Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Urban
Et lille twist til Hakimi. Jeg læste igår at Allegri (såfremt han bliver træner) skulle overveje at sende Hakimi på den offensive kant i en 4-2-3-1, qua hans angrebsmæssige egenskaber.

Det ville i min verden heller ikke være helt dumt.

Jeg er helt enig med dig FD, at Conte vil være at foretrække, nu hvor man er startet på denne vandring, men såfremt Conte siger op/mutual termination, så er Allegri nok det bedste bud, på at fortsætte netop denne vandring vi er på som klub.

Men eftersigne skulle Zhang og Conte mødes idag, uden Marotta og Ausilio. Det er altså meget meget spændende hvad der skal ske!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
At der ikke er plads til Eriksen som tingene er nu er jo ikke en endegyldig sandhed - langtfra endda.

Selvfølgelig er det en sandhed. Eriksen er lige nu reservespiller, som kan gøre sig forhåbninger til et kvarter her, tyve minutter der. Der er med andre ord ikke plads til ham i Conte´s system. Det var også tilfældet før EL. Det er altså ikke et spørgsmål om holdninger, men om kolde fakta. Hvad årsagen til fravalget af Eriksen så må være, er i det henseende ligegyldigt - det er unægteligt en endegyldig sandhed, at der ikke er plads til Eriksen i Conte´s 3-5-2. Vi kan til gengæld spekulere i, om der kan blive plads til ham.

Angående Tonali så har jeg en ret markant fornemmelse af at den transfer hænger temmelig meget sammen med Contes tilstedeværelse. Som vi har set med andre transfers (eks. Lukaku, Barella og Hakimi), så har Conte det med at tage direkte kontakt til den pågældende spiller for at lade ham vide at han virkelig ønsker ham på holdet.

Lukaku, måske - men jeg mangler godt nok al dokumentation for, at Conte selv skulle have ringet til Barella og Hakimi, for at lokke dem til klubben. Jeg tror, at Marotta spiller en noget større rolle i det der, end Conte.

I øvrigt var vi kædet sammen med Barella noget før, Conte overhovedet kom til. Jeg synes at huske, at Spalletti var noget begejstret for ham. Slutteligt tror jeg heller ikke, at en tilgang af Allegri vil gøre os mindre attraktivt.

Mht Hakimi så vil jeg stadig påstå at han går fra world class til god spiller hvis man fjerner ham fra WB og sætter ham på HB.

Tja. Vi lagde vel allesammen for alvor mærke til ham i de to kampe, vi havde mod Dortmund i CL og hvor han var klart banens bedste i deres sejr?

I den ene kampe spillede han ganske "almindelig" højreback, i et firemandsforsvar - og scorede to mål.

Så jeg er ikke bekymret.

NB! Sæsonen forinden spillede han mod Atletico Madrid som venstreback og lavede tre assists.

Bottom line for mig er bare at det momentum som vi har lige nu vil være så umådelig ærgerligt at miste - både med tanke på at vi allerede rent transfermæssigt har bygget på og med tanke på at Juventus satser stort på trænerposten.

Jamen, jeg er ikke uenig. Jeg så helst, at Conte hankede op i sig selv, spændt hjelmen en gang og fortsat i i al fald en sæson endnu. Faktum er dog bare, at hans fremtid i klubben hænger i balancen lige nu - faktisk i en sådan grad, at diverse bookmakere har Allegri til lavere odds end Conte lige nu - hvorfor det giver mening, at drøfte Allegri, Poch og hvem der ellers måtte komme til.

Og jeg er ikke bekymret, skulle Conte sige farvel og Allegri komme til - i så fald forudser jeg en forholdsvis gnidningsfri overgang, uden alt for meget tab af momentum, der sågar vil komme enkelte spillere til gode.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Jeg læste igår at Allegri (såfremt han bliver træner) skulle overveje at sende Hakimi på den offensive kant i en 4-2-3-1, qua hans angrebsmæssige egenskaber.

Det kunne bestemt være spændende, ja! Men også i Allegri´s juletræformation (4-3-2-1), ville han kunne gøre underværker fra højreback, fordi han har en motorvej foran sig. Bare så længe der er en balancespiller (Brozovic), til at dække ved et boldtab, tror jeg, det kunne blive meget sjovt.

Tænk noget á la:

Handanovic; NY/Young, De Vrij/Bastoni, Skriniar/Godin, Hakimi/D´Ambrosio; Tonali, Brozovic, Barella; Eriksen/Sensi, Lautaro/Alexis; Lukaku

Jeg siger ikke nej...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Synes, det er vanvittigt spændende / nervepirrende, hvad der skal ske.

Der går forlydender på, at Conto og Zhang skal mødes alene, så Conte kan gengive hans ord, udenom fortolkninger fra andre i ledelsen.
Det forlyder også, at Conte har problemer med Marotta og Ausilio.
https://www.fedenerazzurra.net/news/2020/8/24/report-conte-is-against-staying-at-inter-with-marotta-and-ausilio-in-management
Men at Zhang (ganske forståeligt) har stærk tiltro til Marotta.

