Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Nå ok, så det var ikke "stråmænd" alligevel? Flot.

At du ikke selv kan se at både Conte-delen og Eriksen-delen er en 8-årig værdi, er én af de ting jeg som skrevet har svært ved at vide om jeg skal grine eller græde over.

Det er én fucking kamp. For mindre end en uge siden savede vi Brescia midt over - Brescia som i øvrigt slog Verona 2-0 i søndags.

Jesus. Fucking. Christ. Hvor er det dog latterligt og hovedrystende det du leverer.
Skrevet af OC
Det er alligevel ekstremt, at det at sætte spørgsmålstegn ved Conte og hans hyring som Intertræner skal takseres til dommedagssnak. Også selvom man fra starten har været stærkt imod det.
Det er åbenbart diskursen der hersker her - hellere for lidt end for meget. Hvis man ikke klapper i takt over en storsejr over et hold, som har givet sig til takke med nedrykning, hvad laver man så i grunden her? (*retorisk spørgsmål*, Forza Inter!!!)

Jeg takker af for denne gang, må være konklusionen.
Især håber jeg at du, FD, efter mit farvel videre hygger dig utroligt meget med de evigt-kværulerende og uinteressante diskussioner den her tråd er blevet til det sidste år.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Har Conte ikke selv åbnet ballet med sine udtalelser efter kampen igår?
Skrevet af Flying Dutchman
Det handler ikke om at klappe i takt, ej heller at alle mener det samme. Det handler om, at når du kun - og vitterlig kun - hæfter dig ved alt det negative, stort som småt, uden bare i det mindste at anerkende det positive, at du med tiden fremstår skinger.

Og ja, diskussionerne er nok blevet mindre interessante herinde de sidste par år - men det har du også bidraget til. Når der ikke længere nuancer er at spore, er der heller intet at diskutere.

Jeg finder det oprigtigt ærligt, du smutter. Tro det eller ej, så kan jeg godt lide din bruger, selvom din nyere tids lutter distopiske historik er mig uforståeligt. Jeg håber, du med tiden kigger ind igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
I4l

Nu sejler det for dig min dreng.

Dit niveau er jo rystende lavt, dit første var på under børnehave niveau. Dit andet ynkeligt.

Conte har selv åbnet ballet, han har selv sat sit job på spil og siger selv at han skal vise sig værdig for projektet, at de kommende 8 kampe er alle eksamener for ham og spillerne. Hans ord er en del hårdere end dem jeg ligger op til. Jeg har ikke skrevet han skal fyres så jo stråmandsargument, jeg siger det samme som Conte intet mindre eller mere og begge har sagt han skal vise at det var en one off, jeg har for i øvrigt skrevet herinde (hvilket du belejligt ignorer) at jeg ikke tror det går så galt og at vi skal stoppe med at fyre trænere i tide og utide. Dit Barella er også stråmandsargument og alt det andet sludder du fyre af.

At du i din stådreng overfor Eriksen ikke kan se han ikke har været synderligt imponerende må stå for egen regning.

At komme med den der 6-0 sejr er igen væk, jeg roste holdet, jeg har ikke sagt det hele går a pommeren til det er grebet i din egen indbildske fantasi.

Jeg har skrevet vi må forholde os til hvad der sker, det må vi se over de kommende 8 kampe. Selv Conte ved det var skidt det skal hverken overvurderes eller undervurderes. Det faktum at Marotta og Conte sad med spillerene 1 time efter kampen siger lidt om hvor alvorligt de tager det, måske du ikke skal undervurdere det som du gør, Conte og klubben ved det skal tages seriøst, så din affejring af det som intet er helt afmarcheret.

Hvori er jeg dommedask, undskyld mig har jeg ikke rost præstationerne i indeværende, har jeg ikke skrevet de var fine, har jeg ikke netop skrevet der har været både sportsligt og resultatmæssig fremgang. Jeg har ikke skrevet vi ryger ud af CL pladserne og andet OC´sk. Jeg tror din dommedags snak kommer fra jeg ikke hoppede på den der scudetto hjerneblødning men holdt benene på jorden, noget der har vist sig at holde pænt stik.

