Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Det er s´gu lige før, jeg savner Corona-pausen. Fuck, en lorte kamp. 90 spildte minutter.

Conte skal til at reagere - helst agere - i stedet for at ligne en zombie på sidelinje.

Lukaku bedste Intermand.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Jeg kan dog stadig ikke komme over Gag. Den chance og så her til sidst. Hvorfor fanden prøver han ikke at clear den istedet for at lade den løbe igennem.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Holdkæft en jammerlig træningskamp. Jeg har sjældent set noget så elendigt bliver spænende at se hvordan Juve og Lazio håndtere kampe med så få hvile dage. Det her lover hvertfald ikke godt for seværdigt fodbold..

Gag kan få den tvivlsomme ære af at koste os tre point, havde han scoret det tror jeg ikke de var kommet sig.

Mom ingen, der er ingen der fortjener det.
Skrevet af OC
Forsvaret sejler mere end det nogensinde gjorde under Spalletti, vi imploderer hver gang vi er foran, der er én plan, og den følges til det går galt, gang på gang på gang på gang på gang på gang.

Hvad er det reelt vi betaler klovnen for? Et tomands-angreb der fungerer ´ok´ til tider?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC vi har et højere point snit end under Spalletti, med vores nuværende snit vil man i 9/10 sæsoner få en 2-3 plads i Ligaen, vores snit er så godt det samme som Napoli sidste sæson. Så nej det er ikke skidt, med spalletti havde vi et snit på 1,8-1,9 pr kamp. Så jo det går fremad men vi er bare ikke i nærheden af at kunne levere Juve snit på 2.3-2.5 pr kamp. Mange har snakket om Juves elendighed men de har et snit på ca. 2.4 så de rammer plus 90 point igen hvis de kan holde kadancen, hvilket med al respekt det her hold ikke har evnerne dertil. Dertil mangler en vindermentalitet og ikke mindst en bedre bænk.
Skrevet af Martinovic
Ringhed? Tror aldrig jeg har hørt det ord før :)
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Haha min smartphone må have ændret det
Skrevet af OC
Okay, så det er det marginalt bedre pointsnit vi betaler de 11 millioner euro årligt - det meste nogensinde i Serie A - for?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
0,3 giver nu over en hel sæson en del flere point på kontoen. Conte kan stadig ikke trylle, ingen som i ingen træner vil få et hold som led massivt af en til tider temmelig opgivende/ ligegyldig mentalitet og tendenser til ikke at spille bold i 2-3mdr. til at gå hen og vinde serie a sæsonen efter. Oveni har vi døjet med skader på nøglepositioner nærmest 2/3 af sæsonen, ingen bredde på de forreste pladser, hvordan skal Conte kunne levere mere med et sådan materiel. Hans løn er i den henseende komplet irrelevant.
Skrevet af OC
Vil du, eller skal jeg lave regnestykket på, hvor mange millioner vi i gennemsnit så betaler for de otte ekstra point under Conte (11 millioner årligt) sammenlignet med Spalletti (4,5 millioner årligt)?

Conte kan stadig ikke trylle, ingen som i ingen træner vil få et hold som led massivt af en til tider temmelig opgivende/ ligegyldig mentalitet og tendenser til ikke at spille bold i 2-3mdr. til at gå hen og vinde serie a sæsonen efter. Oveni har vi døjet med skader på nøglepositioner nærmest 2/3 af sæsonen, ingen bredde på de forreste pladser, hvordan skal Conte kunne levere mere med et sådan materiel. Hans løn er i den henseende komplet irrelevant.


Okay, giv ham det her hold så:

Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Magnanelli, Obiang; Berardi, Djuricic, Boga; Caputo
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu kan de 8-11p være forskellen på CL og Ikke CL. Så de kan hurtigt vise sig at være fint tjent ind igen. Med en Spalletti snit ville vi nu ligge på en 5 plads!
Skrevet af OC
Ah ja.
Forskellen på adgang til CHL og adgang til CHL ligger på 6.5 millioner euro.

Godt givet ud, og sikkert det ledelsen satsede på før sæsonen!
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC med et snit på 1.8- 1.89 vil vi stående fod ikke være i CL. Så jo de 6,5 mio er alle pengene værd. Der var ingen der havde mesterskab som andet end det højest mulige præstation, men var aldrig er krav eller forventningen.
Skrevet af OC
Giver du så også Spalletti det rekordhøje transfervindue, eller vil du kun blive i det spekulative når det tilgodeser Conte?

