Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pinturicchio
I øvrigt - og ved ikke om det har været nævnt i tråden tidligere - så jeg lige Contes CL-stats for hans tid i Chelsea og Inter. Han er 3-6-6 i de seneste 15 kampe. Det er alligevel vildt, de to klubber taget i betragtning.

@Rosso
Det har vel også altid været et af de største kritikpunkter af manden?

Som manager har han følgende stats i Champions League (W-D-L):
Juventus: 6-4-4
Chelsea: 3:3:2
Inter: 3-4-5

I 5 forsøg har gruppespillet været endestationen 3 gange. Derudover en enkel ottendedelsfinale i Chelsea og en kvartfinale i Juventus.

Mildt sagt uimponerende.


Det virker efterhånden til, at det bedste Inter kan få ud af den her situation er, at de har sendt et signal til øvrige trænere om, at de kan give en høj løn og et ganske hæderligt budget til indkøb.
Skrevet af Gustenv@rius
Contes største problem har altid været at skulle navigerer holdet gennem et kampprogram, hvor der spilles hver 3-4 dag. Det være sig på klubplan såvel som i landsholdsregi.

Han forstår ganske enkelt ikke at dosere truppen i et tæt program.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lehrer
Det lyder altså også som en taberplan at hive Spalletti tilbage, fordi man alligevel betaler ham løn. Han vil sikkert være topmotiveret.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Nickdkinter
Selfølgelig skal vi ikke hive spalletti tilbage. Og det kommer ikk til at ske
Skrevet af Interforlivet
Haha. Ja, at hive Spalletti tilbage lyder ærlig talt helt håbløst. Mon ikke også ledelsen tænker i andre baner.
Skrevet af Rossoneri
Contes største problem har altid været at skulle navigerer holdet gennem et kampprogram, hvor der spilles hver 3-4 dag.

Ser du det reelt som hans største problem? Der er ingen tvivl om at han driver rovdrift på sine spillere, hvilket ofte gør, at de ikke er parat til at levere 100% kamp efter kamp (hvilket man selvfølgelig ikke kan klandre dem).

Personligt ser jeg dog hans taktiske mangler (stædighed?) som hans største minus.
Skrevet af Gustenv@rius
Ja, jeg mener det er hans største problem. Han træner altid topklubber, hvor han så også altid skal kunne administrere at spille mere end én gang om ugen, og når det så går ud over de europæiske resultater, så koster det sportsligt såvel som økonomisk.

Det taktiske og hans stædighed er selvsagt også et problem, men det kan man leve med så længe der kommer titler i hus. Et Conte hold der når langt i Europa vil have det svært i en jævnbyrdig hjemlig liga, mens det samme hold ville være favorit til at vinde mesterskabet, hvis ikke der skal spilles europæiske midtuge kampe.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Ja, jeg mener det er hans største problem.

Helt fair, jeg deler naturligvis holdningen til at det er et problem.

Det taktiske og hans stædighed er selvsagt også et problem, men det kan man leve med så længe der kommer titler i hus.

Egentlig er mit argument, at der ikke kommer titler i hus, fordi han er taktisk dårlig/stædig, hvilket naturligvis, som alt andet, er en hypotese.

Jeg anser det ikke som et stilistisk eller underholdningsmæssigt problem, men som den væsenligste årsag til Inters problemer.

Nuvel, jeg tror der er bred enighed om at Conte ikke er den rette.
Skrevet af Stankovic
Hent Jardim ind på en kort kontrakt. Han var for nyligt ude med følgende udtalelse som er værd at notere. Hvem vil ikke tiltræde en rolle i Inter med mulighed for at få gang i trænergerningen igen. Han var glimrende i Monaco inden at man solgte det meste. Det bør ikke være alverden at han koster for at få chancen.

"When you look at the recent managers of PSG and Bayern, they do not have a better CV than me. Flick was an assistant. There are only four or five top bracket managers, those who have won the Champions´ League and trophies in each country that they have been in. The others, they are bets. You have to have a good contact, good relationships and for the board to believe in you. It is like that, football today."

