Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg læste i øvrigt, at det var vores første sejr på San Paolo siden den 18. oktober 1997. Det vil sige, at jeg i al min tid som Interista ikke har oplevet en udebanesejr i Napoli, indtil i går aftes... For lige at fortsætte stilen lidt endnu, så hed holdet dengang:

Pagliuca; Zanetti, Bergomi, Galante, Sartor; Zé Elias, Winter, Simeone; Djorkaeff; Moriero, Ronaldo, med Fresi, Ganz og Cauet som indskiftere.

Mænd! Hele bundet!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
UUUUUh det sidste hold du viser fra 1997, er et af mine alltime-favorite.
Moriero og Djorkaeff.
Pagliuca, der altid skulle løfte sig op i overlæggeren(samt sætte håret) og naturligvis Zanetti og Ronaldo.
Mærkeligt Branca og Zamorano ikke var med. Spillede Taribo West ikke også på det tidspunkt
Skrevet af Flying Dutchman
West sad på bænken. Hverken Branca eller Zamorano sad på bænken og var udeladt af truppen (dengang måtte man jo kun have syv indskiftere med, hvoraf én - vist nok - skulle være målmand).

Bam Bam fik ret beset vel egentlig også for alvor sit gennembrud i sæsonen efter, mens Branca var i gang med at afvikle sin. Jeg medgiver dog, det var underligt, der blev fundet plads til Ganz (en hæderlig, men ikke meget mere end det angriber), men ikke Bam Bam og Branca, der to sæsoner forinden blev klubtopscorer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg kunne desværre ikke se kampen i går, så jeg har måttet nøjes med highlights her til morgen. Og hvad er der egentlig at sige som ikke allerede er blevet sagt?

Lukaku og Lautaro må være blandt verdens allerbedste angrebsduoer - hvis ikke bare straight up den bedste angrebsduo i verden pt. De udgør jo nærmest en hær i sig selv. Sådan noget skal man virkelig ikke undervurdere, for det lægger altså et kæmpe pres på modstanderholdet når de ved hvor dyr en enkelt opspilsfejl kan være. Jeg tror fx ikke det er rent tilfældigt at vi i denne sæson har set flere fejl fra modstanderne a la den vi så ved det første mål i går end vi plejer at gøre. Jeg føler mig overbevist om at det er Lukaku og Lautaros fortjeneste i hvert fald noget af vejen (for selvfølgelig er der også en grad af tilfældighed med i det).

Og så må man jo altså bare tage hatten af igen, igen, igen for Conte. Den transformation han har været i stand til at skabe både spillemæssigt og indstillingsmæssigt på så kort tid er fuldstændig forrygende.

Jeg begynder efterhånden at tro på os som en seriøs bejler til Scudettoen. Jeg tror stadig at Juventus´ bredde vil vise sig afgørende i sidste ende, men jeg tror på at det kommer til at gå "down to the wire".
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg læste, at ved Lukaku´s andet mål, bolden havde en fart på 111 km/t...

Motorvejshastigheder. Meret skulle stadigvæk have klaret det noget bedre, men jeg kan da forstå det lidt bedre nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Kunne det ikke være meget rart snart at få fjernet den frikøbsklausul fra Lautaros kontrakt? Jeg synes desværre at snakken omkring en ny kontrakt er lidt forstummet. Eller er der andre der ved mere end mig?
Skrevet af Facchetti
Nej, jeg er også hunderæd for af Barca eller andre smider en pose penge og kidnapper ham anyday. Heldigvis kan spilleren selv takke nej, men hvis der logges med det dobbelte (eller mere) i løn :o
Skrevet af Interforlivet
Hvis Marotta og co. ikke har fået ham til at skrive under på en ny kontrakt inden sommeren, så har jeg mere end svært ved at forestille mig at Barcelona ikke byder de 111 mio. euro der skal til. Andre klubber er jeg sådan set ikke så bange for. Men jeg er bange for at Barcelona godt kan lokke ham væk. Og det ville da mildest talt være en katastrofe at miste ham.
Skrevet af Flying Dutchman
"Mildest talt en katastrofe"? Altså, mildest talt "en begivenhed som har frygtelige eller skæbnesvangre konsekvenser"? Eller måske en "voldsom begivenhed eller ulykke der medfører store og ofte pludselige skader, død eller lidelse"? Z4E brugte også ordet "katastrofe" om Barella´s præstation i går - er det ikke liiiiiige overdrevet nok? ;)

Forstå mig ret, Lautaro er tydeligvis en stjerne i svøb og jeg vil da til enhver tid foretrække, han blev hos os. At miste ham vil umiddelbart være noget af et bet - eller, på godt jysk, pænt træls.

