Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
Okay @Interforlivet, jeg havde også på fornemmeren, at du nu mest jokede. Og ville ønske, jeg stadig havde lidt af din optimisme med EL. Jeg har også Inter-hjerte, men det er mere indrettet af slid og alderdom efterhånden. Oven på årevis af ”År nul”, ”Vi vinder i år! (men så kom vinteren)” osv. Men gid du må få ret!

@ Zanetti4ever Man kan ikke anfægte mod træthed. Men man kan anfægte, at man ikke er mentalt indstillet på de døende minutter, hvor man så sikkert som amen i kirken kommer under belejring. Særligt hvis man vil gøre sig ambitioner om et mesterskab, som trods alt ikke var helt fjernt før kampen.

Som der skrives, så skal Conte træffe valg. De er muligvis svære og under nye betingelser, men ift. det du siger om fysisk form og mere held end evner – og at spillerne heller ikke er psykisk klar, så er det netop, at en toptræner - i min optik i hvert fald – skal gå ind og sørge for, at det der held afløses af jernhård vindermentalitet. I dette eks. ved at finde ressourcerne til at undgå
koncentrationsbesvær fra det... hvad var det? 85. min? og så til lukketid.

Jeg siger ikke, det hele handler om Conte, for han har det materiale, han har. Men jeg synes, der mangler grinta, vilje og måske endda holdånd/sammenhold i sådan en kamp her, som bare skal vindes.

Og disciplinen? En erfaren Young, som kommer ind og sejler, en Skriniar som går op og får rødt kort på den måde. En Candreva som også skylder.

Jeg synes, det er helt fair at stille spørgsmål til holdet og erklære, man havde forventet mere fra Conte. Jeg trækker ham ikke til galgebakken, men jeg havde troet på mere.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32:
Jeg trækker ham ikke til galgebakken, men jeg havde troet på mere.
Det perspektiv på Contes indsats kan jeg meget nemmere forlige mig med end OC´s.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Soren

Nu Kan man ikke sådan uden lige adskille det fysiske fra det psykiske, hvis man er fysisk slidt og udmattet vil det altid påvirke dig mentalt, man kan selvf. forbedre ens psykiske styrke og udholdenhed, men selv professionelle kan mentalt gå ned med flaget pga. udmattelse uagtet hvor godt coachet de er. Det ses i alle sportsgrene, hvis du først er gået kold så er det altså ikke bare sådan at man rent mentalt kan få sig selv til at kværne videre, alle har en grænse også professionelle fodboldspillere, de er trods alt mennesker ligesom du og jeg.

Al det snak om mesterskaber er steget folk til hovedet, det var over optimistisk allerede fra start af. Noget jeg har fastholdt og som har vist sig at holde stik hidtil når tingene har spidset til. Vi har ikke holdet til det og har ikke haft det i 10 år. Derfor har jeg ikke fokus på det fordi jeg betegner det som drømme der ikke har hold i virkeligheden.

Realiteten er at vi har bredde spillere som
Gagliardini, Valero, Moses, Rannocchia, Biraghi, Vecino, Young, Sanchez og Candreva har alle gennem deres ikke eksisterende niveau og/eller elendige bundniveau, vist hvorfor det er så godt som en umulig opgave. Før de erstattes med bedre, kan vi blive ved med at drømme om mesterskabet, men også kun det. Bredden har kostet os dyrt i indeværende og vil forblive med det indtil vores bredde får en my af kvalitet over sig.

Folk er så forhadte og forblændet af deres had overfor Conte at de ikke forholder sig til de vilkår og materiale han rent faktisk har til rådighed. Et historisk dyrt transfermarked ændre som sådan intet på kvaliteten af holdet, ligesom hans løn heller ikke gør det.

Men Conte som navn gør det trods alt nemmere at tiltrække bedre spillere. Havde vi ikke haft Conte, så havde Eriksen næppe overvejet os.
Skrevet af Urban
Men Conte som navn gør det trods alt nemmere at tiltrække bedre spillere. Havde vi ikke haft Conte, så havde Eriksen næppe overvejet os.

Helt enig, og det er et mønster vi kommer til at se fortsætte.

Dog, er det fuldstændig uacceptabelt, Corona eller meget i løn til Conte eller ej, at vi ikke vinder denne kamp.
Det er fuldstændig uacceptabelt at Skriniar laver det nummer, og får 3 kampdages karantæne og at Conte også ender på tribunen mod Parma.

Det er fuldstændig uacceptabelt at smide føringen væk med 5 min. tilbage. Jeg er decideret i chok over hvor ringe vi var HELE kampen igennem. Også idag. Derfor er det nok godt det ikke er mig der er træner, for de havde fået blæst håret direkte tilbage, mere end Candrevas hår allerede er. Føj for en præstation.

