Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Er jeg i øvrigt den eneste der tror, Ibrahimovic´ header på stolpen ville have været annulleret af VAR? Ikke kun fordi Bonaventura havde hånd på i opspillet, men også fordi Ibrahimovic lige var glad nok for at bruge Skriniars hoved til at komme højere op.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Jeg kunne ik se om han fløjte eller ej. Blev også forvirret der. Men tror målet ville hve galt
Skrevet af Urban
Nogle af jer der har set lidt kommenterer eller interviews om hvad Conte mon havde snakket med holdet om i pausen?

Fantastisk kamp, er stadig helt høj.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Søren F er gud
Jeg sidder også med den følelse at Handanovic havde taget dem begge
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Ikke verbatim selvfølgelig, men jeg har læst, at både Conte og Lukaku (vist nok) har udtalt, at Conte ikke engang talte med store bogstaver, men snarere mindede spillere om, hvad aftalerne var og hvorfor de var på banen.

Uanset hvad der skete i omklædningsrum og uanset hvem hovedrollespillerne var, så må man sige det virkede. Det var jo som nat og dag.

Kæft, en kamp...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
...og så var det bare pissefedt at dagens kaptajn gik forrest og knaldede den første ind.
Skrevet af Emilfu
Hvis Eriksens frispark var gået ind, så havde det satme været en vild vild kasse.

Vanvittig kamp.

Og så er jeg faktisk en smule imponeret over Ashley Young.
Skrevet af Flying Dutchman
Åh ja, det var det helt rigtige valg. Sammen med Lukaku og De Vrij vel også den eneste spiller, der kunne være første halvleg sådan nogenlunde bekendt. Det er da også for vildt, den forvandling Brozovic er gået igennem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
kæft jeg er helt pinlig over jeg først kom tilbage ved 2-2. Jeg var rasende efter 1. halvleg og slukkede og brugte noget tid med kæresten, men kunne alligevel ikke lade være med at checke livescore. Jeg fløj op af sofaen, da jeg så resultatet og måtte resolut sætte kampen på igen. Aldrig mere skal jeg slukke en kamp tidlig - ihvertfald så længe vi har en motivator, som Conte, ved roret.

Det er fandme stadig Pazza Inter lige meget, hvor meget klubben prøver at adskille sig fra det.

Di vrij , brozo og lukaku virkede virkelig skarpe. Jeg er forsat ekstremt imponeret af lukaku, og hvor meget pres vi kan komme ud af, ved bare at smide den op på ham, og så skal han nok tage den ned og ligge den af. Og så er virkelig også blevet meget mere agil. Han skulle jo have haft en assist i 1. halvleg, hvor Vecino brænder, han sætter totalt Romagnoli.

Synd ikke mindst, at Eriksens vanvittige frispark ikke gik ind. Han skal bare tro på det.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Nu hvor pulsen er ned, kan jeg ikke helt finde ud af hvordan jeg skal have det med gårsdagens kamp. Det er selvfølgelig enormt lækkert med tre point, især når det kommer på baggrund af at slå naboerne (igen, igen). Jeg også stadigvæk enormt stolt af hvordan holdet kom ud af pausen...

... men fuck hvor var det ringe i første halvleg. Skræmmende ringe. Er det virkelig vores bundniveau? Bevares, Milan får fortjent ros for deres første halvleg, men vi gjorde da heller ikke noget som helst for at gøre livet besværligt for dem. Barella, Vecino, Young, Sanchez, ja sågar normalt så bundsolide Skriniar var jo til tider helt væk. Og så snart vi endelig fik bolden, var der kun korte perioder, hvor vi formåede at holde på bolden og spille os ud af presset. Det blev for det meste til clearinger, hvorefter man kunne vente på den næste sortrøde bølge. Vi har vel reelt set kun én chance i første halvleg?

Det gjorde mig decideret gal i går aftes - og jeg må indrømme, det stadigvæk skræmmer lidt. Hvis drengene ikke kan sætte sig mere op til en kamp, hvor man både kan slå rivalerne og få førstepladsen...

Men altså, jeg er som bekendt glasset er halvt fyldt typen - og hvor er det fedt, at holdet ikke kun reagerede positivt ved at gå ud og give den fuldt ud, men endda også fik vendt kampen (på banen såvel som på scoringstavlen). Der var ikke meget, der lykkedes for Milan i anden halvleg - ikke mindst da vi ikke tillod dem så meget mere. Reaktionen, som vi vel alle efterlyste i pausen, viser at det her hold trods alt ikke har samme manglende rygrad, som vi har set i de sidste par sæsoner. Det er jo enormt opløftende, at der trods alt ikke skal mere til end et par velvalgte ord og måske en enkel taktisk ændring i pauseteen, før vi går fra et midterhold til et tophold. Vecino, Skriniar, Godín og da især Barella trådte enormt meget i karakter.

