Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Interessante betragtninger, Urban.

Det er vel først og fremmest et spørgsmål om, hvorvidt man anskuer Conte som dogmatiker eller pragmatiker - altså, holder han ubetinget fast i sin formation eller støber han taktikken efter materialet. Mange anser Conte som dogmatiker, der til hans sidste dage vil holde fast i 3-5-2. Personligt tror jeg dog, at sandheden er et sted midt i mellem: Conte har tidligere, enten af nød eller på grund af materialet, været nødt til at tænke væk fra 3-5-2´eren.

Hans velkendte taktiske ændring i Chelsea er et fint eksempel på det. Han startede med en ganske nøgtern 4-4-2/4-2-4, ændrede det ret hurtigt til en 4-3-3 (med en defensiv midt) og endte med en 3-4-3/3-5-2, hvor Hazard og Pedro havde en fri rolle bag Costa.

Hvis vi så overfører det til i dag, giver det os næsten uendeligt mange scenarier - dog kogt ned til to grundpræmisser; enten skal Conte tilpasse til Eriksen (og resten af truppen, selvsagt) eller Eriksen skal genopfinde sig selv.

Begge dele anser jeg for mere end muligt.

Conte har før vist en vilje til og har også truppen til at skifte til en 4-4-2 eller måske mest ideel en 4-3-3, hvor Eriksen så kan ligge bag Lukaku og Lautaro. Endvidere vil det også give plads til at Brozovic, Barella og Sensi kan spille samtidigt. Jeg tror også, at Young sagtens kan ligge endnu dybere - han har vist en markant taktisk forståelse og fleksibilitet, hvilket hans karriere også bevidner. Det vil give en opstilling á la:

San; Young, De Vrij, Skriniar, D´Ambrosio; Sensi, Brozovic, Barella; Eriksen; Lukaku, Lautaro

Eneste umiddelbare bekymring ved det, er om De Vrij - som beviseligt fungerer enormt godt i et tremandsforsvar - bliver hæmmet af det. Jeg tror dog, at Stefan er klog nok til at omstille relativt hurtigt.

En anden mulighed er, at Eriksen stiller om og tilpasser sig til Hazard rollen. Jeg er helt med på, at Eriksen blev købt på baggrund af, at han i en overgang var (og måske stadigvæk er?) én af verdens bedste 10´ere. Men folk glemmer lidt, at han blev købt i Ajax, hvor han, jf. den urgammel hollandske 4-3-3, godt nok lå som offensiv midt, men oftest havde et udgangspunkt fra venstre side - ikke ulige det, Hazard havde i Conte´s Chelsea.

Jeg er helt med på, at Hazard i mange henseender er en anden spillertype end Eriksen - den første er markant stærkere med bolden ved fødderne, hvor Eriksen gerne søger pasningen eller skuddet, men der er nu en ret stor berøringsflade mellem de to, og jeg kunne sagtens forestille mig, at Conte tilpasser systemet, således Eriksen ligger i en fri rolle bag Lukaku og Lautaro, hvor Brozovic, Sensi og Barella i rotation så sørger for det hårde arbejde på midtbanen (i en 3-5-2).

Alt det, kombineret med at Eriksen, trods alt, forbedrede sig fra kamp til kamp, gør at det for mig ikke så meget er et spørgsmål om han og Conte kan få det til at fungere, men snarere et spørgsmål om hvornår. Både Eriksen og Conte har igennem karrieren vist mange ting - men vigtigst med henblik på det her indlæg, en stor vilje til at stille om for at få det bedste ud af det.

NB! Som sidste note, så hæfter jeg mig ved, at vi til stædighed sættes i kontakt med tilgange på midtbanen (eks. Tonali), hvilket henleder mig til at tro, at der pusles med løsninger væk fra 3-5-2.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Det lyder alt sammen meget plausibelt - og jeg tor du har ret, det handler om hvordan man ser Conte.

Hvis vi skifter til en til en 4-3-3, så er jeg enormt spændt på det. Personligt elsker jeg dog en 3-5-2. Men det kan jeg lade ligge ;)

Omvendt Stefan De Vrij, så har Skriniar jo også vist sig utrolig dygtig i en fire back kæde, og med Stefans taktiske forståelse, så tror jeg heller ikke det vil være et stort problem. Hvis Godin så bliver, kan det jo gå hen og blive rigtig sjovt. Hans erfaringer og lederskab i en fire back kæde, er imo second to none. Ulempen bliver så derimod at Bastoni får færre kampe, hvilket jeg ville være træt af. Sikke et centerforsvar!

