Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Uden at skulle blande mig yderligere i jeres diskussion, vil jeg blot tilføje, at Cellino siger, at han ikke er sikker på om Inter og Tonalis agent var blevet enige.
Der ligger implicit i denne udtalelse, at der fandt forhandlinger sted.

Det ville i øvrigt også være en overtrædelse af de gældende regler, hvis ikke Cellino (Brescia) havde givet tilladelse til at der måtte forhandles.
Skrevet af Flying Dutchman
Den er jeg med på. Der ligger bare ikke en modsigelse i, at Cellino siger: "Inter forhandlede/var enige med Tonali" og at Ausilio siger: "vi forhandlede aldrig med Brescia".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Absolut ikke. Jeg mener umiddelbart, at det er rimeligt at konkludere, at der aldrig var et officielt bud fra Inter.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Som jeg skrev FD, hvilket jo igen viser at Tonali var et ret højt ønske og ville have været af høj prioritet havde klubben haft midlerne dertil. Den der med at han ikke var en prioritet fordi vi ikke umiddelbart sportsligt havde brug for Tonali, må man vist længere ud på landet med. Man begynder jo ikke at forhandle kontrakter på plads og formentligt med accept fra Cellino hvis en spiller ikke er en prioritet.

Så tolkningen af at klubben ikke prioriterede Tonali af økonomiske årsager må siges at være rimelig spot on, Ausillio siger det jo også klart vi ikke har råd til sådanne investeringer i øjeblikket. Det er skam fair nok, det kan jeg leve med, det er en forklaring. Men jeg køber ikke et sekund at Tonali ikke var en prioritet ud fra sportslige præmisser.
Skrevet af Flying Dutchman
For helvede, kan det blive dummere?

hvilket jo igen viser at Tonali var et ret højt ønske og ville have været af høj prioritet havde klubben haft midlerne dertil.

Det viser ikke, at Tonali var et ret højt ønske. Det viser, at Tonali var interessant, men at tilsyneladende begrænsede midler prioriteres anderledes. Hvis Tonali var et ret højt ønske, havde klubben ligesom nok prioriteret ham. Hele forløbet viser netop, at Tonali ikke var et ret højt ønske.

Den der med at han ikke var en prioritet fordi vi ikke umiddelbart sportsligt havde brug for Tonali, må man vist længere ud på landet med.

Så du tror ikke på hvad Ausilio siger? Fair nok. Modtaget.

Man begynder jo ikke at forhandle kontrakter på plads og formentligt med accept fra Cellino hvis en spiller ikke er en prioritet.

Det er selvfølgelig en sædvanlig omgang sludder. Man kan jo sagtens nå til enighed med spilleren, hvorefter dennes klubs krav om et transfer viser sig at være uopnåelige. Det sker masser af gange og kommer også til at ske igen.

Så tolkningen af at klubben ikke prioriterede Tonali af økonomiske årsager må siges at være rimelig spot on, Ausillio siger det jo også klart vi ikke har råd til sådanne investeringer i øjeblikket.

Det er en unuanceret udlægning - og lettere fjollet, i og med Ausilio ligesom er ret klar i mælet omkring det. Tonali prioriteres ikke, fordi vi har nok spillere af hans type, hvorfor midlerne kan bruges andetsteds.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
I bund og grund er det også ligegyldigt nu. Tonali er Milan spiller, så nu må vi se frem af.
Henter vi kun Kolarov og Vidal (måske) eller har I hørt andre rygter? Jeg har læst mig frem til, at Faras fra spal skulle vente på kontakt fra os, men er ikke sikker på hvem han er eller hvor god han er.
Skrevet af Slettet(042125212608)
For hulan FD han siger flere steder i det Interview at Inter eksplicit ikke har midlerne til at lave sådanne handler i øjeblikket, han siger det jo også under Tonali delen.

"Inter are currently not able to make an investment of that kind." Hvorefter han nævner at vi må se hvad der er muligt ud fra klubben muligheder.

Så nej det handler ikke om man skal bruge midlerne andet steds, for klubben har ikke sådanne midler, hvilket Ausillio gør mere end klart utal af gange.

Det er jo klart vi bruger 1m på Kolarov står til at hive Vidal hjem på en Bosman etc. Vi kommer ikke til at hente en i et andet leje så længe der ikke bliver solgt ud.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Hvorfor citerer du ikke den anden vigtige passage i artiklen? Passer det ikke ind i narrativet?

