Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Du får også lige et svar, I4L.

Når jeg farer i flint her, er det fordi jeg mener din kritik er noget nær så forfejlet som den kan være.
Jeg kommer ikke med kritik. Og hvis det er opfattet således, har jeg udtrykt mig dårligt. Jeg forsøgte at komme med nuancering, perspektivering, forklaring på en umiddelbar og isoleret set hovedløs økonomisk handel.

Samtidig opfattede jeg dit "Så holder jeg min kæft" som en provokation hvilket også forklarer min reaktion.
De fem pågældende ord var bestemt ikke rettet mod dig. Det var blot en bramfri beskrivelse af, hvad jeg selv gør, når en ekspert kan gøre mig klogere. Men jo, det kunne misforstås. Og modtageren er altid dommeren. Beklager. Sker desværre (for) ofte med skrevne - modsat talte - ord.

Derfor blev jeg sur.
Det ville jeg nok også blive, hvis nogen bare bad mig om at holde kæft. Men som skrevet ovenfor, det var bestemt ikke intentionen. Så fair nok. Godt ord igen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
Godt ord igen, Mag.

PS: Tro det eller ej. Jeg er meget bevidst omkring ikke at gå for meget ind i debatter der omhandler økonomi. Det er bare svært - for ikke at sige umuligt - at debattere transferomstændigheder uden at lade det være blot en lille del af diskussionen.
Skrevet af Interforlivet
Er der i øvrigt andre end mig der har svært ved at abstrahere fra den uheldige mulighed der er for at alle de her rygter (senest det med Brozo og Eriksen i bytte for Kanté) har en negativ effekt på spillernes mentale tilstand - for ikke at sige holdånden helt generelt?

Det er og bliver svært at bygge et hold op af individer som føler sig uønsket.
Skrevet af Magnifico
@I4L

Økonomi fylder mere og mere i fodboldverden. Det er en forretning. Og for en gammel fodboldromantiker som mig har det taget noget tid at acceptere det. Men det har jeg gjort.

Og derfor har jeg efter bedste evne forsøgt at sætte mig ind i det - ganske godt hjulpet af, at jeg som udgangspunkt har en fornuftig matematisk og økonomisk tæft kombineret med at jeg fra mit erhvervsliv har forretning, finans og økonomi tæt inde på livet.

Derudover kan jeg anbefale dig løbende at besøge Calcio e Finanza. Udover at deres fodboldstof er ret pålideligt, har de tit og ofte mange gode økonomiske og finansielle betragtninger og analyser. Det er desværre kun på italiensk og det er til tider kompliceret stof, hvor også mit italienske til tider kan komme til kort. Men hvis du bruger Chrome, kan du få en habil dansk oversættelse af siden.

Sidst, men ikke mindst, er det ikke tosset at læse indlæg fra @Lentini i Milan-tråden. Indlæggene er desværre efterhånden lidt sporadiske. Men han er også ganske ferm udi de økonomiske aspekter af fodboldverden.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Urban
Jeg tror ledelsen har styr på tingene, og at medierne opgejler historier hele tiden.

Jeg tror:
1. Eriksen bliver en grundpille denne sæson, og derfor skal man have en oprydder a la Kante.
2. Conte vil hellere spille Sensi og Barella, end Brozo, der qua hans attitude og opførsel bliver solgt, for at gøre plads til en Kante. (Hvilket ikke ville gøre mig noget)
3. Vores start formation tager udgangspunkt i en 3-5-2, men ofte i virkeligheden er en 3-4-1-2(2-1)

Ja, der kommer nok nogle ofre, måske Godin. Men det er altså ikke værre så.

Handa
Skriniar, SDV, Bastoni
Hakimi, Barella (Kante?) Young
Eriksen
Lautaro og Lukaku

Det er altså et mega spændende hold.
Ninja og Sensi kan dække mange pladser, hvor Gag ligner første udfordre til skraldemandspladsen.

Har du så Kolarov/Damian/D´Ambrossio/Rano? I forsvaret, så begynder altså for alvor at ligne noget som backups.