Ift. træneren.
Jeg synes, det ville være meget ærgerligt at opgive Conte. Om Eriksen ville kunne spille i hans system, ville nok afhænge af, om man kunne få en spiller ind bag ham som f.eks. Kante eller Ndombele. En oprydder, der giver Eriksen mere tiltrængt frihed – hvad sådan et begreb ellers dækker over under Conte.

Jeg elsker at se, når vores WB-spil fungerer og med Hakimi, tror jeg på endnu mere flot spil derfra i den nye sæson. Efter at have set Bastoni og De Vrij have så god en sæson, er jeg også blevet fan af en treback-kæde. Dog synes jeg, det er ærgerligt med Skriniar, og jeg ville frygteligt gerne se ham tage den sidste plads. Men han ofres nok for the greater good – altså, forbedringer på holdets øvrige pladser.

Netop at få Skriniar tilbage i storform, samt at se mere til Eriksen, er de primære fordele, som jeg ser ved Allegri. Jeg synes ikke, han er en sexet træner, og jeg kommer altid til at tænke på bedemanden fra Lucky Luke, når jeg ser ham. Han har dog vundet trofæet med Milan og Juve, og som FD skriver, så virker han som den mere sikre, i en sæson hvor man næsten vil sige f*ck pæn fodbold, vi skal bare have trofæet!

I øvrigt tror jeg, at Brozo er snart er væk. Der er simpelthen for mange eskapader – og selv om det ender i en ”hvad man gør privat vs. Hvordan man passer sit arbejde på banen”, må klubben være ved at have fået nok.

Alt i alt er jeg lidt hips og haps med det hele, men jeg synes, FD’s opstillling er ret fed! Dog med En Brozo mindre og en måske Ndombele mere.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg skal ikke kunne sige mig fri for bare at være børnesur lige nu over at vi nok engang formår at levere et eller andet fornuftigt (i dette tilfælde det bedste Serie A-resultat i 10 år samt en europæisk finaleplads for første gang i ligeledes 10 år) for så at følge det op med at lægge en kæmpestor lort på vores trappesten dagen efter og at dette så forhindrer mig i at tænke fornuftigt. Det er enerverende i en sådan grad at jeg mangler ord til at beskrive det (hvilket min lortemetafor vel egentlig illustrerer meget godt).

For ja, ser man på hvad der skete dengang plattenslagerne erstattede Conte med Allegri, så er der selvfølgelig al mulig grund til at være optimist.

Det kan også sagtens være jeg bliver det på et tidspunkt. Lige nu er jeg dog bare sur - meget sur.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Vi er bestemt ikke uenige. Det er temmelig træls, at man ikke kan gå fra hvad trods alt har været en god sæson og slappe lidt af, uden der skal være al mulig unødvendig palaver.

Vi er bare hvor vi er dog - og det er da klart, at emnet er tilpas spændende nok til, at min selvvalgt pause fra tråden holdt i kun et par dage.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
FC INTERNAZIONALE MILANO OFFICIAL STATEMENT
Note from Club following the meeting with Antonio Conte

MILAN - The Club and Antonio Conte had a constructive meeting today focused on continuity and strategy, in which the two parties laid the foundations to continue working together on the Club´s project.


Gode nyheder for Gagliardini, Borja Valero, Godin og vores middelmådige wingbacks.

Forfærdelige nyheder for Eriksen og Skriniar (som begge må anses som fortid), vores finansielle situation nu man sikkert har lovet Conte endnu et kæmpe transfervindue (hvad ellers kan gøre det?) samt klubben som helhed.

Kæmpemæssigt øv.
La prende Vecino.
Skrevet af jzprG
Ahhh slå nu lige koldt vand i blodet OC.

Jeg synes det er positivt Conte bliver, personligt tænker jeg ikke at det er sikkert hverken poch eller allegri ville betyde nogen opgradering - Hvilket selvfølgelig bare er et postulat når alt kommer til alt. Jeg er egentlig bare glad for vi kan bygge videre på hvad der i min optik har været en absolut godkendt sæson, og forhåbentlig får Marotta hentet et par gode spillere ind i vinduet på bla. venstre back og en reserve til Lukaku, så synes jeg altså vi har alle grunde til at være optimistiske.

Ifht. Eriksen så tror jeg man skal være påpasselig med at dømme ham ude allerede efter en alt andet end normal halvsæson, på alle tænkelig måder har gjort tilpasningen for Eriksen mere kompliceret end den allerede ville have været.
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Kæmpemæssigt øv.
Ja, altså i hvert fald hvis man lige ser bort fra at vi med Conte ved roret i den kommende sæson står med de bedste kort på hånden for at hive en Scudetto hjem i 10 år.

Øv bøv.
Skrevet af OC
Jeg er egentlig bare glad for vi kan bygge videre på hvad der i min optik har været en absolut godkendt sæson, og forhåbentlig får Marotta hentet et par gode spillere ind i vinduet på bla. venstre back og en reserve til Lukaku, så synes jeg altså vi har alle grunde til at være optimistiske.


For what it´s worth, rapporterede medierne, at Conte forventede 10-11 spillere. Det vil sige, at han bygger ikke videre, han vil rive ned og starte fuldstændigt forfra.

