Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Sys også vi skulle beholde Esposito, han har vist han har et stort talent.
Skrevet af Urban
Jeg må indrømme at jeg ikke kan se fidusen ved Mertens. Typemæssigt kan jeg ikke se han passer ind, medmindre Conte vil have muligheden for 3-4-3, men så har vi jo Politano, som efter min mening er lige så god som Mertens.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Mertens spiller jo angriber. Han er blevet omskolet fra fløj til angriber.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig med OC her. Jeg kan overhovedet ikke se hvad vi skulle kunne bruge Darmian til, og jeg synes at Mertens ville være en glimrende tilføjelse (dog selvfølgelig med det forbehold at han qua sin alder ikke skal være en alt for dyr fornøjelse af have rendende).

@Urban: Jeg synes ikke at Politano og Mertens er samme typer. Politano er udpræget kantspiller med force i særligt en-mod-en-situationer mens Mertens er mere en Lautaro-type (for nu at sammenligne ham med en anden Inter-spiller) i.e. en meget bevægelig og klog angriber.
Skrevet af OC
Typemæssigt kan jeg ikke se han passer ind, medmindre Conte vil have muligheden for 3-4-3, men så har vi jo Politano, som efter min mening er lige så god som Mertens.


Som Nick skriver, så vil han komme til at spille en flakkende og bevægelig angriber som Sanchez er/var tiltænkt. Og det har han tidligere vist sig, at være en af de bedste i verden til.

Det sidste er en smule hovedrystende. Han har scoret flere mål for Napoli end Maradona, er 6 fra at blive den mest scorende i klubben nogensinde og scorede 28 mål på en sæson for to år siden.
Der er flere ligaer mellem Politano og Mertens, og det er sagt af en, der synes at førstnævnte er en okay breddespiller.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
OC:
Præcis man må ikk samlingen de to spillere. Mertens ville være et godt hent, hvis vi for ham til en billig løn, vi skal ik springe banken for ham. Men det ville være er godt køb, plus vi vil kunne spille lidt anderledes hvis han bliver hente ind
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med d´herrer OC, I4L og Nick.

Mertens ville være en glimrende tilføjelse, og da især hvis han kan hentes billig til januar eller gratis til sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Well.. Jeg er uenig! Jeg synes ikke Mertens vil passe bedre ind i Inter, end Politano. Hvilket er min påstand, og ikke hvorvidt de er sammenlignelige. Den står for jeres regning.

Jeg mener kun en Mertens giver mening i en 3-4-3, da jeg ikke synes at han passer i et to-angriber system.
Nuvel, jeg er ikke træner, og det kan I så være glade for.
Hans løn, og alder gør også at jeg lunken ved tanken om ham.

Lad os se hvad der sker.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Stankovic
Hvornår har vi sidst hentet en løntung 32-33 årig fra den hjemlige liga, som har en del erfaring fra denne og hvor vi efterfølgende oplevede stor succes med ham?
Skrevet af OC
Hvorfor skelningen med den hjemlige liga? Det virker lidt søgt.

Miranda var 31 da han kom til og var en betydelig succes. Padelli og Borja Valero på 32 for to sæsoner siden er vistnok de seneste. Hvor er sammenligningsgrundlaget?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved godt, jeg rygcrawler og modsiger mig selv her i næsten latterlig grad, men...

Barbosa er begyndt at gøre det så godt i Brasilien, at det måske ikke vil være dumt at kigge hans vej alligevel. Han har lige matchet Zico´s rekord for flest mål scoret for Flamengo i én sæson - 21 basser er det blevet til. Tilføj seks assists dertil, og så har Barbosa altså været direkte involveret ét mål per 78,3 minutter. Han er da også klart topscorer i Série A.

Jeg ved det ikke... Det er jo ikke umuligt, at Barbosa bare kun egner sig til brasiliansk bold og det er så absolut ikke glemt, at manden fejlede i Europa.

Men omstændighederne er også anderledes i Inter nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Jeg kunne godt håbe på Gabigol.
Jeg synes altid det har været nogle vattede forklaringer på hvorfor han ikke slog til. Der vel reelt set ingen der rigtig ved det?

Vi kan jo gætte på at de forskellige trænere ikke kunne bruge ham, at han trænede dårligt, var arrogant. Men har vi nogle der reelt set udtalede sig fra klubben om ham?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, det gør man jo sjældent. Jeg hæftede mig blot ved, at det altså ikke kun var én træner i én klub, der ikke kunne finde plads til Barbosa. De Boer og Pioli kunne ikke bruge ham i Inter; Spalletti reelt set heller ikke, da han gav lov til at skibe ham til Benfica; her kunne Rui Vitoria heller ikke rigtig bruge ham.