Endvidere har jeg lidt på fornemmelse, at sådan en præstation, hvor man overkommer så meget modgang, virkelig betyder noget i the long run. Det må da give en selvtillid uden lige, det her. Jeg håber, det kommer til udtryk mod et Laziohold, der velsagtens får point for tiden, men som ikke just spiller så godt, som de ellers tidligere har gjort.

Kæft, for en kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja man fjerner ikke lige sådan Pazza ud af Inter, det er bare en del af os denne skøre, vanvittig, lidende måde at spille og skabe resultater på. Men holdkæft det slider en.

Conte vinder kampen for os, det her var ikke sket uden ham, det er jeg ret overbevist om. Det kan godt være folk mener han er læst, men det er ikke grunden til vi smider point og her kommer bagude 2-0. Alle ved jo også hvordan City, Liverpool og Barcelona spiller, ligesom os kommer de jo med intet nyt, men deres klasse fornægter sig ikke. For mig at se har dette handlet mere om mentalitet, kampgejst, at kæmpe selv når det ser alder mest sort ud og aldrig give op, men derimod tro på det kan vendes, selvom fansene for længst har kaster håndklædet i ringen. Det taktiske er nogle gange bare stærkt overvurderet, det handler ligeså meget om mentalitet, fysik og fodboldmæssige kvaliteter.

Skrevet af jzprG
@L´Imperatore En ægte Interfan bliver da i medgang og modgang!
Ej forstår godt behovet for at slukke, det var da heller ikke til at holde ud at se på, hvordan et milanhold (som godt nok har set bedre ud siden nytår) fuldstændig udspiller os. Ved dog ikke helt, hvor meget der skal ligges i comebacket, jo det var flot men altså vil næsten vove at påstå, at det var mere held end forstand - Hvor tit går Brozovic skud ind, eller Vecino´s skud der er millimeter fra at blive blokeret af Kjær! Prøver ikke at tage noget fra spillerne eller målene, mener bare at det ikke er pga god fodbold vi vinder i min optik (Uden at skulle lyde som en lyseslukker).
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
I går aftes, cirka kl. 19, var der strømafbrydelse i vores nabolag, der varede et kvarter. Jeg nåede lige at panikke over, at jeg skulle gå glip af én af årets vigtigste kampe.

I pausen ønskede jeg, at der stadigvæk var strømafbrydelse. Jeg har set stort set samtlige Interkampe siden 2009 - også dem, hvor vi spillede som en pose kartofler og fik riv af Lazio, Fiorentina eller Pro Vercelli. I går aftes indrømmer jeg blankt, at jeg var så skuffet og sur, at jeg for en sjælden gangs skyld overvejede at slukke og gå i seng.

Er jeg glad for jeg lod være? Ja da! Inderligt! Men hold kaje, hvor var første halvleg ringe - og hvor var jeg gal.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Haha jeg har flere gange slukket i ren arrigskab og gået i seng i de sidste plus 20år der er gået. De fleste gange gik jeg ikke glip af noget, i aften fulgte jeg med selvom jeg var stik tosset og mest af alt havde lyst til at gemme mig under dynen.

Jeg har dog pga. arbejde og perioder i udlandet været afskåret fra nogle kampe, så har ikke det privilegie at kunne se samtlige kampe.
Skrevet af Interforlivet
Haha. Jeg kan også sagtens melde mig ind i klubben af Inter-fans der har slukket i ren raseri. Jeg har dog ligesom dig, Z4E, heller aldrig prøvet at gå glip af et comeback på den bekostning. Men det skyldes selvfølgelig mere held end forstand.

I går i pausen klyngede jeg mig sådan set bare til håbet om en reducering som så måske kunne gøre Milan lidt nervøse. I min vildeste fantasi ville det så føre til et enkelt meget usandsynligt men dog vigtigt point.

Det der skete er jeg stadig lidt i chok over for at være helt ærlig.

Mht efterrationaliseringerne er jeg dog slet ikke med på at der skal hældes malurt i bægeret. Det som den anden halvleg kommer til at betyde fremadrettet er langt mere væsentligt at fokusere på end på indsatsen i 1. halvleg. Samtidig synes jeg også man skal passe på med at undervurdere Milans indsats i selvsamme halvleg. For mig at se var trykket på vores bagkæde nemlig mest af alt et resultat af at Milan spillede forrygende end at vi gjorde det modsatte.

Jeg tror mere og mere på spænding til sidste spillerunde, og jeg får ærlig talt kuldegysninger af bare at skrive dette!
Skrevet af Flying Dutchman
Samtidig synes jeg også man skal passe på med at undervurdere Milans indsats i selvsamme halvleg.

