Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Urban
Det ved jeg ikke helt. Pirlo kommer til at lave en Zidane tror jeg. Han kommer med gejst, og taktisk snilde - er mine forventninger.

Dog tror jeg at Ronaldo tager til PSG. De laver en bytter med Icardi. (Okay, nu jeg ude i konspirationsteorier)
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er også nemt at lave en Zidan når man stadig har det bedste hold med den bedste bredde, det bevidste Sarri jo meget godt. Juve kan have det ringeste sæson i 9år og alligevel vinde 2-3 runder før, siger jo ikke så lidt om hvor meget de foran, det gør det trods alt en helt del nemmere.
Skrevet af Urban
Jeg synes tilgengæld at der er forbavsende mange rygter om Skriniar/Ndombele byt.

Det synes jeg ikke om. For mig er det slet ikke en én til én bytter.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

For hver Zidane har der været ti Stramaccionier - og Zidane kom desuden fra to år som U21 træner. Pirlo har ingen erfaring. Jeg tror da, at alle fodboldfans kan lide historier som denne, hvor uprøvede trænere kommer ind og instant succes. Det hører bare sjældenhederne til. Det her bliver Pirlo´s første opgave som træner og selv hvis vi antager, at hans umiddelbart fremragende taktiske evner som spiller oversættes gnidningsfrit til hans trænergerning, så er der et hav af yderligere parametre der skal gå op, for at han bliver en succes.

Min umiddelbare reaktion på Sarri´s fyring var meget lige I4L´s - men jeg synes umiddelbart ikke, at Juventus er kommet styrket ud af det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Det håber jeg da også på.

Jeg tror dog bare at hans omdømme er noget større, end Strama var, og derfor vil spillerene givetvis også give mere på banen, fordi respekten er dét større. A la Zidane.

Nu vel. Jeg er med på at der er mange parametre der skal gå op. Jeg tror dog at hvis vi bevare Conte, så står vi stærkere, da vi har lagt størstedelen af fundamentet, hvor Juve skal starte forfra igen.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Man skal dog også huske, at Zidane overtager et fantastisk hold, hvorimod Pirlo overtaget et hold der falder mellem to trænersæder, og hvor kernen består af aldrende spillere. Endvidere havde Zidane altså langt mere erfaring fra sidelinjen, end Pirlo har; franskmanden havde både siddet på bænken under Mourinho, været assistent til Ancelotti og chef for Real´s Castillohold.

Pirlo kommer med ingenting overhovedet. Intet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg kunne ikke være mere enig. Ansættelsen af Pirlo er vel egentlig bedst beskrevet som vores største chance for en Scudetto i 10 år.

Det kan da sagtens være at han viser sig at blive en dygtig træner. Men at han skulle ende med at blive det og samtidig præstere fra dag 1 er der altså ikke særlig store chancer for.

Jeg er ovenud begejstret for det her!
Skrevet af Interforlivet
@Urban: At have respekt fra spillerne fra start af er jo altså ikke nok. Dét at styre et omklædningsrum fyldt med millionær-primadonnaer er og bliver en udfordring man ikke ved om man kan kapere før man står i den. Og det gør sig altså dermed også gældende for Pirlo.

Det er et kæmpe sats af Juventus det her - et sats man sagtens kan forstå at de tager med tanke på at de snart har vundet et helt årtis Scudettoer i træk - men ikke desto mindre et kæmpe sats.

Det er vores store chance det her.
Skrevet af Urban
Jeg er ikke uenig med jer. Men jeg synes ikke man bør tage let på hans ry og det han kan bringe til Juve i Serie A. Pirlo har trods alt spillet hans karriere i Serie A, så han kender ligaen ud og ind.