For så vidt jeg kunne forstå - og nej, jeg kan ikke længere huske, hvor jeg læste det henne - så havde Barbosa disciplinære problemer. Altså, ikke i form af slåskampe eller druk, men i form af at han altid lige var lidt for sent til træning og altid var den første i bad. Derudover skulle han have haft svært ved det taktiske i især Serie A. Pioli har i hvert fald udtalt, at han hellere så at Barbosa droppede det spektakulære og gik efter det mere brugbare i stedet for.

Hvem ved? Conte kan få skik på de fleste, Barbosa er også blevet et par år ældre og visere og vi er, som skrevet, et helt andet sted nu. Under alle omstændigheder har Barbosa gjort det svært ikke længere at tage ham med i snakken om potentielle tilgange.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Mit indtryk af Barbosa er at han er en meget stereotyp udgave af den sydamerikanske fodboldspiller. En spiller som i dén grad kan noget med bolden for fødderne men som samtidig primært interesserer sig for (og nyder) fodboldspillet som en leg.

Om Conte vil være i stand til at ændre denne indstilling hos ham og få ham til at værdsætte taktiske dispositioner og træning uden bold skal jeg se før jeg tror det.
Skrevet af Urban
Helt enig. Han er svær ikke at snakke om når vi når til januar, og bredden skal forbedres.

Kunne man spekulerer i at Marotta holder munden lukket ang. ham, for at holde prisen høj på ham til Januar?
Landsholdsdebut, topscorer og snart rekordholder for Flamengo. Det er flotte ting at skrive på CV´et i en ung alder.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Uha jeg tror virkelig han vil lide under conte. Conte er vildt hård med løb osv. Når man er under conte så kommer du altså i form.
Og barbosa er ikk ligefrem kendt får at ville løbe osv. Så tror han vil lide hårdt under conte.
Men vildt han kun kan spille i Brasilien og slet slet ikke i Europa. Det er underligt, men det er også tegn på han driver sig bedst omgivet af familie og samba dans og hele pisse hehe.
Prisen på ham stiger klart med alle de mål han laver, så det er sgu ren win win det her
Skrevet af Flying Dutchman
Og så er niveauet i Brasilien - med al mulig respekt til hvad landet har gjort og gør for fodbold - bare det lavere end så mange ligaer i Europa. Der er et enormt hop i kvalitet fra Série A til, ja, Serie A - og så tænker jeg ikke engang på det taktiske. Gabigol var ikke den første brasilianer, der havde svært med at omstille sig, og nok heller ikke den sidste.

På Viaplay viser (viste?) de en gang imellem kampe fra Série A, og det er altså svært underholdende. Nominelt stiller de i én eller anden opstilling, men der er reelt set tale om to målmand og tyve markspillere, der alle vil frem - og ikke så gerne tilbage. Ren tju-hej bold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Hahaha FD. Fedt sagt med deres liga. God griner hehehe
Skrevet af Slettet(511433202601)
Du undervurderer tydeligt brasiliansk fodbold.
En liga, der sender det ene talent efter det andet til Europa. Endda etableret spillere.
Ja, de det svært når de kommer til Italien, men har fint succes både i Spanien, Frankrig, Tyskland og England.
Brasilianere fra den anden og tredje bedste række har faktisk også et højt niveau.
Eks kom Palacio fra Argentina til Genoa som 27 årig og Miranda fra Brasilien til Atletico som 27 årig, havde også en ok sæson i Sochaux som 21 årig.
Ja, der er et par svipsere, men succes historierne er langt flere end fiaskoerne. Brasilien er nok det land med flest spillere, der repræsentere andre landshold.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
KM

Det ændre ikke på at det er mere strand/gade og gøgle fodbold der praktiseres i landet, det taktiske er så godt som ikke eksisterende andet end på opstilling. Det er teknisk interessant at se på, men professionelt er det hvertfald ikke, men jeg er sikker på mange af dem har en fodboldglæde og passion man skal lede længe efter her i europa og jeg er heller ikke i tvivl om det er en del sjovere at spille end det taktisk, disciplinære europæiske fodbold. På det plan giver det også mening de har det godt i Spanien, det er varmere og spanien har også en lettere laissez faire holdning til det defensive.

Gabigol burde få en chance nr. 2, omend det langt fra det er givet han kan ligge gøgler mentaliteten fra sig, som det ville kræve for at få succes i europa og særdeleshed italien. Jeg er hvertfald mere hip på det end Mertens og hvad vi ellers rygtes til i disse tider.

Pt. er der hvertfald ingen af de røgtede spillere der vil være nogen kvalitativ fremgang, selvom der i høj grad tales om breddespiller. Duncan kan jeg heller ikke se nogen synderlig pointe i.
annonce
0