Men det giver så også mening hvorfor vi stadig bliver rygtet til venstrebacks, hvis vi skifter til 4-3-3.

For at komme tilbage til Eriksen, så tror og håber jeg også han kommer i sving. Jeg begynder næsten helt at savle ved tanken om Barella, Brozo, Sensi; Eriksen; Lukaku og Lautaro, i en 4-3-3.
Jeg har svært ved at se hvem der umildbart skulle forstærke os, udover særligt de dyre spillere. Men en Tonali ville da helt sikkert være spændende, som du nævner FD.

I en sådan opstilling, ville vi også have dødboldsaspektet med igen pga. Eriksen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er en sucker for dødbolde, og jeg bliver så frustreret når jeg ser den ene dødbold efter den anden, smides væk, som vi vel har gjort de sidste 8-10 år! Jeg hilser næsten alene på den baggrund Eriksen hjertelig velkommen!

Umildbart synes jeg dog stadig vi ser svage ud på bredden, lige PT, og særligt med 4-3-3 opstillingen, da alle profiler er i spil på samme tid.
Derfor ville en Tonali helt sikkert pynte.
Vi skipper Vecino og Valero, som alt tyder på, og derfor er der ikke meget at veksle imellem på CM, så mon ikke Vidal og Tonali kommer til klubben her til sommer?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi er tyndt besat i bredden og mangler stadig kvalitet på kanten, det er og har været et lidt altoverskyggende problem. Vi har jo reelt ingen på bænken der kan ændre udfaldet af en kamp, folkene på bænken kan jo over en bred kam kun balancere holdet og sikre det resultat vi har sikret os. Vi mangler nogle seriøse kreative, chanceskabende breddespillere og i min bog burde det være det altoverskyggende prioritering i det kommende, medmindre vi mister Martinez, Skriniar eller andre vigtige spillere.

Tror ikke en tøddel på Vidal kommer, vi vil ikke gøre ham til en del af en Martinez handel og de udmeldinger der har været virker det som om Barca insistere på at det skal han og oveni så går der også rygter på at han ikke er super interesseret. Der er heller intet fremtidsperspektiv i en sådan handel og han vil trække en absurd løn han ikke er værd.

Jeg er også generel skeptisk overfor sådanne spillers motivation, hvis motivation kun ligger i at trække de sidste fede lønningschecks så er det simpelthen ikke besværet værd.


Skrevet af Interforlivet
Jeg er meget på linje med FD. Jeg synes også der er omstændigheder der tyder på at Conte er i gang med at udvide den taktiske værktøjskassse. Og tror man på det, er det oplagt allerede at tolke Eriksen-transferen ind i samme proces.

Jeg tror at Eriksen og systemet mødes på midten om man så må sige. Og jeg føler mig lige så overbevist som FD om at det er et spørgsmål om tid før det klikker.

Kald mig bare jubeloptimist, men jeg tror på at den næste sæson bliver sæsonen hvor Contes Inter for alvor finder fodfæste.

Og det er så selvfølgelig sagt med forbehold for at covid-19-kaosset har forsinket processen en smule. Det er svært at gisne om dens konsekvenser.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Jeg er en kæmpe fan af 4-3-3/4-3-1-2 - men jeg må da skrive, at jeg er positivt overrasket over Conte´s 3-5-2.

Angående De Vrij, så er han trods alt hollænder, så han er vokset op med netop 4-3-3. Jeg er derudover ikke sikker på, at Godin lige pt. er foran Bastoni i køen.

Jeg er enig i dine betragtninger omkring dødbolde. Vi får for lidt ud af dem og har gjort det siden Sneijder blev solgt. Eriksen gav allerede et forsmag på evnerne på Milan, så det er jo bare at glæde sig. I sagens natur vil vi, som et hold der dominerer spillet i de fleste kampe, få en hulens masse direkte og indirekte frispark omkring feltet, så det er bare med at få dem udnyttet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Følgende indspark skal ikke ses som drillerier af vores naboer, men snarere som noget, jeg har undret mig over i de sidste par dage.