Jeg vil stadig være påpasselig med at påtage os mesterskabet allerede nu på baggrund af Pirlo. De har en vanvittig trup som på mange måder kan selv, det så vi jo også med Sarri.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@Urban: Jamen i så fald misforstår du også både mig og (ret mig hvis jeg tager fejl, FD!) og FDs besyv. Juventus er naturligvis stadig favoritter, og Pirlo kan selvfølgelig bruge sin erfaring fra Serie A konstruktivt i sin trænerkarriere i Juventus.

Men det er og bliver en åbning for os det her fordi Pirlo ingen som helst erfaring har fra trænergerningen på øverste klasse.

Læg dertil at vi lige har afsluttet den bedste sæson i 10 år i Serie A og har hentet Hakimi og Alexis uden at miste nogle profiler, og så har du altså et scenarie hvor Inter er bedre stillet i Scudetto-kampen i næste sæson end klubben har været i meget, meget lang tid.
Skrevet af Urban
Det er jeg bestemt meget enig i.

Jeg tror i hvert fald vi bliver toer igen. Særligt hvis Lukaku bliver ved på den måde han har startet denne sæson.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Vi vinder Scudettoen næste år.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg vil dog personligt se os fortsætte de overordnede positive tendenser før jeg overhovedet vil nævne ordet scudetto. Vi ved grundlæggende ikke om Hakimi vil falde til og i givet fald hvor længe det vil tage, Tonali og Kambulla handlerne trækker efterhånden i langdrag og der er stadig nogle ukendte aspekter der skal på plads såsom en vice lukaku.

Jeg vil se hvilket hold vi står med ved sæson start og jeg vil egentligt også gerne se nogle kampe før jeg overhovedet vil forholde mig om evt. mesterskab, videre vil fokus trods alt være på egne præstationer, levere vi bedre end i den afsluttede kan vi meget vel vinde, gør vi det kan vi så forholde os til Juve, Atalanta og i mindre grad Lazio, Milan og Napoli, alle er på papiret top 4 kandidater men de sidste tre tror jeg ikke de har til mere end det.

Roma vil jeg på forhånd nærmest udelukke som top 4 hold.

Skrevet af Flying Dutchman
Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det bare noget helt andet at være spiller end at være træner - så at Pirlo har noget erfaring fra for fem år siden, tillægger jeg meget lidt værdi. Det kommer måske, måske ikke til at hjælpe ham på det ren taktiske, men når det kommer til mandskabspleje, udvalg at ønskede spillere, motivation, det store billede og en hulens masse andre elementer, er Pirlo et ubeskrevet blad.

Det er et kæmpe sats af Juventus.

Tilføj dertil, at Juventus - som eksempelvis Gusten nok også vil give mig ret i - reelt set trænger til en større udrensning af spillertruppen (vel at mærke i en periode, hvor også de er ramt af Corona-relaterede økonomiske tømmermænd), og så har vi umiddelbart et temmeligt shaky Juventus hold.

Slutteligt peger pilen opad for os, mens den har peget nedad for Juventus i det forgangne år. Vi endte som bekendt tæt på Juventus og har i den kommende sæson endda kontinuitet at bryste os af.

Vinder vi Scudettoen? Selvfølgelig for tidligt at skrive. Er vi favoritter? Måske, måske ikke - vi deler umiddelbart nok den værdighed med Juventus. Men I4L har jo ét-hund-re-de procent ret i, at vores muligheder for en scudetto umiddelbart ikke har været større end de har været siden 2010/11.

Angående resten af udfordrerne, så tror jeg, der bliver flere om buddet. Atalanta risikerer selvfølgelig at blive solgt til atomer, men hvis de kan holde på kernen, er de med i opløbet igen. Lazio mister formentlig ingen spillere, nu deres fesne plan om at smide EL og fokusere på Serie A endelig har kastet frugt af sig, og de kan begynde at handle lidt til bredden. Milan ligner en dark horse - dog mangler de lidt bredde. Roma og Napoli er desuden også gode outsidere til top fire.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Det er selvfølgelig aaaalt for tidligt at udråbe os som favoritter, eller Juve ligeså.

