Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men ja defensivt er vi stadig alt for nemme at spille sig til chancer overfor og det har sku været lidt tilfældet i alle kampe siden genopstarten, så er det også svært at få fuld point.
Skrevet af Interforlivet
Altså, er det vitterligt et dogme for Conte med de 70 minutter??

Det giver for mig at se absolut ingen mening ikke at skifte ud nu - som i "lige nu".

Edit: I guess not.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Er kun blevet ringere efter de indskiftninger, ligner ikke just at vi kommer tilbage i den kamp, ide forladt, ingen tempo, ingen gejst...
Skrevet af Urban
Hold fast en omgang lorte bold.. Utålmodigt og umodent.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Helt enig. Vi får slet ikke lagt det pres på Roma som vi ellers bør være i stand til at mønstre.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Endnu et bevis for at sidste runde nok mere var pga. Modstanderen var ring end vi var gode.... vi har ikke just imponeret her i disse Corona tider. Hold op det er magret.

Når vi ikke selv kan så kan Roma hjælpe... Lukaku sikkerheden selv
Skrevet af Interforlivet
Lukaku er godt nok stensikker på de straffespark.
Skrevet af Interforlivet
Så er CL i hus.
Skrevet af Nickdkinter
CL sikret. Hvilket er pisse godt!!!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nå CL er sikret fint... videre til næste sæson.

Brug de resterende kampe som træning, så gerne bi spare alle vores bedste spillere de sidste kampe, flere ligner de godt kunne bruge et hvil.
Skrevet af L'Imperatore
Fedt det ikke bliver en neglebider igen med chl kval.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Urban
Conte blev ansat for at konkurrere med Juve. (Det i sig selv er iøvrigt et selvmål, for vi skal ikke konkurrere med Juve, vi skal smadre dem, de skal ikke have et ben til jorden, efter min mening, så det er rent retorisk noget bæ, vi har haft gang i dér)
Men når man så siger disse ting i medierne, og man ansætter Conte, så bør mentaliteten også følge med. Men det har vist sig, at den er længere undervejs, end jeg først troede. Vores vinder mentalitet, vores aggressivitet, vores nul tolerance, uanset modstander.

Jeg er med på at vi har haft mange uheldige skader, og særligt Sensi, den store kreative åbenbaring, har hæmmet vores spil.

MEN når Roma dikterer spillet, nærmest hele kampen, og de får to heldige mål, så fortæller det dog at vi er blevet bedre, på netop mentaliteten og vinderkulturen, når vi alligevel hiver en uafgjort hjem.

Vi begynder at se små tegn på en bredde i truppen. Når man kan skifte Lukaku og Eriksen ind, så vidner det trods alt om en begyndende bredde.

Jeg mener, nok modsat nogle af jer, at vi ikke bare skal lade de sidste kampe være træningskampe. Jeg synes en højere plads i tabellen gør vores selvindsigt bedre, og dermed også vinderkulturen, som er SÅ vigtig for os at få stablet ordentlig på benene.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Self skal vi vinde vores kampe! Og spille de spillere ind som skal spilles ind. Ingen tvivl om det. Få kørt CE ind. Og stil med de stærkeste. Nu når cl er i hus, så skal vi se hvor højt vi kan komme.
Skrevet af Rossoneri
Hvis man mener man skal "smadre" Juventus, savner man nok "lidt" realitetssans.

Juventus er jo åbenlyst det bedste hold i ligaen - også selvom de har haft problemer i indeværende sæson.

Og vigtigst af alt, de har økonomien til at adressere de spillemæssige udfordringer de har haft.

Jeg tror umiddelbart, at konkurrencen i toppen bliver skærpet. Og Inter er et godt bud på en udfordrer.
Skrevet af Interforlivet
Jeg tror du misforstår Urban, Rosso. Som jeg læser det, så taler han om en indstilling som skal implementeres. Og den indstilling er kendetegnet ved at man ikke stiller sig tilfreds med at være på niveau med Juventus.

Og ja ja, det er selvfølgelig utopi lige nu at man får det omsat til virkelighed i tabellen, men jeg kan dog sagtens se en pointe i det. Det tror jeg også Conte kan.
Skrevet af Mumleren
Jeg er enig så langt at konkurrencen om udfordrerpladsen er skærpet. Serie A er stadig et one horse race. Lidt hårdt at erkende, men ikke svært at se.

Juventus har rodet lidt spillemæssigt under Sarri, og alligevel ender det nok ret komfortabelt. Det siger bare lidt om hvor godt Juventus udgangspunkt var.