Jeg tror ikke, skellet mellem AC Milan og os har været større i min tid som fan, som det er nu. I al den tid har enten Milan eller vi været lige det bedre, hvad enten sportsligt, spillemæssigt eller resultatmæssigt - men aldrig milevidt fra hinanden. Vores respektive kriser har også fulgt hinanden ad og jeg har hele tiden siddet med fornemmelsen af, at selvom vi er måske en sæson foran i genopbygningen, at Milan er (eller snarere, var) lige i haserne på os.

Det havde jeg det også godt med. Jeg kan selvfølgelig ikke lide lide Milan - men jeg synes, et stærk AC Milan er godt for os, for ligaen og for italiensk fodbold i sin helhed.

I indeværende sæson har jeg dog siddet med fornemmelsen af, at Milan for det første ikke er på rette vej og for det andet er længere fra os end nogensinde før - og det kulminerede egentlig i dag. Alt i mens vi bliver sat i forbindelse med spillere i de bedre klasser og samtidigt tilknyttede eksempelvis Lukaku og Eriksen, kan man i dag læse nyheden om, at Milan skulle være i gang med at sikre sig Burnley´s irske landsholdsspiller Hendricks - godt nok på en gratis, men altså... Tilføj dertil, at det både spillemæssigt og resultatmæssigt ikke just har været prangende og så sidder jeg med fornemmelsen af, at mens vi er på vej til toppen af italiensk fodbold igen, at Milan er på vej til at blive en del af subtoppen.

Det er - hånden på hjertet - enormt trist.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til Icardi endelig ryger til PSG for 50m € plus 8m Euro i Bonus og en 12mdr. Italiensk klausul på 15m Euro.

Egentligt bare glad for at vi angiveligt er sluppet af med Wanda og så er den lidt lavere pris til at leve med.

Nu mangler vi bare Mario, Nainggolan, Vecino, Valero og Candreva.

Biraghi, Moses og Sanchez skal nok smutte til sommer når vi ikke signer dem permanent.
Skrevet af OC
Under 60 millioner for den syvende-mest scorende fodboldspiller i klubbens historie i sin bedste alder.

Nu må der for alvor snart sættes spørgsmålstegn ved, hvad det er Marotta åbenbart gør så godt.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Inter har været hurtigere og dygtigere til at reorganisere sig, efter Suning tog over. Det modsatte er sket for Milan. Yonghong Li satte Milan yderligere tilbage, og selv om Elliot prøver skabe et bæredygtigt Milan, så har den sportslige del kørt helt vildt amatøragtigt uden en rød tråd i, hvad man foretager sig.

Det vender ikke, før Milan får sig nogle dygtige folk ind i den sportslige ledelse. Milans nedtur har eksisteret siden sommeren 2012, så vi er efterhånden vant til nedture sæson efter sæson.

Mange Inter-fans var imod, at Inter hentede Juve-folk som Conte og Marotta, men de har gjort en forskel og skubbet Inter tættere på Juventus.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Du er med på, at priserne er faldet gevaldigt på grund af Covid-19, ikke? Det generelle marked spås til at miste 10 mia. €, mens forsigtige prognoser peger på et fald på 16-18% på etablerede spillere.

Du rammer ved siden af her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Nej - har du bevis for den påstand?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja da, du kan få dem, når jeg sidder ved en computer.

Troede dog at én, der følger så meget med som du, var klar over det her. Det er ganske velkendt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Hvilke transfersummer ved spillerhandler er det, som du mener at have bevis for, er blevet lavere på baggrund af Covid?

Det generelle marked spås til at miste 10 mia. €, mens forsigtige prognoser peger på et fald på 16-18% på etablerede spillere.


Det er noget helt andet end "at priserne er faldet gevaldigt på grund af Covid-19".
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Som det fremgår fra mit indlæg, er der tale om en generel tendens i post-Covid 19 markedet. Dit spørgsmål kan ikke besvares, da man ikke kan overføre teoretiske værdisættelser til konkrete transfersummer.

Du kan ligeledes heller ikke bevise, at Icardi skulle have været mere værd end 58 mio. €. Du kan sagtens have en holdning dertil - men et bevis? Næh...

Hvorfor du også rammer ved siden af.

Det er noget helt andet end "at priserne er faldet gevaldigt på grund af Covid-19".

Jeg står ved, at et prisfald på mindst 16% er gevaldigt. Bemærk at jeg bruger det mindste tal, jeg kunne finde.