Skrevet af Rossoneri
Jeg var super lun på Jardim i Milan før Giampaolo kom til.
Det ville være et spændende bud.
Skrevet af Slettet(071156212702)
Har I set det?

Rimelig akavet stilhed fra 5:19 og 10-15 sekunder frem, hvor Conte ikke vil besvare Capello. Så spørger værten i Sky-studiet, om Conte kan høre Capello og vælger dernæst at nikke og svare, at han ikke har noget at sige.

Det er det omtalte interview fra i går, OC har henvist til. Gå ikke glip af de føromtalte 10-15 sekunder.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXy4ULmp5VA&ab_channel=Krakono%C5%A1

Hans "pensate, prima di fare le domande" fra 6:09 og 10-15 sekunder frem er også guld værd.
Skrevet af Gustenv@rius
"Egentlig er mit argument, at der ikke kommer titler i hus, fordi han er taktisk dårlig/stædig"

Men den holder jo ikke. Der kommer netop titler i hus, så længe han kun har ligaen at koncentrere sig om. Vi så det i hans første sæsoner i både Juventus og Chelsea, hvor ingen af hans hold var favoritter til titlen fra sæsonstart.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Det kan du ingenlunde bygge kausalitet på.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Din påstand har hele tiden været at Conte er generelt rigid og at han (stort set) spiller på samme måde hele tiden.

Det er ingenlunde det kritikken af Conte her i tråden går på. Den går faktisk netop blandt andet på at det ændrede system til denne sæson (som navnligt kommer til udtryk gennem midtbanen-konstellationen) har vist sig at være en dårlig ide. Jeg gætter i øvrigt også på at Conte efterhånden har indset dette og nu er i færd med at finde tilbage til sidste års konstellation.

Den helt store kritik går dog på at han er for rigid - men ikke i et generelt perspektiv. Kritikken er at han er for dårlig til at omstille sig <i>midt</i> i kampene. Og det har aldrig været din påstand.

Derfor synes jeg stadig du skyder forbi målet. Conte er og bliver rigeligt omstillingsparat rent taktisk (hvilket en sammenligning mellem hans Juventus, Italien, Chelsea og Inter da også viser med al tydelighed) generelt set. Men han er det på ingen måde i kampene hvor han ofte (som i går) fremstår decideret handlingslammet grundet hans stædighed.

Så at Conte kun har en plan a generelt er helt forkert. Han har rigeligt med planer. Han har dog altid kun én plan med til kamp. Og det er selvsagt et kæmpe problem.
Skrevet af Gustenv@rius
Det var heller ikke intentionen. Det var for at illustrere, at de eneste to gange Conte i sin trænerkarriere har overtaget hold, der ikke spiller europæisk, har hans hold overpræsteret i ligaen og vundet mesterskabet. Altså er din påstand faktuelt forkert.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 &#9733; &#9733; &#9733;
Skrevet af Rossoneri
Din påstand har hele tiden været at Conte er generelt rigid og at han (stort set) spiller på samme måde hele tiden.

Ja (?), hvilket han også gør.

At han har rykket lidt rundt på sit koncept opå til indeværende sæson, ændrer ikke på det. Han spiller fortsat altid på samme måde.
I Chelsea spillede han også 3-4-3 - men derfor var det fortsat forudsigeligt.

Og det har aldrig været din påstand.

Jo, det har det i høj grad. Bl.a. har vi haft en diskussion her i tråden, hvor mange (om du var blandt husker jeg ikke) var meget indigneret over at jeg kaldte Conte for en dårlig taktisk træner, i den forstand, at han var/er dårlig til at tilpasse sit system til sine spillere, til situationen og til modstanderne. Alternativt er det et bevidst valg - det skal jeg selvsagt ikke gøre mig klog på.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Fair nok. Der skal selvfølgelig være plads til at se på det på forskellig vis. Jeg mener bare at det er lidt malplaceret at du forsøger at skrive dig ind i kritikken af Conte i denne tråd når du grundlæggende set ikke repræsenterer trådens gængse holdning.