Selvfølgelig skal vi have med at vi spillede med en del reserver - men det gjorde Sassuolo også.

Og så synes jeg den bruger, som jeg ikke lige husker nu, der skriver at Gagliardini sender mesterskabet på stolpen, var utrolig sigende. Sikke en afbrænder - jeg mindes ikke jeg har set en større??
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Soren32
@Z4ever
Jeg ser din pointe, men jeg mener, man til en vis grad kan adskille det. Og her ikke kun ved at man åbenlyst træner mennesker i at præstere mere udelukkende ved at skærpe den mentale kapacitet, men også i fodboldkonteksten her.

At man bevarer koncentrationen, eller har en øget ad slagsen, når det spidser til. Særligt må man arbejde på den del, når man anvender retorikken om at ”alle kampe er en finale” i slutspurten. Her skuffer det såmænd bare, når man til stadighed sporer de her svips og usikkerhedsmomenter, som var under Spalletti.

Her savner – forventer jeg - at se noget mere fra et Conte-hold. Også selvom det er første sæson og en spøjs af slagsen. Jeg synes, han kom meget mere hæderligt ud af vores typiske vinterhi, men med hans navn og truppens kvalitet kontra under netop Spalletti, så savner jeg det der killer-instinkt ift. at lukke kampe og ift. at ville vinde for enhver pris. Ligesom man må forvente de friske mænd, som kommer ind i kampen, så ikke vader på banen med hovedet under armen. Jeg synes også de her kampe før Corona, hvor vi går på banen og ikke har den rigtige indstilling er et hak i huen, og når vi falder ud af kampe en hel halveg, tager for let på en føring osv. Men okay, puslespillet mangler prikker, ikke kun i form af kvalitet, men også vinderkultur.

Som du kan læse tidligere, så anerkender jeg både nye omstændigheder OG den trup Conte har til rådighed. Jeg har aldrig ment, det her var en mesterskabssæson, men når man er så tæt ved, så er det klart, man bliver skuffet, når man genser ”noget fra før”, altså noget i en ’lige ved og næsten’ forstand som Inter fan.

Jeg vil i øvrigt gerne slå fast, at jeg ikke har forhadt eller har været modstander af Conte – eller Marotta for den sags skyld. Havde det været Pavel Nedved havde jeg gået efter manden haha, men Conte som en træner med år væk fra Juve inden var nu helt okay.

Og du hører ikke andet herfra, end at jeg absolut giver dig medhold i, at han har været en kæmpe tiltrækningskraft. Alt det positive sagt, så ville jeg stadig ønske, han havde sat et stærkere aftryk på fighten, fodboldhjertet og evnen til at se kampen ud.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Folk er så forhadte og forblændet af deres had overfor Conte at de ikke forholder sig til de vilkår og materiale han rent faktisk har til rådighed.
Hvem er disse "folk"? Hvis det er trådens brugere du taler om, er din påstand ikke engang tæt på at være rigtig. Hvis det er andre folk du taler om, hvilken relevans har de så for trådens debat?
Skrevet af Slettet(042125212608)
I4l Lige kort det var ikke nødvendigvis møntet på nogen herinde, men bare noget jeg har bemærket. Det er utroligt så meget negativitet der er i forhold til Conte. Nej han er heller ikke min kop te, men ærligt talt bliver det bare for meget en gang imellem.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Soren
Du kan træne det som jeg også skriver, men kun til en grænse. Hjernen skal stadig have energi, går du f.eks. Kold så bliver alting komplet ligegyldigt, så kan du have trænet det mentale nok så meget men det ændre ikke på din krop ikke har den fornødne energi til i tilstrækkelig grad at udføre opgaven. Nuvel dette problem er ofte ikke nær udtalt i holdsport som i udholdenheds sportsgrene såsom Cykling, men under sådanne ekstreme forhold vi befinder i nu kan det ske, jeg syntes der var spillere både i vores og især i Lazio lejeren der i den grad så ud som de gik kolde.

Bevare koncentration har du ret i er noget der skal trænes og noget vi har døjet med i årevis og derfor noget der kan arbejdes med, men når problemerne har stukket så dybt som tilfældet har været for os så løser du det ikke på en formiddag.