Det største svaghedstegn er klart venstre wing, hvor man virkelig kan håbe på en opgradering, selvom Young har gjort det glimrende. Dalbert er umiddelbart ingen opgradering og Perisic må formodes at skifte til en anden klub.

Nuvel jeg med på det er gisninger. Men det er det jeg tror. Og jeg venter ligesom FD, med at kommentere på transfervinduet til det er lukket, ingen grund til dommedags profeter endnu.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Fedt, Urban! Og hatten af for at du formår at bevare optimismen på trods af alle de irriterende rygter. Det har jeg personligt (som du nok kan fornemme!) lidt svært ved.

Jeg håber du får ret (bortset fra det med Brozo).
Skrevet af OC
Nuvel jeg med på det er gisninger. Men det er det jeg tror. Og jeg venter ligesom FD, med at kommentere på transfervinduet til det er lukket, ingen grund til dommedags profeter endnu.


Se, det er her kæden hopper af for mig.

Du kan ikke se dobbeltmoralen i, at du kommer med alle mulige gisninger om holdet (Kante er for eksempel meget, meget langt væk), og det i det hele taget ser "mega spændende ud".
Selvom vi er langt fra transfervinduets lukning.

Men hvis man tager den modsatte hat på - og anskuer den nuværende situation og det generelle arbejde lidt mere kritisk - og, medgivet, men nogle gisninger og hypotetiske sitationer som en del af argumentationen...

Så bliver det affejet som værende negative dommedagsprofetier.

Der er, borset fra omvendte fortegn. vitterligt ikke nogen forskel på de to måder at argumentere på, men den ene er åbenbart fuldstændig uberretiget eller piveri eller tuderi.

Ud fra samme devise, er det vel fair nok at kategorisere det du fremlægger som værende noget i stil med naiv jubeloptimisme, og det derfor ikke heller er det store værd?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Sensi og Ninja flere positioner? Hvilke? WB, Ang el CB som de kan spille? Måske keepere?

Derudover, så giver det ikke mening at man dropper Tonali fra en økonomisk udgangspunkt for at satse på Kante, der koster det dobbelte..

At der overhoved er nogen, der kan se logik i at beholde Eriksen er mig en gåde. Manden passer hverken ind i Serie A el hos Conte. Få solgt ham og få nogen penge ind. Det er det eneste rigtige.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Interforlivet
@OC: Jeg kan sagtens forstå hvor du kommer fra, OC, men jeg synes altså stadig ikke du har helt ret.

Urbans udgangspunkt er jo netop som tingene ser ud lige nu mens dit udgangspunkt er et billede baseret på en forestilling om tingenes tilstand når vinduet lukker. Dét er altså en markant forskel - også selvom du selvfølgelig har ret i at Urbans billede krydres med forestillinger når Kanté eksempelvis nævnes og at der deri ligger noget dobbeltmoral.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvordan Kolerov overhovedet kan komme til at være en erstaning for Godin er mig lidt et mysterie. Kolarov kommer I min bog til at få en D´Ambrosio rolle, hvor han vil vikariere for Bastoni ligesom D´Ambrosio nu gør med den centrale forsvarspiller i højre side og samtidig i lettere kampe kan tage den venstre wingback position, for mig set er eksistens af D´ambrosio på holdet nok snare forklaringen på man vurdere Godin overflødig.

Ranocchia vil så være den centrale vikar såfremt han ikke erstattes, hvilket der jo er en del rygter om.

Angående Eriksen + Brozovic rygtet er simpelthen så langt ude at jeg ikke tillægger det nogen troværdighed.
Skrevet af Urban
I4L:
Tak. Jeg synes da også det er svært. Men jeg anser mig selv for at være en rigtig god, hvis ikke verdensklasse sofamanager og derfor mener jeg at jeg ved hvad der forgår og hvad der er bedst (Spøg til side)
Jeg er selvsagt træt af rygterne, men forsøger helt generelt at være positivt stemt.

Men du har også ret. Jeg skriver nemlig ud fra, hvordan det helt reelle billede er pt.

