilke chancer de øvrige brændte eller pissede ud, så gav galskaben mening på et eller andet absurd plan.

Det blev også åbenlyst hvor problematisk den fremgangsmåde er, da Icardi endte med at spille en særdeles horribel sæson (fadæse eller ej) oveni at de to andre som skulle fodre ham og agere sekundære målscore i form af Perisic og Nainggolan besluttede sig for at være tæt på ubrugelige indtil omkring marts måned. Jeg forstår et eller andet sted godt man har tænkt at det var tiden til at satse på andre kræfter når man ser på hvor meget dem vi havde satset på og som havde hevet dette hold op fejlede i sidste.

Jeg vil helt sikkert ikke være tryg ved at bygge et hold op omkring de tre efter det de leverede i sidste, eller måske rettere ikke leverede. Jeg er helt overbevist om at hente nye spændende spillere ind med masser af sult er vejen frem det skulle ske før eller senere, for med al respekt så lakker Perisic og Nainggolan også mod deres ende og begge vist noget der kunne minde om at de har passeret toppen af karrieren.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nogle gange tingene nærmest bliver reduceret til en omgang bordfodbold.

Det er, efter min bedste overbevisning, forsimplet at sige at Icardi kun kan score på indlæg og at det er hans ansvar at spillet har været sådan sat op.

Som jeg ser det, er skiftende træneres uopfindsomhed også en stor del af forklaringen.

Jeg har altid opfattet Icardi som en fabelagtig afslutter - ser man bort fra sidste sæson, en af de bedste i ligaen i mange år.
Hans afslutning til mål ratio er ganske imponerende.

En ting jeg også synes Icardi er enormt dygtig til, er at angribe rummene bagved forsvaret. Timingen i hans løb og hans "målnæse" er bestemt veludviklet. I den forstand kunne man påstå at han har noget af det samme som Inzaghi (isoleret set).

Jeg kan virkelig godt forstå at mange Inter-fans gerne ser ham (og navnlig Wanda) pakke deres tasker.
Og man kan synes hvad man vil om Marottas gøren og laden siden han er trådt til - konklusionen må dog være at hans ledelsestil ikke har været det rette match til at få en Icardi til at blomstre.

Dermed er det klart at en skilsmisse ligger i kortene, hvad enten det er i indeværende vindue eller måske allerede til vinter på en Bosman.

Men som spiller, vil jeg påstå I lyver for jer selv, når I påstår at I ikke kommer til at savne ham nævneværdigt (møntet på dem der antyder dette, selvsagt).

Jeg tror bestemt at Lukaku kunne være en profil for jer. Mange angribere har dog oplevet at det er noget ganske andet at komme til Serie A.

En Icardi i balance er en stor gevinst for de fleste klubber - efter min ydmyge mening.
annonce
0