Allegri havde passet vores nuværende trup bedre, havde spillet et mere moderne system der ikke kræver indkøb af meget, meget specifikke typer (og tilsyneladende udlader fremragende fodboldspillere som Christian Eriksen for træningskegler som Roberto Gagliardini) og havde netop kunne bygge videre på en okay-ish sæson. Nu vælter korthuset i stedet.

Lur mig ikke, om præmissen for fortsættelsen ikke er enighed om det sportslige projekt, men Contes løn - i så fald skal vi (igen) forvente tirader om illoyalitet og anklager om manglende støtte fra ledelsen hver gang vi taber eller spiller uafgjort.

Forfærdelig beslutning.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Præcis. Rolig nu! Vi har gjort det godt og vi er inde k en god form. Og her i EL kunne han jo ik pille ved holdet da holdet spillet pisse godt. Og det er forståeligt. Og nu stater alle fra 0 igen. Og jeg de sikker på at begge vil ar finde i vores start 11 når vi starter.
Skrevet af Interforlivet
@OC:
For what it´s worth, rapporterede medierne, at Conte forventede 10-11 spillere.
Haha. Come on. Det tror vel selv ikke den mest fanatiske Conte-kritiker på hva´?
Skrevet af OC
Det tror vel selv ikke den mest fanatiske Conte-kritiker på hva´?


Jeg tror heller ikke selv den mest fanatiske Conte-kritiker havde troet, at Christian Eriksen skulle æde bænk til fordel for Borja Valero, men realiteten er til tider skørere end fantasien.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Arh. Jeg vil nu stadig mene at chancen (eller skulle det måske hedde "risikoen") for det var utrolig meget større end det andet. Selvfølgelig har han da ikke bedt om hele 10-11 spillere. Det er jo det rene vanvid. Det er en bænkning af Eriksen trods alt ikke - selvom vi sagtens kan blive enige om at det er hovedrystende.
Skrevet af OC
Iøvrigt positivt at Conte bliver i Inter. Allegri med det hold havde været skræmmende.


- Gusten
La prende Vecino.
Skrevet af Urban
Jeg ved ikke. Jeg har været meget pro Conte, men efter Allegri rygterne rigtig tog til, begyndte jeg at se flere og flere gode ting ved Allegri, hvor man så flere "stædige" beslutninger ved Conte.

Men jeg er dog rigtig glad for at vi fortsætter med Conte, når alt kommer til alt. Det projekt vi har startet tror jeg også Conte Kan fuldføre.

Der giver os som klub en mere rolig sommeropstart. Der er store perspektiver i Hakimi og Conte.
Mine forventninger til Conte og Eriksen er stadig store, og jeg tror vi får Eriksen at se noget mere næste sæson.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Åh gud... Vi har en træner der beviseligt har fået holdet til at spille det bedste bold i 10år, leveret de bedste resultater i 10år. Fået holdet til at kæmpe, vise mere gejst end de forgangne 10år. En træner der er et trakplaster for spillere der ellers ikke ville overveje os.

Det er jo den helt rigtige beslutning på den korte bane, så det er da betryggende vi har fået en ledelse der ikke fyre for et godt ord! Men han skal også lukke sprækken det næste år, til den tid kan vi så overveje om vejene så skal skilles!

Allegri vil ingenlunde være er en garanti, så det vil alt andet lige være et større sats end at beholde en træner det beviseligt fungere. Jeg er som sådan enig i at Allegri er mere taktisk alsidig og kan forme taktikken efter spillematerialet, men har af naturlige omstændigheder så heller ikke helt samme taktiske dybde, oveni praktisere Allegri en komplet og særdeles uattraktiv, destruktiv, tilskuer fjendsk form for "fodbold", så hvis folk er ved at gå ud af deres gode skind af Conte, så fatter jeg ikke de seriøst kan bifalde en der på samtlige parametre er værre hvad det angår. Oveni bruger Allegri først og fremmest erfarne spillere, nuvel enkelte unge spillere kan komme til fadet, men de får altså stadig sammenlagt stadig kun Omk. 15% af den samlede spilletid, manden er ikke kendt eller berømt for talentudvikling og give mange chancer, det er mere 10min her 20min der for mange unge spillere. Jeg vil være regulært bekymret for fremtidsperspektiverne med en Allegri ved roret. Der vil være langt mere fremtidsperspektiver med en Poch der spiller en langt mere moderne og attraktiv form for fodbold og som er god til at få et ungt hold til at levere.

Jeg håber Allegri nu smutter til PSG.

Hvis vi endelig skal af med Conte så giv os i det mindste en moderne træner med et underholdende koncept.
Skrevet af Nickdkinter
Messi skal væk fra barce. Pyha kunne det blive
Os? Ville fandme være vildt
Skrevet af Slettet(202125210502)
Conte bliver dårligere og dårligere for hver sæson....det har hans historie vist...intet tyder på at det ikke gentager sig...så forvent ikke scudetto næste år, men kamp om at komme i top 6
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af KnockOut
km2014

Det er jo noget være lort at lukke ud det er der ingen evidence for.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
annonce
0