Ang. Kante. Det er rent taget ud af ongoing rygter, som efterhånden synes at være endog meget reelle - og måske er det her kæde hopper af, fordi vi anskuer rygter forskelligt?
Så nej, selvfølgelig er der intet givet endnu, og jeg kunne lige så godt skrive Gag i stedet for Kante. Fred være med det. Om det så er noget værd eller jubeloptimistisk, det vil jeg lade være helt op til jer.

Jeg synes dog ikke jeg er dobbeltmoralsk, da jeg ikke kalder nogle decideret dommedagsprofet. Jeg skriver at der ingen grund til dommedagsprofeter endnu.
Hvis du, OC, føler sig ramt over at være dommedagsprofet, så er der måske noget om det? (ka´ jeg lige spørge retorisk) - men jeg kalder dig det ikke. Der er forskel.

Personligt er jeg typen der sætter regler for mig selv, og det er, f.eks. ikke at agere på nettet, som jeg ikke vil andre skal agere overfor mig. Derfor er jeg meget bevidst omkring hvad jeg skriver. Jeg beklager selvfølgelig hvis nogle føler sig stødt over dommedagsprofet, udtrykket. Jeg mener bare at der ingen GRUND er til at være det endnu.

Går transfervinduet helt bersherk og vi ender endnu dårligere end vi kom ind, så kan det da godt være jeg hopper med på vognen. Jeg tror det ikke, for som jeg før har argumenteret med, så tror jeg på tillid over taktik - og her kommer min verdensklasse erfaring som sofamanager mig til ret. (Igen spørg til side)
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Kante kommer ikke til os. Pga prisen, tror faktisk godt han selv vil. Men ja, jeg er 99% sikker på han ikk lander i vores trøje.
Skrevet af OC
Skriniar på vej til PSG.
La prende Vecino.
Skrevet af Wise1964
Kante kommer ikke til os. Pga prisen, tror faktisk godt han selv vil.
Jeg er nysgerrig - hvorfor tror du han gerne vil?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Nickdkinter
Rent ud sagt en mavefornemmelse :)
Skrevet af Nickdkinter
VI kan vel ik være så dumme og sælge Skriniar nu. Klart hvis man for en sindsyg pris så skal man self sige ja. Men med ham og Godin væk. Hva havde de så tænkt sig.
Lyder godt nok vildt
Skrevet af Slettet(042125212608)
Angående Skriniar så er det Ifølge Fc inter news og altid pålidelige SM - det lugter af en and.

Men ja vi kan jo også bare tro på alle rygter, så vil både Brozovic, Skriniar, Eriksen og Martinez blive solgt, ja faktisk ville alle blive solgt skal man tro rygtebørsen.

Det er jo helt og særdeles utænkeligt, man skal være ualmindelig pessimist hvis man tror på det.

Det her lugter mest af medier der lugter blod og blæser alt op fordi der intet andet er at skrive om, fordi Inters ledelse har udtalt at man skal sælge for at købe.

Men indtil der kommer noget der minder om troværdigt kilder og rygter, så vælger jeg ikke at tro på noget af det. Men skal Inter hente en kante, Kumbulla eller lignende kræver det selvsagt et ofre eller to blandt de spillere der har en hvis værdi og det er jo også det disse semi opdigtede rygter køre på.
Skrevet af Slettet(202125210502)
Går efter Kante, men ender sikkert med hans vanddrikker fra først Leicester og senere hvor Conte hentede ham til Chelsea...han passer på den profil som vi henter lige nu: Gratis, dyr i drift, løfter ikke breddens bundniveau, men gør bare truppen breddere og vigtigst af alt: er over 30 år....
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Interforlivet
@Urban:
Ang. Kante. Det er rent taget ud af ongoing rygter, som efterhånden synes at være endog meget reelle - og måske er det her kæde hopper af, fordi vi anskuer rygter forskelligt?
Nej, jeg tror kæden hopper af fordi du (og andre) anklager OC for at basere sin argumentation på rygter mens du (og andre) så ikke selv ser noget problem i at basere dele af egen argumentation på netop rygter.

Og den del af OCs kritik er jo altså svær at være uenig i.
Skrevet af Urban
Igen, jeg anklager ikke. Jeg sagde at der er ingen grund, til dommedags profeter endnu
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
annonce
0