Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvilket ord af sætningen er det du ikke forstår. Hakimi er formentligt og forhåbentligt hentet ind til start 11 og ikke bænken. Hele kritikken beror jo på kvaliteten af bænken eller rettere kvaliteten der hentes ind hertil,
ikke det startende materiale, der jo ser ud til at være forholdsvis uforandret , undtaget højre wing back.

En rask Asamoah ville alle dage have være bedre løsning end Kolarov, jeg ville også egentligt hellere have Dalbert og Biraghi, hvilket egentligt ikke siger så lidt enda og taget i betragtning at det først og fremmest er Biraghi han reelt skal erstatte og ikke en Asamoah så er det vel også det, det skal måles på. Uagtet hvad er han ikke nogen opgradering over hvad vi havde.

Vidal er ikke meget mere end et sidelæns skridt. Vidal er over the hill målt på hans sidste par sæsoner og er jo ikke halvt den spiller han var engang (ikke at Valero var det), så vi erstatter vel egentligt blot en over the hill spiller med en anden, vi kunne næsten ligeså godt have sparet os besværet og beholdt Valero og sparet pengene, jeg er dybt skeptisk overfor om det overhovedet får nogen mærkbar effekt, især fordi Valero jo sådan set gjorde det okay, hvetfald bedre end Vecino, at Vidal er bedre end Vecino kan vi dog hurtigt blive enig i. det siger bare heller ikke synderligt meget.

Skrevet af Stankovic
Vidal går nok hen og bliver en tilsvarende historie som med Felipe Melo. Skadeligt både på og udenfor banen.
Skrevet af Stankovic
Kender jeg Conte ret så ryger Kolarov nok her i starten ind i startopstillingen på bekostning af Hakimi. Alene for at han kan give en fed finger til Marotta.
Skrevet af Urban
Hold nu fast mand. I er godt nok nogle dommedags profeter. Det er simpelthen tåbeligt at høre på jeres nonsens.

Sludder, sludder, sludder!!!

Kolarov er købt ind som erstatning til Rannochia. Et skridt op. Kolarov har været fast starter og sikker mand for Roma. Rannochia, har været bænker for os, og en spiller mange har ønsket væk. Jeg gentager, Kolarov er et skridt op.

Vidal er købt ind som erstatning for Valero, endnu er stort skridt op, endda en spiller Conte forventer sig meget af, og som passer perfekt ind i hans gameplan. Ja det er skod pga. hans fortid. Men nu er det bare sådan det er - jeg er typen der ikke dvæler så meget ved fortiden, og hellere vil se mod fremtiden, og her er Vidal både yngre og bedre end Valero. Fact! Mange var, som jeg husker det, heller ikke vild med at vi købte Lukaku, både pga. pris og hans dårlige form i United, men Conte havde jo ret, og der var en mening med ´galskaben´. Jeg tror på at meget af det samme gør sig gældende for Vidal.

Damian, såfremt der er hold i rygterne, er han jo en kanon spiller der kan dække rigtig mange pladser, og må være spilleren der afløser Asamoah. Man har brug for typer som Damian, der er professionelle og dækker flere pladser. Se bare på D´Ambrossio, han er i hvert fald en spiller jeg holder meget af.
Darmian er ydermere en kanon taktiker, og en ægte serie a spiller.

Forhåbentlig, er vores ledelse ikke lige så langt væk i deres evaluering af spillere som mange af jer gør det til. Jeg tror bestemt ikke de har tabt sutten med disse indkøb.

Vores kerne af unge spillere, er ydermere startere og nogle som Conte har stor tiltro til. Jeg læste endda rygter om at Conte har lagt veto på et udlån af Pirola, som han ser en stor stjerne i, a la Bastoni. (Beklager kan ikke huske hvor jeg læste det - men formentlig Sempreinter)

Lad os nu lige fokuser på det gode. Ellers er jeg nødt til at tage en pause herfra (iøvrigt ikke en trussel) det er nemlig så deprimerede at følge med her fortiden. Og hvad godt bringer det egentlig?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@Urban: Husk nu lige at skille indlæg fra forskellige brugere fra hinanden. Det er absolut ikke alle der råber "dommedag er nær". Det er af en eller anden grund bare dommedagsindlæggene der får mest opmærksomhed. Og det er du desværre med til at sørge for med dit forrige indlæg. Det er lidt counter productive i forhold til din dagsorden.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg er 100% enig. Det er langt fra supersexet det der sker i øjeblikket. Men ender vi med Hakimi, Vidal og Kolarov og kommer af med typer som Valero, Asamoah og Vecino (Rano vil jeg altså stadig gerne beholde!), så er vi selvfølgelig kommet styrket ud af vinduet.
Skrevet af Urban
Interforlivet:
Måske ser det ud til at jeg skærer alle over én kam. Det er nu ikke tilfældet, og jeg er helt med på at du, Ludski og FD ikke er blandt dommedags profeterne.

