Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen, jeg er nok også helt enig, jeg synes måske bare det er svært at gennemskue. Særligt pga. skaderne på midtbanen på nær Asamoah. Vecino var jo også skadet! Vecino, Gag, Barella og Sensi.

Du mener Brozovic i stedet for Asamoah, ikke?

Ja, Vecino var også skadet - men igen; det kom efter en periode hvor han ikke spillede meget. I de fem foregående kampe fik han hhv. 19, 57, 0, 56 og 1 minut(ter), så det er ikke fordi der blev kørt rovdrift på ham. Desuden fik også han sin skade, da han var af sted med landsholdet.

Dét taget i betragtning, gør det blot 1. pladsen endnu mere sød, og Contes indtog i Inter mere fantastisk.

Enig. Men det begynder at blive kritisk nu. Vi har kamp mod Roma på søndag, mod Barcelona på tirsdag og så igen mod Fiorentina på næste søndag. Tre kampe på syv dage, som alle er vigtige og som skal vindes.

Så Conte skal til at være kreativ nu! Brozovic er pænt slidt og ville under normale omstændigheder for længst have fået en kamp på sidelinjen; Valero kan ikke spille tre gange 90 minutter på syv dage og det kommer nok også til at knibe med Vecino i det henseende.

Mit gæt er, at Asamoah eller Skriniar starter ind på midten mod Roma (eller måske begge?), at vi spiller med Politano som en art offensiv midtbanemand mod Barcelona og at Valero får kampen fra start mod Fiorentina - og så med lidt håb om, at især Brozovic kan få lidt hviletid mod Roma. Agoumé skal nok også få minutter - men ligefrem at smide ham for løverne mod Roma og Barca?

Uff...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Conte kommer ikke til at bruge Skriniar på midten, det er jeg meget overbevist om, han er forsvar i contes hovede. Asamorh kunne nemt komme i spil, deroppe.
Skrevet af Nickdkinter
FD: vi møder Roma fredag ;)
Skrevet af Slettet(071156212702)
Lidt passion fra Lele Adani himself.

Fra Slavia-kampen forleden.

1:23-1:48

"Calma, calmaaa, calmaaaaa! Annulla anche questo, annulla anche questo! In porta con la palla! In porta con la palla! Uno per l´altro, la finta a campo aperto!"

https://www.youtube.com/watch?v=T9MdPWAdcbc

Nedenfor er der lidt yderligere passion for de, der vil se mere til Lele Adani. Fra Tottenham-kampen sidste år. 6:57 og frem, hvis du vil se passionen fra stedet, hvor det virkelig begynder at koge. Ellers fra 8:08.

En af topkommentarerne siger det meget godt: "Smukkeste kommentering, jeg har hørt. Den mest smittende kommentering i de sidste 10 år. Den, der kritiserer kommenteringen, er en idiot og misundelig. Når du ser videoen og hører, hvordan de kommenterer, er det som at være på San Siro."

https://www.youtube.com/watch?v=Q5jhHQIJM_k&t=618s

For mig er den fra Tottenham-kampen noget af det vildeste, jeg har hørt i en italiensk kontekst.

"La garrrraaaaaaa charruuuuaaaaaaa"
Skrevet af Slettet(071156212702)
Det er lidt noget andet passionsmæssigt og på indlevelsesfronten end dét, der kommer til at være på TV2 fra næste år, tænker jeg. :-)
Skrevet af Interforlivet
@LeleAdani: Når vi taler kommentatorer med indlevelsesevne, så bliver vi også nødt til at hive Scarpini ind i ligningen. Den mand er altså også fuldstændig fantastisk.

Og ellers er jeg selvfølgelig enig. Lele Adani er superfed:)
Skrevet af Urban
FD:

Jo, det var vist en brainfart! Brozovic selvfølgelig.

Men Asamoah ville ikke være skidt på midtbanen, det holder han jo på, han skal spille for landsholdet, og har som jeg forstår det, vist en lille magtkamp kører omkring det, eller havde!?

Det bliver helt sikkert 3 meget spændende kampe, og Conte skal da også finde trylleposen frem hvis vi skal hive 9 point hjem!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nick

FD: vi møder Roma fredag ;)

Rigtigt! Det giver da trods alt lidt hviletid op mod Barcelona.

Conte kommer ikke til at bruge Skriniar på midten, det er jeg meget overbevist om, han er forsvar i contes hovede.

Jeg ved nu ikke... Jeg er for så vidt enig i, at Skriniar er bedst i forsvaret og at han jo også helst skal spille der - men Conte kan jo blive tvunget til at bruge ham i den rolle, han ofte har spillet for Slovakiet.