Jeg sammenligner to virkelige situationer her.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
Bare rolig, OC. Vi vinder EL.
Skrevet af Soren32
Går ud fra, det er ironi snarere end reel optimisme, Interforlivet?
Vi vinder røv og nøgler, før bredden er til det. Det er naturkligvis surt, at midten er fuld af skader, men vores wingbacks er jo ikke til mere end det tynde øl.

Utilgiveligt, at Young kommer ind og koster 1 (næsten 2) straffespark, mens Gag banker det smalle Scudetto-håb på stolpen.

Der kan ske meget med det tætte program, men lyst ser det ikke ud. Det gjorde det heller ikke i 18´, da selvsamme Sassuolo plageånd fik os på hjemmebane forud for Lazio kampen i Rom, men er dælme ikke optimist.

Den gejst, jeg havde håbet ville komme med Conte på bænken, synes jeg heller ikke, man så i går. På alle måder en skuffende kamp.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32:
Den gejst, jeg havde håbet ville komme med Conte på bænken, synes jeg heller ikke, man så i går. På alle måder en skuffende kamp.
Jeg er 100% enig.

Og jo, det med EL var selvfølgelig ment som en joke. Dog er mit Inter-hjerte indrettet således at jeg altid har en lille snert af tro på succes boende ligemeget hvad der sker. Så en lille del af mig tror faktisk på at vi har en chance for at vinde EL - også selvom gårsdagens kamp signalerede alt muligt andet.

Scudetto-løbet er kørt nu - uden tvivl.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Spillernes var døde i går, det var åbenlyst det der gjorde udslaget. Lazio der spillede med om bloddy mesterskabet virkede nærmest umotiveret og ligeglade i over time, igen fordi de bare ikke havde kræfterne til rent faktisk at spille en kamp.

Det her var præcis hvorfor jeg var imod hurtig genstart af sæsonen, spillerne er hverken fysisk eller psykisk klar. Vi får en helveds masse træningskampe med halvdøde spillere, hvor det mere handler om hvem der er i bedst fysisk form og om held end det nødvendigvis handler om evner. Gagliardini havde formentligt banket den ind under normale omstændigheder, men manden fremstod træt og ukoncentreret, så brænder man sådan noget, Lukaku der har været sikkerheden selv har også brændt gedigne chancer.

Det her har inter som i intet med Conte at gøre. Men en absurd situation hvor vi tvinges til at stille med reservespækket hold og trætte spillere fordi kampene ligger tæt.

Lad os se hvordan Juve og co. Klare det når de skal spille kampe tæt op af hinanden. Det er her er umuligt at forudsige. Oveni mangler vi vores mest betydningsfulde spiller i Brozovic og ikke mindst forårets kreative drive fra Sensi.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg er med på din overordnede pointe omkring trætheden og det kritisable i det tætte kampprogram. Men at fratage Conte ansvaret fuldstændigt synes jeg er en tilsnigelse. Se bare på hans udskiftninger i går. Han har fem at gøre godt med, og dem vælger han at bruge på at skifte fire!? spillere ud som ikke spillede sidst og som man altså dermed - udfra din tese - må antage var nogle af dem med flest kræfter til rådighed.

Kampprogrammet er kritisabelt, og belastningen på spillerne er voldsom. Men det er nu engang sådan det er, og det er Contes job at få det bedste ud af holdet under disse omstændigheder. Det formåede han ikke at gøre i går.
Skrevet af Rossoneri
...hvor det mere handler om hvem der er i bedst fysisk form og om held end det nødvendigvis handler om evner.

Men er det i virkeligheden ikke også en væsentlig præmis under normale forhold?

Vi har jo mange gange set hold der følger rigtig godt med frem til jul og endda senere. Men når man kommer til den afgørende fase, laver man dumme resultater til dels fordi for mange bærende spillere er slidte.

Man kan i øvrigt spørge om nogle hold har bedre forudsætninger for at være i god form end andre. Skal man tage Inter som eksempel, burde det i teorien være en relativ fordel. Conte er kendt for at slide sine spillere op (groft sagt) og en pause uden kampe burde give mulighed for restitution.

Og nu er vi jo også kun lige startet op igen. Lad os se hvordan det ser ud, når der er spillet fem kampe.
annonce
0