Så vidt jeg ved, er de fleste her i tråden primært indigneret over Contes manglende evne/vilje til at nuancere/ændre sit taktiske oplæg i løbet af kampene.

Den anden diskussion har vi som bekendt haft. Jeg mener som sagt ikke at Conte generelt er unuanceret og ensidig i sin måde at spille på - langt fra faktisk. Jeg mener han er decideret innovativ og i høj grad er en af de nutidige trænere med størst indflydelse på hvordan professionel fodbold spilles i dag.

Jeg synes samtidig at denne sæsons Inter er et glimrende eksempel på at han udvikler sig hele tiden. Det Inter vi har set i år indtil videre, er rent taktisk sat ret anderledes op end det vi så sidste år.

Jeg er med på at du ikke er enig. Jeg ville bare lige redegøre for mit synspunkt.
Skrevet af Rossoneri
Altså er din påstand faktuelt forkert.

Hahaha - nej selvfølgelig er det da ikke det.

Det du skriver giver jo absolut ingen indikation af en årsagssammenhæng. Det er blot en firkantet konstatering fuldstændig uden yderligere baggrund. Og som du måske husker, handler snakken om årsagen.

Altså er det en holdning fra din side - præcis som det er det fra min. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Og hvordan i al verden skulle det kunne bevises, at årsagen til at Conte ikke leverer varen i ligaen, skal findes i manglende fitness som et primært parameter?

Har du fysiske data på Inter-, Chelsea- og Juventusspillere, der viser den klare årsagssammenhæng i sæsoner med og uden europæisk fodbold? Og har du dernæst noget bevis på at evt. manglende fitness har været udslagsgivende for resultaterne?

Hvis ikke, taler vi om en formodning fra din side. Og ergo er du heller ikke i en position til at kalde noget rigtigt og forkert.

Jeg respekterer din holdning - jeg har blot en anden holdning.

Skal vi ikke bare lade det blive ved det?
Skrevet af La Mir!!
Hi drenge.

Hvis det skulle have jeres interesse.

https://twitter.com/nimatavrood/status/1337059259595550722?s=21
Daje!
Skrevet af Rossoneri
Jeg mener bare at det er lidt malplaceret at du forsøger at skrive dig ind i kritikken af Conte i denne tråd når du grundlæggende set ikke repræsenterer trådens gængse holdning.

Der må foreligge en misforståelse - jeg forsøger ikke at skrive mig ind i nogen kritik.

Jeg fremlægger den kritik jeg har af Conte - som i øvrigt har været den samme hele vejen igennem.

Desuden var jeg kritikker af Conte længe før mere eller mindre alle her i tråden, så det er vel umiddelbart dig og andre der er på the bandwagon her (?).

Og hvorfor i al verden skal min kritik repræsentere trådens gængse holdning?

Jeg mener som sagt ikke at Conte generelt er unuanceret og ensidig i sin måde at spille på - langt fra faktisk.

Så må du da meget gerne redegøre for hvordan Conte i høj grad nuancerer sit spil...

Det er i hvert fald ikke det jeg ser når jeg ser Inter spille.

Jeg mener han er decideret innovativ og i høj grad er en af de nutidige trænere med størst indflydelse på hvordan professionel fodbold spilles i dag.

Hvori ligger det innovative og hvordan har han indflydelse på de trends der ses i fodbold?

Det Inter vi har set i år indtil videre, er rent taktisk sat ret anderledes op end det vi så sidste år.

Ja (?) men Inter spiller fortsat på præcis samme måde hver kamp. Det gør det let forudsigeligt, som fx i går, hvor Shakhtar ret let kunne spille sig ud af presset ned gennem midten.

Jeg er med på at du ikke er enig. Jeg ville bare lige redegøre for mit synspunkt.

Ved at kalde mit indlæg for "malplaceret" - javel ja!
annonce
0