Jeg tror dog stadig ikke man ensidigt kan konkludere at denne kamp blev afgjort pga. mentalt kolaps, for mig set virkede det i langt højere grad som det mentale svigt skete som konsekvens af at spillerne var fysisk udmattet. Fysikken har en ret betydelig effekt på koncentrations kapaciteten, spillerne er ikke i deres livs form og derfor er det lidt forventligt det bliver en lidt uskøn affære til sidst. Jeg syntes hvertfald vi skal være påpasselig med at konkludere dette er Contes fejl, for det her er ikke en normal situation.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Fair nok at det er din oplevelse. Men så bør du måske en anden gang specificere hvad du mener med "folk".

For jeg synes at tråden herinde er kendetegnet af alt andet end et indædt had til Conte.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Er du slet ikke enig i at Conte foretog nogle tvivlsomme udskiftninger - netop spillernes udmattelse in mente?
Skrevet af OC
Z4E

Drop nu det fis, du har kørt "det er mentaliteten det er galt med, og den kan ikke ændres, træneren gør sit ABSOLUT maksimale med dét han har til rådighed, og det er omsonst at bede ham om mere end det absolut minimale" siden den dag du oprettede din bruger.

Hvis mentalitetsændringen (det som Conte var så famøs for) ikke starter hos træneren, hvor så?
La prende Vecino.
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Det er sygt at i kan brokke jer så meget over Conte. Han er en pisse god træner, og selvom jeg blive upopulær for at sige det, så havde jeg håbet at han var havnet tilbage i Juve istedet for Inter.
Han er bestemt i top 5 i verdenen. At skifte ham bliver tingene bestemt ikke bedre af er jeg ret sikker på, med mindre man kan hente Klopp eller Pep.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet

Vores wingbacks er nogle af de spillere der løber flest km pga. Deres opgave, så når man knap og nok har 60min i benene så giver den del i hvertfald nogenlunde rationel mening. At det så backfired komplet i sidste kamp er sku aldrig til at vide på forhånd. Ingen vidste Young ville sejle så meget som han gjorde.

Som seer kan jeg umuligt vide rationalet over ind og udskiftninger, jeg ved jo reelt intet om kommunikationen spillere og træner imellem samt deres tilstand, det er så helt ufatteligt nemt at lege sofa træner. Conte har formentligt nogle objektive grunde til hvorfor han gør som han gør og uden at have alle de informationer tilgængelig som han har, bliver det sku lidt en tvivlsom diskussion om hvorvidt han gør det rigtige.

OC Det tager tid at lave kultur og mentalitetsændringer, vi har allerede set små forbedringer, f.eks. havnede vi ikke i den famøse vinterdepression i denne sæson. Jeg er sikker på Conte gør hvad han kan, men det er altså ikke en trylledrik. Arbejde med mentalitet og psyke tager tid og er ikke noget det sker på en formiddag, ligesom du heller ikke går fra at ikke spille bold i over tre mdr. til at være i topform på en dag, det er noget man langsom træner op og psyken, det mentale og kulturer er noget af det mest komplicerede og sværeste at træne og ændre.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så har Inter også lige givet bøde til Skriniar ovenpå hans tre dages karantæne og bøde.

Jeg skal da love for der er kommet andre boller på suppen.

Man kan diskutere om hvorvidt bøder er den rette måde at gribe det an på. Men man sender da hvertfald et uomtvisteligt signal til truppen om hvad er acceptabel opførsel.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Som seer kan jeg umuligt vide rationalet over ind og udskiftninger, jeg ved jo reelt intet om kommunikationen spillere og træner imellem samt deres tilstand, det er så helt ufatteligt nemt at lege sofa træner. Conte har formentligt nogle objektive grunde til hvorfor han gør som han gør og uden at have alle de informationer tilgængelig som han har, bliver det sku lidt en tvivlsom diskussion om hvorvidt han gør det rigtige.
Men det er til gengæld på ingen måde umuligt for dig at vide hvad der præcis gjorde at Gaglia brændte sin chance samt hvad der præcis forårsagede vores nederlag.

Med andre ord: Du accepterer spekulationer når de taler din sag men afviser dem hvis de ikke gør.

Det finder jeg selvsagt både fjollet og tåbeligt.
Skrevet af Gustenv@rius
“ Det tager tid at lave kultur og mentalitetsændringer”

Ja, det tog ca. Conte en preseason at ændre de ting hos Juve da han startede der.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
https://www.youtube.com/watch?v=22VmzX35pvM

Stakkels dig, Gusten. Det er hverken rart eller sundt at gå og bakse med sådan nogle modstridende følelser hele tiden.
Skrevet af Gustenv@rius
Cringe.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
@Gusten: Helt vildt. Men du er det heldigvis på en underholdende måde.
Skrevet af Gustenv@rius
Bevares.

BTW, ser ud til Inter er i seriøs kontakt med Real om Hakimi. Ikke dårligt.

Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0