Det giver isoleret set også fint mening. Et par af Skriniars absolutte styrker er, at han er pasningsstærk, boldsikker, god til mand mod mand situationer og ikke mindst meget rolig - hvilket alle sammen er egenskaber, en god mediano incontrista bør have. Desuden er midterforsvaret noget nær det eneste sted, hvor vi er så godt besatte, at Skriniar kan tage et skridt frem og D´Ambrosio eller Bastoni stryger ind.

Samme argumentation gælder også for Asamoah, i øvrigt, der kan meget af det samme og som også har Biraghi, D´Ambrosio eller Lazaro til at tage over.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Men Asamoah ville ikke være skidt på midtbanen, det holder han jo på, han skal spille for landsholdet, og har som jeg forstår det, vist en lille magtkamp kører omkring det, eller havde!?

Jamen, han startede vel som defensiv midt i Udinese og har vist tidligere spillet offensiv midt - han ser sig selv også som midtbanespiller og vil da også helst spille derinde, men accepterer at han er venstreback, fordi han er bundsolid.

Der er nogle muligheder i Asamoah, Skriniar og Agoumé, uden det skal gå på bekostning af resten af holdet. Situationen er dog langt fra optimalt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Rygterne går på at det er De Paul man henter i Januar til midten.
Jeg kan godt lide ideen, da han er argentiner, og formentlig af den grund hopper noget nemmere end i gruppen. Han er en offensiv og kreativ spiller, og er ikke bleg for at løbe godt og grundigt. Jeg synes ikke det er et dumt køb, såfremt det sker!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
FD:
Tror bare ikke på conte vil bruge ham deroppe, ikke i sådan en vigtigt og stor kamp. Selvom han nemt kan spille den plads. Men conte stiller helt sikkert i en sikker opstilling. Og der bliver ik prøvet noget han ik har teste før. Selvom han kan :)
Skrevet af Nickdkinter
De Paul er IKKE central midt. Så ville være et fantastisk dårligt købt hvis det er til midten. Han er klart bedst på de offensiv wing
Skrevet af Urban
Nickdkinter:
Jeg ser ham anderledes, og tror sagtens han kan spille midt, hvilket også er den position han spiller i Udinese, i samme 3-5-2 formation.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Urban:
Så det offensiv midt han spiller? Men de kampe hvor jeg sys han har spillet godt, det var klart wing. Hvis vi skal have en offensiv midt. Jamen så skal vi have en som spiller det hele tiden og altid har spillet det. Vi skal gå efter større navne nu hvor mange holder øje med os. Og vi har succes på og udenfor banen.
Skrevet af InterFelice
@Nick
Han har ellers selv udtalt, at han ser sig selv som en mezzala. Så er en gardering for Barella og Sensi - og han må siges, at han nok er lidt mere kreativ end Vecino/Gagliardini, så jeg kan godt se idéen i ham.
https://www.football-italia.net/147045/de-paul-flattered-inter-links
Skrevet af Slettet(071156212702)
I4L

Lige googlet ham - hans stemme lyder bekendt, men kender ikke navnet. Lyder klasse.
Skrevet af Nickdkinter
Bare de kampe jeg har set, der er han klart bedst på wing. :).
Og sys ikk han er god nok, må jeg indrømme :).
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes stadigvæk, at De Povl er topmålet af Serie A middelmådighed og jeg fatter ikke vores vedvarende interesse i ham. Jeg har set en god håndfuld Udinese kampe i indeværende sæson, samt en pæn sjat i sidste sæson også, og der har måske været to-tre kampe hvor jeg tænkte, at han kunne noget, vi mangler.

Sikkert en fin breddespiller, men jeg synes da helt sikkert, Tonali, Vidal og/eller især Kulusevski ser noget mere spændende ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
FD:
Præcis!!!
Lad os nu gå efter større spillere.

Mertens bliver rygte til os nu:
https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-147213&menu=news-all
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nick

Én ting er hvad Conte vil, en anden ting er hvad han kan blive nødt til, med så tynd en trup til så mange vigtige kampe på så kort tid.

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så har vi pt. kun Agoumé klar til bænken, alt imens Vecino, Valero og Brozovic står til at skulle spille største parten af 90 minutter i samtlige de kommende tre kampe. Det holder jo ikke og så må Conte altså være kreativ. Agoumé skal nok få minutter, alt i mens det også er muligt for Conte at skifte system fra 3-5-2 til 3-4-3 eller 3-4-1-2 - men uanset hvad, så har jeg lidt svært ved at se en anden udvej end, at én af Skriniar og Asamoah må træde til på midten - og sidstnævnte er først nu på vej tilbage fra en skade.

Det er i mine øjne simpel logik, at Skriniar - uanfægtet at han gør det bedst i forsvaret - er i spil til en plads på den centrale midtbane. Conte kan i al fald ikke kun gå med det han gerne vil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0