Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Soren32:
Håber, det giver lidt til blandingsforholdet mellem kedelige og positive rygter, da seneste dage har været meget mørke.
Det gør det da helt sikkert. Men det gør også noget andet: Det forvirrer. Det er fandeme svært at finde hoved og hale i det hele lige pt.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Det er 2 dage siden at Vidal erklærede sit Juventus kærlighed og flirtede med en retur dertil...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Soren32
@Interforlivet

Hørt!
Den øjeblikkelige rutsjebanetur kræver næsten medicinering!

Skål for lidt mere af det høje humør :)
Skrevet af OC
Misforstår jeg noget?


Jeg kan godt se, at det ser lidt rodet ud.

Mens du bebudede, at det var vigtigere at kigge på den overordnede trupsammensætning når transfervinduet er slut, pegede jeg specifikt mod Tonali (en spiller vi eftersigende nærmest har haft i hus siden januar) som understøttelse for, at klubben har skiftet kurs.
Derefter er snakken gået på, om det ikke giver mening hvis man eksempelvis tilhenter en Kante (hvilket man ikke gør, når Chelsea har prissat ham til 80 millioner pund), og her var min pointe at det i sig selv ikke er relevant - det kunne man måske godt, men det ændrer ikke på, at den beslutning i så fald ville være udtryk for en negativ strategiændring.

Men nu må vi se. Hvis man beholder Skriniar, tilkøber Kumbulla og sælger Godin (selvom jeg ikke nødvendigvis kan se hvorfor det sidste er nødvendigt), kan det være, at Conte ikke alligevel har fået carte blanche. Det kunne man håbe.
La prende Vecino.
Skrevet af kim000
Så er vidal næsten sikker. Det er jo pinligt at vi henter ham, det gør ondt i mit Inter hjerte, at han skal løbe rundt i trøjen. Det har han sgu ikke fortjent!!!!.
Skrevet af Nickdkinter
Ja det er røv. Men så længe han giver sig fuldt ud og han viser hva han kan så jeg glad.
Men kan slet slet ik se at conte vil bruge Christian Eriksen hvis vi henter ham.
Hvilket i mine øjne er totalt hjernedødt!!!
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Så er jeg med.

Jo, det kunne da helt sikkert være en indikator på et kursskifte, at vi går væk fra en done deal - men det kunne også være en indikator på, at klubben simpelthen skulle sælge før der kunne købes og at Tonali ikke ville vente (noget diverse medier går og spekulerer i).

Jeg aner det ikke. Det er også blandt andet derfor, jeg personligt ikke vil konkludere alt for meget nu.

Angående Godin, så tror jeg det simpelthen bunder i lønposen. Godin er den næstmest tjenende spiller i truppen, hvorfor det godt kunne give mening at sprede de penge ud over flere hoveder. Jeg kan se, vi også er i gang med at slippe Ranocchia gratis, alt i mens Valero også har fået lov til at smutte.

Gad vide om det ser skidt ud, rent økonomisk? I mellemtiden går der fantacalcio i den hos naboerne - hvilket jeg heller ikke helt forstår.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Det kræver en Ph.D i økonomi at forstå naboernes økonomi og fuldstændig fantastiske evner til at omgå alt hvad der hedder FFP
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Alternativt er der blot tale om at det fortsat sejler på ledelsesgangen i den ene del af Milano mens der er styr på det i den anden.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, Ausilio har været i Sky Sport for at berøre nogle af emnerne, som har bekymret os Interfans - ikke mindst her i tråden - de sidste par dage. Hele lortet kan læse her:

https://sempreinter.com/2020/09/01/inter-sporting-director-ausilio-united-behind-conte-messi-crazy-talk-cant-afford-tonali-no-lautaro-barcelona-talks/

Vigtigste oplysning for mig, er at der faktisk kommer klarhed omkring, hvorfor vi opgav Tonali. Først og fremmest var vi aldrig nået til enighed med Brescia, hvilket kommer som en overraskelse for mig. Derudover berører Ausilio faktisk en pointe, flere herinde har begået; at Tonali ville have været nice to have, men ikke en must have. Det bunder med andre ord ikke så meget i et strategiskifte, som det gør i noget så prosaisk som at prioritere (åbenbart begrænsede?) midler.

Øverst i artiklen kommer Ausilio i øvrigt også ind på strategien og mødet med Conte. Jeg medgiver, det kan tolkes begge veje - men jeg vælger nu at tro, at man er nået til en form for konsensus, hvor Conte har fået enkelte indrømmelser, men hvor tøjlerne stadigvæk er helt i hænderne på Marotta og Ausilio.

Dejligt med noget klarhed.

Enkelte mindre punkter fra interviewet:

- Der var aldrig tilnærmelser til Lautaro. Dejligt - men det gør også, det er endnu mere under al kritik, at Barcelonalejren blev ved med at udtale sig om ham.
- Nainggolan figurer åbenbart på den ene eller den anden måde i planerne.
- Messi er en fantasi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Hvad ligger du hans udtalelser om Kante ?
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Well, han siger det er umuligt for os lige nu. Så det skal da nok passe.

Det er da lidt tamt, at vi tilsyneladende er bundet på hænder og fødder i det her vindue, men så håber jeg da at vi beholder kernen af det vi har, fremfor at sælge Brozovic og Skriniar og satse på friske tilgange. Vi mangler virkelig en fuldgod venstrewingback, men derefter er truppen temmelig helstøbt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg udleder nu det han siger som at man ikke vil sælge Skriniar, men det kan tolke anderledes.

Brozovic handler vist mest om hans opførsel og at man med den baggrund kan overveje at skilles hvis der kommer et tilbud ind der tilfredsstiller alle parter.

