Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Urban
Fuldstændig vildt at vi ikke kan mere end det her.. Atalanta spiller virkelig godt!

Politano ind for Lautaro
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Martinovic
Det kræver nosser af Bastoni at tage den med hovedet. Vinklen bag fra Muriels frispark viser, at den var gået ind.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej egentligt ikke, Atalantas hold er bedre end vores på bolden, kampen har udviklet sig fuldstændig som forventet, skal vi være med så skal vi have langt bedre teknikere, mere boldfaste spillere og det har vi ikke.
Skrevet af Urban
Det bare løgn....
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
For helvede Bastoni. Skidt!
Skrevet af Urban
HAAAANDAAAAA
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fuck vildt
Skrevet af Flying Dutchman
Fint med ét point, kampen in mente. Dårligste præstation siden Juventus kampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Kæmpe sejr det ene point, for det var det maksimale vi fortjente at få, dertil er Atalanta min en klasse bedre end os her i anden og Handanovic stjæler det ene point til sidst.

Og er Man of Match fra mig intet mindre. Vi skal have Vidal og Eriksen nu... den midt er bare ikke god nok igen mod et af de bedste hold.

Biraghi er igen ganske rædselsfuld, Candreva er dog ikke væsentligt bedre og det som at spille med 9 mand i aften med de to og vi har desperat brug for bedre eingback for de er godtnok ikke 5 potter pis værd. Der var storset ingen på midten der levere noget som helst i hele anden halvleg og det er vel den ringeste præstation fra både Brozovic og Sensi i hele denne sæson, ikke meget positiv væsen de to gjorde af sig.

Jeg håber det her et et ordentligt wake up call om forstærkninger, vi har brug for folk som Eriksen og Vidal som begge tilføjer meget nødvendig kvalitet derinde cebtralt og så må der også gerne investeres i back med bare en smule talent for det har Biraghi og Candreva intet af.

Det positive Handanovic står en kanon kamp og redder en hård taget straffe som i 99/100 vil gå ind og en vanvittig dobbelt redning, plus ellers sikkerheden selv han kan intet stille op ved 1-1 målet.

Tre mands kæden står forrygende, især Bastoni er ren klasse, jeg ved ikke hvor mange gange han står rigtigt, piller bolden fra, clearer den og sætter tacklingen ind helt rigtigt men det er mange gange særdeles imponerende, eneste fejl er lige til sidst. Men der var alle også meget trætte at en så ung og prøver spiller ikke laver flere af den slags er ganske enkelt imponerende.

Martinez score og er tæt på også scoring nummer to, men er ofte meget alene i aften, syntes egentligt han har en fin kamp men han bliver bare ikke rigtigt spillet ordentligt fri og det er ikke meget han ser til bolden.
Skrevet af Urban
Kampen igår viste, inter fra sit grimme ansigt synes jeg desværre.

Mod Napoli var vi mere i kontrol, men mod et svagere hold end Atalanta.
De spiller meget lig os, og det var så tydeligt at de ville have sejren mere end os.
Jeg er faktisk rigtig imponeret af Gasperini´s tropper.
Inden kampen, skrev jeg at vi skulle selvfølgelig vinde på GM, og det står jeg egentlig stadig ved. Vi er Inter og vi skal vinde hjemme!

Jeg synes ikke rigtig at man kan bruge mangel af bredde som en undskyldning, for vores dårlige indsats. Jeg synes derimod, at vores ringe indsats skyldes dårlige præstationer.
Gagliardini, Briaghi og Sensi var bestemt ikke gode, og så overmatchet ud flere gange. Sensi, havde dog nogle få rigtig gode aktioner men overall var det ikke godt nok.

Brozo synes jeg slet ikke kan ligge til last, han løb og løb, og kom i vejen for meget, men fik aldrig sat noget offensivt op, da Atalanta ofte havde 1 til 2 spillere på ham konstant.

Conte havde ikke så meget at skyde med, Politano kom ind, men gjorde ingen forskel, da han intet fik at arbejde med.
Det jeg tilgengæld synes han skal have røde øre over, er hvordan han taktisk disponerede denne kamp - måske var der bare ikke noget at gøre mod et meget meget velspillende Atalanta hold, men jeg mener bare at hjemme må vi slå os så meget ud som var tilfældet igår. Det var som at se en høne rende rundt uden hoved.

I lyset af det, er det imponerende at vi ikke lukkede flere mål ind. Bastoni, De Vrij og Godin kan vi takke for det, de spillede fremragende bold, men i særdeleshed Handanovic, ham kan vi takke for point. Flere gange trak han tempo ud af kampen, da Atalanta var all over the place, godt set, desværre var vi ikke gode nok til at spille os ud af presset, og ideen var klar - op på Lukaku lig den af og ind i feltet. Jeg synes bare ikke det fungerede da der ikke var nogle inter spillere til at samle op, og Lukaku stod ofte alt for alene.

Kampen viser ganske godt, at vi mangler bredde, omend det ikke var dét der var skyld i at vi tabte to point - Eriksen bliver så vigtig for os (jeg krydser SÅ meget fingre)
Vidal kunne man håbe på - men virker usandsynlig.
Young, jaah.. giver mening som bredde og formentlig bedre end Biraghi (i nuværende forfatning), men så heller ikke mere end det.

