Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Enig i at en Icardi I balance er en stor gevinst, men det er jo også ret sigende at det er en ret stor opgave med tanke på, hvor (tilsyneladende) en lille interesse andre klubber har vist for ham på trods af et efterhånden meget jordnær salgsskilt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rossoneri jeg er som sådan enig med dig i at han ikke behøver fodres med høje bolde som han ofte er blevet, men han er samtidigt heller ikke en spiller der kreere synderligt meget selv, såsom en Martinez f.eks. er i stand til. Icardi har stadig behov for gode bolde om det så er et præcist indlæg, en stikning eller et par afleveringer der spiller ham fri eller han får bolden op på sig med ryggen mod muren og så drejer rundt og hugger til eller "blot" står det rigtige sted, så er grundprincippet med Icardi stadig at han skal have bolden serveret i et eller andet omfang, du ser ham altså ikke afdrible 3-5 spillere og lave masser af hurtige pasninger der splitter et forsvar op, det er hvertfald ikke hans spidskompetence. Han vil passe perfekt til Conte bold men man kan ikke nævne Icardi og ikke nævne hans opførsel og dennes indflydelse på banen, omklædningsrummet mm. for det har vist sig at være nærmest Cassano agtig negativ indflydelse, hvis han blot koncentrerede sig om at spille bold, men det har han hidtil vist sig komplet ude af stand til.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Anyway det rygtes at Lukaku er nært forstående
Skrevet af Slettet(511433202601)
Selv da Icardi ikke var med, så lossede vi den ene bold efter den anden derind. Så jeg kan ikke se at spilelt er muntret op om ham, mere end det er muntret op i at midtbanen INTET kreativt har og dem, der har, de er for langsomme i boldomgangen (Valero+Mario)
Derudover hjælper det ikke at vores kanter var gift med sidelinjen, så der aldrig var plads til backerne kom med på overlap og kunne lave eks cut back, mem fik altid bolden og sku drible sig forbi.
Det gjorde også at kanterne nærmest aldrig kom med ind i feltet. Perisic gjorde engang imellem.
Så at sige, at spillet handlede om Icardis sku sætte i scene kan jeg ikke se. Jeg kan mere se en ringe taktik, der har fejlet, pga den disciplinære stil om at spillerne sku holde positionerne og derfor intet frihed.
Jeg tror også Icardi manglede støtte fra en 10er. Ærgerligt at Martinez ik fik lov til at spille med ham.
De kampe de spillede sammen viste at de skabte masser af chance og forsvaret ik ku holde på dem.

Derudover, så er Contes stil jo ikke langt fra 30+ af indlæg pr kamp.

Icardis udelukkelse sku åbenbart ikke handle om hvad der er sket i omklædningen, men mere det der skete i Januar med Juve. Marotta sku åbenbart føle sig forrådt, fordi Wanda og Paratici sku have snakket sammen.
Virkelig en barnlig opførsel af Marotta. Hans farvel til Juve var jo også på et barnlig måde.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
KM det er gisninger, ligesom det er gisninger at Wanda med fuld overlæg viste Marotta beskederne hun/Icardi havde fået fra Paratici, fordi hun vidst dette ville afføde en reaktion.

Igen jeg tvivler stærkt på så simple årsagsforklaringer, som regel er det altid en kombination af mange faktorer og hvis dette er sandt så har det formentligt blot spillet ind men at det skulle være den eneste køber jeg ganske enkelt ikke.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Hvad siger folk nu til at vi er ved at hente en spiller, der er udeblevet fra sin træning i United uden tilladelse...nok fordi han er sur over han ik kan skifte til os...minder det ikke lidt om en vis person vi er ved at kyle ud af klubben, fordi en af grundene også var at han udeblev...derudover lejede en ud, fordi han kom for sent til træningerne...
Host host hykleri host host

Håber han ender i Juve og Dybala i Tottenham.
I mine øjne forstærker vi Juve og Napoli ved at give dem Icardi, mens vi ender med lottokuponer Dybala og Lukaku
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Rossoneri
...men han er samtidigt heller ikke en spiller der kreere synderligt meget selv...

Enig, men det er derfor man sammensætter et hold af forskellige spillertyper.

Omvendt er han en spiller der også gør kreative spillere bedre, fordi han forstå at se åbninger og løbe i de rum hvor han kan modtage bolden til en afslutning.

...du ser ham altså ikke afdrible 3-5 spillere og lave masser af hurtige pasninger der splitter et forsvar op, det er hvertfald ikke hans spidskompetence.

Det ser man vel først og fremmest med meget få angribere. Og når man gør, er de sjældent placeret i deciderede 9er roller.

Og det er med statsgaranti heller ikke noget man kommer til at se med hverken Lukaku eller Dzeko.

...men man kan ikke nævne Icardi og ikke nævne hans opførsel og dennes indflydelse på banen, omklædningsrummet mm.