Jeg er dog ikke enig i at det counter productive, det jeg har gang i. Hvis ikke der er et modspil eller anden side af sagen, så bliver det netop det negative der vinder, og det bliver bare så langhåret at være vidne til.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@Urban: Jeg beklager. Jeg formulerede mig ikke klart nok. Dine indlæg er absolut ikke generelt counter productive. De udgør generelt det modsatte.

Jeg mente bare at det er counter productive hele tiden at påpege at tråden er fyldt med negative indlæg. Det positive kan sagtens stå for sig selv - specielt når nu man rent faktisk gerne vil have skubbet det negative lidt i baggrunden.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Urban jeg syntes du overdramatisere, for min part har jeg vist ikke udtalt mig dommedagsagtigt, jeg er blot ikke imponeret over det bænk materiale vi henter ind.

Ranocchia er her stadig Kolarov kan I sagens natur ikke erstatte noget der m stadig er her. Ranocchia er rygtet væk flere gange end jeg kan huske efterhånden, men manden er her stadig. Jeg tror simpelthen ikke på han ryger nogen steder før det faktisk sker. Jeg syntes ofte det bliver glemt at Ranocchia er fint tilfreds med at være i klubben som reserve, hvis han virkeligt ville væk var han skredet for længst. Jeg tror vi må indse at han nok først smutter den dag kontrakten udløber, hvilket vil sige næste sommer hvor han kan tage Vecino´s hånd og finde en anden klub. For i øvrigt ved du ikke om hvad Conte har af planer, personligt tror jeg nu godt man kan være sikker på det er til en Rolle alla D´ambrosio hvor han er reserve for Young og til ekstra bredde i treback kæden.

Vidal har nu stadig ikke været imponerende de sidste par sæson, hvorvidt han bliver bedre end Valero må tiden vise, jeg benægter som sådan ikke at han passer ind men syntes bare ikke han har vist niveauet På det seneste til jeg kan se han som en større opgradering.
Oveni kunne jeg godt være bekymret for om han kan acceptere en bredde rolle, for han skal ikke starte inde dertil mener jeg både Barella, Sensi, Brozovic og
er bedre. Men lur mig ikke om Conte ikke skal få ham lusket ind i omk. start 11´eren, det her er umiddelbart dårligt nyt for Eriksen.

Darmian havde være okay hentede vi ham for to år siden, der er dog løbet en del vand under broen siden.

Jeg er dog stadig ikke i tvivl om vi nok snupper en top 3-4stk men for mig er alt andet end mesterskab være skuffende og det er nok også på den baggrund jeg ikke just jubler over de spillere.

Med til historien høre også at man var sat i sigte til at få Kumbulla og Tonali men man ender med Kolarov og Vidal. Det er ikke uden grund folk nok er skuffet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der køre nogle artikler nu at vores transfermarked er en konsekvens at et direktiv fra Beijing/Suning om at vi skal være helt selvforsynde. Hvilket har konsekvensen at vi kun kan købe hvis vi sælger og at dette er hovedgrunden til at Tonali og Kumbulla sporerne blev forladt da midlerne ikke længere var dertil (hjælp fra Suning) det er da hvertfald en plausibel forklaring på det vi har set ske. Men det er vel egentligt også sundest for klubben at den er selvfinansierende og ikke lever af en eller anden foretagende som City, PSG etc.
Skrevet af Duck
Counter productive er et dope udtyk.
Skrevet af Interforlivet
@Duck: Haha. Det er det nemlig!
Skrevet af Interforlivet
Så brugeren der kalder Chelseas Kanté "pensionsmoden", anklager Urban for at overdramatisere.