Det skrevet, så er 111 mio. € for en spiller, som til den tid har bevist i én sæson selvfølgelig ikke tosset. Og vi har altså før mistet gode angribere, uden det blev til en "katastrofe".

Jeg kan ikke understrege nok, at jeg helst ser, vi beholder Lautaro (og jeg er i øvrigt heller ikke bekymret om, at vi mister ham - han virker til at have et godt hoved skruet fast på de skuldre), men skulle vi miste ham for 111 mio. €, er jeg a) ikke bange for det har større konsekvenser end som sådan og b) ikke et sekund i tvivl om, at Marotta/Ausilio hiver den næste kanin op af hatten.

En katastrofe bliver det næppe. Det er i al fald ikke noget, jeg ligger søvnløs over.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD hvis man skal kloge sig på sprog så have i det mindste styr på det.

Det kan jvf. ordbogen også betyde: fuldstændig håbløs eller mislykket begivenhed, person eller omstændighed = synonymer: fiasko, flop.
Skrevet af Nickdkinter
Self ville det være mega røv at miste ham. Meeeeeen som der fint bliver sagt så skal vi nok hente noget andet ind. Det jeg sgu sikker på. Men han skal da blive og køre det her projekt videre :) plus vi har en zanetti som nok skal gøre alt for han ikke skal skifte. Han var også en kæmpe faktor i at han kom, sammen med milito :)
Skrevet af Interforlivet
@FD: Med al respekt. Jeg har ærligt talt mere end svært ved at læse den første del af dit indlæg som andet end en tom og ligegyldig omgang semantisk vås.

Jeg mener som sagt det vil være en katastrofe at miste ham. Han er 22 og er et af verdens allerstørste angrebstalenter. Samtidig former han et samarbejde med Lukaku som ligner noget der kan blive (hvis ikke det allerede er) det bedste angrebs samarbejde i verden.

Derfor har vi selvsagt brug for ham hvis vi skal tilbage hvor vi hører til.
Skrevet af Flying Dutchman
Det kan det da. Så du tog med andre ord stadigvæk objektivt fejl, da du betegnede Barella´s indhop som værende en katastrofe. Der var næppe tale om en "fuldstændig håbløs og/eller mislykket begivenhed", ej heller floppede han. Og nej, det er ikke et spørgsmål om holdninger, men snarere et eksempel på en temmelig unuanceret tilgang fra din side.

En tilgang der ikke bliver mindre unuanceret, når du skriver at det "passer dig fint", Barella er ude mod Atalanta, alene på baggrund af 35 jævne minutter i Napoli, hvor hans stort set fremragende efterår tilsyneladende er glemt og begravet.

Vi behøver altså ikke bruge "pow!" ord, når vi skriver vores holdninger herinde. Det behøves ikke at være så sort og hvidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD der er ikke en objektiv sandhed i det her, så helt reelt kan jeg ikke tage objektiv fejl. Præstationer er og vil dømt ud fra meget subjektive vurderinger, blot se hvor ofte folk er uenige, hvilket jo blot understreger dette.

Ja jeg syntes han mislykkedes, han blev ikke den stabiliserende kræft som han blev skiftet ind som.
Skrevet af Flying Dutchman
Med al respekt. Jeg har ærligt talt mere end svært ved at læse den første del af dit indlæg som andet end en tom og ligegyldig omgang semantisk vås.

Den sjældne smiley burde også have indikeret, at det nok ikke skulle tages voldsomt seriøst.

Det skrevet, så synes jeg at også du overdriver, når du kalder et salg af en, trods alt, temmelig uprøvet spiller for 111 mio. € (eller, godt 50 mio. € mere end vores hidtidige rekordsalg) for en "katastrofe". At bruge ord som "katastrofe" er simpelthen så fortærsket - og så må du godt synes, det er "en tom og ligegyldig omgang semantisk vås", men i et forum hvor vi kun kan udtrykke os på skrift, er der trods alt en idé i at begrænse sig at begå sig i ekstremer (noget du dog normalvis dog er pæn god til).

