Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Det er altid godt med nogle der har erfaring :)
Skrevet af Nerazzurri
Tillykke med d. 22 maj.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nickdkinter
Ja uha det var en smuk smuk dag
Skrevet af Interforlivet
Og tillykke med at Vidal tilsyneladende gerne vil blive i Barcelona!
Skrevet af OC
Og ydermere et kæmpe ´tak og farvel´ til Gigi Simoni. 81 år gammel.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, lidt en blandet Interdag... ti år siden én af de bedste dage nogensinde som Interista, men også farvel til Gigi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
https://www.football-italia.net/153616/lautaro-barca-practically-done

Det er oplagt at tolke disse efterhånden mange udtalelser ind i den velkendte Barcelona-diskurs hvor lobbyarbejde spiller en kæmpe rolle i erhvervelse af nye spillere.

Jeg vælger dog personligt at rette fokus et andet sted hen, nemlig på Lautaro selv. Jeg synes ærlig talt det er ikke blot kritisabelt men decideret respektløst at han lader alle disse udtalelser komme frem uden selv at minde verden om at han stadig er (glad for at være) Inter-spiller.

Hans manglende reaktion er en stiltiende accept af den implicitte værdimåling af de to klubber som udtalelserne afspejler.

Jeg er personligt nået dertil hvor jeg håber at han ryger.
Skrevet af Martinovic
Ikke at jeg er uenig, men han kan jo sagtens være glad i Inter og så stadig have en drøm om at spille på hold med Messi.
Mojn do!
Skrevet af Nickdkinter
Kan jo også være nogle der bare gerne vil have lidt omtale. Husk på at El toro ikk har udtalt noget i denne sag. Og der kommer nok en, og den bliver self med han er glad i Inter osv osv og alt kan ske i fodbold.
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic:
Ikke at jeg er uenig, men han kan jo sagtens være glad i Inter og så stadig have en drøm om at spille på hold med Messi.
Du misser min pointe. Han kan nemlig ganske rigtig sagtens være glad for at være i Inter og så samtidig have en drøm om at spille med Messi i Barcelona. Han skal bare af respekt for Inter (dem som trods alt har givet ham chancen i europæisk fodbold og betaler hans løn) lade være med at klappe i som en østers når den ene tosse efter den anden taler om at han er så godt som Barcelona-spiller og at det vil være godt for ham med et skifte osv osv.

At han ikke reagerer på disse udtalelser er respektløst i min optik. Han behøver jo ikke engang at affærdige rygterne. Han kunne blot nøjes med at sige at han trives i Inter, og at det er der han har sit fokus lige nu.
Skrevet af Nickdkinter
Det jo netop nogle der skal have noget st skrive om derfor bliver det vores mest oplagte slag her til sommer da han netop har været sat i forbindelse med Barcelona. Derfor prøver aviserne at gøre ALT for at få folk til at købe den avis. Derfor tror jeg også snart dee kommer noget fra el toro lejren, og det bliver nok først når første kamp er spillet efter krisen. Så man skal altså lige tage alt med et gram salt. At barce gør hva de gør, det man snart vand til. Og det er klamt den måde de køre deres ting på. Da de er den klub de er og de behøver ikk at udtale hvis de var kloge.
Skrevet af Flying Dutchman
Lad os nu se. Jeg synes da at have læst, at hans agent har sagt, at Lautaro er glad i Inter. Han har generelt virket temmelig fåmælt i pressen - også før alt det sædvanlige palaver med Mes Que Un Gedemarked. Det kan jo være, at Lautaro bare tænker, der ingen grund er til at puste til ilden.

Jeg skal da ikke benægte, jeg efterhånden også har flyttet mig fra at jeg ikke tror, han ryger over det Baleariske Hav til, at det virker mere og mere sandsynligt, men jeg er stadigvæk ikke synderligt bekymret - og da især ikke nu hvor Inter skulle have afvist Vidal.

Der er vel reelt set to scenarier:

- Lautaro bliver og scorer mål. Yeey.
- Lautaro smutter og vi får en stor sum penge og/eller et par gode spillere ind, vel at mærke for en talentfuld, men stadigvæk temmelig unproven spiller. Tilføj dertil at vi efter sigende står til at få 70 mio. € for Wanda, og så har man jo hurtig en ny makker til Lukaku. Timo Werner bliver nævnt mere og mere - selvom jeg fortsat tror, det er ønsketænkning, i og med Liverpool også er interesserede.

Begge dele er okay med mig - selvom jeg foretrækker første scenarium.

Vi skulle i øvrigt have sikret os Georgios Vagiannidis - et attenårigt stortalent fra Panathinaikos, som spiller højreback og som af flere bliver peget som et endda meget stort talent.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@nickdkinter: Jeg sådan set ligeglad med om det er et udtryk for at aviserne vil have kliks, eller om det er Barcelona der kører lobbyarbejde. Det der nager mig er at Lautaro ikke tager bladet fra munden selv. Om det så var i et interview, på sociale medier eller noget tredje er jeg også ligeglad med. Han skal bare have respekt nok for Inter til at foretage sig et eller andet imens den offentlige devaluering af klubben tager fart.

Alt andet er i min optik respektløst.
Skrevet af andib
Hvordan klinger det med Lautaro i forhold til denne artikel?

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/spanskfodbold/kun-seks-sikre-braithwaite-er-ikke-en-af-dem/8134690

Ja ja det er en Madrid-baseret avis, men alligevel.

Hvordan regner Barcelona med, at de kan komme af med deres overskudslager? Hvem står lige klar til at overtage deres spillere udover de 6 nævnte i artikel, som de ikke vil af med.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Interforlivet
@andib: Jamen der er da ingen tvivl om at det generelt fremstår temmelig mystisk at Barcelona midt i en Covid-19-krise som alt andet lige koster klubberne dyrt skulle have råd til at hente en angriber til over 100 mio. euro.

Jeg sidder stadig personligt med fornemmelsen af at Barcelona nok skal finde pengene et eller andet sted hvis de virkelig ønsker at tilknytte Lautaro.
Skrevet af Interforlivet
Hvor kunne jeg dog i øvrigt godt tænke mig at vi kaster vores transferline ud efter Allan. Han er i sin bedste fodboldalder, og ville i dén grad styrke vores bredde på midtbanen. Samtidig passer han glimrende ind i Contes måde at spille fodbold på.
Skrevet af Martinovic
Simonsen?
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Ravn. Hvis han kan lave mål a la det han lavede mod Bayern i CL på bare nogenlunde kontinuerlig basis, så bliver han et kæmpe hit!
Skrevet af Martinovic
Ah ja. Det var sgu nok once in a lifetime.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, Allan ville være oplagt, nu hvor han ser ud til at forlade Napoli. Også en klassisk Marotta signing.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0