Det er fandeme humor!
Skrevet af Flying Dutchman
Meget enig, Urban.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
I4L: Jeg tænkte det samme. Jeg synes på ingen måde jeg overdramatiserer noget som helst. Jeg gør det klart hvad jeg synes, ligesom Z4E gør.

Jeg gør det bare med en positiv vinkel på sagerne. En vinkel, jeg med stor sandsynlighed tror ledelsen, deler.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af OC
I hvilken verden er Kolarov erstatning for en spiller, som stadig er i truppen, og som ikke spiller den samme position?
Ranocchia var udelukkende førstereserve for De Vrij, og dermed den midterste midterforsvar.
Mam må formode, at Kolarov er/bliver indkøbt til at være reserve for Bastoni - hvilket han ikke er god nok defensiv til - eller som supplement til venstre wingback - hvilket han ikke har benene til.
Et forfærdelig ligegyldigt køb.

Vidal er selvfølgelig heller ikke indkøbt som erstatning for Valero. Det er langt fra et faktum, når man bytter en boldstyrende midtbanespiller med en B2B´er, der reelt ikke har fysikken længere til at spille den rolle.
Fordi man spiller i samme kæde, kan der altså godt være forskel på hvilken type man er. Det håber jeg du er med på.
Nu får man Nainggolan tilbage, og man har eftersigende meget, meget svært ved at afsætte ham - så forstår jeg ikke hvorfor man håber at tilknytte en spiller der på nogle punkter ligner ham rigtig meget.

Damian, såfremt der er hold i rygterne, er han jo en kanon spiller


"Kanon spiller"? Han er et jack of all trades, master of none, som i allerbedste fald er til bredden. Hvis man ikke havde D´Ambrosio, der kunne dække samtlige positioner som Darmian, og endda gøre det bedre end Darmian, så havde det måske givet mening.
Nu køber man en 31-årig, som aldrig nogensinde har været god nok til et tophold, fordi man Marotta har haft en vedhængende erektion for ham i 5-6 år.

Det har var sæsonen, hvor man tog skridtet op, og indhentede kvalitet til at presse Juventus, og forhåbentlig overhæle dem. De har aldrig set mere skrøbelige ud, hvad end vi snakker på banen eller i ledelsen.

I stedet køber vi (igen, i bedste fald) kvantitet frem for kvalitet, mens rygterne går på, at man vedholdende sigter efter at sende en af Skriniar, Eriksen eller Brozovic afsted. Det skriger til himlen.

Marotta kunne i sidste endne nok spise jer af med Abdul Sule, og så ville i kunne se en mening i det, fordi Conte måske har tiltro til ham, og fordi tingene gik okay sidste sæson.
Det er en mærkværdig tilgang.

Hvis vi vitterligt mangler penge, så er det her den værst-tænkelige måde at bruge dem på.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Er totalt enig.
Skrevet af Urban
Marotta kunne i sidste endne nok spise jer af med Abdul Sule, og så ville i kunne se en mening i det, fordi Conte måske har tiltro til ham, og fordi tingene gik okay sidste sæson.


OC: Lige præcis. Taktik er ingenting uden tillid.

Du kan komme langt længere på tillid end på taktik. Tillid kan få en afdranket spiller helt på ret køl igen.

Behøver jeg nævne vores egen Sanchez, eller Sensi som ingen rigtig vidste om han kunne noget, tog ligaen med storm. Jeg kunne nævne rigtig mange, som på tillid har vokset helt vildt.

Nickdkinter:
Ok.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af OC
Lige præcis.


Du kan godt se, hvorfor det er et vanvittigt udgangspunkt, ikke?

Behøver jeg nævne vores egen Sanchez


For hvert positiv eksempel du kan nævne, kan jeg nok nævne et negativt. At basere sin transferstrategi på "tillid", er nok noget af det dummeste jeg længe har hørt.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Sanchez var dårlig de første 8 måneder og viste sig kun fra den gode side mod de små hold.

Sensi? Der havde spillet i serie a i 3 år og som man godt kendte...at du ikke gjorde er så noget andet.

Tillid kan rykke meget, men kvalitet er det du ser.
Young er det bedste eksempel. En mand, der har fået tillid og vist noget godt, men går du i detaljerne, så har han faktisk været ringe. Det samme kan siges om Candreva. Det er deres kvalitet der er for lav.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
annonce
0