Du virker med tidligere indlæg in mente en smule hyklerisk fra din side. Du har jo om nogen jo givet en udtalt begejstring for Conte og spillet
Skrevet af OC
Jeg har ikke skrevet vi ryger ud af CL pladserne og andet OC´sk.


Din åndsbolle og komplette sinke. Find ét sted, hvor jeg skriver, at vi ryger ud af de CHL-kvalificerende pladser.

Det piner mig inderligt, at en person som holder med samme hold som jeg gør, skal forpeste mit tilhørsforhold udadtil med en så gennemgående komplet lav IQ og evne til at begribe ret så simple ting.
Du, om nogen anden, er grunden til, at den her tråd er blevet komplet lort.

Fanden tage dig.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det gjorde du tidligere på sæsonen
OC du har værst pis hamrende negativt om alt hele denne sæson, så kig for hulan da bare en smule indad, du har selv forpestet tråden, så kom ikke for godt igang.

Når man siger de ting man siger om andre peger pilen på en selv. Så kan du jo overveje hvad det siger om dig når du skal komme med sådanne ting. Det er hvertfald ikke flatterende.

At du ikke har rationel kapacitet til at indse at folk der holder med det samme hold er vidt forskellige er mig for i øvrigt en gåde. Blot fordi man har samme hold betyder sku ikke man har meget til fælles, jeg deler for eksempel intet med vores Ultras. Men jeg acceptere at der er folk der støtter holdet jeg bare ikke er enig med og det rager mig egentligt en høst blomst hvordan du og andre herinde er, det betyder intet for mig, i er annonyme personer på et fora og kan derfor ikke forpeste noget som helst, i betyder ikke noget, i irrelevante i forhold til mit forhold til Inter både internt og udadtil.

Igen det er en fucking sport/underholdning lad nu være med at tage ting så fucking personligt. Ja undskyld mit sprog.
Skrevet af Flying Dutchman
OC har ikke skrevet, vi ryger ud af CL-pladserne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har heller ikke skrevet at OC gjorde det efter Corona, mindes bare han skrev det tidligere på sæsonen. Det kan være jeg bare har tolket på nogle pessimistiske udtalelser om spillet og resultaterne før Corona. Det tager jeg gerne på min kappe og beklager hvis jeg har overfortolket noget/husket forkert.

Så Undskyld OC.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Dit niveau er jo rystende lavt, dit første var på under børnehave niveau. Dit andet ynkeligt.
Det er ikke bare svært men umuligt for mig at tage en sådan karakteristik alvorligt når den kommer fra dig. Dig, som gentagende gange nægter at forholde sig til/stå på mål for alverdens tåbeligheder som du løbende lukker ud. Seneste eksempel kunne være Karamoh som du ganske gratis får karakteriseret som et supertalent som Inter var dumme at lade gå da Parma vinder over os (og han spiller sin eneste gode kamp i dén trøje) og som du nu bare ignorerer når der bliver spurgt ind til det.

Dét er børnehaveniveau, Z4E.

At du så samtidig tager det jeg skriver om Barella bogstaveligt, er lige så tåbeligt. Det var en slet skjult reference til dit besyv omkring Christian Eriksen. At mene at man allerede på nuværende tidspunkt kan konkludere at han er "fejlcastet" er så himmelråbende dumt at det burde give dig karantæne fra at debattere fodboldanliggender i en måned.

Har han imponeret? Nej, gu fanden har han da ikke det. Han har til tider set decideret dårlig ud. Men han har for fanden ikke været i klubben længe nok til at konkludere noget som helst. Det bør være åbenlyst for enhver. Når du så lige smider en global pandemi-krise oven i hatten, ja så mangler man lige pludselig ord til at beskrive hvor dum din præmature konklusion er.

Jeg ser Contes udtalelser primært som et forsøg på at tage ansvar og gå forrest efter blamagen mod Bologna. Jeg nægter at tro bare ét sekund på at han mener andet end at han er den rette mand for klubben.

Der skal nemlig ikke særlig meget forstand til at se på hans virke i Inter indtil videre og se at hans tilstedeværelse har rykket os markant på flere parametre (hvilket jeg for nylig forklarede). Tror du i øvrigt i ramme alvor at Lukaku, Barella, Eriksen og Hakimi havde sagt ja til Inter hvis vi stadig havde Spalletti som træner? Tror du vi havde fået lige så mange point?