Men du er vel enig i, at vi gjorde Milan langt farligere end striks nødvendigt? Vi gav dem jo bare bolden, alt i mens deres vigtigste spillere oftest fik lov til at stå helt fri.

I anden halvleg var intensiteten langt højere fra vores side, hvilket unægteligt gav Milan ringere vilkår. Ibrahimovic nævnte, at de havde aftalt i Milan omklædningsrummet, at de skulle fortsætte presset i mindst et kvarter endnu, for at dræbe kampen helt - det fik de ikke lov til. Som jeg ser det, er det ikke så meget fordi Milan blev ringere, men snarere fordi vi gik et gear eller fyrre op.

Mht efterrationaliseringerne er jeg dog slet ikke med på at der skal hældes malurt i bægeret.

Sådan skulle mit indlæg ikke forstås - hvis det er det, du hentyder til. Jeg er overordnet set positivt stemt, og jeg tror, som skrevet, på at det at vende sådan en kamp og måden hvorpå vi gjorde det, kan være altafgørende for resten af vores sæson.

Jeg synes bare ikke, vi skal glemme første halvleg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Men du er vel enig i, at vi gjorde Milan langt farligere end striks nødvendigt? Vi gav dem jo bare bolden, alt i mens deres vigtigste spillere oftest fik lov til at stå helt fri.
Det er jo altid en enormt svær (for nu ikke at sige umulig) diskussion at have. Var vores dårlige omgang med bolden et resultat af at vi i os selv var dårlige, eller var det et resultat af at Milan gjorde os dårlige? Ofte vil svaret naturligvis være at finde et sted imellem det to forklaringsmodeller, og i går vil jeg så bare mene at sandheden ligger meget tættere på den anden end den første. Jeg er helt med på at det umiddelbart er svært at give Milan credit for at Skriniar fuldstændig upresset smider den lige i fødderne på en fremadstormende Milan-midtbanemand. Men jeg så bare mange af disse dårlige aktioner som et resultat af det chok som spillerne befandt sig i over det pres som Milan kom ud til kampen med og som de havde held med at holde kørende faktisk hele 1. halvleg.

I anden halvleg var intensiteten langt højere fra vores side, hvilket unægteligt gav Milan ringere vilkår. Ibrahimovic nævnte, at de havde aftalt i Milan omklædningsrummet, at de skulle fortsætte presset i mindst et kvarter endnu, for at dræbe kampen helt - det fik de ikke lov til. Som jeg ser det, er det ikke så meget fordi Milan blev ringere, men snarere fordi vi gik et gear eller fyrre op.
At aftale det og implementere det er to vidt forskellige ting. For mig at se gik Milan simpelthen kolde i 2. halvleg. Og det formåede vi så at udnytte til UG med kryds og slange. De blottede lige deres hals i et halvt sekund, og så bed vi fast og lod dem aldrig slippe igen. Det var imponerende at se. Men havde Milan spillet i 2. halvleg som de gjorde i 1., så tror jeg ikke vi havde vundet 4-2.

Sådan skulle mit indlæg ikke forstås - hvis det er det, du hentyder til. Jeg er overordnet set positivt stemt, og jeg tror, som skrevet, på at det at vende sådan en kamp og måden hvorpå vi gjorde det, kan være altafgørende for resten af vores sæson.

Jeg synes bare ikke, vi skal glemme første halvleg.
Det var skam heller ikke udelukkende møntet på dig. Du skrev jo selv om værdien i vores comeback på den lange bane. Og nej, selvfølgelig skal vi ikke glemme 1. halvleg. Vi skal bare huske den på den rigtige måde synes jeg: Selvom vi bliver spillet ud af banen af et situationelt meget bedre hold, så skal vi blive ved med at tro på at vi kan vende tingene. For med det her hold er der ingen hold i Serie A vi ikke kan køre over.
Skrevet af Facchetti
Viviano skulle være på vej som ekstra, ekstra, ekstra backup for Handa. Skaden må være slemmere end først antaget, hvis det er sandt. Berni har ellers overstået karantænen og er på bænken igen mod Lazio
Skrevet af L'Imperatore
Man kan virkelig fornemme den følelsesmæssig rutchetur , og hvor vild en stemning der har været på fan videoer som denne.
https://www.youtube.com/watch?v=6i_1Qm4W6aA

Manden græder af glæde ved 4-2 målet :D
Pazza Inter Amala
Skrevet af Nickdkinter
Sad selv med 2 Milan fans. Og skal lige hilse jer og sige jeg gemte mig inde i min Inter trøje. Efter de første 45 min. Det var så røv pinligt. Men er du gal en sjov 2 halvleg jeg havde hehe. Det var så pisse fedt!!! Vecino scorer bare i vigtigt kampe og vil han altid gøre for os. Er faktisk glad for vi beholdt ham.
annonce
0