Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NickRomano
@ Interforlivet

Idet Inter er en yderst attraktiv klub, kan det da også være, at andre stjerner, som kan undværes ( eller undværes er ikke det rette ord, idet klubben har meddelt, at kun Messi, Ter Stegen og De Jong med sikkerhed bliver i klubben ) i Barca, kan komme i spil ( uden at jeg lige er konkret inde i Inters behov ); Coutinho, Dembélé, Semedo, Umtiti, Arthur, Rafinha ( har jo en stjerne i Inter i forvejen ) og S. Roberto.....udover Griezmann.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Nickdkinter
Griezmann er jo ikk en vi kan bruge. Sys virkelig ikk han er god
Skrevet af Stankovic
Griezman er en 29 årig diva, som har skuffet hos Barcelona. Jeg kan virkelig ikke se, at hans værdi skulle være den samme som et fremragende 22 årigt angrebstalent, som har vist sig glimrende hos både en topklub og på et af de bedste landshold.

Det må kun være en Barca fan som kan se ideen i det.
Skrevet af Nickdkinter
Meget meget meget enig stankovic.
Skrevet af NickRomano
Er Griezmann en diva, og skulle han være, plejer det at påvirke spillerens værdisætning ?

Griezmann har ikke skuffet i Barca, og der er i hvert fald ingen tegn på, at han ikke stadig er den samme spiller som altid; selvom han som mange andre før ham - som jeg nævnte - også må stå i skygge af Messi og på Messis bekostning også indtage en alternativ position i forh. til spidskompetance.

Griezmann har vist sig absolut fremragende - og er en absolut nøglespiller - på det bedste landshold af dem alle. Hos Frankrig er kampen om pladserne også væsenligt hårdere end for i virkeligheden altid skuffende Argentina.

Griezmann er en verdenstjerne; Lautaro er - som du skriver det - et angrebstalent. Disse to x status udvisker langt hen ad vejen alderens indflydelse på prissætningerne.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Flying Dutchman

Nu har flere Italienske medier også løbende kørt med historier, så Barca konkrete interesse er jo reel, det er ikke blot det sædvanlige rygte pis.

Fordi de fleste medier efterhånden bare papegøjer hinanden.

Det er det samme hver evige sommer - "åh nej, vi mister vores største stjerne! Det er en katastrofe". Og hver eneste efterår har vi enten stadigvæk den spiller, der blev rygtet væk, eller fik solgt vedkommende og hentet en fuldgod erstatning ind. Man skal vel helt tilbage til de spæde FFP-dage, hvor vi var nødt til at sælge relativt billigt, for at finde transfervinduer, hvor vi kom markant værre ud på den anden side.

Jeg er ikke bekymret, uanset hvad udfaldet bliver. Enten er det en ikke-eksisterende storm i et fiktivt glas vand og vi beholder Lautaro - eller vi sælger et stort, men ufærdigt talent til flere penge, en 22-årig spiller med én god halvsæson på bagen retteligt bør koste. Jeg håber selvfølgelig på førstnævnte scenarie, men skulle nummer to scenarie ske, græder jeg personligt ikke snot.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
NickRomano,

Dine Barcelona briller passer bedre i Barca tråden herinde.

Jeg orker ikke at bruge min søndag på at diskutere når det tydeligvis er spild af tid.
Skrevet af OC
Dine Barcelona briller passer bedre i Barca tråden herinde.


Skulle vi ikke lige...

Jeg tror de fleste fodboldfans ville vælge Griezmann frem for Lautaro hvis man udelukkende kigger på evner. Jeg tror ikke det har specielt meget med farvethed at gøre.

Coutinho, Dembélé, Semedo, Umtiti, Arthur, Rafinha ( har jo en stjerne i Inter i forvejen ) og S. Roberto.....udover Griezmann.