Juve skal handle ind, og vi må formode at de stadig har nogle muskler at trække på, og en del eftertragtede spillere at bytte med hvis det kommer dertil.

Pirlo skulle på rygtebasis ønske sig, Tonali. Jeg håber det en and, for han passer bedre ind hos os, efter min ydmyge mening.

Jeg synes, som flere også nævner, at vi mangler den vice Lukaku, samt en stærk venstre wing. Young er god, men gammel, Biraghi er en super backup imo.
Jeg mener også, som ingen synes at nævne, i hvert fald her på det sidste, at vi mangler en god vice Handanovic. Cragno og Radu bliver nævnt, på må og få i medierne. Vi mangler i den grad en 2. målmand som kan tage med hænder.

"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge samtlige medier ser Eriksen igen ud til at starte ude i aften. Jeg tror mindre og mindre på projekt Eriksen. Leverkusen bør være en oplagt modstander for ham og hans foretrukne rolle.

Det vil slet ikke undre mig, at det ender med et salg når vinduet åbnes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det vil slet ikke undre mig, at det ender med et salg når vinduet åbnes.
Det vil i dén grad undre mig (og jeg vil samtidig kalde det en decideret hovedrystende beslutning). Og ligesom med startopstillingen i aften skal jeg nok få ret - bare vent og se;)
Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor dog decideret hovedrystende?

Altså, forstå mig ret, jeg vil gerne have at Eriksen fungerer for os - det vil være godt for Inter. Men hvis jeg havde et par rødhvide briller og skulle tage dem af, så kan man kun konstatere, at Eriksen har været den af midtbanespillerne (Vecino og Agoume fraregnet, af åbenlyse årsager), der har været dårligst spillende. Der har været enkelte opløftende øjeblikke og jeg står ved, at pilen, efter en svær start, ellers i lang tid var opadpegende. Men det står altså lidt i stampe nu og Conte kan tydeligvis ikke bruge ham.

Så vil et salg vel være bedst for alle parter. Eriksen kommer til en klub, hvor han får spilletid, i et system han fungerer i og vi får pengene igen, som vi kan bruge på en midtbanespiller, som vi rent faktisk kan drage nytte af.

Og ligesom med startopstillingen i aften skal jeg nok få ret - bare vent og se;)

Hehe - tja, du ved jo hvad man siger om et ur, der står stille... ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202125210502)
Så vil et salg vel være bedst for alle parter. Eriksen kommer til en klub, hvor han får spilletid, i et system han fungerer i og vi får pengene igen, som vi kan bruge på en midtbanespiller, som vi rent faktisk kan drage nytte af.


Tror du vi får de penge tilbage som vi gav, hvis Conte ik smutter? Især efter at det har vist sig at han er "ubrugelig" i Contes stil. Tror ikke ledelsen vil have en så dyr mand rendende på bænken og få 10 min her og 5 min der.
Klubberne vil nok presse prisen meget langt ned og hans markedsværdi er ik stigende
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Rossoneri
@km
Det er nok værd at notere sig, at Eriksens pris var stærkt influeret af at han havde 6 måneder tilbage af sin konkrakt og stod til at smutte på en Bosman.

Jeg følger mig overbevist om at der er flere klubber der hellere end gerne smide €30m for Eriksen. Han er trods alt kun 28 og har bevist at han kan levere på højeste niveau.
At han så ikke er et godt match med Contes fodbold tror jeg ikke trækker hans pris voldsomt ned. Hans løn kan naturligvis gå hen og blive et problem, men mon ikke han er lidt fleksibel på den konto?

Hvis han skulle blive i Italien, kunne jeg sagtens se ham som en marquees signing af Commisso. Ikke mindst hvis der kommer penge i kassen for salg af Chiesa og Milinkovic. Roma ville også være en mulighed, omend det nok ville bero på salg.
annonce
0