Ja står Ausillios ord til troende så er vi bundet økonomisk, jeg tænker der kæmpe økonomiske tab tidligere på året, en Corona krise samt meget dyre handler vi er tvunget til at indfri denne sommer (ikke ligefrem peanuts vi har ude at svømme) nok er forklaringen på dette . Hvordan Milan der økonomisk køre a hå til så kan spendere efter omstændighederne vanvidssummer og kan smide over 30m på en spiller må stå hen i det uvisse.

Men i det mindste slipper jeg da for Kante, Messi og andre dyrt købte midlertidige løsninger. Det giver måske også en forklaring på low cost 1-2 års løsninger som Kolorov, Dzeko og Vidal der alle kan skaffes enten på en bosman eller for under 5m euro. For normalt er disse ikke Marotta handler meget langt fra, hvilket jo også lidt kan ses i hans udtalelse "[..]<i>at målet er at købe billigt ind og sælge dyrt</i>", men han er nok presset af en situation uden midler, vi er dog langt fra det eneste hold i europa i den situation og markedet er også usædvanligt stille.

For i øvrigt dejligt den med Lautaro blev lukket, men hvorfor fan sagde de ikke det noget tydligere før.

Så jo der må være en strategi ændring, men nok mere forsaget af økonomi end lyst fra Marottas side.

Vidal ser for i øvrigt ud til at være meget nært en done deal.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: I øvrigt pudsigt at Chelsea efter sigende prissætter deres "pensionsmodne" Kanté til 80 mio. euro. Men ok, de ved selvfølgelig nok heller ikke lige så meget om hans fysik som du gør.
Skrevet af kim000
Det her er til grin. Så ud fra de udtagelser, så henter vi Vidal og Kolarov, som var det, som jeg ser er et skift i vores transferstrategi.

Hvis Tonali er nice to have og ikke need to have, hvad er VIídal så? Jeg nægter at tro på, at Inter ikke have råd til Tonali ud fra den pris som Milan giver. 10 mil i forskud og 25 til næste sæson, men vi har råd til at give Vidal 6 mil euro om året.

Det jeg tolker er, at Conte ville have Vidal og klubben ville have Tonali og Conte fik sin vilje.
Skrevet af Fox@Mulder
Forstår godt jeres undren over vores tilsyneladende penge forbrug i den rød/sorte del, men nu har vi jo rent faktisk endnu ikke brugt nogen og selv de første 3 handler koster os minimalt:

- Diaz (Real Madrid) kommer til i denne uge, rent lån. Vi betaler hans løn og intet andet.

- Tonali har medical imorgen, hans lån koster 10M, men det er 5M nu og 5M næste regnskabsår. Der skal selvfølgelig betales nogle penge næste sommer ved køb.

- Bakayoko forventes lukket indenfor 1 uges tid. Vi låner ham gratis og skal betale hans løn - han har accepteret 3M hvilket er det halve af det han får i Chelsea. Vi får købsoption til næste sommer, hvor han har 1 år tilbage af sin kontrakt.

Samlet set belaster disse 3 spiller vores budget mindre end det vi har sparret i løn til Reina, Jack og Biglia. Så der er en mening med "galskaben".

Man forventer at sælge Calabria, Krunic, Laxalt og måske Paqueta og de penge vil gå til RB, CB og så er der nye kraftige rygter omkring Cheisa.

Forstår sgu godt jeres frustration hvis jeres to første tilgange er Vidal og Kolarov. I har Barella som måske var ligaens bedste box-til-box sidste år og med Tonali havde jeres midtbane været på plads de næste mange år.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Så jo der må være en strategi ændring, men nok mere forsaget af økonomi end lyst fra Marottas side.

Medmindre vores strategi hidtil var at købe spillere, vi ikke havde brug for, for penge vi ikke har, er det selvfølgelig noget sludder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Tja, det står dig selvfølgelig frit for at tolke som du lyster. Personligt tager jeg Ausilio´s ord for gode varer; at der ikke er tale om et skift i vores transferstrategi, men snarere nogle restriktioner i det her vindue.

I øvrigt siger han da meget klart, at der aldrig var forhandlinger om Tonali, så klubben ville vel ikke have ham...

Hvis Tonali er nice to have og ikke need to have, hvad er VIídal så?

Det er jo to vidt forskellige spillere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox@mulder

Velkommen til.

Forstår godt jeres undren over vores tilsyneladende penge forbrug i den rød/sorte del, men nu har vi jo rent faktisk endnu ikke brugt nogen og selv de første 3 handler koster os minimalt:

Well, det stemmer jo ikke helt. Der er nogle optioner og obligationer, der skal indfries - deriblandt Rebic´ og Kjærs. Desuden havde I en vild sommer sidste år, med et underskud på omkring 45 mio. € - vel at mærke i en sæson, hvor I droppede EL på grund af FFP-restriktioner. Og jo jo, der er da kommet 24,5 mio. € ind fra Sevilla for Suso i dette vindue, men stadigvæk...

Det er nogle snedige handler, I har begået jer indtil videre - men kassen er tom, så hvordan I nu kan gå efter Chiesa mm., forstår jeg altså ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Hvad angår Vidal, så bliver den da svær at sluge - i al fald i starten. Jeg har ikke et had for ham, som I4L eksempelvis har, men han var da om nogen spilleren, der betegnede Juventus for et par sæsoner siden.

Det skrevet, så vil jeg da hellere have at han er træls for os end imod os - og han bringer da også noget galskab og vinderinstinkt til bordet, som ellers har manglet hidtil. Af de kampe, jeg har set med Gedemarkedet i sidste sæson, har han også stadigvæk et højt niveau.

Han skal da have fordelen af tvivlen - selvom det kommer til at skære i øjnene i starten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0