Og her har vi ´problematikken´. Det er til nøds måske kun Semedo og Arthur der ville passe ind hos os, og Arthur har jo selv været ude at sige, at han foretrækker at bliver. Det efterlader kun Griezmann.
La prende Vecino.
Skrevet af KnockOut
Den kan vel vendes om det er vel kun en Inter fan der vil vælge jeres talent over en klasse spiller som Griezmann, det er jo helt sindssyg at læse den gang hyping i har gang i her, han er et "could be", her har vi med en af verdens aller bedste spiller som er "proven", at begynde at sammenligne på dem er jo helt til grin og om noget meget farvet.

Det sagt betyder det jo ikke man ikke kan fortrække en spiller over en anden når det kommer til system osv, prøv da lige den indgangsvinkel det vil klæde frem for den anden tilgang.

Personlig syndes jeg jo også at Tammy Abraham er et støre talent end jeres unge angriber, men så længe ingen af dem har spillet på et stabil højt nivue igennem længer tid er det jo kun en smags sag.

Griezmann ville gå lige ind i start elever i stort set alle klubber i verden.
men måske vi kan bytte Willan med ham siden han ikke er så meget værd ? det ville gør mig glad !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Nu har De italienske medier skrevet om Barcas interesse længe inden de spanske medier overhovedet begyndte at blive konkrete. Oveni har Barca og flere fra klubben åbenlyst udtalt de er interesseret. Jeg tror ikke den del kan herske nogen tvivl om at han er et mål for Barca. Hvorvidt der så har værst konkrete forhandlinger, hvorvidt Martinez ønsker at komme væk er der hvor der kan snakkes om rygter, hvilket jeg også skrev i sidste indlæg.

Jeg ved ikke hvor du har fra det er en katastrofe i henhold til næste sæson. Jeg har vist ikke udtalt noget sådan om næste sæson. Jeg hentyder kun at det vil være det såfremt sæsonen fortsættes, ikke mindst fordi Sanchez ikke er der, ej heller er Moses og måske også Sensi, i det lys vil det være tæt på en katastrofe hvis vi også vi mister Martinez. For så står vi med et noget
amputeret hold med potentielt 13 kampe tilbage, uden Martinez bliver vi en tandløs gammel kælling oppe foran og spillet bliver så helt groteske nemt st dække op for for Lukaku er den eneste der er nogenlunde garant for mål. Oveni vil han være noget nær eneste angriber vi har.

Ja jeg er mod Griezman af den simple årsag et den er helt ekstrem kortsigtet, dyr og tvivler på han vil udgøre nogen synderlig god makker til Lukaku. Martinez har påviseligt bevist han fungere med Lukaku og der er fremtid i knægten. Vi har brug for at tænke fremad ikke nu og her, for Serie A vinder vi sku ikke med det her hold dertil er bredden simpelthen for elendig.
Skrevet af Martinovic
Personlig syndes jeg jo også at Tammy Abraham er et støre talent end jeres unge angriber, men så længe ingen af dem har spillet på et stabil højt nivue igennem længer tid er det jo kun en smags sag.


Nu er du jo også Chelsea-fan med alt respekt.

Griezmann er en god angriber, men jeg kan ikke se, at det skal komme Inter til last, at Barcelona betalte kæmpe overpris for Griezmann. Var det 120 mio. euro?

Med det Lautaro har vist for Inter, kan jeg godt forstå, at Barcelona vil have fat i ham.

100 mio. euro er også en fair pris for ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår validitet i rygtet, så har Setien selv udtalt at de er interesserede.

Hvorvidt det bliver til noget, er selvfølgelig en ganske anden sag. Det handler vel langt henad vejen også om spillerens egne ønsker.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Mit indlæg handler ikke om, hvorvidt du og kun du alene synes, det er en katastrofe eller ej. Det synes jeg heller ikke er så vigtigt, isoleret set.

Jeg reagerer blot på, at det er den samme sang og dans hver sommer. Medie X rapporterer, at Klub A er interesseret i [Indsæt valgfri vigtig Interspiller her]. Straks går den kombinerede italienske medier og samtlige Interfora på nettet amok, som om det er enden af verdenen. Indrømmet, det gjorde jeg også de første par gange, Vieri, Adriano og navnligt Samuel (som i en overgang var på vej væk både i somre og vintre) blev rygtet til andre store adresser i fodbold-Europa.