Jeg mener som sagt det vil være en katastrofe at miste ham.

Det er selvfølgelig ikke en katastrofe, skulle det ske at en klub indfrier Lautaro´s købsklausul. Det vil være træls, måske endda pænt træls, men som skrevet før, så har vi før overlevet at miste angribere, hvor det alligevel endte med titler og whatnot. 111 mio. € er fucking mange penge, selv i dagens marked, og man kan hurtig få en fuldgod erstatning for det, med penge tilovers. Det er trods alt mere end det, Hazard, Ronaldo, Higuaín, Neymar (til Barcelona) og Gareth Bale blev købt for.

Samtidig former han et samarbejde med Lukaku som ligner noget der kan blive (hvis ikke det allerede er) det bedste angrebs samarbejde i verden.

Bop bop... Ikke for at tage den sjældne negative kasket på, men nu skal det også lige have lidt mere end en halv sæson, før jeg synes, man kan begynde at komme med så bombastiske udmeldinger.

Forstå mig ret, det lover super godt og hvis vi havde valget mellem 111 mio. € og at Lautaro blev i klubben, ville jeg ti ud af ti gange vælge det sidste. Jeg anser, ganske ligesom du, Lautaro for værende noget af det mest spændende der er sket i klubben i lang, lang tid. Men skulle det ske, så vil det ikke være en katastrofe.

Bare jævn træls.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
FD der er ikke en objektiv sandhed i det her, så helt reelt kan jeg ikke tage objektiv fejl.

Selvfølgelig kan du det. Det er objektivt forkert, når du hævder at Barella´s 35 minutter mod Napoli i går var én af:

1) En begivenhed som har frygtelige eller skæbnesvangre konsekvenser;
2) En voldsom begivenhed eller ulykke der medfører store og ofte pludselige skader, død eller lidelse
3) En fuldstændig håbløs eller mislykket begivenhed

Det var det selvfølgelig ikke. Det ved du også godt. Hvis nu du havde skrevet, at Barella´s præstation ikke var god, helt godt eller under standard, så havde der måske været plads til en samtale. Men når du bruger så bombastiske ord om en præstation, der (lad os være ærlige her) var gennemsnitlig at best og at worst, så bliver det bare for fjollet.

Ja jeg syntes han mislykkedes, han blev ikke den stabiliserende kræft som han blev skiftet ind som.

... hvilket var en katastrofe? Ej vel?

Jeg er desuden ikke enig. Jeg medgiver fluks, at han kom lidt overgearet ind i kampen, virkede lidt rustent i de første par minutter og får et dumt gult kort til sig, men set over det hele var det godkendt. Hans konstante og konsekvente (og kloge!) pres på boldholderne, samt en hurtig erkendelse af, at det ikke var i går han skulle forsøge sig med alt for meget fancy - hvorfor han holdt det simpelt - gjorde, at Napoli´s pres blev brudt. Desuden havde især Allan, men også Zielinski ikke helt så nemme vilkår længere, nu hvor godt kæmpende, men ikke alt for hurtige Gagliardini blev skiftet ud. Som jeg ser det, var indskiftningen af Barella med til at vende kampen igen og derfor måske den vigtigste af samtlige de seks, der blev foretaget.

Eller kort og godt; efter min mening fortjener Barella en 6/10 for præstationen i går aftes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, videre fra den kedelige debat og til nogle rygter.

Ifølge forskellige mere eller mindre valide kilder, skulle vi være tæt på Marcos Acuna, en argentinsk venstreback, der til dagligt begår sig i Sporting. Kender ham ikke - men med stort set fuld tid for Sporting (når muligt), samt en god håndfuld kampe for det argentinske landshold i bagagen, skal han da nok kunne noget.

Endvidere meldes det, at vi har sikret os Darmian til sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Vi skulle være meget meget tæt på fucking ringe og gamle og uduelige Ashley Young. ved ik hva jeg skal sige. Ville være et lorte køb ever. Selvom han ville være gratis, så koster han med sikkerhed en god lån. Håber virkelig det er en fuser. Men tvivler godt nok desværre :(
Skrevet af Flying Dutchman
Har du en kilde på den?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0