"It [Tonali-handlen, Red.] was not a priority [...] But we have many players in this role [...]".

Her siger han jo eksplicit, at vi har nok spillere til Tonali´s plads og at selve Tonali ikke var en prioritet, hvorfor der selvfølgelig også har lagt en sportslig begrundelse bag beslutningen.

Ud fra interviewet, står det stjerneklart, at der er begrænsede midler og at de prioriteres andetsted, end at hente endnu en midtbanespiller, uanset hvor talentfuld denne måtte være.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202125210502)
Man gå ikke efter Tonali, fordi man er godt besat på den centrale midt, men alligevel går man efter Vidal...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Ludski
km2014 vidal er gratis og Tonali koster i omegnen af 35-40 mil euro. Så din sammenligning holder ikke helt... Jeg synes det virker useriøst, når man påstår at Inter ene og alene ikke havde råd til Tonali, og at det ikke også er et sportligt valg. FD har jo fuldstændig ret i, at Ausilio netop gør det klart at man ikke har prioriteret at hente endnu en ung midtbanespiller til en sådan pris. Hvis man prioriterede ham nok sportsligt havde man fordælen også hentet ham...

Man har jo bare vurderet, at man ikke vil bruge den mængde penge på en midtbanespiller på 19-20 år, når man allerede har mange og unge midtbanespillere. Vi har tillige hentet Sensi permanent, og træerne vokser altså ikke ind i himlen, heldigvis... Så ville vi ende som AC Milan :) At man så øjner en mulighed for at få fingrene i Vidal gratis, synes jeg ikke er så absurt. Forstår heller ikke helt Kolarov, men håber på at blive klogere... præcis som med Young og Sensi.
Inter Amala!
Skrevet af OC
Det tror jeg netop er KMs, Z4E og min egens pointe - at man har været langt inde i forhandligerne med Tonali, men pludselig gik man fra at være interesseret i den type spiller, til at have andre prioriteter.

Altså et skift i strategi.
La prende Vecino.
Skrevet af paolomaldini
vidal er gratis og Tonali koster i omegnen af 35-40 mil euro.


Det er en sandhed med modifikationer. Hvis Vidal skulle få den samme løn i Inter, som han fik i Barcelona, vil der formentlig ikke være stor forskel i den årlige omkostning på Vidal og Tonali, hvis løn, afskrivning af spilerens værdi etc. tages i betragtning.
Forza Milan!
Skrevet af Slettet(202125210502)
km2014 vidal er gratis og Tonali koster i omegnen af 35-40 mil euro. Så din sammenligning holder ikke helt...


Man kunne så have valgt ikke at bruge pengene på en spiller, der har spillet under en 1/3 af kampene og i stedet satset på Tonali og så forhandle Sensis pris ned el prøve at forlænge hans låneaftale.

Derudover sælger man Icardi til en "billigere" pris end aftalt og Perisic forhandles der også om at sænke prisen på. Gør man sgu ikke hvis man ved man vil handle stort og køberne af de 2 tidligere stjernere er ikke klubber, der mangler penge.

Ninja er samme type som Vidal og i min verden en klogere fodboldsspiller. Så igen, ingen grund til at hente Vidal.

Derudover så gad man ikke forlænge med Icardi i tidernes morgen pga man ikke havde pengene, men 6 måneder efter henter man Lukaku til næsten dobbelt løn og 6 måneder efter henter man Eriksen igen til en kæmpe hyre.

Det her handler IKKE om penge, men at Milan har overhalet Inter ift Tonali og det vil bestyrelsen ikke anerkende da man troede det var en done deal.
Derudover så ville Conte IKKE have ham, men hellere sin chihuahua. Så man ændrede strategi.
Goesens var jo også MEGA rygtet til os, men efter mødet er Kolarov blevet det nye store hit.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Interforlivet
@paolomaldini:
Det er en sandhed med modifikationer. Hvis Vidal skulle få den samme løn i Inter, som han fik i Barcelona, vil der formentlig ikke være stor forskel i den årlige omkostning på Vidal og Tonali, hvis løn, afskrivning af spilerens værdi etc. tages i betragtning.
Jeg forstår udmærket Milan-fansnes tendens til at stirre sig blinde, undskyld, fokusere utrolig meget på årlig afskrivning frem for transferpriser i øjeblikket med jeres ledelses spending spree version 3.0 in mente.