Men der gik altså også lynhurtigt Peter og Ulven i den. For resultatet er (to vinduer post 2010 fraregnet) altid den samme; enten bliver pågældende spiller eller der hentes en fuldgod erstatning.

Jo, det er meget muligt Lautaro bliver solgt til Barcelona - men medmindre det sker for 20 mio. € plus to spillere fra overskudslageret (hvilket jeg ikke kan se ske), er det altså ikke enden af verdenen.

Jeg hentyder kun at det vil være det såfremt sæsonen fortsættes, ikke mindst fordi Sanchez ikke er der, ej heller er Moses og måske også Sensi, i det lys vil det være tæt på en katastrofe hvis vi også vi mister Martinez.

Hvis Lautaro bliver solgt, er det også muligt for os at hente en erstatning ind, uanfægtet om sæsonen skal afvikles eller ej. Mig bekendt er sommertransfervinduet ikke aflyst - ellers kan Barcelona ligesom heller ikke hente Lautaro.

Af samme årsag kan jeg heller ikke se, hvorfor ikke skulle kunne hente Sensi - men du ved måske noget, jeg ikke ved?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det er selvfølgelig helt fair at du ikke er nervøs over Lautaro-rygterne.

Jeg synes dog stadig at din argumentation klinger lidt hult.

Du har som regel meget travlt med at hævde at vi ikke kan bruge historikken til noget som helst hver gang diskussionen omkring vores chancer for det ene eller det andet trofæ/kvalifikation blusser op. Og hver gang er din pointe meget klar: Hvad der skete sidste år, er ingen indikator for hvad der sker i år.

Hvorfor forholder det sig ikke på samme måde med transfermarkedet? At det lykkedes os at erstatte Vieri, Zlatan, Icardi osv. er vel ikke ensbetydende med at vi bare kan læne os tilbage og føle os sikre på at det samme vil gøre sig gældende skulle vi miste Lautaro?
Skrevet af Flying Dutchman
Fordi det er to vidt forskellige størrelser?

Du kan da ikke i ramme alvor mene, at det faktum, at vi - som hver anden stor klub - trods alt er et sted, mange spillere vil hen, skal sammenlignes med, at I bliver nervøse for at møde Sassuolo, fordi de slog os sidste sæson?

Det er som at sammenligne æbler og elefanter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det synes jeg overhovedet ikke det er.

Mister vi Lautaro, skal vi erstatte ham. Omstændighederne omkring erhvervelsen af erstatningen er akkurat lige så meget op to chance som omstændighederne omkring kampen på Mapei Stadium er.

Ergo giver det ikke særlig meget mening at kalde historikken uvæsentlig i det ene scenarium men betydningsfuld (ja, vel nærmest afgørende) i det andet.

At mange spillere gerne vil til Inter er i øvrigt ikke ensbetydende med at det bliver andet end svært at erstatte Lautaro. Klasseangribere hænger ikke just på træerne.
Skrevet af Flying Dutchman
Det synes jeg overhovedet ikke det er.

Det synes jeg.

Og så tænker jeg, vi bare lader den ligge ved det, fremfor at trække Intertråden i endnu en ligegyldig frem-og-tilbage, der for det meste består af semantik og andre ligegyldigheder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Fair and square.
Skrevet af Flying Dutchman
Dejligt!

Går det ellers godt med folk herinde? Det var over en måned siden sidst.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jo tak, FD. Det går fint, omend jeg er ved at være temmelig træt af at arbejde hjemmefra.

Min ældste dreng er i skole (1. klasse), og min yngste er i børnehave, så jeg (og min kone som også arbejder hjemme) får da trods alt lavet noget.

Hvad med dig? Er din dreng i vuggestue, eller er du/I ude i en kombi af arbejde og børnepasning?
annonce
0