Det bliver fantastisk at få D´Ambrossio og Barella tilbage.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror ikke på Barella havde gjort noget forskel igår i forhold til Sensi eller Gagliardini. Barella er ligesom Sensi kommet tilbage efter mdr. ude og det var så tydeligt med Sensi at han fysisk og niveaumæssigt var langt fra før skaden, der går hvertfald en tre uger inden de to kommer op på et niveau der for alvor rykker os.

Alt vil næsten være bedre end Biraghi, jeg har ikke set en så ringe venstre back siden Gresko (overdrivelse fremmer forståelsen)
Skrevet af Stankovic
Det så ikke imponerende ud fra vores side, men husk at Atalanta har gang i en rigtig imponerende periode (minder mig faktisk spillemæssigt om Deportivo i starten af 00erne), hvorfor at jeg bestemt kan acceptere det uafgjorte resultat.

https://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/bedst-i-europa-italiensk-offensiv-sprudler/
Skrevet af Flying Dutchman
Synes godt nok også, der bliver malet et dystert billede i medierne og diverse fora. Det er der altså heller ingen grund til.

Ja, vi spillede forfærdeligt i går - formentlig den ringeste præstation hidtil i sæsonen. Og ja, det er træls at smide point, når topstriden er så tæt.

Men come on. Der er vel ingen der forventede, vi gik igennem sæsonen, uden at spille mindst et par dårlige kampe? Det kan altså ske. Og så er Atalanta ikke bare hvilket som helst hold - de er trods alt ét af Italiens mest formstærke mandskaber, der spiller en flot og hurtig gang fodbold. Der er isoleret set ingen skam i smide point mod dem - selvom måden hvorpå det sket i går, giver al grund til at skamme sig over.

Det er dog vildt, at vi er gået fra titelkandidater i sidste uge til at have smidt det hele på gulvet nu. Der skal godt nok sælges aviser, hva´...?

Vi må se hvordan holdet bouncer tilbage. De næste fire kampe giver al mulighed for tolv point (mod hhv. Lecce, Cagliari, Udinese og Milan), hvorefter vi har stor test igen mod Lazio. Det er vel det, der definerer et ægte tophold; hvordan man håndterer de (heldigvis indtil videre få) modgang, som kommer. S´gu da ikke om man vinder eller spiller uafgjort mod Atalanta...

Uanset hvor meget medierne forsøger at male det som sådan...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Helt enig, FD. Jeg har egentlig kun latter til overs for alle dem der deltager i den kollektive overreaktion.

Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har aldrig set os som titelkandidater, så det må stå på andres regning. Dertil mangler især bredde og formentligt også et par bedre spillere i start 11.

Vi er top 3 hold, men så heller ikke mere end det. Hvilket jeg igen syntes blev understreget igår. Vi er ikke et komplet hold og bredden er simpelthen for ringe, Vecino, Valero, Candreva, Biraghi og Lazaro høre slet og ret ikke hjemme på et hold der drømmer om mesterskaber og Gagliardini og Ranocchia burde maks være tredje valg.

Oveni er vi afhængige af udviklingsspillere som Martinez, Sensi, Barella og Bastoni det burde i sig selv understrege at den ide er helt afmarcheret.

Jeg syntes vi hypet helt grotesk meget og måske tide at komme tilbage på jorden.
Skrevet af Urban
FD og I4L:
Jeg ved ikke om "overreaktionen" er tiltænkt (blandt andre) mig. Men jeg synes slet ikke jeg overreagerer. Jeg synes jeg forholder mig til kampen som helhed, og ikke i helikopterperspektiv på sæsonen.

Det er okay at analyserer kampe, uden at skulle have det store overblik på hele sæsonen. For set over hele sæsonen, har vi præsteret over forventning - det tror jeg vi alle er enige om. Det har været en fantastisk sæson, som vi alle kan være stolte af.

Men overreaktion er det altså ikke at analyserer på kampen, i al fald, hvis jeg skal tale for mig selv. Atalanta spillede os ud af banen, på GM, og det er ikke godt nok - heller ikke selvom de er vanvittig gode pt. Det er altså okay at pointere, uden at skulle have "overreaktion" smidt på sig!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det var - for mit vedkommende - ikke møntet på nogen herinde. Tråden her er egentlig temmelig nøgtern omkring det.

Det var bare en generel betragtning af hvordan især medierne reagerer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Igen er jeg helt på linje med FD. Det var slet ikke møntet på nogen herinde.

Men jeg vil da stadig gerne beklage hvis du føler dig ramt, Urban. Det var som sagt på ingen måde meningen.
Skrevet af Stankovic
Tråden her er gået nok blevet stueren i forhold til for få år siden, hvor der i perioder var konstante uenigheder henover flere sider. Det er dejligt at se.
Skrevet af Urban
Ikke mere end jeg kan holde til ;)
Nej jeg tænkte mere, hvis det var møntet på nogle af os, så kunne det være spændende med en diskussion, ang. kampen.

Men ellers helt enig.

Nå, transfervinduet:

Milan er ude efter Vecino, Gagliardini og Politano.
Vecino og Kessi ligner et bytte - der må jeg så bare sige, at det vil jeg ikke synes om. Jeg hører til det fåtal der godt kan lide Vecino. Han er en soldat, fin breddespiller, og så har han den her kamp afgørende X-Factor, som er spændende.
Men som diskussionen også har gået på, så kan Kessie jo også hæve sit spil. Så ville jeg personligt hellere bytte Gagliardini med Kessie.

Christian Eriksen, skulle efter sigende have gået med til kontrakten, og vi forhandler så det sidste med Tottenham nu. Jeg krydser virkelig fingre.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
annonce
0