Men ovenstående er og bliver altså en meget forkert påstand - medmindre Vidal skal have 20 mio. euro om året mens Tonali ville spille gratis.
Skrevet af Magnifico
Men ovenstående er og bliver altså en meget forkert påstand - medmindre Vidal skal have 20 mio. euro om året mens Tonali ville spille gratis.
Din lommeregner skal vist have nye batterier, Interforlivet...

Tonali koster - ifølge Di Marzio - Milan op til 35 mio € (lån + køb + bonus) på en 5-årig aftale og en nettoløn på 2 mio €.

35 mio € : 5 år = 7 mio € i afskrivninger p.a.
2 mio € v/ 43% beskatning = 3,5 mio € i bruttoløn p.a.

Omkostning p.a. for Milan er således 10,5 mio € for Tonali.

Så hvis Vidal opnår en nettoløn på 8,24 mio € p.a. - han vil være på forskerskat - er den årlige omkostning den samme som med Tonali.

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@mag
Det hænger sammen med at @interforliver føler, synes og fornemmer, at ledelsen i Milan ikke har nogen som helst styring med økonomien. Simpel fakta bliver så mindre relevant i den sammenhæng.
Skrevet af Interforlivet
@Mag: Haha. Fair nok. Du har ret. Der var jeg vist lidt for hurtig.

@Paolomaldini: Jeg beklager.

Dog skal vi selvfølgelig lige stadig huske på at Tonali ville belaste budgettet i flere år end Vidal (med meget stor sandsynlighed) vil gøre det.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Undskyld. Du har ret. Jeg glemte helt kilden. Jeg kan ikke lige huske hvad den hedder på stående fod, men jeg læste det samme sted som der hvor du læste at det er meget velkendt at Conte ikke er den store taktiker.

Ps: Til tider slår du mig som en type der trænger til et godt gammeldags kram:) Op med humøret!

I øvrigt: Kan du huske at jeg også følte, syntes og fornemmede at Lukaku ville blive en succes i Inter? Og at jeg ligeledes følte, syntes og fornemmede at Inter havde et bedre hold end Milan sidste år - i særdeleshed et bedre angreb? Og kan du huske at du så straks trak dine elskede (har du egentlig andre?) positivistiske briller over næseryggen og analyserede dig frem til at Lukaku nok ikke ville score mere end 15 mål, og at Milans angreb var lige så godt som Inters?

Måske er de følelser og fornemmelser slet ikke så dumme når det kommer til stykket.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Du prøver og prøver og prøver og det skal man jo altid huske at rose.

Virkeligheden er dog, at du bare trækker ting ud af røven og kommer med stråmænd og whataboutery, så snart du bliver konfronteret med dit nonsens.

I dette tilfælde findes der lettilgængelig fakta. Med et minimum af indsats kunne du sætte dig ind i tingene, men du vil hellere vrøvle løs.

Men en oplagt forklaring på dit børnehaveniveau kunne nok være, at du helt åbenlyst ikke kan kende forskel på fakta og holdinger og vurderinger. Så giver det jo pludselig god mening det hele.

Jeg orker ikke engang at gå ind i dine vanvittige stråmænd, men jeg konstaterer blot, at du fraviger enhver mulighed for at bakke dine påstande op.
Faktisk orker jeg slet ikke at indgå i "dialog" med dig mere.

Så du skal naturligvis blot blive ved med at synes og føle en hel masse. Det bliver dog aldrig noget man kan tage seriøs, når det er komplet blottet for (og i direkte modstrid med) fakta.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Hvis det er så nemt at regne sig frem til de økonomiske processer som du forsøger at få det til at fremstå - hvorfor var der så ikke nogen i Milan-tråden som forudså FFP-sanktionerne? Hvorfor har du løbende være fortaler for at økonomien så fin ud på trods af at den jo beviseligt ikke gjorde det? Kunne det mon tænkes at hele billedet af klubbernes økonomi bare var en lille smule mere komplekst end du fremstiller det? Og i så fald hvorfor er det så en stråmand hvis jeg føler at Milan nok engang er i færd med at agere økonomisk uansvarligt?

Kan du i øvrigt huske din påstand omkring Contes renomé? I så fald kan du så forstå hvorfor det klinger temmelig hult når du taler om at hive ting ud af røven uden at ville bakke det op med fakta?

Du vil aldrig fange mig i at nægte at stå på mål for mine påstande. At du så er så ekstremt positivistisk i din tilgang til fodbolddebatten kan altså ikke være mit problem. Jeg føler, synes og fornemmer alt det jeg kan - også omkring Milans økonomiske ageren.
annonce
0