Inter har gjort klare fremskridt, men er jo ikke på niveau med et under-par-Juventus endnu. Med Conte synes jeg vi haler ind, nu må vi så se om han stadig er overbevist af projektet.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@Mumleren:
nu må vi så se om han stadig er overbevist af projektet.
Jeg har umiddelbart meget svært ved at se at han ikke skulle være det.

Der er fremgang på stort set alle parametre. Så hvorfor stoppe der?
Skrevet af Rossoneri
@inter
Det er bestemt en mulighed, at jeg misforstår.

Men altså, hvis det handler om en indstilling, hvordan skal det så aflæses?

Nu ser du/I givetvis mere Inter-fodbold end mig, men jeg oplever umiddelbart ikke, at der findes en resignerende indstilling - snarere tværtimod.

Jeg oplever reelt et hold der, set over en sæson, præsterer ift forventningerne, som et minimum.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Conte leger offer igen, det er programmets skyld

som sådan har egentligt Conte en fin pointe at vi har spillet forholdsvis mange 21:45 kampe(sindsygt tidspunkt) og ja vi havde en kamp mindre en modstanderen. Kæden hopper dog af efterfølgende da det nok ikke er for at skade os men pga. dårlig planlægning og et resultat af at skulle spille en kamp mere, for realiteten er vi ikke er de eneste, de samme forhold har Juve, Roma og Milan. Alle de resterende har op mod dobbelt så mange tidligere kampe og det er jo nok en lille fordel men Lazio har vist den nok ikke er synderlig stor. Angående pausen er det noget der dog også er gældende andre. Milan har for i øvrigt et ligeså slemt program og de smadre der ud af kære Conte.

Vores problen skyldtes nok i højere grad skader på midtbanen igen, igen og det mentale. Men man skal jo finde en belejlig undskyldning.

Ros
Man skal nok kende inter for at vide hvad man skal kigge efter, hvis man ser samtlige kampe er det dog stadig ret tydeligt som Conte også et inde på, at vi mentalt ikke er hvor vi bør være og at vi slipper op i alt for mange kampe. Et mentalt problem vi har døjet med i 9år. Især i tre kampe efter Corona har det været ekstremt tydeligt, Bologna kampen om end nogen, der så man alle de grumme skeletter fra skabet.
Skrevet af Rossoneri
@z4e
Tror jeg er med på hvad du mener.

Men er det ikke også os fans der ofte har urealistiske krav?

Alle hold har off days. Alle spillere laver fejl.

Selvfølgelig er det skuffende (og røvfrustrerende) når ens hold ikke præsterer mod hold der, på papiret, burde slås.

Men sådan har virkeligheden altid været.

Ser man på jeres hold, vil jeg mene, at der "kun" er fem topspillere; Handanovic, Skriniar, De Vrij, Brozovic og Lukaku. Skriniar kan man i øvrigt diskutere om fungerer optimalt i et tre-mands forsvar (som I jo også flittigt har gjort her i tråden).

Eriksen er naturligvis en super dygtig spiller, men spørgsmålet er om han er i sit rette element. Sanchez er, historisk set, også en topspiller, men han har vært igennem nogle turbulente år. Indeværende sæson ingen undtagelse, med en lang skade.

Med en masse unge spillere der er i en udviklingsfase, må man også forvente fejl. Bastoni, Lautaro, Barella, Sensi m.fl. er spillere der, efter alt at dømme, stadig har deres bedste år foran sig. Fejl er en del af udvikling.

Hvis man, som mig, går lidt op i performance data, står det ret klart, at udsving er forventelige over en periode.

Men jeg tænker, at de fleste Inter-fans nok ville have solgt sæsonen på forhånd, hvis man var blevet tilbudt, at være seks point efter Juve med fire runder igen.

I mit univers er det mere en godkendt. Holdet har, som minimum, opnået det man kunne forvente (efter min ydmyge mening).

Heri ligger så også spørgsmålet, om Conte kan/bør kritiseres.
Jeg synes sådan set det er fint med overdrevne/urealistiske ambitioner. Zlatan er et glimrende eksempel på hvordan det kan bruges produktivt i en trup.

Men når man foretager en evaluering, er det vigtigt at forholde sig realistisk - igen, efter min mening.

Og er spørgsmålet ultimativt; er det realistisk, at Inter går igennem en sæson uden udfald (set i lyset af den nuværende trup)?
Hvis ikke, er kritikken af Conte vel reelt unfair.

Man kan så kritisere Conte for andre ting. Fx hans ynkelige beklagelser som du selv er inde på. Det er, efter min vurdering, hans klart største mangel.
annonce
0