I det konkrete eksempel er Wanda´s værdi faldet fra mindst 67.5 mio. € til 58 mio.. Det er en pæn sjat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Som det fremgår fra mit indlæg, er der tale om en generel tendens i post-Covid 19 markedet.


Det var ikke det der fremgik, før du rettede indlægget.

Jeg står ved, at et prisfald på mindst 16% er gevaldigt. Bemærk at jeg bruger det mindste tal, jeg kunne finde.


Men det er udelukkende spekulativt - i og med, at der ikke har været nogle handler endnu, kan du ikke med sikkerhed sige, om markedet har ændret sig. Det får vi først svar på, når transaktionerne begynder at rulle ind.

Indtil dét er bevist, synes jeg, at det er mere eller mindre indiskutabelt at det er en alt for lav pris for Icardi.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo. Jeg uddybede bare. Pointen var og er den samme. Spillere har mistet værdi på grund af Covid-19 - så det har Icardi selvsagt også.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er udelukkende spekulativt

Nej. Med al mulig velment respekt, men det du laver, er netop spekulativt. At Icardi i dagens marked skulle være mere værd end 58 mio. €, eksisterer kun i dit og formentlig andres hoveder. Der findes intet bevis for, at Icardi skulle være mere eller mindre værd end netop det, han blev købt for. Det gjaldt også før Covid-19.

Hvis vi havde solgt Icardi for 58 mio. € under normale (læs: ikke Covid-19) omstændigheder, havde der måske været noget om snakken. Markedet var gået amok og middelmådige spillere blev solgt for alt for store beløb. Men i og med fodboldklubber lider økonomisk, som påvirker transferbudgetterne, hvilket så igen influerer det generelle marked, kan man ikke bare skrive, at Marotta er ringe til sit job, fordi han solgte Icardi for 58 mio. € inkl. bonusser.

Du efterlyser et bevis, der ikke findes endnu. Men det fleste eksperter er da rørende enige i, at markedet og markedets generelle værdi får et kæmpe slag:

https://www.sportskeeda.com/football/covid-19-s-impact-on-the-football-transfer-market
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-8292527/How-Covid-19-crisis-shatter-transfer-market.html
https://www.ft.com/content/067a3eeb-e915-48af-8384-94fdc495cf59
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Nej. Med al mulig velment respekt, men det du laver, er netop spekulativt. At Icardi i dagens marked skulle være mere værd end 58 mio. €, eksisterer kun i dit og formentlig andres hoveder. Der findes intet bevis for, at Icardi skulle være mere eller mindre værd end netop det, han blev købt for. Det gjaldt også før Covid-19.


Det har jeg ikke sagt - at at prisvurderingen Icardi, og i forlængelse transfersummen på 58 millioner som værende for lav, ikke er påviselig på nogen måde. Det er dog en utrolig banal og uinteressant pointe.
Naturligvis er den det - det er alle værdisætninger som udgangspunkt.

Men i og med fodboldklubber lider økonomisk, som påvirker transferbudgetterne, hvilket så igen influerer det generelle marked, kan man ikke bare skrive, at Marotta er ringe til sit job, fordi han solgte Icardi for 58 mio. € inkl. bonusser.


Det har jeg heller ikke sagt.

Du efterlyser et bevis, der ikke findes endnu.


Jeg efterlyste et bevis for din påstand, som, som du selv siger, af gode grunde ikke eksisterer endnu. Derfor var det en mærkelig påstand at komme med.

Men det fleste eksperter er da rørende enige i, at markedet og markedets generelle værdi får et kæmpe slag:

https://www.sportskeeda.com/football/covid-19-s-impact-on-the-football-transfer-market
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-8292527/How-Covid-19-crisis-shatter-transfer-market.html
https://www.ft.com/content/067a3eeb-e915-48af-8384-94fdc495cf59


Måske - måske ikke.
Et eksempel er Brescia, som hårdnakket holder fast i deres vurdering af Tonali på 50 millioner. Et andet er Lautaro, som Barcelona desperat forsøger at finde de 111 millioner til.
Du kan ikke med sikkerhed sige, at transfersummerne over en bred kam falder væsentligt, før vi faktisk har set det ske.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Du får et svar senere, OC.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Et svar på den første del behøves ikke.

Der tror jeg, at vi er relativt enige.
La prende Vecino.
annonce
0