For en god ordens skyld, handlede mit indlæg om Icardis spillemæssige egenskaber, isoleret set (omend man naturligvis ikke kan skille personligheden ud, desværre).
Derfor er dette lidt off topic.

Dét sagt, så synes Icardi problemerne også at være sprunget i luften efter Marottas ankomst.

Man kan synes hvad man vil om Icardis lønkrav, men der er næppe tvivl om at Marotta har haft et behov for at vise både sin tidligere og nuværende arbejdsgiver at han er "den stærke mand".
Skrevet af Slettet(042125212608)
KM acceptere nu bare at Icardi er fortid, han kommer aldrig til at bære en Inter trøje igen. Derfor er det trods alt bedre vi sender ham videre end han render rundt og belaster klubben og budgettet. Hvis vi kan få Dybala og nævnte spiller ikke viser sig at være en succes, er der tale om en spiller der er lettere at afsætte og som vi formentligt stadig kan få 50-80m euro for, for i øvrigt tyder intet på at han kommer sådan som landet ligger lige nu.

Jeg er absolut ikke fan af Lukaku og det han gør nu er i min bog nok til at vi burde lede andet steds. Men jeg har også hele tiden været komplet modstander af den handel.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lukaku skulle være Inter spiller en aftale er nået prisside 70-80m euro plus Bonus, alt efter kilder. Nærmest alle aviser og eksperter nævner det i disse minutter.
Skrevet af L'Imperatore
Venter lige med at kommenterer yderlig, før det er officelt. Men fedt, jeg er fan af Big Rom! Og generelt at have andre angribere end Longo og Puscas
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Di Marzio siger 65m euro, 13m bonus og en procenttal af fremtidig salg, bedre end frygtet.
Skrevet af Interforlivet
Det er superfedt! Jeg glæder mig virkelig til at se ham i trøjen!
Skrevet af L'Imperatore
Ja siger Romano også. Det er vel semi ok taget markedet i betragtning. Afsted i et fly med ham , og direkte til vores nye fitness coach Antonio Pintus og hård træning med Conte, så vi kan få Everton 16/17 Lukaku udgaven.

Det er superfedt! Jeg glæder mig virkelig til at se ham i trøjen!


Hep. Altså jeg havde lovet mig selv at min 31 års fødselsdagsgave til mig selv var en ny 9´er trøje med Big Rom, hvis det vel og mærke skete. Så det brændte lidt da Juve og Dybala var tæt på :D
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Han vil passe perfekt til Conte bold men man kan ikke nævne Icardi og ikke nævne hans opførsel og dennes indflydelse på banen, omklædningsrummet mm. for det har vist sig at være nærmest Cassano agtig negativ indflydelse, hvis han blot koncentrerede sig om at spille bold, men det har han hidtil vist sig komplet ude af stand til.
Det er godt nok en sandhed med modifikationer det der. Han har spillet i Inter siden 2013. Du vil vel ikke påstå at der i hele 6 år konstant har været problemer med ham?

Det var forkert at give ham anførerbindet, for han er og bliver ikke anførermateriale. Men at han ikke kan agere god holdkammerat og "koncentrere sig om at spille bold" er simpelthen ikke sandt. Icardi har haft masser af lange perioder hvor det ikke har været andet end fabelagtigt det han har leveret.
Skrevet af Interforlivet
@L´Imperatore:
Hep. Altså jeg havde lovet mig selv at min 31 års fødselsdagsgave til mig selv var en ny 9´er trøje med Big Rom, hvis det vel og mærke skete. Så det brændte lidt da Juve og Dybala var tæt på :D
Haha. Fedt. Den skal du nok blive glad for. Jeg køber en når han er blevet capocannoniere til næste år;)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet der har været problemer hver evig eneste gang man skulle forlænge kontrakten med manden. Det var ikke et enestående tilfælde i vinters, forskellen var nok at Marotta modsat de tidligere var langt mere hardball i hans håndtering og at hans måde at agere på fik det til at eskalere, jeg gætter på at Icardi og kone troede de kunne køre ham som de tidligere men de havde forregnet sig.

Men f*** Icardi vi er videre og har fået en ny spydspids, så må tiden vise om han bliver fugl eller fisk.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg var aldrig bekymret. Og jeg glæder mig. Kæft, et bæst vi har fået os!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Haha nej du sagde godt nok du regnede med det ville ske, selv da det så ud som om Dybala byttet ville gå igennem.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(511433202601)
Vi takker Marotta...for nu at have handlet BÆSTET Lukaku, der kommer til at skuffe, og sælger Icardi til Juve, så vi endnu en gang kommer længere væk pga deres styrke...Tillykke til Juve med endnu et mesterskab og lad os håbe vi ender i top 4...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg var aldrig bekymret.
Er du overhovedet i stand til at føle bekymring?? ;)
annonce
0