Betyder det så at jeg mener Conte er en succes? Nej da. Det er han tydeligvis ikke. Vi er allerede ude af Scudetto-racet, og vi står stadig med massive problemer hvad angår det mentale. Samtidig har han ikke formået at få implementeret sit tremandsforsvar forsvar på en overbevisende måde på trods af over 12 måneder i klubben.

Men derfra og så til at tale om at han muligvis skal fyres, der er så langt at jeg ikke begriber man overhovedet vælger at lufte tanken.

PS: At tale om stråmænd og så samtidig insinuere at jeg er vild med Eriksen(s præstationer) klinger meget, meget hult. Ikke at jeg forestiller mig at du vil forholde dig til det. Du kører jo som bekendt den selektive stil.
Skrevet af kim000
@z4l
Du vurdere simpelthen, at Eriksen skal sendes videre efter at have startet inde end mindre en ti kampe?? Det er sgu det man kalder en overfortolkning. Hvis du så kampene imod Parma og Bologna, så blev han mandsopdækket, noget som han ikke har skulle forholde sig til i England. Så der må Conte give ham nogle redskaber, som han kan bruge.
Eriksen er ikke hurtig eller fysisk stærk, så når modstanderholdet sætter ham ud af spillet, så skal de andre på midtbanen træde i karakter, da de for mere plads.
I de kampe Eriksen har været god, der har han vist, at han er det vi har manglet på midtbanen. Men nej, han kan ikke alene og er meget afhængig af de to midtbanespillere bag ham. Så vurder ham, når Han har spillet en hel sæson og haft de bedste forhold.... Det andet er i mine øjne pinlige udtagelser
Skrevet af kim000
At man overhovedet skal komme med nogle konklusioner om at fyre Conte, og ja, jeg læste udtagelserne. Og selvfølgelig vil der være pres på ham, men da slet ikke til fyring... Conte skal have tid, lige som klopp og guadiola fik. Så vidt jeg husker, der var deres første år heller ikke særling godt...
Så giv dog Eriksen og Conte tid, så skal vi nok se en langt bedre sæson, det er jeg sikker på.... Vi vidste jo alle godt, at efter corona pausen, at juve ville vinde mesterskabet, så forstår slet ikke, at folk virker oprørt over, ar vi ikke er tættere på...
Skrevet af Urban
Marotta har også udtalt at Eriksen har manglet den kontinuerlige midtbane konstellation, han har ikke haft friheden til at kunne bevæge sig som en trequatista fordi han også skal dække endnu mere af bagtil, fordi folk som Barella, Brozo og Sensi har været skadet på skift og samtidig.

Det er altså en væsentlig pointe.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Sir , moderator
Tal lidt pænere OC, så jeg ikke hele tiden skal se på Indsparks klager.
Dette er en signatur.
Skrevet af Gustenv@rius
Kan vi ikke beholde OC og vise Indspark døren istedet?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Du er velkommen til at besøge moderatortråden og tage mig på ordet.

@Gusten

Det var dog alligevel varmende ord, nærmest. Jeg føler mig næsten svimmel over et plot-twist af denne art.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Aldeles enig med Gusten. Det er ikke OC, der er problemet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Sir , moderator
Nu skal vi nok bedømme hvad problemet er, og ekstremt grimt sprog er blandt andet et problem, for vi gider ikke sidde og forklare hvorfor en bruger må skrive meget nedsættende ting om en anden bruger, mens andre får advarsler og karantæner.
Dette er en signatur.
Skrevet af Interforlivet
@Sir: For fanden altså. Jeg er med på at I ikke kan følge med i det hele. Men det kræver fandeme ikke særlig meget indsigt at forstå at Indspark er en pest for dette forum.

Få nu Indspark ud!
Skrevet af Sir , moderator
Vi har endnu ikke forstået det. Jeg læser ikke disse tråde på daglig basis og forstår ikke hvad fejden går ud på. I må nok forklare det i moderatortråden hvis vi skal forstå det.

Uanset hvad, så skal der tales pænt også til Zanetti osv. ellers kommer der nogle pauser, og der burde ikke rigtig være nødvendigt.

" Din åndsbolle og komplette sinke."

Den slags går sgu ikke.

Dette er en signatur.
annonce
0